Δόθηκε λύση: Με 4 τάξεις προκάτ, στην αυλή του 1ου Γυμνασίου, θα λειτουργήσει το 3ο Γυμνάσιο Κω

74
5322

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο κύβος ερρίφθη: Με 4 τάξεις προκάτ, στην αυλή του 1ου Γυμνασίου, θα λειτουργήσει το 3ο Γυμνάσιο Κω

Η σημερινή συνάντηση των γονέων του 3ου Γυμνασίου με τον Δήμαρχο Κω στο 1ο Γυμνάσιο

Βίντεο: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

74 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βαρεθήκαμε να τον ακούμε …τίποτα δεν έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή…όλο τα ίδια και τα ίδια,αυτός ο καταγγελτικός λόγος σας Κε Δήμαρχε έχει κουράσει.Εσεις είστε τώρα στο τιμόνι του δήμου,σηκώστε τα μανίκια και δουλέψτε.Αλήθεια ,τι μετακινήσεις αιρετών είναι αυτές;
    Καλά τα είπε η Κα Ρούφα. Αλλά δεν ανοίγει ρουθούνι ….πού είναι όλοι αυτοί που έκραζαν τους προηγούμενους και δεν εννοώ τους πολίτες…ξέρουν αυτοί οι μεγαλοεκδότες και μεγαλοδημοσιογράφοι …ντροπή😥

    • Άλλα κ Άλλα, ΤΡΙΏΡΟΦΕΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ του Κοψιμιού.... έδωσε λύση της πλάκας.

      Θα στοιβάξουν τα παιδιά σαν σαρδέλες σε προκάτ αποθήκες. Δηλαδή μόνο για να λέμε 3ο Γυμνάσιο , αλλά χωρίς κτήριο, η ταλαιπωρία των μαθητών;;;;;

      • Αντε παλι γυφτοψιψινα,αρχινα να λες λαλακιες.Ο δήμαρχος μιλα με έργα και όχι με ταξίδιαρηδες.Καθεσαι και γράφεις όλα τα σχολια,λες και δεν ξέρουμε ποια γυφτοψιψινα τα γραφει.Κανε καμια αλη δουλεια γιατι τα κοπρο,τεμπελικα ευρω που τσεπωνες επι απερχομενου δεν θα τα ξαναδείς.Αχρηστη ψιψίνα η Κως θα έχει δήμαρχο για πολλά,πολλά χρονια τον Νικηταρά..

        • Τρία σχολεία έφτιαξε ο Κυρίτσης σε χρόνο ρεκόρ . Με το ζηπάρι τέσσερα. Φάε συ τριώροφο μπαγλαμά.

        • …ποιος θα ειναι ΠΑΛΙ ΚΟΨΙΜΙΟΣ ..μετα τις εκλογες του 2023😁

        • Κοκοβιε δεν ειμαστε ολοι σαν τα μουτρα σας!!
          ξεφτιλες & ρουφιανοι!!!
          το εργο σας ειναι ΜΙΑ ελια…και τονους ΛΑΣΠΗ!!!

      • Εσυ ψαχνε για το κουτι και ασε τους νεους να κανουν τη δουλεια τους!!

        • Αν δεν απαντησεις δεν πληρωνεσαι ρουφιανακο;;;
          Ποιοι ειναι οι νεοι που δουλευουν και τι ακριβως κανουν;;;
          Προκατ;;;
          Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ!!!

    • Δεν αυξηθηκε ξαφνικα ο αριθμος των παιδιων. Υπηρχε εδω και χρονια η αναγκη για λυκεια, γυμνασια, δημοτικα, νηπιαγωγεια. Ο πρωην που ως γνωστο πεντε χρονια τοριξε στην διασκεδαση, δεν εκανε τιποτα να βρεθουν οικοπεδα και να διεκδικησει τη χρηματοδοτηση τους. Το μονο που εκανε ηταν να νοικιασει ενα χαμαμ και να το κανει λυκειο. Σημερα η νεα δημοτικη αρχη κανει τεραστια προσπαθεια, κανει διαγωνισμους για να βρει οικοπεδα. Απαιτειται χρονος και υπομονη. Οι πρωην παιζουν με τον πονο γονιων και παιδιων, αντι να κρυφτουν, η να ζητησουν συγνωμη για την ανυπαρξια τους!!!

    • Η αληθεια πρεπει να λεγεται αγαπητε δημοτη. Η πενταχρονη παντελης απουσια, η η αχρηστια των πρωην, συσσωρευσε προβληματα. Ελλειψη σχολικων κτιριων, κανενας προγραμματισμος καμμια διεκδικηση, ελλειψη αθλητικων υποδομων, εγκαταλειψη των υπαρχοντων. Δρομοι κατεστραμμενοι, λαμπες καμενες, τα μηχανηματα του δημου παρατημενα στα χωραφια, αλαζονεια, κυνηγητο των αντιπαλων, καμμια διεκδικηση για νεο νοσοκομειο. Αυτα πρεπει να τα λεμε να τα θυμομαστε, για να μη ξαναγυρισουν οι ταξιδευτες, ας μεινουν στις κρουαζιερες τους!!!

  2. Το καλο το κραξιμο στους δικους σου ειχε πεσει την διετία 09-10 τοτε που το θελε ο ποφτος τους με την αλαζονια, την χαζοπροπαγανδα και το φασισμο. Την τελευταια τετραετια απλος καλοπερνουσαν οπως τους λενε οι νεοι καλοπερασακηδες και σαπισαν μονοι τους, δεν χρειαζονταν κριτικη 500χιλιαδες φωτος ειχαν βγαλει κι εκεινοι τα ξεχασαμε? Ετσι θα σαπισουν κι αυτοι σιγα σιγα με το να κατηγορουν τους προηγουμενους και να κανουν τα ιδια. Το θεμα ειναι οτι ΟΛΟΙ τους ειναι στην καρακοσμαρα τους .. Δεν βλεπουν τι ερχεται. Σε λιγους μηνες ο κοσμος θα βλεπει πολιτικαντηδες μικρους οι μεγαλους στο δρομο και θα τους παιρνει στο κυνηγι με αυτα που θα γινονται…

  3. Στο βίντεο της συνέντευξης δεν είδα να ρωτήθηκε και να μιλάει γονιος του 3ο Γυμνάσιο. Γιατί δεν ακούγεται η γνώμη των γονιών του 3ου????????

      • Δημοσιογραφοι είστε κι εσεις. Εαν δεν κανετε χατίρια δεν πληρώνετστε. Ειδαμε τις μετακινησεις στον Δηρας . ολα για τα φράγκα!!!

        • Τωρα ξυπνησες και μας χαλας τη σιεστα? Τα κρατικα και τα δημοτικα μεσα για αυτο υπαρχουν για να κανουν την προπαγανδα της καθε κυβερνησης και δημοτικης αρχης.. πρωην, νυν και αει. Για αυτο υπαρχει δοξα το Θεο και η ανωνυμια για να τους χαλαει τη σουπα απο πανω προς τα κατω. Ειδικα σε αυτα που ερχονται

        • Ααα σας παρακαλώ έχει αναβαθμιστεί ο ΔΗΡΑΣ, μαλλον με τα πτυχία των ΤΕΦΑΑ αν έχει βγάλει η κυρία δίνανε και δημοσιογραφιας.. Λύση του κ@@ου λέγεται αυτό δήμαρχε, μόνο λεφτά για δρόμους για το 5αστερο χοτ σποτ είστε

      • Σαν να εχετε δικιο και εσύ και ο Καλημερα παρακάτω. Έτσι ειναι όπως τα λετε. Εαν δεν ειχαμε και εσας στο aegean δε θα ακούγονταν τίποτα. Το πέρνω πίσω το σχόλιο μου.

        • Η αναβαθμιση του ΔΗΡΑΣ εγινε με τις απολυσεις και τη μη πληρωμη των εργαζομενων!!! Α να χαθειτε ρεμαλια!!

  4. τελικα στα μεταλλικά κουτια οι μαθητες του 3ου. και η προεδρος του 1ου χαμογελα γιατι υποτείθεται ότι νηαζεται για όλα τα παιδια. τι υποκρησία ειναι αυτή

  5. Γιατι το κανουν το 3ο Γυμνασιο δεν καταλαβα. Ετσι για να λενε οτι υπαρχει; Δε ντρεπεστε λιγο; Κι αλλα παιδια σε προκατ θα βαλετε; Δημαρχε… ξερεις εσυ! Μητσοτακη… ξερεις εσυ! Κι αν δεν ξερετε θα μαθετε συντομα! Το βρηκαμε τωρα να βαζουμε τα παιδια στα κονσερβοκουτια! Ευρωπεη!

      • Δεν ξέρει ο δήμαρχος και ο πρωθυπουργός της χώρας? Σοβαρά? Όσο και να πετάτε το μπαλάκι αλλού δε θα γλιτώσετε τις ευθύνες!!!!!!!

  6. Ας πούμε πως δόθηκε λύση. Του χρόνου που οι τάξεις θα είναι 8 και όχι τέσσερις τι θα γίνει. Ακόμα χειρότερα σε δύο χρόνια που θα είναι 12 τι θα γίνει; αυτά να σκεφτούν και να δώσουν λύση τώρα!!!! Όχι του χρόνου τον Αύγουστο!!!!

    • Πάνω από τα 4 κονταίνερ θα μπουν άλλα 4 και τον επόμενο χρόνο άλλα 4. Ευτυχώς που το γυμνάσιο έχει μόνο 3 τάξεις.

    • Και παραμονή των εκλογών θα νοικιάσει κτήριο, κάποιο κλειστό ξενοδοχείο πελάτη του λέγεται…..

    • Τα τέσσερα τμήματα που θα προστεθούν του χρόνου, που το 3ο Γυμνάσιο θα αποκτήσει 2α Γυμνασίου, θα αφαιρεθεί ταυτόχρονα απο το δυναμικό του πρώτου! Εκεί που το 1ο Γυμνάσιο θα είχε απο 8 τμήματα την κάθε τάξη, τώρα θα έχει τέσσερα! Συνεπώς και 3ο Γυμνάσιο να μην υπήρχε, οι τάξεις οι προκατ, αφού κανείς δεν προνόησε έγκαιρα, είναι πια απαραίτητες. Την ανυπαρξία σχεδιασμού όλων των δημοτικών αρχών των τελευταίων 15 ετών πληρώνουμε! Άχρηστοι όλοι!

  7. Τώρα που τους κράζετε θα έχει πάλι κρίση πανικού, θα αλλαλιάσει κι όποιον πάρει ο χάρος! Ρε τι έπαθες θιοδ..άκι. Σε φτύνουν , δεν ψιχαλίζει.

  8. Αλίμονο βρήκαμε την εύκολη λύση τώρα.. Κ ένας θεός ξέρεις για πόσο θ είναι εκεί τα παιδιά.. Βλέπουμε τα χάλια αυτά κ σε άλλα σχολεία. Κ μην ακούσω γενικά για σχολική επιτροπή κ Μητρου.. ούτε τις πιο απλές συντηρήσεις δεν κάνουν. Κ αν τους πεις ότι θέλουν βάψιμο κάποια κτίρια σου απαντάνε ότι κάνουμε τα πιο αναγκαία τώρα. Θέλετε κ εξουσία….. Μην πούμε για τα ψίχουλα που δίνετε στις καθαριστριες σχολείων κ που έχετε το θράσος ν ζητάτε από τους συλλόγους γονέων ν δίνουν κ χρήματα έξτρα στις γυναίκες λες κ οι γονείς είναι υποχρεωμένοι. Αν δεν μπορείτε κάτσε σπίτια σας ν διοικησουν άλλοι.

  9. Κοκκορευεστε ότι είστε 4ος προορισμός στην Ελλάδα και δεν έχετε σχολεία τι να σας πω σας λυπάμαι

  10. Hello τα παιδιά του 1ου Γυμνασιου ήδη κάνουν μάθημα σε προκάτ, αποθηκες και τουαλέτες πού έγιναν τάξεις, αποδυτήρια.Τωρα σας πήρε ο πόνος για τα παιδιά που θα μπουν στα προκάτ?και τα βάζετε και με τον Σύλλογο γονέων που μόνο βοήθεια προσφέρει?Συγνώμη αλλά είστε από άλλο ανέκδοτο….

  11. η λύση να μισθώσει κτίριο ο Δήμος, είναι τόσο δύσκολο !!!
    Το 2021 να γίνονται μαθήματα σε προκάτ, δεν τιμά το Δήμο Κω, που πιστεύει στην εκπαίδευση και το δείχνει με την ίδρυση μεταπτυχιακού τμήματος !!!

    • Τα σχολεία έχουν κάποιες προδιαγραφές. Δεν υπάρχουν κτήρια με αίθουσες, θέρμανση, τουαλέτες, αυλή.

    • Βρε εδώ πήγαν και βάλαν τα νήπια τα μωρά σε isobox με μια αυλή που ούτε να απλώσουν τα πόδια τους δεν φτάνει! Τα γυμνασιόπαιδα θα λυπηθούν?

  12. Για φαντάσου, ΛΥΣΗ τα προκάτ μέσα σε είδη υπάρχον γυμνάσιο. Το να ανεγείρουν ένα καινούργιο γυμνάσιο πως θα το ονομάζαμε;;;;;;;

  13. Μετά από τόσα σχολεία που άλλαξαν τα παιδιά μου βλέπω ότι οι τυχεροι είναι το 3 γυμνάσιο. Μπορεί προκάτ αλλά λίγα παιδάκια σε δίκη τους αυλή με προσοχή από τους δασκάλους. Οι άλλοι 500 τόσοι μαθητές στην άλλη αυλή και τα πρωτακια με μπουλινγκ από τα μεγαλύτερα. Που θα θέλες να είναι το παιδί σου;

  14. Είμαι σίγουρος ότι η δημοτική αρχή θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ας σταθούμε πλάι της. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Ο νέος Διευθυντής είναι αξιόλογος επιστήμονας. Το τρίτο Γυμνάσιο είναι στοίχημα που θα κερδηθεί. Καλή Αρχή. Κύριε Μπάρδα ότι χρειαστείτε μην διστάσετε να μου τηλεφωνήσετε.

  15. υπάρχει έτοιμο κτίριο του Δήμου να διαμορφωθεί σε 3ο Γυμνάσιο.
    Το παλιό κτίριο του Alexander Fashion !!!

    • Πολυ ωραια ιδεα. Γιατί οχι? Δεν υπάρχουν κτίρια? Αφού δε χτίζουν να νοικιάσουν. Οχι να πετανε τα παιδια στα κουτια λες και ειναι εμπορευματα!

      • Αυτα θελουν χρονο. Οταν ξαφνικα βρισκεσαι αντιμετωπος με την αναγκη για δεκα σχολικα κτιρια, αναγκαστικα θα κανεις και κινησεις για αμεση λυση…

  16. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ……..

  17. Αυτά ειναι, οργάνωση οχι αστεία!!! Μα καλά , δεν ντρέπεστε να βλέπετε τον κόσμο στα μάτια και να ανακοινώνεται τέτοιες βλάκειες???? τα παρουσιάζετε και σαν πανάκεια!!!! Ποιος ο λόγος ίδρυσης νέου γυμνασίου μεσα σε άλλο ήδη υπάρχον γυμνάσιο πέραν του να φτιάξετε θέσεις για νέους διευθυντές??? Δεν ειμαστε βλάκες Κε Νικηταρά …. ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤ’ΑΝΑΘΕΜΑ!!! ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ!!!!

  18. Σε προκάτ κάνουν μάθημα τα παιδιά στο 1ο ΓΕΛ και στο ΕΠΑΛ χρόνια τώρα. Σε προκάτ έκανα και εγώ μάθημα αρχές του ’90. Καλό θα ήταν να μείνουν τα πράγματα ως έχουν μέχρι να χτιστεί νέο σχολείο, γιατί κάποιοι ξεχνάνε ότι το προκάτ δεν είναι κάτι νέο και λένε και κατηγορούν δημοτικές αρχές (προηγούμενες, τωρινές και σίγουρα και επόμενες….) Καθόλου νέο. Να ενοικιάσει ο Δήμος ή η σχολική επιτροπή δεν είναι καθόλου απλό και γρήγορο. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, όσοι γνωρίζουν αυτές τις διαδικασίες καταλαβαίνουν τί εννοώ. Άλλωστε τί σκάμε; Μόλις τελειώσει η σεζόν, πάλι από τα σπίτια τους θα κάνουν μάθημα τα παιδάκια!

    • Μια χαρά γρήγορα νοίκιασαν τότε για το 7ο νηπιαγωγείο μόλις ανέλαβαν. Το θέμα αυτό περί ίδρυσης το γνωρίζουν εδώ κ κάποιους μήνες από το υπουργείο. Μπορούσαν να αναζητήσουν κτίρια για ενοίκιο μέχρι να αποφασιστεί που θα ανεγερθεί το 3ο Γυμνάσιο. Αφού γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κτίριο τόσο καιρό. Απλά αρκούνταν στην εύκολη λύση με το γκρέμισμα μέσα στο 1ο και μόλις τα βρήκαν μπαστούνια από τον σύλλογο, χάλασαν τα σχέδια τους.

        • Συμφωνώ… άρα κακώς δεν προβλέπουν κάτι για ενοίκιο τώρα. Όπως θα έκαναν σε χρόνο dt μετατροπή της αίθουσας με γύψινα, έτσι διαμορφώνεις αν θες κτίριο με διαδρόμους τουαλέτες κλπ με βάση τις προδιαγραφές σε χρόνο 0. Αν θέλεις βρίσκεις…Αλλά είπαμε ο σύλλογος τους ξεβολεψε. Και τι αποφασίσανε, προκατ.. συγχαρητήρια τι να πούμε…..

  19. Στα ΠΡΟΚΑΤ..να μπει το τσιρκο του Ανικανου Κοψιμιου,με ολους τους ρουφιανους που μαζεψε….
    ΟΧΙ τα παιδια των δημοτων!!!
    Ο Κυριτσης σε χρονο dt εκανε 4 σχολεια!!!!
    Ο Αβουλος Κοψιμιος 4 ΠΡΟΚΑΤ….(μπερδεψε τις σχολικες αιθουσες με το προκατ του χοτ σποτ)
    ΨΕΥΤΕΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!

  20. Με το λύκειο Ζιπαριου που σφραγίστηκε γιατί δεν πλήρωναν τα μισθώματα στην τράπεζα θα ενημερώσει ο δήμος ή το δουλεύει πρώτα στο επικοινωνιακό επιτελείο με τα εξεκιουτιβ τρολ για να φταίει ο Κυρίτσης που το νοίκιασε. ΣΤα προκατ θα ξαναγυρίσει το λύκειο Ζιπαριου να μου το θυμάστε

  21. ΑΠΟΡΗΜΕΝΗ !!

    ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ !!! ΠΡΟΚΑΤ ΣΤΟ 2021 !!! ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΙ ;;;; ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ 3 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΗ ΚΩ ;ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕ ΕΛΕΟΣ !! ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΝ ΣΕ ΠΡΟΚΑΤ !!! Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ !!!

    • Να ήσουν στη συνάντηση να μιλήσεις. Ποιος νομίζεις ότι θα μιλούσε για σένα και τα παιδιά σου? Να έπαιρνες τη φωνή σου και να φώναζες στο δήμαρχο. Τώρα ο,τι και να λες, καλοφαωμενη.

    • Κυρια εχετε δικιο να διαμαρτυρεστε!! Πεντε χρονια ο κυριτσης δεν εκανε τιποτα για ιδρυση και κατασκευη νεου γυμνασιου.
      Τωρα η λυση θα ειναι προχειρη μεχρι να βρεθει οικοπεδο, να χρηματοδοτηθει απο την κυβερνηση και να κτιστει το νεο γυμνασιο!!
      Χρειαζεται χρονος πολυς απο οτι αντιλαμβανεστε, γιατι ολα ξεκινουν απο την αρχη!!

  22. Αυτα θελουν χρονο. Οταν ξαφνικα βρισκεσαι αντιμετωπος με την αναγκη για δεκα σχολικα κτιρια, αναγκαστικα θα κανεις και κινησεις για αμεση λυση…

  23. υπάρχει ενναλακτική λύση, το κτίριο που ετοιμάζετε για την ΚΩΑΝ, να στεγαστεί το ΕΕΕΚ και το 3ο Γυμνάσιο !
    Ρωτήθηκε από δημοσιογράφο σε συνέντευξη του Δημάρχου.

  24. Για να γίνει νέο σχολείο χρειαζεται τουλάχιστον μια πενταετία οπότε ουδεν μονιμωτερον του προσωρινού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ