ΒΙΝΤΕΟ Πήρε επιτέλους τη σύνταξη που δικαιούνταν ο συμπολίτης μας Γιάννης Νέγρος – Ευχαριστήριο προς όσους βοήθησαν

19
5269

Χαρίκλεια Χριστοφή

Το ξημέρωμα του νέου έτους έκανε τον αγαπητό και πολύπαθο συμπολίτη μας Γιάννη Νέγρο, να χαμογελάσει ξανά, καθώς πήρε επιτέλους τη σύνταξη που δικαιούνταν.

Μετά την δημοσιοποίηση του προβλήματός του εκδηλώθηκε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από πολλούς ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας και το τελικό αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

Ο ίδιος εκφράζει ονομαστικά τα ευχαριστήριά του.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να δώσει πολλά χαμόγελα τόσο στον ίδιο, όπως  και σε όλους τους συμπολίτες μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και αγωνίζονται με ανθρωπιά και αξιοπρέπεια να τις ξεπεράσουν.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΦΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ.ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.ΝΑ ΓΑΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ.ΤΑ ΑΠΟΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΖΗΤΩ Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΩΞΩ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ. ΩΞΩΩΩΩΩΩΩΩ

    • Αχνοφαίνεται απάντηση από τον Ψιτ. Μπουαχαχαχαχαχα

    • Κατινα…
      παλι δεν εβαλες πλυντηριο???
      σε περιμενει και η σκουπα….
      αντε που εχεις και πολιτικη αποψη….

  1. Να είσαι καλά κύριε Γιάννη, κανένας να μην περάσει την δική σου ταλαιπωρία.Να ξέρεις ότι,όσα προβλήματα και να αντιμετωπίζουμε,πάντα θα υπάρχουν καλοί συνάνθρωποι που θα βάλουν ένα χεράκι και θα βοηθήσουν.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  2. Πολυ χαρηκα που δικαιωθηκε ο κυριος Γιαννης ευχομαι καλη χρονια με υγεια και καλοφαγωτη η συνταξη του

  3. Επρεπε να ξεσηκωθει ο κοσμος για να δοσουν συνταξη σε εναν συμπολιτη μας με ενα ποδι. Δυστυχως αυτη ειναι η κυβερνηση, που χαριζει εκατομμυρια στα ΜΜΕ για να την λιβανιζουν, και να παρασυρουν , κατι κακομοιρους, αγραμματους, οπως την κατερινα, απο το κακο πριναρι!!!

  4. Τελικά ότι καλό γίνεται στο τόπο και Πανελλαδικά μόνο από δεξιά κυβέρνηση προκύπτει .Οι αρριστεροι είναι για λόγια συνθήματα και βρισιές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ