ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Φωτιά στο Μαστιχάρι, κοντά στο Lido έκαψε αρκετά στρέμματα με θάμνους & δέντρα

12
5377

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μετά από κλήση που είχαμε από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σήμερα 7-07-2021 στις 06:45π.μ. μας ενημέρωσε ότι ξέσπασε πυρκαγιά στην περιοχή Μαστιχάρι – πλησίον «water park lido» και ζήτησαν την συνδρομή μας. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω συνέδραμε άμεσα στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία έσπευσε με 5 οχήματα και 15 άτομα προσωπικό. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω συμμετείχε με: 1 φορτωτή, 1 δεκάτονο Πυροσβεστικό, 1 Υδροφόρα (10 τόνων), 1 Πυροσβεστικό Όχημα 4×4. Παρόντες από την πρώτη στιγμή ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Καμπουράκης Σταμάτης, ο Τεχνικός Σύμβουλος κ. Γιωργαλλής Μιχάλης με τον Επιχειρησιακό συντονιστή κ. Καλυμιοναρή Νίκο και 6 εθελοντές της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας.

 

 

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή τη φορά βγήκε το δελτίο τύπου διότι την προηηούμενη δεν μπορούσαν είχαν έξοδο τα παιδιά.

    • ..συμφωνα με τα λεγομενα τους, η Κως εγινε Μαιαμι….
      Εφεραν την καθαριοτητα την αναπτυξη και…..ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ!!( το τελευταιο…που το πατε…)
      …να μην το ριξουν λιγο εξω απο την χαρα τους?

    • … Θα βγάζει το κακό που κρύβει μέσα του. Απολαύστε τι κακία ξεχυλιζει από τις ψυχές τους. Πάντως μπράβο σε όλους και ειδικά στους εθελοντές. Με την φωτιά δεν παίζεις. Και όταν οι πυροσβέστες τρέχουν κάποιοι αναπαύονται με καφεδάκι και τσιγαρακι. Και από πάνω ρίχνουν την χολη τους λόγω κακής ψυχής.

  2. Είναι γελοίο να χειροκροτεί κάποιος αυτονόητες επεμβάσεις,σε κάτι δύσκολες στιγμές που περνά το νησί,που για τα δεδομένα της Πανδημίας, υπάρχει πολύς κόσμος, αλλά

  3. Είναι γελοίο να χειροκροτεί κάποιος αυτονόητες επεμβάσεις,σε κάτι δύσκολες στιγμές που περνά το νησί,που για τα δεδομένα της Πανδημίας, υπάρχει πολύς κόσμος, αλλά δεν κυκλοφορεί έξω και δεν ανησυχεί κανείς τους . κανείς δεν νοιάζεται για το πατατράκ..τα κέρδη φεύγουν έξω,κανένα σχέδιο,κανένα πλάνο,μόνο παλαμάκια στην TUI.Συγγνώμη αλλά You Don’t Love Kos.Στ α//////σας όπως και οι πρώην,όπως και οι μετά.Ντροπή ένα νησί να έχει τόσο κόσμο και να δουλεύει μόνο ο Βιολογικός και κάποιες γωνίες.Άλλα μας λέγατε..ούτε καν η πόλη φάντασμα,σας νοιάζει,μόνο πόσοι χεσμένοι μετά τις 3 ξημερώματα υπό την επήρεια μπόμπας θα φωτογραφηθούν με τις κ@τρουλιές να πέφτουν απ’ τα παντζάκια τους.. Κρίμα που σας εμπιστεύτηκα.

  4. να σπρώχνετε τον κόσμο να εμβολιαστεί μόνο στα lidl ή στην Fraport… προτείνω να βάλουμε συμπολίτες μας να κάνουν αέρα σ όσους ξεμυτούν απ τα All Inclusive…
    Η Κως βράζει παιδιά,κατάλαβαν ότι η πονηρή πλευρά της ασχετίλας , έχει τις ρίζες της…σας ψήφισαν για να δώσετε λύσεις, εσείς δίνετε εξετάσεις στους Tour Operator..τι είχες Γιάννη,τι είχα πάντα… άντε βάλτε και καμιά κουρτίνα στην πλατεία.

  5. Μπράβο σε όλους πυροσβεστική και πολιτική προστασία, μέσα σε 1 ώρα κατάφεραν και έσβησαν μια δύσκολη φωτιά σε δύσβατο χώρο!!! Άμα καθυστερούσαν η φωτιά θα έφτανε Αντιμαχεια με τον αέρα που είχε!!! Μόνο Συγχαρητήρια για την συνεργασία !!!!

    • για 28 πανίβλακα,αν και απ’ όσα το λίγο μυαλό που έχεις δεν λένε για την φωτιά ,αλλά για τα κάρβουνα που κάθονται,ενώ εσύ μάλλον το μηνιάτικο το ‘χεις σίγουρο.Μαθε λοιπόν να προσπαθείς να αφουγκραστείς μια κοινωνία που ακόμα είναι στα ρεπό μέσα Ιουλίου.

  6. Κανας ταναζιος θα εριξε κανενα τσιγαρο κλασσικα κ θα πηρε φωτια.
    Προστιμο σε οποιοδηποτε ριχνει τσιγαρο, χθες. Οχι σημερα ουτε αυριο.
    Αρκετα με αυτη την αηδια, να ειναι ο δρομος το τασακι του καθενος ταναζιου.

  7. Οι εθελοντές που ειναι? Τους τελειωσε το εθελοντικο τους φρονημα? Ε.. Αφου καποιοι βολευτηκαν, κοροιδεψαν… Τωρα χαμενοι……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ