ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συνέντευξη τύπου Αρ. Παυλίδη και ΔΣ ΔΙΙΚ για την πολύ σημαντική Διημερίδα Ιπποκρατικής Ιατρικής

11
1288

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Συνέντευξη τύπου Αρ. Παυλίδη και ΔΣ ΔΙΙΚ για την Διημερίδα Ιπποκρατικής Ιατρικής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε ΠΑυλίδη τι μπορεί να γίνει με την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στο νησί μας (4:35)…;;;
  ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Ολα γίνονται…
  Τέλλη δεν είμαστε στις δεκαετίες 80 – 90. Δεν τρώμε πια κουτοχορτο… Η ανυπαρξία σας πλέον είναι ευδιάκριτη και επιβεβαιωμένη.

 2. Θυμώνω … θυμώνω πολύ πλέων … όλα έχουν όριο … όλα για το χρήμα πια . Διαφημίζεται όλοι τον Ιπποκράτη και στις πλάτες του δασκάλου της Ιατρικής πάμε όλοι να βγάλουμε χρήμα … στο νησί δήθεν που γεννήθηκε και μεγάλωσε … στο ίδιο νησί που αν από κάπου το βλέπει σίγουρα θα ντρέπεται για το χάλι που το φέραμε στο θέμα ιατρικής το νησί μας. Τολμήστε να αρρωστήσετε ( μη κακό σε όλους ) …και δεν μιλάω μόνο για το χάλι του » νοσοκομείου » … και οι έξω ιατροί μπαλάκι του πιγκ πογκ σε κάνουν … και δώστου τα 50 ευρα … και ο ένας να σε στέλνει στον άλλον … και να οι μαγνητικές ( ο θεός να τις πει μαγνητικές ) και αφού σου έχουν φάει ένα κάρο λεφτά όλοι εδώ χωρίς αποτέλεσμα καταλήγεις στην Αθήνα … και γελάνε εκεί οι γιατροί … με τα χάλια μας και την κατάντια μας … ντροπή … είστε όλοι κακοί ηθοποιοί … αυτά τα τραβάει μεγάλο ποσοστό των κατοίκων … ψάξτε το το χάλι αυτό … όποιος μπορεί να φεύγει να φεύγει και για τα πιο απλά …

  • Συμφωνώ. Φταίμε όμως και όλοι εμείς που αφήνουμε να μας κοροϊδεύει ο κάθε τυχάρπαστος πολιτικάντης, ενώ θα έπρεπε να έχει ξεσηκωθεί σύσσωμο το νησί εδώ και καιρό.
   Καλά είναι τα μνημόσυνα στους ένδοξους προγόνους μας, όμως με αυτά δεν λύνονται τα προβλήματα του παρόντος.

 3. Επιτηδευμένα ανιστόρητος (Βλ Β Χατζηβασιλειου η Αληθεια για το καταστατικό του ΔΙΙΚ2019)

 4. μου θυμιζουν τους ιερεις ασκληπειαδες που εκδιοξαν απο την Κω τον Ιπποκρατη για να μην χασουν την εκλογικη πελατεια των ψεκασμένων. Γι αυτο δεν εγγράφουν νεα μέλη , για να μην τους παρουν το ταμειο και την φιγουρα των δηθεν πολιτικων παραγοντων.

 5. Ότι θέλει λέει ο ξερολας
  Έδρα λέει η Κως του Διικ μιλα για νοσοκομείο στο Διικ ενω απαγορεύεται η δόμηση λόγω Ασκληπειου κ αλλα πολλά
  Ποσο άψογη στάθηκε η Φωφη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ