Χρηματοδότηση 500.000 € κέρδισε ο Δήμος Κω για ασφαλτόστρωση και φωτισμό στον κεντρικό δρόμο οικισμού Πυλίου. Έργα παντού, σε όλο το νησί!

40
6127

Χρηματοδότηση 500.000 € κέρδισε ο Δήμος Κω

για ασφαλτόστρωση και φωτισμό στον κεντρικό δρόμο οικισμού Πυλίου.

Έργα παντού, σε όλο το νησί!

 

Με ένα νέο έργο ουσίας αλλάζει η εικόνα και βελτιώνεται η οδική ασφάλεια στο Πυλί.

Σε όλο το μήκος της, περίπου 2 χιλιόμετρα, θα ασφαλτοστρωθεί η κεντρική οδός, από βενζινάδικο Καλύβα έως περιοχή Χαρμύλου.

Θα δημιουργηθεί επιπλέον, σύγχρονο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με φωτισμό led σε όλη αυτή τη διαδρομή.

Ο Δήμος Κω, με σοβαρότητα και τεκμηρίωση, διεκδικεί και επιτυγχάνει τους στόχους της δημοτικής αρχής, που μεριμνά για έργα υποδομών σε όλο το νησί, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων και ενίσχυση της σύγχρονης τουριστικής εικόνας της Κω.

Σε αυτό το πλαίσιο, εγκρίθηκε χρηματοδότηση πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) από το Ταμείο Αλληλεγγύης, για τη βελτίωση βατότητας της κεντρικής οδού Πυλίου, σύμφωνα με την υπ΄αριθμό 01/2021 μελέτη της Τ.Υ. Δήμου Κω.

Σε συνδυασμό με άλλα αντίστοιχα έργα στην περιοχή, πρόκειται για ουσιαστική αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Δ.Ε. Δικαίου, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί τα προηγούμενα χρόνια, με συνέπεια τη συσσώρευση προβλημάτων.

Με βάση αυτόν τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής, αξίζει να σημειωθεί, προ δύο μηνών ο Δήμος Κω κατάφερε και κέρδισε χρηματοδότηση 2.300.000€ για τη βελτίωση βατότητας αγροτικών οδών στην περιοχή Λινοποτίου, από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

 

 

 

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, με αφορμή αυτή τη θετική εξέλιξη, δήλωσε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί για μια ακόμη φορά δείξαμε την σωστή στόχευση της δημοτικής αρχής και την ικανότητα του Δήμου μας να διεκδικεί σημαντικά έργα για τη ζωή των συμπατριωτών μας.

Είναι πολύ σημαντικό το έργο που θα εκτελεστεί στο Πυλί, λύνει σοβαρά προβλήματα και αναδεικνύει την ενότητα του Δήμου μας.

Η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει ισότιμα όλες τις περιοχές του νησιού μας, αν και δεν μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα άμεσα, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε πολλές περιπτώσεις την χρόνια εγκατάλειψη των χωριών μας.

Είμαι σίγουρος όμως ότι με υπομονή, επιμονή και σταθερή πορεία θα τα καταφέρουμε.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Αντιδήμαρχο χρηματοδοτούμενων έργων Γεωργία Κασσιώτη, τα στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου μας για τη σύνταξη της μελέτης και τη σωστή προετοιμασία του φακέλου, την Αντιδήμαρχο Σέβη Βλάχου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αναστάση Κεφαλλιανό για την συνεργασία στην αναβάθμιση του Πυλιού και του επιπέδου ζωής των συμπατριωτών μας.

Η Κως αφήνει οριστικά πίσω της ότι την πλήγωνε και δημιουργεί με αισιοδοξία, θέληση και ενότητα, το μέλλον της.»

 

Όσον αφορά στο έργο, προβλέπονται αναλυτικά:

Εργασίες οδοποιίας

Οι ασφαλτικές εργασίες θα γίνουν σε όλο το μήκος της κεντρικής οδού (2Km)  από την είσοδο του Πυλίου (βενζινάδικο) έως την έξοδο προς Καρδάμαινα (περιοχή Χαρμύλι).

Οι εργασίες που προβλέπεται να εκτελεστούν περιλαμβάνουν:

  • Απόξεση (φρεζάρισμα) ασφαλτικού τάπητα αστικής οδού με χρήση φρέζας
  • Ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη
  • Διάστρωση ισοπεδωτικών στρώσεων τοπικά, όπου κρίνεται τεχνικά απαραίτητο
  • Ασφαλτόστρωση στρώσεως κυκλοφορίας (τυπικού πάχους 5εκ.)
  • Οριζόντιες διαγραμμίσεις με ανακλαστική βαφή

 

Η/Μ  Εργασίες 

Οι Ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες συνοπτικά περιλαμβάνουν:

  • Tην αποξήλωση φωτιστικών σωμάτων οδικού φωτισμού από χαλύβδινους ιστούς φωτισμού 6 m και την αντικατάσταση τους από φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Led και ισχύος 80-110 W (20 φωτιστικά)
  • Την εξαγωγή και απομάκρυνση καταστραφέντων χαλύβδινων ιστών με τα αντίστοιχα φωτιστικά τους και τοποθέτηση νέου οδικού φωτισμού στις αντίστοιχες θέσεις
  • Τοποθέτηση οδικού φωτισμού της κεντρικής οδού του Πυλίου σε τμήματα που δεν  υπάρχει καθόλου φωτισμός
  • Τοποθέτηση οδικού φωτισμού σε δυο παράπλευρες οδούς συνολικού μήκους 1500 m.

 

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 875.000(συμπεριλαμβανομένου  Φ.Π.Α.).

 

Γραφείο Τύπου

 

 

40 ΣΧΟΛΙΑ

    • δεν σας γλυτωνει τιποτα.100% θα παρει τωρα ο νικηταρας.Εσυ σκουληκιασμενη θα καθεσαι στο πληκτρολογιο για αλα 50 χρονια να γραφεις.Αγκυλωση θα παθει το ξερο σου.

    • Για ξένα κόλλυβα, ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, βγάζουν ανακοίνωση οι τεμπελχανάδες σύμβουλοι του ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ...

      Έχει αγχωθεί ο Τριώροφο Κοψιμιός, θα λήξει η θητεία του και θα μείνει με τις 2 ΕΛΙΕΣ που φύτεψε…. ΑΒΟΥΛΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΆΣΧΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΜΑΣ….

  1. Πως τα κερδισε ;Στο ξυστο η στο τζοκερ;Ελεος μονο η Κως πηρε χρηματα η πηρε τα λιγοτερα σε σχεση με αλλες πολεις;Μια ζωη στο ψεμμα δεν πας ετσι μπροστα.

    • Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ[ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ] Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΝΙΣΥΡΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΩΟΣ.ΕΝΑ ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ.

  2. Αυτα ειναι.Αν εχεις δημαρχο που στελνει επιστολες.Πες αναλογικα ποσα πηραμε σε σχεση με αλλους δημαρχε.

  3. Ανοιξε τις πορτες για να γίνει αυτο το μεγα -τερατουργημα που θα μας φεσωσει μεταναστες για τις ξενοδοχειακές μονάδες και μας πετάνε και 500.000 για να τους φτιάξουμε και δρόμους!
    Η πιο αποτυχημένη δημοτική αρχή , συνεχίζει το καταστρεπτικό της εργο! Χωρίς προγραμμα! Ότι κάτσει. Όπου κάτσει!

  4. Ναι θα γίνει ωραία και καλή η ασφαλτόστρωση. Μετά θα έρθει η ΔΕΥΑΚ να σκάψει για κανέναν σπασμένο σωλήνα ή για τον βιολογικό, έπειτα ο ΟΤΕ για να περάσει καλώδια και αργά ή γρήγορα θα γεμίσουμε πάλι μπαλώματα και λακκούβες! Ελπίζω να βγω ψεύτης

    • Μήπως θα ήταν πιο πρακτικό σε συνεργασία με τη ΔΕΗ και τη ΔΕΥΑΚ να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ΤΩΡΑ που ο δρόμος ανακατασκευαζεται και όχι όταν σε μερικούς μήνες για να δώσει τη θέση του σε τομές και μπαλώματα της κακιάς ώρας? Στον Δήμο ακούει κανείς???

  5. Ο ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΦΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ?? ΙΔΩΜΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ.

  6. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία επιτυχία του Δήμου. Τα χρήματα ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ λόγω μεταναστευτικού για να διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες στην περιοχή λόγω ΚΥΤ.

  7. Βρε παιδιά έλεος,αφήστε τους ανθρώπους να δουλέψουν,οι επιστολές που στέλνει στους υπουργούς σας πειράζουν,οι μετανάστες σας πειράζουν.ολα σας πειράζουν.

  8. Μπράβο στις αντιδημάρχους από το Πυλί καινούργιος δρόμος και ηλεκτροφωτισμός ! Μπράβο δήμαρχε με μεθοδική δουλειά όλα γίνοντε

  9. Γιατί ο δήμος Κω δεν λέει όλη την αλήθεια ; Όλο το πυλι ξέρει ότι αυτά τα λεφτά τα πήρε ο δήμος γιατί δέχτηκε τι καινούριο χοτ σποτ . Εξάλλου γράφτηκε http://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/400845/ypourgeio-metanastefsis-kai-asylou-epipleon-chrimatodotiseis-234-ek-evro-9-dimous-ston-dimo-ko-apo-tameio-allilengyis/ Τα λεφτά τα έδωσε ο Μηταράκης !!!!!

  10. Ωραίοι δρόμοι να τους γεμίσουμε με σκουπίδια λάκους και όμορφους μετανάστες να κάνουν βόλτες.

  11. Αυτη η δημοτικη αρχη δουλευει και φερνει αποτελεσματα. Σε δυσκολες εποχες, πανδημια, μειωση στο 40% των πορων, αυτος ο δημος πρωτοπορει. Εντασσει εργα σε προγραμματα. Εχει στελεχη που δουλευουν αθορυβα και παραγουν εργο. Καμμια σχεση με τους πρωην. Καλοπεραση, ταξιδακια αναψυχης, και αυτοματος πιλοτος στο νησι. Το νησι παει μπροστα με δημαρχο τον ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ!!!

  12. ΓΕΩΡΓΙΕ τωρα που σου εκλεισε την πορτα ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ πηγαινε στον ΛΕΒΕΝΤΗ η στον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ.. Γιατι η δημαρχια θα ειναι για πολλα χρονια του ΝΙΚΗΤΑΡΑ!!!

  13. Και σε κεντρικούς δρόμους π.χ Ζηπαρι καμένες λαμπες ενα χρόνο τώρα αλλα μάλλον δεν βγαίνει ο δήμαρχος εξω απτην πόλη να τα προσέξει…

  14. Τριοροφε δεν σε σωζει τιποτα…
    ουτε λαμπες….ουτε πισσες…
    το νεο 5αστερο χοτ σποτ στο Πυλι θα εχει το ονοματακι σου…
    και σαν καλο και πιστο σκυλακι…των αφεντικων- χορηγων σου θα εισαι και στα εγκαινια…
    οι Πυλιωτες θα σε ΞΑΝΑ- ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ οπως ακριβως σου ΑΞΙΖΕΙ…
    ΜΑΥΡΟ στον ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ ΚΟΨΙΜΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Ο νεος στιχος για τον Μαυρογιαλουρο..ΚΟΨΙΜΙΟ…

    Δεν θα ξαναγινεις
    δημαρχος ποτεεεε…
    Κοψιμιεε…
    Κοψιμιεεεεεεεε!!!!
    ….
    ….

  16. Όλα καλά για την καρδαμαινα δεν ακούμε τίποτα ούτε άσφαλτο ούτε φωτισμό και στο κεντρικό αλλά ούτε και παραλία από την ταβέρνα άνεμος μέχρι Νόριντα. Ο τουρίστας χρεισιμοποιη το κινητό του για να δει γιατί όχι να μπουν σε προτεραιότητα λάμπες led . Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

  17. ΘΕΟΔΩΣΗ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΕΙΡΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ. ΕΑΝ ΒΓΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΦΑ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ. ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΔΙΟΤΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΑΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΣ ΠΕΤΑΞΗ ΤΟ ΦΙΜΟΤΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

  18. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ Ή ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΥ ΣΤΡΩΘΗΚΕ Ο ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΤΣΙ Ή ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ Ν Α ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΣΤΡΩΘΗΚΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑ ΨΑΛΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΘΕΡΜΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΕΓΙΝΑΝ

  19. ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ
    ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΟΨΙΜΟ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΛΥΣΗ ΕΞΥΠΥΡΕΤΗΣΗΣ
    ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ . ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ . ΔΙΑΓΡΑΜΗΣΗΣ ΔΡΟΜΩΝ .ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΛΙΟ ΠΥΛΙ ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΩΝ ΔΩΡΕΑΝ .ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ
    ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ . ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ .
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΥΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ
    ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ