Θ. Νικηταράς: Απόψε γιορτάζουμε. Με τους ανθρώπους που στηρίζουν αυτό τον τόπο, που μοχθούν καθημερινά, που δημιουργούν θέσεις εργασίας

20
2759

20 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εσυ Νικηταρά μοχθεις στο να λες ψεψατα σε όλους τους κωους.Αλοι μοχθησαν για να κάνουν εσένα δήμαρχο.Μαθε κάτι που δεν ξέρεις.Την δημαρχεία δεν θα την ξαναδείς,γιατί είσαι χειρότερος από τον κύριο κυριτση,και ότι έχασες μεγάλες οικογενειες.Ο ψεύτης και @@υτης τον πρώτο χρόνο χαιροντε.Αντε βγες έξω και ρωτα να μάθεις τι λένε άνθρωποι που σε υποστηριξαν.Καβαλησες το καλάμι με άσχημη συμπεριφορά.Τα χωριά σου γύρισαν την πλάτη,αλά στην πόλη θα φας το γερο στραπάτσο.Ειχαν δίκιο που έλεγαν οτι δεν είναι αυτό που φαινετε,αλα μεσα του ειναι κακος…..και το διχνεις συνεχεια.Αγωνας διχως τελος για να ξεγκρεμιστειτε.

      • Κοπρομηχανη σε καταλαβαινω. Θελεις να καθεσαι και να πληρωνεσαι. Γιαυτο βαρας τον νικηταρα!!

        • Ενω εσενα σε πληρωνει για να βριζεις τους δημοτες που εχουν διαφορετικη αποψη…θα φατε καλα κοκοβιοι λιγα τα ψωμια σας…σας σιχαθηκε ο κοσμος!!!!

        • Βρε τυχοδιωκτες,βρε ψεύτες,βρε γλυτσιδες,βρε κοπριτες του αυγια,μιλατε εσεις που είστε οι χειρότεροι τελμπενχαναδες.Αντε βρε κοπροσκυλα να δουλέψετε που βρήκατε τον μήνα που γεννα στις ενια.Εχετε τον παλιοψευτη δημαρχο που αράδιασε τα περισσότερα ψεματα στους κωους για να τον ψηφίσουν.Βρε καρακιοζη ανωνυμε στις επερχόμενες δεν θα βρείτε τρυπα για να κρυφτειτε.

  1. Χιλιάδες κόσμος απόψε στα καταστήματα για τη λευκή νύχτα! Απόψε ήταν κι αυτή! Τζάμπα το ρευμα που καψαμε. Ακρίβυνε κιολας…
    Προχειράντζες αποτυχημενες ειστε

    • Δεν σε ενωμερωσαν καλα. Και λευκη νυχτα ηταν και γιορτη-παναθεμα σας- τοπικων προιοντων και ολα μαζι….αχταρμας σαν και σας και την παραταξη σας. Αχταρμας.

      • Με τι όρεξη να πάει ο άλλος με μάσκα;με τι όρεξη να πάει όταν ξέρει ότι συμπολίτες του

        έφυγαν αδιάβαστοι με σφραγισμένα φέρετρα,όταν ξέρει ότι ένα ποσοστό απ τους εκατοντάδες που λες ότι ήταν αλλά χρόνια,είναι ανεμβολίαστοι,όταν ξέρει ότι το 90% των ξένων δεν θα φοράει μάσκα.
        Και γω συμφωνώ ότι η Δ.Α.μπάζει τελευταία, αλλά μην λέμε και γράφουμε βλακείες από τυφλό φανατισμό..τι σχέση έχουν οι χρονιές που αναφέρεις με το 2021?το μόνο κοινό στοιχείο ότι και τις δύο εποχές είσουν άχυρο.

  2. που είναι τα προηγούμενα χρόνια που όλη η Κως ήταν στην πόλη….. Τι γιορτάζεται τα χάλια σας?

  3. Είστε γελοίοι….πού είναι η στήριξη ακριβώς προς τη δημοτική αρχή; Πού είναι οι παραγωγοί; Μόνο αυτοί οι δυο τρείς; Που είναι ο εμπορικός σύλλογος; Πήγα σε ενα εστιατόριο και ζήτησα το μενού με τοπικά προϊόντα και τις ειδικές τιμές που ανακοίνωσαν και με κοίταζε το γκαρσόνι λες και ήρθα από τον Άρη…χαχαχαχχα …άσε τα μαγαζιά ….άδειοι δρόμοι….κρίμα για τους καταστηματάρχες …αλήθεια δεν έπαιξαν μουσικούλα στο λιμάνι; Μονο για φωτογραφίες είναι όλοι τους….τραγικοί….

  4. Κοψιμιε τι ακριβως γιορταζεις??
    Μηπως την ανεργια πολλων δημοτων μας..και την οικονομικη εξαθλιωση??

  5. που ταλαιπωρούνται..κάνε κάτι και για αυτούς και ειδικά για τις αδικίες που γνωρίζεις ότι έχουν υποστεί.

  6. Βρε τυχοδιωκτες,βρε ψεύτες,βρε γλυτσιδες,βρε κοπριτες του αυγια,μιλατε εσεις που είστε οι χειρότεροι τελμπενχαναδες.Αντε βρε κοπροσκυλα να δουλέψετε που βρήκατε τον μήνα που γεννα στις ενια.Εχετε τον παλιοψευτη δημαρχο που αράδιασε τα περισσότερα ψεματα στους κωους για να τον ψηφίσουν.Βρε καρακιοζη ανωνυμε στις επερχόμενες δεν θα βρείτε τρυπα για να κρυφτειτε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ