ΒΙΝΤΕΟ (Live ΔΣ): ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο Φούρναρης της Ευρώπης & η αλληλεγγύη του λαού της Κω «Πολλοί άνθρωποι στην Κω δεν έχουνε ψωμί.. Ό,τι μπορώ κάνω… Βοηθάτε όλοι…» (Πρόταση Ι. Ρούφα να δοθεί το όνομά του σε οδό της πόλης)

76
4375

ΒΙΝΤΕΟ (Live ΔΣ): ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο Φούρναρης της Ευρώπης & η αλληλεγγύη της Κω «Πολλοί άνθρωποι στην Κω δεν έχουνε ψωμί.. Ό,τι μπορώ κάνω… Βοηθάτε όλοι…» (Πρόταση Ι. Ρούφα να δοθεί το όνομά του σε οδό της πόλης)

ΔΕΙΤΕ την τιμητική συνεδρίαση (στην αρχή του ΒΙΝΤΕΟ) του Δημοτικού συμβουλίου Κω στον «Φούρναρη της Ευρώπης» Διονύση Αρβανιτάκη τις τιμητικές αναφορές του Δημάρχου -τον τίμησε με το δίτομο έργο του Κώστα Κογιόπουλου-  και των επικεφαλής στο πρόσωπό του και συνολικά στην αλληλεγγύη που επέδειξε ο λαός της Κω στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη, αλλά και την συγκλονιστική τοποθέτηση του Διονύση Αρβανιτάκη στο τέλος -καταχειροκροτούμενος από τα μέλη του ΔΣ- για το πως ένοιωσε την πείνα και ο ίδιος ως παιδί οικογένειας με 8 παιδιά, πως αναγκάστηκε να κοιμηθεί σε παγκάκι στην Αυστραλία ως μετανάστης και την τραγική κατάσταση της Κω σήμερα «λυπάμε που το λέω αλλά σήμερα στην Κω πολλοί δεν έχουν ψωμί να φάνε… Ό,τι μπορώ κάνω.. μου λέει ο γιος μου πατέρα με κλέβεις… Βοηθάτε όσο μπορείτε…»

Ακολουθεί ενημέρωση του Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση για τις συναντήσεις των δημάρχων με Πρωθυπουργό-Πολιτικούς αρχηγούς και Αβραμόπουλο για το μεταναστευτικό (αλλά και στις αναφορές του Α. Παυλίδη για «ατυχείς χειρισμούς» το 2015 και την «παραποίηση» της εικόνας της Κω προς τα έξω…)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Μαραγκού – Κυρίτση για το γλυπτό της 7ης Μαρτίου: «Θα γεμίσουμε την Κω με παρόμοια καλλιτεχνήματα…»

Σε ερώτημα που τέθηκε πό την επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα αναφορικά με το γλυπτό το οποίο θα τοποθετηθεί στην πλ. 7ης Μαρτίου και την καταγγελία του Οράματος για «στημένο διαγωνισμό» απάντησε ο Πρόεδρος της Μαρίνας Σεβ. Μαραγκός. Ο κ. Μαραγκός τόνισε ότι το πρακτικό του ΔΣ το οποίο επικαλείται το όραμα ως ντοκουμέντο για να καταδείξει ότι ο διαγωνισμός ήταν «στημένος» υπογράφεται και από τον εκπρόσωπο της παράταξης τους «εκτός αν δεν ξέρει τι υπογράφει» με ομόφωνη απόφαση. Σε ότι αφορά το χρόνο (ένα μήνα μετά) που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι ο εύλογος χρόνος -όπως εξήγησε- μέχρι να καθαρογραφούν τα πρακτικά, όπως συμβαίνει σε όλες τις συνεδριάσεις διοικητικών συμβουλίων κλπ. Για δε τη φιλοξενία της κ. Κοροβέση πριν τον διαγωνισμό επεσήμανε ότι της ζητήθηκε η τεχνογωνία της για τις διαδικασίες και τους όρους του διαγωνισμού. Εξήγησε δε ότι η απόφαση της επιτροπής του διαγωνισμού (Πρόεδρος – Διευθύνων σύμβουλος Μαρίνας- μέλος ΤΕΕ και 2 μέλη του εικαστικού επιμελητηρίου Ελλάδας τα οποία όρισε το ίδιο) ήταν ομόφωνη.

Ο Δήμαρχος Γ. Κυρίτση αφού σχολίασε ότι στις ανακοινώσεις των «υπολειμμάτων του Οράματος» μονομαχούν η ‘εμπάθεια με τη χυδαιότητα’ επέστρεψε αυτές τις λογικές στους ίδιους επί δικής τους θητείας στη δημ. αρχή δείχνοντας μάλιστα προς τα πάνω στις θέσεις του ΔΣ προς την πλευρά του Οράματος  και εξαιρώντας τους ανεξάρτητους δημ. συμβούλους.

Κατέληξε λεγοντας ότι «θα φρικάρουν» συνέχεια με τη μιζέρια τους για αυτά που θα γίνουν στην Κω που αλλάζει μιας και θα γεμίσουν το νησί με παρόμοια καλλιτεχνήματα από την πόλη έως την Κέφαλο σε δρόμους και πλατείες.

Ι. Ρούφα: Γιατί δεν λέτε για την πανηγυρική δικαίωση του πρώην Δημάρχου κ. Καϊσερλη στις δικαστικές αίθουσες όπου τον σύρατε;

Σε τοποθέτησή της στην αποψινή συνεδρίαση (και με αφορμή προηγούμενη αναφορά του δημάρχου Κω στις δικαστικές εκρεμμότητες των στελεχών της πρ. δημ. αρχής) η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα αναφέρθηκε στην «πανηγυρική δικαίωση του πρώην δημάρχου Κω Κώστα Καϊσερλη στις δικαστικές αίθουσες όπου τον σύρατε…» Μάλιστα απευθυνόμενη προς τον Πρόεδρο κ. Μυλωνά τόνισε ότι ο πρώην δήμαρχος Κω αθωώθηκε πανηγυρικά στην μήνυση που του υπέβαλε ο ίδιος και εκδικάστηκε πρόσφατα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΔΣ Ν. Μυλωνάς σχολίασε ότι δεν έχει νόημα μια μήνυση που κατατέθηκε το 2011 και εκδικάστηκε το 2017. Ο εισαγγελέας – όπως τόνισε- είπε πως η παράβαση καθήκοντος έγινε αλλά ελήφθησαν υπόψη κοινωνικά κριτήρια, ο πρότερος έντιμος βίος κλπ και γι’ αυτό αθωώθηκε. Σχολίασε τέλος πως καλά έκανε και αθωώθηκε όμως η παράβαση καθήκοντος έγινε (προκαλώντας αντιδράσεις από την πλευρά του Οράματος).

76 ΣΧΟΛΙΑ

 1. προτομή του ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ στη πλατεια του Κως.Σημειο που ενωνει 2 ηπειρους 2 πολιτισμούς.Καντε μια αρπαχτη τουλάχιστον τιμηστε έναν εν ζωη Κωο.

  • σας διαβεβαιω οτι απο οσα ειπε ο σεβαστιανος μαραγκος δεν καταλαβα τιποτα.Και απορω,πως τοποθετησατε εναν ανθρωπο στην μαρινα που δεν καταλαβαινεις τι λεει.

   • Κύριε «καθηγητά» μόνο 21 τα μαργαριτάρια σου ....Το κείμενο σου στην Ελληνική γλώσσα…

    Είμαι καθηγητής πανεπιστήμιου σας διαβεβαιώνω ότι από όσα είπε ο Σεβαστιανός Μαραγκός δεν κατάλαβα τίποτα. Και απορώ, πως τοποθετήσατε έναν άνθρωπο στην μαρίνα που δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Για να μην ξεχάσουμε την γλώσσα μας…..

  • εκει θα μπει η αρπαχτη νουμερο 2. 70 χιλιαδες το αγαλμα και 350 χιλιαδες η πλατεια.ααααααααα ερχεται και το τρενακι!!!!!!!!!!μποχαλοι το εργο θα ξεπερασει τις 500 χιλιαδες ευρω για να κονομάει το τρενο…..

   • Πω, πω, πω μόρφωση και γνώσεις η ΤΖΟΒΑΝΑ, αλλά δεν τα καταλαβαίνω βρε παιδιά όλα στην Αττική διάλεκτο που τα γράφει.

    Και να κλ@σει ο Κυρίτσης θα πρέπει να απαντήσει και να εκφέρει άποψη, φτώχεια και κακομοιριά μιας σαλεμένης που καβάλησε το καλάμι…

   • Ο #Γιαννάκης# του αραχτού φραπέ και ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕΣΙΤΗΣ. Ζήτησε ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ να συνοδέψει τον Κυρίτση στον Υπουργό Πολιτισμού…

    Τεμπελο-ΓΙΑΝΝΑΚΗ, θα μας πεις τελικά εάν έκανες κανένα μεροκάματο με ΙΚΑ ή Μαυρίλα….;;; Παλιάς κοπής λαϊκιστής και κολωτούμπας. Πιστεύει ο χ@μένος ότι κάτι έγινε και αυτός κουβαλώντας την τσάντα του «ψηλού Μαυρογιαλούρου» Κάπτεν Ηλία των Στρατοπέδων Ψυχών και πουλά τουπέ με δήθεν γνωριμίες υπουργών. Κάλεσε ο χαλουβάς να τον συνοδεύσει ο Κυρίτσης στο υπουργείο για τους αρχαιολογικούς χώρους- Παρκινγκ για να επιλύσει το πρόβλημα… και η Μακρή του απάντησε να πάει στον Υπουργό Εργασίας και Υγείας!!! Στην πρώτη του Μάρτη η Fraport παραλαμβάνει τα αεροδρόμια που ξεπούλησε η κυβέρνηση σου, ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα κάνουμε εκείνη την ριμάδα την κατάληψη ή τώρα κλ@νουμε κομματικές πατάτες Γιαννάκη ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    • ο ζερβος πολιτικος μεσιτης; και ο κυριτσης πολιτικο ορφανο;, μπανανα μαιμουνα

     μπανανα και στην απομονωση

  • ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.

   • Πως βαζουν ανθρωπους σε θεσεις κλειδια για τον τουρισμο,δεν μπορω να το καταλαβω.

    Ο ανθρωπος δεν ξερει να μιλησει.Απο χωριο στην πολη ειναι μεγαλη υποθεση.Θα σας ξεσκισει ο κσμος στις επομενες.

  • Γεωργιε ποτε θα τελειωσει το δ.σ.για να ξεκινησης να γραφεις

   χαχαχαχα και οι πετρες σε πηρανε χαπαρι πιο…..

  • Οίηση, μια λέξη που ο Μπαμπινιώτης της έχει αφιερώσει δύο ολόκληρες σελίδες και αφορά άτομα σαν την «Λαίδη Τζοβάνα του Αμανιού»...

   Εριστική, απαντά σε δηλώσεις μόνο με κραυγές και χολή χωρίς καμιά ουσία, άμετρα φιλόδοξη παρά την έλλειψη ικανοτήτων και μόρφωσης, με εξαίρεση την μοναδική ικανότητα της να κελαηδά με την μεγάλη γλωσσοκοπάνα της, διαλυτικό στοιχείο μια και για ψύλλου πήδημα αρπάζεται ακόμα και με αυτούς που την στήριξαν και την ευεργέτησαν. Έχει διαλύσει κάθε παράταξη που ευκαιριακά για λίγο πέρασε και της φτάνει να την φωνάζουν «ΑΡΧΗΓΟ» σαν το αείμνηστο ΑΝΤΩΝΗ τον ΑΡΧΗΓΟ… Χατζηγιακουμής, ο Χατζηκαλύμιος και οι απέχοντες από το ΣΟΥΡΑΜΑ σύμβουλοι που τους είχε σκάσει με την φασιστική συμπεριφορά της έχουν καταλάβει πόσο αυταρχική και παλαβή είναι…

  • Απαιτω και οδους με ονοματα ΧΑΣΑΝ,ΑΛΗ, ΟΣΜΑΝ και βεβαια μερικα ΜΑΡΟΚΙΝΑ, ΑΚΤΗΣ, ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ, ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ...

   …. Και λεω τωρα εγω… ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ…. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΛΟΦΑ ΣΤΗΝ ΣΥΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΣΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΔΕΙΞΑΝΕ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ, ειναι ξυνα. ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΝΑΝΕΣ. Και δεν μειλαω για τους ΣΥΡΙΟΥΣ. ΜΕΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Α ΡΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ. ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚ@ΤΑ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΦΡΑΓΚΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΔΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΡΑ. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ. ΟΨΟΜΕΘΑ…

 2. Δεν ξέρει τι κάνει…οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε και ταιζει τους ξένους…εάν είναι δυνατόν. Τους έδινε φαγητό και όλο. Και έρχοντουσαν και γέμισε το νησί

 3. ΑΒΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΤΠΟ!!!!!!!!!!

  ΜΑΖΕΨΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

 4. όσο κι αν κάποιοι το επιδιώκουν.
  Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ έσωσε την παρτίδα στην Κω το 2015.
  Μαζί με όλους τους Κώους (και τον κ. Διονύση βέβαια) και παρά τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής.

  • Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΚΟ...

   ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ….

   • την παραφροσύνη των μισανθρώπων, πόσο επικίνδυνοι είναι όσοι μηδενίζουν την αξία της ανθρώπινης ζωής.

    • Εγω ωραια ειμαι ενας ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ. Εσυ ρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕ πες μου ποσους εχεις βολεψεις σπιτι σου?

     Θελω και φωτο μαζι τους…

 5. ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.ΕΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΙΩΑΝΝΑ ΚΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΩΣΕΙΣ.ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΣΟΥ.

  • εχει δικιο αυτα που λεει ο απο πανω.Μην σταματας.Πραγματικα κερδιζεις τους κωους.

  • Δια χειρός Σ.... το παραπάνω σχόλιο, πάντα με ΚΕΦΑΛΑΊΑ που βρίζει τον ΚΥΡΙΤΣΗ. Γραφιάς ο φ@λ@ς ........

   Πότε, πότε θυμάται ότι είναι Νεοδημοκράτης και σχολιάζει το προσφυγικό του ΣφΥΡΙΖΑ για το οποίο τοπικά μαζί με την πρόεδρο των ξενοδόχων όλα τα τσιράκια του Χατζημάρκου από το ΕΒΕΔ συναίνεσαν στην δημιουργία του στρατοπέδου στο Αμανιού.

   • ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΗ… ΟΤΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ… ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ!

 6. ΟΥΤΕ ΟΜΟΥΖΑΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΧΟΤ-ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 8 ΔΙΣ ΚΑΙ 100000 ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ?ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ?ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

  • Πότε, πότε θυμάται ότι είναι Νεοδημοκράτης και σχολιάζει το προσφυγικό του ΣφΥΡΙΖΑ ο φ@λ@ς του ΕΒΕ με την μπριγιαντίνη...

   Σχολιάζει το προσφυγικό του ΣφΥΡΙΖΑ για το οποίο τοπικά μαζί με την πρόεδρο των ξενοδόχων όλα τα τσιράκια του Χατζημάρκου από το ΕΒΕΔ συναίνεσαν στην δημιουργία του στρατοπέδου στο Αμανιού.

 7. ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΗΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ?ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΓΑΖΙ?

 8. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥΣΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ .ΜΑΘΕΤΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ.

 9. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΩΟΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΕΙΠΕ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο …. ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΚΩΟΙ.ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ……ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ.ΣΤΗΝ ΝΙΣΥΡΟ.ΕΞΟΡΙΑ

 10. Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Π. Ρωμανός στο προηγούμενο άρθρο του με θέμα το ζήτημα της Μαζικής Μετανάστευσης 2016, επισήμανε, ανέλυσε και παρέθεσε σειρά στοιχείων αποδεικνύοντας και στον πιο δύσπιστο αλλά λειτουργικά σκεπτόμενο αναγνώστη ότι οι μαζικές μετακινήσεις ασιατικών και αφρικανικών πληθυσμών στην Ευρώπη δεν είναι κάποια φυσική εξέλιξη, απόρροια των πολεμικών συγκρούσεων αλλά υλοποίηση συγκεκριμένου σχεδίου στο οποίο συμμετέχουν κυβερνήσεις κρατών και θεσμοί, μυστικές υπηρεσίες, ΜΚΟ με πακτωλό χρημάτων, πολυεθνικές εταιρείες και ότι άλλο απαρτίζει την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ. http://www.freepen.gr/2016/08/blog-post_94.html?spref=fb

 11. ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 5 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

  Οι 5 δήμαρχοι ψάχνουν λύση σ’ αυτούς που δημιούργησαν ή ανέχτηκαν –με την συναίνεσή τους- το πρόβλημα! Σας θυμίζει το «τυφλός βελόνα γύρευε…;». Καλώς σας το θυμίζει!
  Μήπως είναι… χαζοί οι δήμαρχοι; Όχι βεβαίως! Αντιθέτως, χαζοί είναι εκείνοι οι νησιώτες που τους πιστεύουν και ελπίζουν στις… πρωτοβουλίες τους!
  Ο μόνος πολιτικός Αρχηγός και το μόνο κόμμα που μπορεί να λύσει το πρόβλημα των νησιωτών –και όχι μόνον αυτών- είναι ο Ν. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή! Κι αυτό, όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσουν οι νησιώτες, τόσο καλύτερα γι’ αυτούς!
  (ΥΓ): Παρεμπιπτόντως… Κόμμα του «δημοκρατικού τόξου» το ΚΚΕ! Σίγουρα θα γελούσε μια βδομάδα ο «πατερούλης» Στάλιν, αν μπορούσε να τ’ ακούσει!

 12. ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ!!!!!!ΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΣ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ.

 13. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY

  ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΜΕΛΙ.!.ΜΟΝΟ ΜΕΛΙ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!!
  ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!

 14. Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

  ΓΙΑ ΜΕΛΙ.Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕΙ.ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΜΕΛΙ.!.ΜΟΝΟ ΜΕΛΙ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!!
  ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΣΤΟ ΑΡΠΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!

 15. γιατι δεν συναντηθηκατε με τον ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ? ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ?

  ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ?ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ,ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ?ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΤΑΧΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ?ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΖΗΤΑΤΕ? ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ?ΡΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΛΕΙΠΕΣ ΤΑΧΑ ΤΑΞΙΔΙ?ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

 16. Υπολείμματα της Δύναμης Αλλαγής τελειώσατε κακούργοι εκδικητικοί Κυριτσισταν του φόβου και της αρπαχτής!!!Μπραβο στο Όραμα!!!!

 17. ΟΥ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣ

  ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΕΜΠΡΑΚΤΟ ΑΓΩΝΑ ΘΕΛΕΙ.ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ.

 18. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

  ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΕΡΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ.ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.ΕΜΠΡΑΚΤΟ ΑΓΩΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

 19. δημαρχε εξαπατησες ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΩ.εσυ επετρεψες την δημιουργια του χοτ σποτ με την απουσια σου οταν

  ο λαος ετρωγε βουρδουλιες απο τα ματ.αντι να μπεις μπροστα μαζι με το δημοτικο συμβουλειο μαζι με τον λαο της κω να αποτρεψουμε την κατασκευη του χοτ σποτ- καταστροφη του νησιου.σιωπηρα συνεναισες στην κατασκευη του χοτ σποτ.επαιξες τον παπα ταχα προτεινες 10 σημεια κατασκευης χοτ σποτ.σε ενδιαφερει μονο η παρτη σου και η πολιτικη επιβιωση.το νησι το κατεστρεψες με τα αλλοπροσαλα που κανεις.εσυ μαζι με τον καματερο καταστρεψατε το νησι.

 20. οι δημαρχοι εχουν πλακα.πηγαν στους αρχηγους των κομματων που ειναι

  υπερ των χοτ σποτ και των λαθραιων!!!!!!γιατι ολοι ειναι υπερ των λαθραιων?γιατι ολοι μαζι τρωνε τα κονδυλια του κρατους και της εε.ρε οι μαυρογιαλουροι!!!!

 21. Μπράβο Ιωάννα που ανέφερες τον Καισερλη να μάθει και ο κόσμος.Εχει κερδίσει όλες τις δικές που τον έσυρε ο Κυριτσης Μυλωνας κλπ.Ενας είναι ο Καισερλης και μπράβο στο Όραμα που συνεχίζει δυνατά μην ακούτε τα υπολείμματα του μπακλαβά της δύναμης αλλαγής είναι τελειωμένοι!!!

  • ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΠΡΟΤΕΡΟΥ ΒΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ .

 22. Άκου θα χειροδικηση ο ///// στην αντιπολίτευση ντροπή σου ρε να μιλάς έτσι φασισταριο αλλά με τέτοιο αρχηγό είστε όλοι τα ίδια μούτρα μπακλαβάδες δείξατε σήμερα ποιοι είστε για άλλη μια φορά στην κοινωνία της Κω

 23. φουρναρη και λοιποι που ταιζετε τους λαθραιους πακιστανους τι παριστανετε?τους ψυχοπαραπονιαρηδες?

  οσο τους ταιζετε τοσο περισοτεροι νηστικοι θα ερχονται.180.000.000 εκατομμυρια !!!! πληθυσμο εχει το πακισταν ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ$$$$$$$$.ΠΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ?

 24. μεγαλο κολπο για να κονομανε οι δημαρχοι εν μεσω κρισης!!!!ο δημαρχος χολαργου κανει αναπλαση

  800.0000 χιλιαδων ευρω!!!!στην πλατεια φανερωμενης!!!μιλαμε για μεγαλες μασες!!!!!για αυτο καταστρεφει τις πλατειες!!!!ολα για την τσεπη του.για αυτο θελει να γεμιση αγαλματα το νησι!!!!ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕΙ!!!!

 25. Εμένα μου άρεσε η τοποθέτηση του Ζερβου του Μανώλη, ενωτικη , εύστοχη και ειλικρινή.

 26. ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ….ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝ…… ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ,ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΑΣΚΟΠΑ.ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

 27. Μυλωνα και κυριτση για ποια εμπειρια μιλατε,οταν λετε για πολιτικους μηχανικους

  την στιγμη που δεν πατα ανθρωπος….Γιαυτο γατζωθηκατε στις καρακλες του δημου.Αλα που θα παει.Τα ψωμια σας τελειωασαν.

 28. που εκαναν 40 χρονια για να παρουν το διπλωμα,και αυτο χατηρικος.Και μιλανε αυτοι οι ανθρωποι στο δημο για καλοπισμο του νησιου.Σαν δεν ντρεπεστε,

 29. Poles oikogenies stin ko pinane Alla den eida kanena Na pigeni Na voi8ai gia ta Pakistanis ameso eistai an 8eline alites seligo Kero 8A vgalete k odos Pakistan alitarades ftani Kota Pou 8A pare spiti SAS….

 30. κ.Δήμαρχε ,κ.Μυλωνά και οι λοιποί.Αφού τον νόμο τον ξέρατε και σας άρεσε,γιατί δεν τον εφαρμόσατε πρώτα στις δικές σας πολυκατοικίες; Θα δίνατε και το καλό παράδειγμα…

 31. Έκαναν- έκαναν πολυκατοικίες, σπίτια παράσπιτα και τώρα που βόλεψαν παιδιά και εγγόνια,ας εφαρμόσουμε για τους άλλους τον νόμο του 1979..Α. ρε Φαρισαίοι….

 32. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ

  …..ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑ.

 33. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ.ΓΙΑΤΙ?ΠΟΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ?ΓΙΑΤΙ Ο ΨΕΥΤΑΛΕΞΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΚΡΥΦΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ?ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ?ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΛΑΙΚΙΣΤΗ?ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ?ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ?

 34. το εφαρμοζουν οι δημαρχοι στην ελλαδα της κρισης για να τα κονομανι!!!!

 35. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΩΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ

   • ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!
    ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ, ΠΑΛΙΟ……

 36. Τον Φουρναρη τον τιμησαμε…τους αλληλεγκυους που για να οικονομισουν αυτοι διελυσαν το νησι,ποτε θα τους στησουμε στη πλατεια να περναει ο κοσμος να τους……χαιρεταει?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ