ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Έσπασε» η νυχτερινή ζωή της Κω – έφυγε η νεολαία | Καταστηματάρχες για τις καταγγελίες: Δύο μήνες είναι η δουλειά – Ας είμαστε όλοι λίγο πιο ανεκτικοί

14
4718

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Την ικανοποίησή τους για την τουριστική κίνηση Ιουλίου-Αυγούστου όπως αποτυπώθηκε στη νυχτερινή κίνηση της Κω εκφράζουν οι επαγγελματίες του χώρου.

Ελπίζουν ότι και το Σεπτέμβριο αλλά και τον Οκτώβριο, έως το τέλος της σεζόν, με διαφορετικό ηλικιακό επίπεδο κόσμου θα κινηθούν ικανοποιητικά.

Οι έλεγχοι (αστυνομικοί, φορολογικοί κλπ) πραγματοποιήθηκαν κανονικά και ήταν επιεικείς, γνωρίζοντας ότι προηγήθηκε μια δύσκολη διετία, όπως μας αναφέρουν χαρακτηριστικά, κατανοώντας και το ανεφάρμοστο των μέτρων για παράδειγμα να κρατηθούν συνέχεια… καθήμενοι οι νέοι σε μία καρέκλα.

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες που έγιναν για την μουσική, θα περίμεναν και εμείς οι πολίτες να είμαστε λίγο πιο ανεκτικοί γνωρίζοντας ότι η έντονη νυχτερινή ζωή είναι το πολύ δύο μήνες στο νησί.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μη ζητατε κατανοηση παιδια καλα σας κανουν. Η μουσικη χαμηλα αλλιως ανοιξτε μαγαζια στα χωραφια και παιξτε οσο δυνατα θελετε. Στην πολη θα σεβεστε και τους αλλους που δε θελουν να πανε στη δουλεια αυπνοι ουτε να οδηγουν νυσταγμενοι το πρωι.

  2. Καλημέρα σας λυπάμαι πολύ πού κάποιοι δεν σέβονται την ηρεμία και την ψυχική υγεία των υπολοίπων δημοτών και έχουν το θράσος δημόσια να ομιλούν για την παράταση της Μουσικής και της αυθαιρεσίας σέ όλο τής τό μεγαλείο.
    Κάτοικοι ενός τόπου είναι και αυτοί πού δεν φταίνε σέ τίποτα με το νά τούς ενοχλεί ο διπλανός τούς γιατί θέλει νά δουλεύει Με δυνατή μουσική η οχλαγωγία όλο το βράδυ και όλο το καλοκαίρι χωρίς να τον υπολογίζει χωρίς να σκέφτεται ότι και ο διπλανός τού το πρωί θά πρέπει νά πάει στην δουλειά τού,το μεσημέρι θέλει να ξεκουραστεί, και τό βράδυ πρέπει να κοιμηθεί για να συνεχίσει τόν αγώνα τού και αυτός.
    Όλοι μέρα φυσικά στους δρόμους του νησιού δεν είναι μόνο η φασαρία από τόν όχλο είναι και από τά οχήματα με τέρμα Την Μουσική στους δρόμους κάθε αποκαμενο Την βρίσκει επειδή γουστάρει να νά έχει τέρμα Την Μουσική.
    Τέλος προσωπικά νομίζω πως στο Νησί Δεν υπάρχει έλεγχος, και υπάρχει έλεγχος σέ αυτούς που θέλουν να υπάρχει λυπάμαι πολύ γιατί όλοι φταίτε κύριοι για την κατάντια αυτού του Τόπου.

  3. Α εντάξει 2 μήνες να μη κοιμηθώ επειδή τα πιάνετε….
    Τους άλλους 4 μήνες δεν παίζετε με μπάσο φουλ χωρίς πελάτες!???

  4. Ολοι εσεις θα επρεπε να ντρεπεστε και μονο με τα σχολια που κανετε! Μεσα στη barstreet εχουν λιγο πιο δυνατα οι ανθρωποι τη μουσικη! Και αυτο για να ζησουν με 2 μηνες ολο τον υπολοιπο χειμωνα! Γι αυτο δν προκειται ποτε να παμε μπροστα! Εσεις οι ιδιοι οταν βγαινετε θελετε τη μουσικη πιο δυνατα και λετε ελα μωρε δν πειραζει σιγα! Αλλα οταν θελει να διασκαδασει ολος ο υπολοιπος κοσμος τραβατε μηνυσεις! Ξεφτυλες

    • Από άδεια γαλακτεμπουράδικου μέχρι διακίνηση,βαρελίσιο αλκοόλ, υπόγεια άγρα πελατών, παραβάσεις κοινόχρηστων χώρων,μουσική που ακούγεται μέχρι το ψαλίδι με λίγο αέρα..η κατάχρηση ορίων έντασης που τους ασθενείς και συνοδούς στο Νοσοκομείο να υποφέρουν,οι καταγγελίες ξένων για αφαίρεση κινητών, επαιτεία,φράξτο πια με το ότι έχεις μόνο δικαιώματα, χωρίς υποχρεώσεις.
      Η εικόνα που βλέπει κάποιος κατεβαίνοντας απ το πλοίο δεν τιμάει το νησί,ούτε ο μαζικός εμετός μεθυσμένων.
      Ακόμα και η πάνω σειρά καταγγέλλει την κάτω για τις παραβάσεις,την με διάφορους τρόπους παρεμπόδιση πρόσβασης στα βόρεια,την ανυπαρξία ελέγχου.
      Τουλάχιστον μην γίνεσαι και αχάριστος και βγαίνεις και από πάνω.. γιατί υπάρχει και το πόθεν έσχες.
      Σε Κωους αναφέρεσαι,το ρεπορτάζ δεν αφορά άλλη πόλη.
      Έλεος, αχαριστία.

      • Happy hour η βλακεία σου, ειδικά όταν βγάζεις τρελούς και στραβούς όλους.
        Αφού θες και αντίλογο, γιατί το κάθε μπαράκι έχει τελάλη και καμάκια?
        Ξεχνάς πόσες απόπειρες κοινοπραξίας έγιναν;θυμάσαι το 1997 γιατί έσπασε σε 15 μέρες;είναι ασφαλισμένα τα καμάκια; ξέρεις πόσες καταγγελίες για κλεμμένα κινητά γίνονται ημερησίως;
        Άστα καμένε,σε κάναν άλλο

  5. ΑΑ είσαι εκτός τόπου ο Νόμος πρέπει να τηρηθεί όλοι έχουμε δικαίωμα σέ μία ελεύθερη κοινωνία,με δύο μήνες δουλειάς είναι δυνατόν να βγάλει ο άλλος όπως λες τα έξοδα ενός Χρόνου; Άρα κάτι δεν πάει καλά.
    Αν θέλουν τόν τουρισμό της Ξεφτυλας θα Μας έχουν απέναντι τούς και είμαστε πολύ.

  6. Ντροπή σε αυτούς που κάνουν καταγγελίες γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι σε όλα αυτά τα μαγαζιά δεν δουλεύουν μόνοι τους οι επιχειρηματίες αλλά και πολύ απλοί άνθρωποι του μεροκάματου …αν στερείς εσύ τα λεφτά αυτών των ανθρώπων επειδή θες να κοιμηθείς 2 ώρες παραπάνω είσαι η ντροπή του κάθε νησιού που δουλεύει 2,3 μήνες και πληρώνει για 12!!!υπομο έχεις κάνει σε πολλά πράγματα στην ζωή σου αλλά μάλλον θα ήταν για την δική σου οικονομα!!!!και να γράφετε τα ονόματα σας γιατί μόνο έτσι μπορεί να καταλάβουμε εμείς που δεν έχουμε από κανεναν σας συμφέρον ότι μπορεί όντος κάποιοι να το παρακάνουν και μετά να τους κραξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ!!!!

    • Αγαπητέ Πλατέλα,δεν έχεις ακούσει ποτέ σου για την παραβατικότητα στην συγκεκριμένη περιοχή;

      Ότι καθημερινά είχε δεκάδες φασαρίες με μπράβους των μαγαζιών,που κτυπούσαν πεσμένους κάτω αλύπητα ακόμα και ξένους διπλανού ανταγωνιστικού μπαρ,που έβαζαν κατά λάθος την καρέκλα στην περιοχή του δίπλα;δεν έχεις ακούσει ποτέ,δεν έχεις περάσει να δεις ξύλο,όπως τα Μάλια,την Ζάκυνθο,το Φαληράκι,να δέρνουν ο ένας τον άλλο,να πλακώνονται τα καμάκια,οι μπάρμαν με του διπλανού για μια παρέα που πήραν κάνοντας καλύτερη προσφορά στις μπόμπες;που ζεις;εγώ ξέρω. Ιταλό που έκανε καταγγελία στην πρεσβεία του για μια παρέα συγκεκριμένη,που εμπλεκόταν καθημερινά σε φασαρίες,οι δαρμένοι πήγαιναν αστυνομία και τους ζητούσαν 100 ευρώ για μήνυση και να μείνουν και μέσα και εξαιτίας αυτού έχει εκδοθεί και ταξιδιωτική οδηγία προς Ιταλούς επισκέπτες να πηγαίνουν αλλού.
      …… άστα.

  7. Με δουλειά 2 μηνών επιχείρηση δεν υφίσταται. Ας αλλάξουν γρήγορα δραστηριότητα για να μην ψευτολειτουργουν

  8. Γιαννακη ειμαστε πολυ περισσοτεροι αν το πηγαινεις ετσι! Και δν εννοω μονο για το χωρο της εστιασης γιατι ο τουρισμος δεν ειναι μονο εκει! Ειναι μια αλυσιδα και μεσω αυτων δουλευουν και αλλο πολλοι! Οποτε μιλαμε για πολλες οικογενειες! Οποτε κατσε σπιτακι σου να γραφεις λογια του πληκτρολογιου και ασε το πολυ μπλα μπλα γιατι μαλλον εσυ εισαι εκτος τοπου και χρονου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ