Σοκ στην τοπική κοινωνία από τον ξαφνικό θάνατο του Παύλου Κεφαλιανού

15
29532

Σοκ και θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Παύλου Κεφαλιανού σε ηλικία 61 ετών.

Μέχρι χτες γεμάτος ζωντάνια και δυναμισμό όπως αναφέρουν δικοί του άνθρωποι, δεν έδειχνε το παραμικρό σημάδι ότι κάτι τρέχει με την υγεία του.

Καλόκαρδος, κοινωνικός, απλός, αγωνιστής της ζωής, πάντα πρόσχαρος και εξυπηρετικός, άνθρωπος έξω καρδιά, με πολλούς φίλους από Κω αλλά και επισκέπτες του νησιού.

Διετέλεσε επί χρόνια Πρόεδρος στο Σωματείο ενοικιαστών παραλίας και ασχολήθηκε επίσης με τη νυχτερινή διασκέδαση φέρνοντας στην Κω μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού.

Καλός σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τελικά την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου ώρα 13:00 στον ΙΝ Αγίου Παύλου Κω. Η ταφή θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο Κω.

Καλό ταξίδι αγαπητέ Παύλο.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και σε όλους τους συγγενείς.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΡΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΥΛΟ

  2. Οι Ξαφνικίτιδες πλέον γίνονται εκκωφαντικες… Ελπίζω να μην ήταν εμβ……………

    • Η ωμότητα και η ανίερη συμμετοχή σου σαν σχολιαστής σε μια οποιαδήποτε απώλεια,

      συνηγορούν σε μια μόνο απάντηση… και στα ……….. !!!!
      Αν και…………ξεχνάς το πιο σημαντικό..

  3. Σεβασμός στους νεκρούς φίλε ….καλό Ταξίδι Παύλο και να ξέρετε ότι ο καθένας διαλέγει το δρόμο του και όταν φεύγει από την Ζώη να μην βγάζετε κακίες …όλα για των, ποιο πάνω που άφησε υπονοούμενα!

  4. Πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε και μου είπες ρε φίλε μου Παύλο ότι μια χαρά είμαστε καλυτερα απο πάντα. Που να ξέρουμε τι μας φέρνει το αύριο. Είχες φιλοσοφισει τη ζωή. Καλό ταξιδι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ