ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ελικόπτερα με συστήματα νυχτερινής όρασης σε δράση στη μεγάλη φωτιά, απέναντι στην Αλικαρνασσό

17
5081

Ελικόπτερα με συστήματα νυχτερινής όρασης σε δράση


Στη συνεχιζόμενη πυρκαγιά στην περιοχή Dereköy της Αλικαρνασσού, λόγω του δύσβατου της περιοχής είναι αδύνατο να επέμβουν οι επίγειες δυνάμεις, οπότε η επιχείρηση συνεχίστηκε επιτυχώς κατά τη διάρκεια της νύχτας, από αέρος, με ελικόπτερα τα οποία σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες της Αλικαρνασσού, διαθέτουν συστήματα νυχτερινής όρασης.

Στη φωτιά, η οποία ξεκίνησε το απόγευμα και συνεχίστηκε έως αργά τη νύχτα στις κορυφογραμμές της περιοχής Ντερεκόι, δεν μπόρεσε να επέμβουν χερσαίες δυνάμεις λόγω του απότομου εδάφους.

Η εναέρια επιχείρηση συνεχίστηκε με την αποστολή 4 ελικοπτέρων, τα οποία μπόρεσαν να λειτουργήσουν τη νύχτα μέσα στο σκοτάδι, στη φωτιά, την οποία αεροσκάφη και ελικόπτερα είχαν επιχειρήσει να θέσουν  υπό έλεγχο και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Yangın Yayılarak Devam Ediyor!

Öğleden sonra saat 15:00 sularında, Gümüşlük ile Dereköy Mahallesi arasında başlayan yangın, Dereköy Mahallesi’nde geniş bir alanda etkili oluyor.

 

4 ελικόπτερα παρεμβαίνουν στις φλόγες από τον αέρα. Το μέτωπο της φωτιάς περιτριγυρίστηκε από ψεκαστήρες νερού και ΤΟΜΑ από τη στεριά στις  περιοχές πρόσβασης.

 

Συνεχίζονται οι φωτιές στην ευρύτερη περιοχή, όπως στο Μίλας:

Milas Yangını Kontrol Altında

Ο υπουργός Γεωργίας και Δασοκομίας Μπεκίρ Πακντεμιρλί, σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε ότι οι πυρκαγιές στη Μίλας, που συνεχίζονται εδώ και 11 ημέρες, τέθηκαν υπό έλεγχο και ότι οι προσπάθειες κατάσβεσης συνεχίζονται στην περιοχή.

17 ΣΧΟΛΙΑ

      • Φαντασου οτι ο Κουλης και ο Χαρδαλιας ειναι πιο ανικανοι απο τον Ερντογαν! Εννοια σου εκει θα πατε εσεις σε λιγο με τις φαπες που θα σας ριξει ο κοσμος.

    • Με τον είδε η φωτιά μαζί με τον Καμπουρόπουλο χλόμιασε και έσβησε

  1. Τα ελικόπτερα δεν πατάνε νυχτα ούτε για την μεταφορά ασθενών το ξέρουμε χροοοονιαααα

  2. Δηλαδή εσείς τώρα συμμετέχετε στη προπαγάνδα του Ερντογκαν;Το κάνετε από δίκη σας πρωτοβουλια με αμοιβή;

  3. Τι καλός ο Ερντογκαν έτσι; Ενώ ο δικός μας είναι τυαρανος.Τι άλλο θα δούμε.Να παμε να ζήσουμε εκεί είναι η πρόταση η να φέρουμε εδώ τους Τούρκους;

  4. ρε φιλαρακο η τουρκια δεν εχει ουτε ενα εναεριο.
    δεν παρακολουθεις τιποτα ??
    νοικιασμενα ειναι..

  5. Βλάκες γείτονες εξόπλισαν πυροσβεστικά ελικόπτερα με Night Vision εμείς αγοράσαμε μαχητικά Jet

  6. Εξ’αρχής προκαλούσε ότι βλέπαμε μπάτσους να εκκενώνουν αλλά οχι πυροσβεστες να σβύνουν.

  7. Κλασικοί ελληναρες του πληκτρολογίου… κρίνουν, κάποιοι/ες χωρίς καν ιδέα για το τι είναι πτητικό μέσο. Δεν συζητάω για δυνατότητες, εκεί υπάρχει καταιγίδα. Παρόλα αυτά, ξέρουμε να είμαστε, γιατροί, πιλότοι, προπονητές, δικηγόροι κτλ. Ανέκαθεν η ημιμαθεια ήταν χειρότερη από την αμάθεια. Θα ήθελα να δω τα κακαλα σας όταν θα χρειαστεί να επέμβετε. Είδα πολλούς/ες από εσάς να ει από στην φωτιά του Αγίου Βασιλείου, η οποία έκαιγε χόρτα. Δεν αφήσατε τις παραλίες, έκανε ζέστη και ήταν καλύτερη η δροσιά.

      • Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΝΑ? ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΒΛΑΒΕΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ? ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ? ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ. ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ

  8. ΠΕΣ ΤΑ ΦΙΛΕ [ΑΜΑΘΕΙΣ]….ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ…
    ΠΕΤΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΤΣΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΜΙΖΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΨΙΛΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΚΑΤΑ ΡΩΣΙΑ -ΚΙΝΑ- ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΙΑ…
    ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ….
    ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ