ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: 21.842,22€ για στήριξη καρκινοπαθών συμπολιτών μας και αναβάθμιση τμημάτων του νοσοκομείου μας

3
3377

Ο σύλλογος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ευχαριστεί όλους εσάς που αγοράσατε τους λαχνούς μας, προβήκατε σε γενναιόδωρες χρηματικές δωρεές και στηρίξατε τον « ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ 2 » – έναν διαφορετικό περίπατο  και φέτος αφού περπατήσαμε μόνοι μας, με την οικογένειά μας ή με τους φίλους μας και όχι όλοι μαζί όπως συνηθίζαμε !

Ένα τεράστιο ευχαριστώ εκ μέρος μας στους πολυάριθμους επιχειρηματίες αλλά και ιδιώτες του τόπου μας, της Νισύρου και της Καλύμνου που κάτω από τις συνεχιζόμενες ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας του covid 19, δεν δίστασαν ούτε στιγμή να μας προσφέρουν τα τόσο πλούσια δώρα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος αγορά μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και συγκινητικό για εμάς να τονίσουμε, ότι όλοι αυτοί οι επαγγελματίες προέβησαν σε μεγαλύτερες δωρεές από αυτές που εμείς περιμέναμε και πολλές φορές μάλιστα ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι !

Χάρη στην δική σας λοιπόν ανταπόκριση στο κάλεσμά μας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των

21.842,22 €

 

Τα χρήματα αυτά θα παραμείνουν όπως πάντα στο νησί μας και θα διατεθούν κυρίως στην στήριξη καρκινοπαθών συμπολιτών μας καθώς και στην αναβάθμιση τμημάτων του νοσοκομείου μας.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς στην επιτροπή  σε όλους εσάς που μας βοηθήσατε σ’αυτήν μας την προσπάθεια και ευχόμαστε του χρόνου να περπατήσουμε και πάλι όλη μαζί .

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ