Ταξί Κω: «Πυροτεχνήματα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση συμφερόντων τρίτων, που ευκαιριακά χρησιμοποιούν το νησί της Κω για να εισπράξουν μεγάλα ποσά»

46
3357

ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΩ και ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΏΝ ΤΑΞΙ ΚΩ: Απάντηση σε δημοσιεύματα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και μόλις φάνηκε ότι η τουριστική περίοδος εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης, είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορες απόψεις  που αφορούν στην εξυπηρέτηση και την επάρκεια των ΤΑΞΙ για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού.

Είναι προφανές ότι οι κρίσεις αυτές προέρχονται από αδαείς (ή κάποιους που παριστάνουν τους αδαείς) περί την ισχύουσα νομοθεσία, αλλά και την πραγματική κατάσταση.

Προς διάψευση κάθε τέτοιου ισχυρισμού, αναφέρουμε ότι οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και εμφανίζουν ουρές επισκεπτών στο αεροδρόμιο της Κω, δεν αφορούν μόνο την αναμονή για τα ΤΑΞΙ.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες απεικονίζουν επισκέπτες που μόλις έχουν αφιχθεί και είτε δέχονται τις πληροφορείς από τους ξεναγούς των γραφείων τους και αναμένουν να επιβιβαστούν σε τουριστικά λεωφορεία για να μεταφερθούν στα τουριστικά καταλύματά τους ή κάνουν ένα διάλειμμα μετά την πολύωρη πτήση τους μέχρι να αποφασίσουν αν θέλουν να επιβιβαστούν σε ΤΑΞΙ ή να κατευθυνθούν προς το ΚΤΕΛ ή περιμένοντας κάποιου άλλου είδους μεταφορά.

Το φαινόμενο αυτό παρουσιάζεται διότι σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες υπάρχει μεγάλος όγκος αφίξεων σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να συγκεντρώνονται στο συγκεκριμένο σημείο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και να εμφανίζεται αυτή η εικόνα για ελάχιστες ώρες  μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Επιπλέον και ειδικά για εφέτος εξαιτίας της πανδημίας του COVID υπάρχει μία προτίμηση του επιβατικού κοινού σε μέσα μεταφοράς μικρής χωρητικότητας όπως είναι τα ΤΑΞΙ. Αυτός είναι και ο λόγος που οι επισκέπτες αποφεύγουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και προτιμούν να κινούνται με  οχήματα που μεταφέρουν λιγότερους επιβάτες.

Ας μην σπεύδουμε λοιπόν να κατηγορήσουμε τα ΤΑΞΙ  για ανεπάρκεια στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών, ιδιαίτερα όταν οι κριτικές που λαμβάνουμε, δια μέσω των ιστότοπων από τους επισκέπτες, είναι εξαιρετικές ως προς την εξυπηρέτηση στην μεταφορά τους με ΤΑΞΙ.

Ενδεικτικά και μόνο σημειώνουμε, ειδικά για την μεταφορά από και προς τον αερολιμένα της νήσου Κω, ότι πολύ μεγάλο μέρος των κρατήσεων γίνεται δια μέσω του ιστότοπου  που διατηρούμε και βάση προ κρατήσεων και η μεταφορά των πελατών είναι άμεση  και χωρίς ουρές αναμονής.

Σχετικά με τον αριθμό των ΤΑΞΙ που κυκλοφορούν στο νησί της Κω και συγκριτικά  με άλλους προορισμούς, υπενθυμίζουμε ότι ο αριθμός των ΕΔΧ οχημάτων(ΤΑΞΙ), που αδειοδοτούνται για κάθε περιοχή της χώρας  αναθεωρείται κάθε δύο έτη από την αρμόδια Περιφέρεια και υπολογίζεται με βάση μαθηματικό τύπο που λαμβάνει υπόψη του  τον μόνιμο πληθυσμό, τον αριθμό των επισκεπτών, τις αφιξοαναχωρήσεις και τις διανυκτερεύσεις.

Η τελευταία φορά που έγινε ο σχετικός υπολογισμός για το νησί της Κω είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των αδειών ΤΑΞΙ στο νησί της Κω. Ο αριθμός αυτός, δυστυχώς, μόνο να αυξηθεί μπορεί, καθώς κατά την περίοδο της πανδημίας ή κακών τουριστικών σεζόν δεν γίνεται αντίστοιχη μείωση των οχημάτων.  Ο υπολογισμός αυτός είναι όμοιος για ολόκληρη την Ελλάδα και για όλους τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας και επομένως και για την νήσο Κω.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε ότι στο νησί της Κω και σε ένα περιορισμένο οδικό δίκτυο, κυκλοφορούν περισσότερα από 150 τουριστικά λεωφορεία, περίπου 6.000 ενοικιαζόμενα επιβατικά ΙΧ, εκατοντάδες μισθωμένα ΙΧ με οδηγό  (που  ουσιαστικά υποκλέπτουν το μεταφορικό έργο των ΤΑΞΙ χωρίς την ασφάλεια  και την ποιότητα που εμείς προσφέρουμε), περίπου 11 λεωφορεία αστικής συγκοινωνίας που εκτελούν περισσότερα από 244 δρομολόγια/ημέρα και μεταφέρουν περισσότερους από 700.000 επιβάτες/ έτος, 25 περίπου λεωφορεία του ΚΤΕΛ που εκτελούν περισσότερα από 355 δρομολόγια/ημέρα και μεταφέρουν περισσότερους από 1.000.000 επιβάτες/έτος, περισσότερα από 70.000 ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα/μοτοποδήλατα και επιπλέον  τουριστικά τρένα.

Τα ιδιόκτητα ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, minibus και λοιπά οχήματα, προστίθενται στον όγκο αυτό  δημιουργώντας ασφυκτική πίεση και επικίνδυνες  κυκλοφοριακές συνθήκες στο νησί της Κω.

Τα ΕΔΧ ΤΑΞΙ εξυπηρετούν  όχι μόνο τους επισκέπτες του νησιού αλλά και τον μόνιμο πληθυσμό του νησιού χειμώνα-καλοκαίρι, χωρίς ποτέ να διακόπτουν την λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου και των άλλων τρόπων  εξυπηρέτησης ανεξάρτητα από τις επικρατούσες συνθήκες. Η κυκλοφορία δε των οχημάτων μας και η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού γίνεται  με 24ωρη ηλεκτρονική παρακολούθηση και εντοπισμό των οχημάτων μας, οπότε ανά πάσα στιγμή είμαστε σε θέση να διορθώσουμε οποιαδήποτε προβλήματα δημιουργούνται σε οποιαδήποτε σημεία αφιξοαναχώρησης του νησιού.

Είναι υποκριτικό να εμφανίζεται ως ανεπαρκής η εξυπηρέτηση από τα ΤΑΞΙ όταν όλοι γνωρίζουμε ότι το φαινόμενο αυτό παρουσιάζεται για περίπου 15 ημέρες κάθε έτος και σε συγκεκριμένα σημεία του νησιού, όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση επισκεπτών.

Δεν είναι τυχαίο ότι κανένας από τους επικριτές μας δεν αναφέρεται στους υπόλοιπους μήνες του έτους, που τα οχήματα μας παραμένουν αδρανή στις πιάτσες των ΤΑΞΙ, εξυπηρετώντας ωστόσο, μέρα και νύχτα, κάθε ανάγκη που εμφανίζεται και δεν αφορά μόνο στην μεταφορά επισκεπτών ,αλλά και ασθενών, ατόμων με αναπηρία, ηλικιωμένων κλπ.

Είμαστε περήφανοι για το έργο που προσφέρουμε στο νησί της Κω, την ασφάλεια που εξασφαλίζουμε κατά την μεταφορά των επιβατών μας και είμαστε ευγνώμονες για τα χιλιάδες θετικά σχόλια που λαμβάνουμε για την άρτια εξυπηρέτηση που προσφέρουμε και την εμπιστοσύνη που δείχνει το επιβατικό κοινό στους οδηγούς και τα οχήματά μας.

Προτού λοιπόν οι επικριτές μας σπεύσουν να μας κατηγορήσουν, ας  μελετήσουν καλύτερα  τις κυκλοφοριακές συνθήκες του νησιού και ας μην ρίχνουν πυροτεχνήματα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση συμφερόντων τρίτων , που ευκαιριακά χρησιμοποιούν το νησί της Κω για να εισπράξουν μεγάλα ποσά τους λίγους μήνες του καλοκαιριού, χωρίς να επενδύουν ούτε ένα ευρώ στο νησί και τους επαγγελματίες του.

 

Ο Πρόεδρος

 

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μασονία. Η τελευταία φορά που δόθηκαν επιπλέον άδειες ταξί μόνο στον Ομπαμα δεν πήγατε για να κλάψετε μην χάσετε κανένα ευρουλάκι. Τώρα για τις ουρές μάτια έχουμε και βλέπουμε τι γίνεται. Για το αν χρειάζονται επιπλέον άδειες κατά τους καλοκαιρινους μήνες,εννοείται ότι επιβάλλεται.

    • Κορεσμός δημιουργείται ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ
      Και ανάλογα του γλυψιματος στην κυβερνώσα αρχή. Για τα άπειρα άδεια εστιατόρια ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΟΡΕΣΜΟΣ. Το ίδιο και σε ΟΛΑ τα άλλα επαγγελματα. Επίσης θυμάμαι κάποτε που πλήρωναν εφάπαξ φόρο εισοδήματος γύρω στα ΕΚΑΤΟ ευρώ το έτος ανεξάρτητου εισοδήματος. Με χίλια δυο ζόρια τελικά υποχώρησαν και βάλανε και ταμειακή. Τελικά είναι η πιο ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.!!!

  2. Συγχαρητήρια για το ενημερωτικό δημοσίευμά σας, που τελειώνει με την ορθή παράγραφο-ράπισμα ισχυρό για τους ευκαιριακά χρησιμοποιούντες την Κω προς είσπραξη μεγάλων ποσών τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς να επενδύουν ούτε ένα ευρώ στο νησί μας.

    • Ποιος στερούσε τόσα χρόνια την είσοδο στο αεροδρόμιο του ΚΤΕΛ? Γιατί θέτανε σε ΑΝΑΝΔΡΗ ταλαιπωρία τόσο κόσμο? Για να τον ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝΕ? Ας μας το εξήγηση κάποιος αρμόδιος αυτή την ΕΛΕΕΙΝΟΤΗΤΑ.

  3. Ενα μεγαλο μπραβο στον προεδρο των ταξι για την ενημερωση του απλα θεωρω πως αδικος κοπος αυτο το δημοσιευμα διοτι ο καθε κομπλεξικος θα συνεχιζει να κατηγορει οπως ο κακοπροαιρετος ‘Γιαννης ‘ παραπανω! Γι αυτο δεν θα παμε μπροστα ποτε σαν χωρα! Το μονο που ξερουμε ειναι να κατηγορουμε και πανω απ ολα η ζηλια μας! Ελεος πια φτανει!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και παλι για το δημοσιευμα!

    • Σε λίγο θα δικαιολογεις και την νοσηλεύτρια στην Καρδίτσα που έκανε πλαστους εμβολιασμούς. Και τον Ψιτ για τις μπούρδες που γράφει συνέχεια. Και για τον τέως συριζαιο. Και για τον πρώην δήμαρΧο Χο Χο με τα πλακάτ για κάτι που έγινε όταν η Ακροπολις ήταν οικοπεδο. Και για τον δικό του που τοπαιξε ΤΑΙΝΙΑ του ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ με τους ταρίφες. Και άλλα πολλά. Άραξε.

  4. «έργο που προσφέρουμε στο νησί της Κω, την ασφάλεια που εξασφαλίζουμε κατά την μεταφορά των επιβατών μας» λένε τα ταριφο…. που πάνε με 140 στον επαρχιακό, κολλάνε πίσω από άλλα οχήματα και οδηγούν λές και ο δρόμος είναι τσαρδί τους, βρίζουν τους τουρίστες και χρεώνουν ότι τους κατεβάσει η καυκάλα τους …………

    • Οι χρεώσεις όποτε παίρνω εγώ ταξί και η κοπέλα μου είναι πολύ καλές ιδιαίτερα στους μόνιμους κατοίκους Κω.

  5. Ας απελευθερωθούν εντελώς οι άδειες και οι γεωγραφικοί περιορισμοί στα ταξί. Να νιώσουμε όλοι την πνοή της ελεύθερης αγοράς και να ισοπεδώσουμε τον κρατικό παρεμβατισμό. Ετσι καλύτερες υπηρεσίες θα έχουμε, καλύτερες τιμές, περισσότερα ταξί όταν χρειάζονται και λιγότερα όταν δεν χρειάζονται. Και ας μην γελιόμαστε τα ιδιωτικά van μεταφοράς προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες από τα ταξί με μικρή διαφορά στο κόστος.

    • Να ταν μόνο αυτά. Βίλες έχουν φτιάξει με τόσο αδήλωτο παραδάκι τόσα χρόνια τι περιμένεις.

  6. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΒΑΤΑΚΛΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 40 και 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ……
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ.. ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ……

  7. Η ένσταση μου είναι η έλλειψη συγκοινωνίας με το αεροδρόμιο,

    οι μεγάλες ταχύτητες σε στενά και πόλη και το ότι ο χρόνος της λίστας αναμονής κατά την παραγγελία ταξί αγγίζει και την 1 ώρα κατά την διάρκεια της high season,.
    Πέρα απ’ την κατανόηση ότι 6 μήνες δεν υπάρχει αντικείμενο εργασίας,τα υπόλοιπα πρέπει να αναδειχθούν ως πραγματικότητα και όχι φαντασία.
    Και επιτέλους τα ΚΤΕΟ ,η τροχαία κάτι πρέπει να κάνει με τους προβολείς Νέον.

  8. Γιατι βαζουν διπλη ταριφα εξω απτην πολη αφου ειναι ενας δημος?ΣτηνΑθηνα πας με μονη ταριφα 20 χιλ/μετρα

  9. Ολοι οι αγιοι εσεις στο χορο της εστιασης! 3ο-4α προιοντα στους τουριστες και αλλες τιμες σε ξενους κ αλλες σε ελληνες και σας πειραξανε τα ταξι τωρα! Ααα βρε νουμερα ολοι σας!Το οτι ο καθε οδηγος ταξι ειναι εκτεθημενος στον κινδυνο αυτο δεν μας πειραζει! Εσυ που λες οτι πανε με 140 τα ταξι γιατι να ειναι αναγκασμενα να εχουν εσενα μπροστα τους που πας με 40 στον επαρχιακο επειδη θες να κανεις τη βολτα σου και εισαι παρανομος ΚΑΙ ΕΣΥ για παρακολληση συγκοινωνιας; Α βρε γκασμαδες

  10. Εγώ παιδιά απ το ξενοδοχειο μου όποτε παίρνουμε για ταξί έρχεται μετά από μισή μέχρι μια ώρα και μερικές φορές ποτέ.
    Μεγάλο πρόβλημα τα ταξί .
    Δεν επαρκούν και το μεταφορικό έργο είναι πολύ μεγάλο.
    Οπωσδήποτε να βγουν νέες άδειες και να απελευθερωθεί το επάγγελμα και ας δουλέψει ο καλύτερος όπως σε όλα τα επαγγέλματα και σε όλες τις χώρες…

  11. Μπορεί ο πρόεδρος ή κάποιος άλλος τέλος πάντων να μας πει γιατί τα ταξί δεν δέχονται πληρωμές με κάρτα?

    • Δεν δέχονται πληρωμή με κάρτα γιατί θα πρέπει να κοπεί απόδειξη!!! Έχω αρκετοί φίλους ταξιτζήδες. Κάνεις δεν δηλωνει εισόδημα πάνω από 7.000 €!!! Φτωχολογιά σου λέω!!! Όλοι με επιδοτήσεις πετρελαίου, επιδόματα και επιστροφή φόρου!!!

  12. Το να μην Θέλουν οι ταξιτζήδες να δοθούν περισσότερες άδειες το αντιλαμβάνομαι. Οι άνθρωποι δουλεύουν μόνο τρεις μήνες για να ζήσουν δώδεκα. Αυτό όμως που δεν αντιλαμβάνομαι είναι : ενώ έχουμε ελεύθερη οικονομία και είμαστε στην Ευρώπη γιατί δεν δίνονται άδειες σε όποιον το επιθυμεί και διαθέτει τις προϋποθέσεις;

  13. ΠΩ…ΠΩ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ, ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ.

  14. Όποιος δεν δούλεψε φέτος ή χαζός ειναι ή κάνει το χαζό … εδώ σουβλάκια παραγγέλνεις και κάνουν 45 λεπτά να στα φέρουν… χαλαρώστε λίγο ,αλλα πάντα μικρόμυαλοι ησαστε τωρα θα αλλάξει ;;; Λιμάνι μονόδρομος … τραινακια στους δρόμους … φανάρια ουρά μέχρι μεθαύριο … ασθενοφόρο να δείτε αναμονή και εκεί χάνονται ζωές …

  15. Αν οι κυβερνήσεις θέλουν να βοηθήσουν απλά ας απελευθερώσουν το επάγγελμα του «ΤΑΧΙ». Το οποίο φυσικά είναι επάγγελμα για πολλούς ψήφους οπότε δεν θα γίνει ποτέ… εξάλλου η άδεια έχει από 5,000 έως 15,000 χιλιάδες ευρώ και της πουλάνε 200.000,00 χιλιάδες….και αν κάνουμε και έναν απολογισμό για το πόθεν έσχες που όλοι έχουν Mercedes των 80.000 χιλιάδων ευρώ και σπίτια των 200.000 χιλιάδων τότε θα γελάσουμε γιατί δεν ξέρω αν έχουν να τα καλύψουν τα χρήματα αυτά….καλή συνέχεια και ας λέμε και καμιά αλήθεια δεν βλάπτει

  16. Μπραβο στους ταξιτσιδες που δεν κερδιζουν σαν τους αλλους καλους αλλα δουλευουν για το νησι τσαμπα σχεδον.Ελεος.Η απορια μου εμενα ειναι..λεοφορεια γιατι δεν υπαρχουν στο αεροδρομειο.Σε αυτο απαντησατε;

  17. Μέσος όρος αναμονής από 45 λεπτά έως μιάμιση ώρα. Παίρνεις τηλέφωνο στο κέντρο και αααααν σου απαντήσουν σου λένε κάνε προκράτηση. Κάνεις προκράτηση, καθυστέρηση μισή ωρά ή και μπορεί να μην έρθει και καθόλου, με αποτέλεσμα πελάτες να κινδυνεύουν να χάσουν την πτήση τους. Όχι κύριε πρόεδρε, αυτό δεν συμβαίνει μόνο για δεκαπέντε μέρες, και σίγουρα όχι εξαιτίας της πανδημίας. 19 χρόνια εργάζομαι σε ξενοδοχεία του νησιού, και ξέρουμε κάθε καλοκαίρι ότι από αρχές Ιούλη μέχρι τέλος Αυγούστου πάντα θα ξεσπούν οι πελάτες στο προσωπικό των ξενοδοχείων επειδή εσείς δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε…

  18. Τα ταξί δεν φτάνουν. Το βλέπουμε όλοι οι επαγγελματίες. Χάνονται πολλά χρήματα από την οικονομία του νησιού για να βγάλουν παραπάνω 60-70 οδηγοί. Δεν γίνεται μια οικογένεια να έχει κατέβει να φαγητό και να κάνει μιαμιση ώρα να βρει ταξί. Δεν θα ξαναβγεί από το ξενοδοχείο! Δεν γίνεται το εστιατόριο να χάνει κρατήσεις επειδή οι πελάτες δεν βρίσκουν ταξί να έρθουν.

    Βρείτε λύση μεταξύ σας αλλιώς δίνετε ευκαιρία σε τρίτους… Στο κάτω κάτω φέρτε 15-20 ταξί από Αθήνα για ένα μήνα και μοιραστείτε τα έσοδα…

  19. ολο το καλοκαιρι οποτε επαιρνα τηλεφωνο για ταξι η αναμονη ηταν παντα απο 40 λεπτα και πανω.. πελατης δε απο το λιμανι δεν τον πηραν μεχρι κοντινο ξενοδοχειο γιατι ηταν μικρη η διαδρομη!!! ντροπη!!! μολις απειλησε να κανει καταγγελια εξυπηρετηθηκε !! ενταξει, να καλυψετε τον εαυτο σας το καταλαβαινω αλλα ολοι ζησαμε την τεραστια αναμονη !!

  20. Για ότι γίνει όλοι τα βάζετε με τους οδηγούς είτε είναι ταξί είται είναι διανομής…οδηγατε εσείς κάθε μέρα να δείτε τη γλύκα!!!όταν γίνει ένα ατύχημα με ταξί η με αμάξι που οδηγεί κάποιος διανομέας όλοι βγάζετε τη χολή σας …ο άλλος πάει να κάνει μπάνιο στην κεφαλο καρδαμενα κτλ σκοτώνεται τραυματίζει και άλλους δύο τρεις και λέτε αχ το παιδί η Κάκια ώρα!!!!να είστε δίκαιοι άνθρωποι και δεν θα χάσετε…. κανένας δεν πήγε μπροστά κατηγοροντας!¡!

    • Τι σχέση έχει αυτό που γράφεις με τα παράπονα υπαλλήλων υποδοχής

      ..που τους βρίζουν λόγω αφερεγγυότητας σε παραγγελία ταξί; τι σχέση έχει με την μη τήρηση ορίων ταχύτητας,που και ένας τυφλός το βλέπει..μήπως είναι μανία καταδίωξης φίλε μου;

  21. «Τα ιδιόκτητα ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, minibus και λοιπά οχήματα, προστίθενται στον όγκο αυτό δημιουργώντας ασφυκτική πίεση και επικίνδυνες κυκλοφοριακές συνθήκες στο νησί της Κω». Απλά γελάω…πηγαίνετε ρε κακομοίρηδες στην Υπόλοιπη Ευρώπη και δε σε μέρη με αυξανόμενο όγκο τουριστών να διαπιστώσετε την χρησιμότητα όλων των μέσων μεταφορών! Μου βγαίνει τώρα ο ταριφακος που παίρνει 50 ευρώ αεροδρόμιο-κέντρο να μου απαξιώσει τα minibus και τα λοιπά μέσα. Ειστε για κλάματα, είναι δυνατόν το αεροδρόμιο να μην έχει άδικη συγκοινωνία; Που τα είδατε αυτά; Κι εσείς και τα ΚΤΕΛ ας ηρεμήσετε λίγο γιατί αν γίνει πράξη η μεταφορά με αστικά λεωφορεία από και προς τα χωριά με το αεροδρόμιο θα ψάχνετε τουρίστες με τα κυάλια! Γι αυτό χαμηλά την μπάλα μάγκες μου, λίγα λόγια και να βουτάτε την γλώσσα στο κενό κεφάλι σας πριν το ανοίξετε το ρημάδι ! Ελα καληνύχτα

  22. Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει γιατί το ταξί δεν πληρώνεται με κάρτα; Τουρίστες ρωτάνε και δεν έχουμε πραγματική απάντηση… Εδώ έχουν POS οι ντελιβεράδες, τα ταξί γιατί όχι;

  23. ΟΛΟΙ Η ΕΥΡΩΠΑΟΙ ΜΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΗΞΕΡΟΙ.ΟΛΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ,(ΟΙΚΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ,ΟΥΤΕ POS) ΣΤΑ ΤΑΞΙ.ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.Μ Ο Ν Ο Π Ο Λ Ι Ο ΚΥΡΙΟΙ.

  24. Ανακοίνωση ντροπή! ¨»και είμαστε ευγνώμονες για τα χιλιάδες θετικά σχόλια που λαμβάνουμε για την άρτια εξυπηρέτηση που προσφέρουμε»….Που είναι αυτά τα χιλιάδες θετικά σχόλια να τα δούμε και εμείς;;;;
    Εδώ σε προκαθορισμένα ραντεβού και αργούν 20 λεπτά!!! Κατανοητό πως δουλειά υπάρχει όσο διαρκεί η σεζόν, αλλά το να μην αναγνωρίζουν πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και να παρέχουν σωστές υπηρεσίες όταν το νησί γεμίζει από τουρισμό είναι δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις!

  25. Να δοθουν 50 νεες αδειες. 6 σε καθε χωριο και 20 στην πολη. Να στσματησει η ντροπη της αναμονης!!!

  26. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ; ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ; ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΑΧΙ ΚΑΙ ΚΤΕΛ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ Ή ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ , ΚΥΡΙΕ ΕΠΑΡΧΕ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.

  27. Τι ειπες τωρα ρε προεδράρα. καλά κάνεις και τα χώνεις σε αυτούς που σου υποκλέπτουν το έργο και χάνεις έσοδα αλλά εδω μιλάμε για συγκοινωνία νόμιμη που θα εξυπηρετεί τον εργαζόμενο , τον επιβατη, τον λαουτζίκο. Εγω δουλεύω αεροδρόμιο για 750 ευρω και πηγαινοέρχομαι με δικό μου όχημα γιατί εσείς αντιδράτε να μην μπει αστικό λεωφορείο και χάσετε τα ευρωπουλα ; Και τον χειμώνα 30 ευρω εισιτηριο το αεροπλάνο και 40 το ταξί ; Γιατί κύριε πρόεδρε ; Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι στην Κω κύριε πρόεδρε . Η άδεια ταχί στην Αθήνα κάνει 40.000 και στην Κω 350.000 . Τα σχολια δικά σας.

  28. Να ετοιμαζεστε παιδια…θα δοθουν 15 αδειες προς 40.000 ευρω η καθε μια και ηδη εχει διαρευσει οτι μεγαλη εταιρεια απο Αθηνα εχει καρπωθει τις αδειες αυτες και θα εγκαταστησει μαζι στις 15 αδειες 9 θεσια καθως και θα δημιουργησει στολο απο 80 Μινι Βαν….ειναι πολλα τα λεφτα Αρη ….κρατηστε και δωστε μαχη !!!

  29. Εκτός από 3-4 συγκεκριμένους, όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικοί υποψήφιοι δολοφόνοι στον επαρχιακό. Έχουν δεν έχουν κόσμο μέσα παίρνουν φόρα και όποιον πάρει ο χάρος, τυφλές προσπεράσεις χωρίς οίκτο. Ακόμα και με 80-90 να πηγαίνει ο άλλος, κολλάνε πίσω του στο ενάμισι μέτρο και όλη την ώρα πέρα δώθε να τον αναγκάσουν να κάνει δεξιά με κίνδυνο να βγει εκτός δρόμου για να περάσουν αυτοί. Βλέπεις ταρίφα να έρχεται από πίσω σου και αγχώνεσαι γιατί ξέρεις ότι θα κάνει τα πάντα να σε περάσει. Έχε χάρη που δεν προχώρησε η UberX στη χώρα και στην Κω, και θα βλέπατε τι ωραία που θα ήταν με τους τουρίστες.

  30. Με την ιδιότητα του υπαλλήλου υποδοχής λέω ότι έχουν φέρει πολλά αντικείμενα πελατών που τα ξέχασαν

    μετά από λίγο ή την επομένη.. υπάρχει ένα ποιοτικό υπόβαθρο στην παροχή υπηρεσιών του συγκεκριμένου κλάδου,όμως υπάρχουν και περιθώρια εξέλιξης..
    Ένα απ αυτά είναι η πολύωρη αναμονή σε κλήσεις παραγγελίες και η άλλη τα όρια ταχύτητας.
    Δυστυχώς και οι τυφλοί τα ξέρουν,ας μην τους βγάζουμε και τρελούς.
    Για την σύνδεση με το αεροδρόμιο, υπάρχουν πολλά αρνητικά feedback,το ξέρουν όλοι.Επρεπε να υπάρχει συνεχής 24ωρη σύνδεση με το αεροδρόμιο.

  31. Τα θετικά σχόλια που είναι να τα διαβάσουμε και εμείς;Οι πιο πολλοί από εσάς δεν έπρεπε να οδηγείτε.Και πουλάτε και τσαμπουκά εκεί που σας παίρνει βέβαια.Αν πετύχω κανένα αστέρι δικό σας εκτός βέβαια που δεν σας παίρνει να τα βάλετε μαζί μου επιτόπου την αστυνομία!

  32. ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΞΙ -ΠΕΡΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ , ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ , ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ
    ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ @@@@ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ . ΜΙΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΡΣΑ , ΟΥΤΕ ΦΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΟΥΤΕ ΤΠΤ …

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ….

  33. Τεράστιο ψέμα του προέδρου των ταξί για τον κόσμο που περιμένει στο αεροδρόμιο.
    Εχω πάει 4 φορές το τελευταίο διάστημα και τις 2 απο τις 4 φορές όχι απλά είχε μεγάλη ουρά αλλά έκανε και ζικ ζακ.Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επισκέπτες τα πρώτα μόλις λεπτά που επισκέπτονται το νησί μας.

  34. Για να δημιουργείται η αναμονή στο αεροδρόμιο από κάπου πηγάζει…δεν υπήρχε κτελ καθολη την διαρκεια τηςημερας πολυ ελαχιστο μέχρι τις 21 Αυγούστου που ανακοινωθηκε η αλλαγη προγραμματος ενώ τις άλλες χρονιές υπήρχε πάντα(πληροφορία από εργαζόμενους του αεροδρομιου)…εχουν συμπνκνωθει οι αφίξεις σε 4 με 5 ώρες το πρωί και το ίδιο το βράδυ αρα και οι αναχωρήσεις εποβατων προς το αεροδρομιο με αποτέλεσμα μεγαλος αριθμός ανθρώπων σε λιγο χρόνο αντί να μοιράζεται στην διάρκεια της ημέρας και της νυχτας όπως παλιά…δειτε απο που ξεκινάει το πρόβλημα πρωτα και βεβαια ολοι ειναι γνωστες ως Έλληνες που είμαστε ξέρουμε τα παντα για το επάγγελμα του αλλουνού και το πώς λειτουργούν διάφοροι τομείς του νησιού και εχουμε και γνωμη ενω την ιδια στιγμη είναι άσχετοι με την λειτουργία διαφόρων τομέων του νησιού…απλα να πούμε για να πούμε και να βγάλουμε και το άχτι μας…οτι υπάρχουν κενά Ναι αλλά συμβάλει η μη κανονική λειτουργία 2 -3 άλλων τομέων για να κατάληξει εκεί που κραζεται…οτσν όμως δεν μπορεί να έρθει το ασθενοφόρο πάει το ταξί…πχ

  35. ΜΕ 70 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ, ΜΕ ΦΑΝΑΡΙΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΡΑΤΑΕΙ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 30, ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΜΕ ΤΡΕΝΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ, ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ