Όραμα και Δράση: Πώς να εμπιστευτείς έναν δήμαρχο που βγαίνει και σκούζει επιρρίπτοντας ευθύνες στην μειοψηφία για να καλύψει όσα αποκαλύφθηκαν

35
1794

Στις γραφικότητες και τον παροξυσμό του κυρίου Νικητάρα παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία για την αποκατάσταση της αλήθειας:

Στις 2 Απριλίου η παράταξή μας ψήφισε ΝΑΙ στην δημιουργία χώρου στάθμευσης στην περιοχή Κανάρη.

« Ψηφίζουμε την πρόταση είτε αυτή αφορά στη μίσθωση, είτε αφορά στην εξαγορά αρκεί η διαδικασία να γίνει σωστά» αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε η Ιωάννα αυτά αποδεικνύονται  και από την απόφαση που επισυνάπτουμε!

Άλλη μια φορά η θετική μας ψήφος καταλήγει δίκην της ανικανότητας αυτή της δημοτικής αρχής στα… σκουπίδια!

Αφού- όπως εκ των υστέρων ανακαλύψαμε – ποιο ήταν το ακίνητο, ψηφίσαμε και τη διαδικασία της δημοπρασίας!

Τι ακολούθησε:

Στις 5 Ιουλίου προκηρύσσεται η δημοπρασία για την μίσθωση ακινήτου.

Στις 4 Αυγούστου η οικονομική επιτροπή του δήμου χωρίς το πρακτικό της επιτροπής που διεξήγαγε την δημοπρασία – όπως σημείωσε η Ιωάννα – κηρύττει , κατά πλειοψηφία, τον διαγωνισμό άγονο.

Στις 9 Νοεμβρίου  – τελευταίο δημοτικό συμβούλιο – και μετά από 8 μήνες από την αρχική απόφαση εισάγεται θέμα για απευθείας μίσθωση του ακινήτου που ανήκει στην πολεμική αεροπορία!

Υπερασπιζόμενοι τη θέση μας και πάντα προς όφελος των πολιτών θέσαμε το ζήτημα της εξαγοράς του ακινήτου καθώς το τίμημα της μίσθωσης για 20 χρόνια ανέρχεται στις 320.000 ευρώ ενώ η εξαγορά του δεν ξεπερνούσε τις 300.000 χιλιάδες ευρώ.

Ζητήσαμε την αναβολή της συζήτησης του θέματος προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο της εξαγοράς.

Μας δήλωσαν ότι το ταμείο που διαχειρίζεται την περιουσία της πολεμικής αεροπορίας δεν προτίθεται να πουλήσει.

Επειδή πραγματικά δεν εμπιστευόμαστε την λειτουργία της δημοτικής αρχής :

Α)ζητήσαμε ένα έγγραφο που να αποδεικνύει όσα προφορικά και με δοσομετρητή μας αποκάλυψαν.

Β)δεσμευτήκαμε να ψηφίσουμε την απευθείας μίσθωση αν με απτά στοιχεία – έγγραφα βεβαιωνόμασταν ότι η εξαγορά δεν ήταν εφικτή.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα τραγελαφικά που δικαίωσαν απόλυτα την δυσπιστία και τη στάση μας.

Μας αποκάλυψαν ότι η δημοπρασία διεξήχθη για το συγκεκριμένο ακίνητο της πολεμικής αεροπορίας αλλά η πολεμική αεροπορία είχε κώλυμα και ΔΕΝ μπορούσε να συμμετέχει!

Άρα η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ο διαγωνισμός κτλ πετάχτηκαν στα σκουπίδια.

Πώς να εμπιστευτείς μια δημοτική αρχή που χωρίς καμιάν αναστολή σε διαβεβαιώνει ότι διαπραγματεύτηκε την εξαγορά όταν στην απόφαση που επισυνάπτουμε δεν αναφέρεται παρά μόνον η μίσθωση;;

Πώς να εμπιστευτείς μια δημοτική αρχή που μετά από 8 μήνες που πήρε τη θετική σου ψήφο αποκαλύπτει ,ασθμαίνοντας, για να εκβιάσει τη ψήφο σου ότι την επόμενη μέρα του δημοτικού συμβουλίου λήγει η προθεσμία που έλαβε από την πολεμική αεροπορία και μάλιστα νωρίτερα από την αρχική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου;

Πώς να εμπιστευτείς ένα δήμαρχο που λέει ψηφίστε σήμερα και αύριο πάρτε τηλέφωνο να μάθετε αν η εξαγορά είναι εφικτή;

Εντούτοις η παράταξή μας δεν καταψήφισε! Δήλωσε με σύνεση παρών για να δώσει την ευκαιρία της εκ νέου εισαγωγής του θέματος με ορθότητα και με τη ρητή δήλωση της θετικής μας ψήφου!

Πώς να εμπιστευτείς έναν δήμαρχο που βγαίνει και σκούζει επιρρίπτοντας ευθύνες στην μειοψηφία για να καλύψει όσα αποκαλύφθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο;

Μήπως προτίθεται να παραποιήσει και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου;; Είδομεν.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%97%CE%9C0%CE%A9%CE%9B%CE%95-6%CE%99%CE%9B?inline=true

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κυριε Νικηταρα ειναι ανεντιμοτητα αυτο που κανεις και θα το βρεις μπροστά σου και το λεει καποιος που σε ψηφισε

    • ΒΡΕ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΟΝΟΜΑΖΕ Ο ΣΦΥΡΙΤΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΛΑΧΑΝΟΠΡΙΖΟΛΕΣ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΑ.ΟΛΟΙ ΚΟΨΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ??????.ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ,Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    • Κυρια ρουφα, το «»»σκουζει»»» ακουγεται μονο στα χαμετυπεια!!! Σοβαρεψου επιτελους!!!! Δε φτανει που καταψηφιζεις ενα θεμα που θα ελυνε ενα χρονιο προβλημα μιας περιοχης, αλλα, βγαινεις και απο πανω με εκφρασεις ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ. Εχεις χασει το μετρο και ξευτιλιζεσαι καθημερινα!!!

  2. Κατι δεν κανετε σωστα κυριε Νικηταρα Δεν μπορει για ολα να φταιει η αντιπολιτευση.
    αυτο το παραμυθι δεν πιανει πια.

  3. Δυστυχώς να υπάρχει πιο σκληρή Αντιπολίτευση τα πράγματα πάνε απτο κακό στο χειρότερο. Όλα στον αυτόματο. Τελικά δεν θέλει κανείς το καλό αυτού του τόπου

    • ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΠΏΛΗΣΗ.
      ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΊΤΑΙ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΑ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘςΛςΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ. ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΩΟΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΊΑΣ…..Ε Η ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ….

      • ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΓΟΝΗ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ

  4. Τα μπερδέψατε, όπως συνήθως. Ο Νικηταράς δεν «σκούζει». Εσείς μια ζωή ουρλιάζετε και στριγγλίζετε.

  5. Κυρία μου εκεί στο όραμα χρησιμοποιείτε κάτι εκφράσεις δεν θυμίζουν πολιτική παράταξη αλλά κερα-Κατίνα.

    • Καθρεπτη εχεις;Ξεχνας τι λασπη εχει πεταξει ο δικος σου;Ποσες οικογενειες εθιξε: Ολα θα τα βρει μπροστα του.Η θητια του δημρχου ληγει αλλα η ζωη συνεχιζετε.Θα τον αποφευγουν ολοι.

  6. Και ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΩΛΥΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ… ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΚΑΙ Η ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΎ ΜΕΤΡΆΕΙ Κ ΡΟΥΦΑ.. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΌ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 0,,.. ΕΊΣΑΙ ΈΝΑ ΜΗΔΈΝ ΣΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΩΝ ΈΡΓΩΝ 15 ΧΡΌΝΙΑ…ΤΩΡΑ..ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ..ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΘΖΕΙΣ.. .Ο ΧΙ ΑΠΌ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ Σ Ε Κ Α Θ Ε Ε Ρ Γ Ο…. ΒΟΗΘΑΣ ΈΤΣΙ…???? ΕΊΣΑΙ ΜΙΑ ΚΌΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΎ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΑΛΊΖΕΙ..ΜΕ ΤΑ ΠΌΔΙΑ ΤΗΣ .ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ

  7. ΜΑΛΟΝΝ που δεν κατάφερες να γίνεις δημαρχίνα…οπως τον ΚΥΡΠΟΦΤΟ… Σκουζετε και οι δύο… Άρε 1%που σας περιμένει….και μετά λέτε γιατί ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ δεν κάνει έργα… Βρε πολιτικά εκτρώματα…. Πως θα κάνει έργα αν δεν δεν τα ψηφίζετε.. Ελ………..

  8. Κυρια ρουφα. Αυτες δεν ειναι εκφρασεις (σκουζει), που απευθυνονται στον δημαρχο του 62%. Ειναι εκφρασεις ανθρωπων που βρισκονται σε συγχυση, η σε αποδρομη!! Ντροπη σου!!!. Εκτος αν ειχε δικιο ο πρωην που σε αποκαλουσε ###ντενεκε ξεγανωτο και λαχανομπριτολα###

  9. Οι ευθύνες σας πολλές για τους Κώους πολίτες για την μη λύση χρόνιων προβλημάτων .Αυτή η στάση σας δείχνει ότι φοβάστε την επιτυχία του δημάρχου και την σαμποτάρετε με κάθε τρόπο.Αυτό οι πολίτες το αντιλαμβάνονται και θα μιλήσουν όταν έρθει η ώρα τους.

  10. ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΦΆΤΕ ΔΙΚΤΆΤΟΡΑ ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΆ 5 ΧΡΌΝΙΑ… ΤΑ 200 ΧΙΛΙΆΡΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΤΟΥ …. ΤΑ ΒΡΉΚΕ?
    … Ο. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΆΣΙΟ ΠΟΣΟΣΤΌ… Η ΚΑΝΆΡΗ ΗΔΗ ΑΝΈΒΗΚΕ… 20% ΧΑΧΑΧΑ… ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΊΖΕΤΕ.. ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΤΣΗ

  11. Ευτυχώς που κάποιος κάνει πολιτική σε αυτό τον τόπο και τους ξεμπροστιάζει ……υποτιμούν την νοημοσύνη του κόσμου ΓΕΝΙΚΑ. Και θα το βρουν μπροστά τους …..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ