Επαρχείο Κω: Καθαρισμοί με μηχανήματα έργου όπου σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα | Προσοχή στο οδικό δίκτυο

8
2166

Το Επαρχείο Κω-Νισύρου σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και τις Υπηρεσίες του Δήμου της Κω, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ελληνική Αστυνομία, μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, πραγματοποιεί καθαρισμούς με μηχανήματα έργου σε περιοχές που σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα. Ενδεικτικά έγιναν παρεμβάσεις στις περιοχές Ψαλίδι, Χριστός, Λάμπη, Τιγκάκι-Σελβέρι, Μεσσαριά, Μαρμαρωτό, στο πλαίσιο σύμβασης παροχής υπηρεσίας με τίτλο «Καθαρισμός ρεμάτων νήσων Κω & Νισύρου για τρία έτη».

Εφιστούμε την προσοχή στους χρήστες των οδών κατά την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων για περιορισμό μετακινήσεων καθώς και στην τήρηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εφιστά την προσοχή στους χρήστες του οδικού δικτύου Καλύμνου και Κω, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

 

Εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων που πλήττουν την Κάλυμνο και την Κω, έχουν προκληθεί προβλήματα σε τμήματα του Επαρχιακού οδικού δικτύου, λόγω της εισροής υδάτων και φερτών υλικών στο οδόστρωμα.

 

Ειδικότερα στο νησί της  Καλύμνου οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται με αυξημένη προσοχή στον κεντρικό (εμπορικό) δρόμο της Πόθιας και στο νησί της  Κω από το  4ο χλμ της κεντρικής Επαρχιακής οδού (Κως – Κέφαλος) μέχρι το Ζηπάρι καθώς και σε όλο το μήκος  της ορεινής Επαρχιακής οδού που συνδέει του οικισμούς Ασκληπείο,  Χαϊχούτες,  Ασφενδιού,  Αμανιού,  Πυλί και  Καρδάμαινα .

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, ειδικότερα κατά τις βραδινές ώρες, στις απολύτως απαραίτητες,  να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν την οδική σήμανση.

 

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, οι καταιγίδες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.

 

Περιφέρεια  Νοτίου Αιγαίου,

Διεύθυνση Τεχνικών

Έργων Δωδ/σου (ΔΤΕΔ).

 

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΕΙΦΕΡΙΕΣ,ΖΗΣΕ ΜΑΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΣΑΝΟ.

  2. Μου αρέσει σε αυτόν το δήμο και περιφέρεια όταν πλακώνει βροχή τρέχετε σαν Βέγγο θυμάστε το καλοκαίρι με το ρεύμα αλλά ξέχασα 3ος 4ος προορισμός στην Ελλάδα μόνο την τσέπη τίποτα άλλο

    • Ενώ επί φακιστων σου όλα έτρεχαν ρολόι.Ξεχνας ότι το νησί το είχαν στον αυτόματο για μια πενταετία.Το νησί πνιγοταν και ταξιδιαρηδες σου βρισκοταν σε αλες χωρες.Να γιατι του κόψανε οι μισοί σύμβουλοι του,και σχεδόν όλοι οι ψηφοφόροι του.Μην βλέπεις το εαυτό σου που περνάς καλά.Μάθε τι λένε οι πρώην ψηφοφόροι του.

    • Δε μας λες και συ, στρατιωτικέ, ποιο είναι το χωριό σου, για να πάρεις την κατάλληλη απάντηση!!!

  3. Καμπανη εχεις ζητησει μελετη για του την λιμνη στου σκλαβενιτη!!!?
    Θα εισαι υπολογος στο τελος.
    Ο χατζημαρκος γνωριζει το θεμα?
    Οι υπολοιποι νομαρχιακοι τι κανουν?
    Κρητικος, χαλκιδιος, κανταρζης,νακη κλπ?
    Μονο τιτλους παιρνουν, και τα χρονια προβληματα δεν τα γνωριζουν!!!
    Ειστε σκετη απογοητευση!!!
    Μου θελετε και τουρισμο. Ντροπη σας για την αδιαφορια σας!!!

  4. ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΡΧΕ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ