Κίνηση Πολιτών Κω: Επισήμανση κινδύνων στους δρόμους της Κω

38
2500

Η  κίνηση πολιτών αισθάνεται ιδιαίτερα αγανακτισμένη για την απαράδεκτα  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ κατάσταση του οδικού  δικτύου Κω-Χωριών κι όχι μόνο και θέλει να εκφράσει την θλίψη της για την εικόνα εγκατάλειψης που το χαρακτηρίζει, αλλά κυρίως  να επισημάνει τους κινδύνους που εγκυμονούνται προλαβαίνοντας, έστω και με καθυστέρηση την απώλεια ΚΙ ΑΛΛΩΝ ανθρώπινων ζωών και πολύ σοβαρών τραυματισμών, γιατί ήδη η Κωακή κοινωνία έχει θρηνήσει πολλά θύματα  και με πολύ αίμα έχει ποτιστεί η άσφαλτος……Θέλουμε να φωνάξουμε δυνατά

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ ,ΟΧΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ…ΦΤΑΝΕΙ…

 

Πρέπει οι τοπικοί άρχοντες και οι αρμόδιοι φορείς επιτέλους να αντιμετωπίσουν με την δέουσα ευθύνη, σοβαρότητα κι ευαισθησία αυτό το θέμα, γιατί αφορά το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου:  τη ζωή και την σωματική αρτιμέλειά του. Το οδικό δίκτυο κατασκευάστηκε εξαίρετα από τους Ιταλούς για να εξυπηρετήσει τότε ένα μικρό αριθμό οχημάτων. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες κυκλοφορίας χιλιάδων οχημάτων. Σήμερα, που η Κως έχει γίνει ο τέταρτος τουριστικός  προορισμός στην Ελλάδα θα έπρεπε το οδικό της δίκτυο να είναι το πρώτο μέλημα των αρχόντων της, ως η  βασικότερη υποδομή για την τουριστική της ανάπτυξη,  πολύ πριν την έγκριση για δημιουργία οικισμών κι ανέγερση τεραστίων πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων. Δεν είμαστε συγκοινωνιολόγοι, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχουν λύσεις εφόσον  << οι ιθύνοντες  >> αναλογιστούν το μέγεθος της ευθύνης και της εγκληματικής αμέλειας  που τους αναλογεί για τις τραγωδίες  που καθημερινά σχεδόν εκτυλίσσονται στους δρόμους της Κω. Διαμαρτυρόμαστε και είμαστε όχι απλά αγανακτισμένοι, αλλά πολύ θυμωμένοι με τους εκάστοτε τοπικούς άρχοντες που δεν επιλαμβάνονται του θεματος, δεν θεωρουν την οδικη ασφάλεια του πολίτη  πρώτη τους προτεραιότητα, δεν τους αγγίζουν τα στατιστικά στοιχεία που κατατάσσουν το νησί μας  στις πρώτες πόλεις της Ελλάδας σε τροχαία δυστυχήματα. Δεν αισθάνονται συνένοχοι στο έγκλημα;

Πονάμε αυτό τον τόπο, και είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν λύσεις εφ’ όσον οι τοπικές αρχές ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Δεν μπορεί να είμαστε γονείς και να μένουμε ασυγκίνητοι όταν τα παιδιά μας χάνονται στη μολώχ της ασφάλτου; Μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση ΑΝ υπάρχει θέληση. ΥΠΑΡΧΕΙ;;

Ενδεικτικά μόνο σας επισημαίνουμε εγκληματικές παραλήψεις και κακοτεχνίες σε  σημεία του οδικού δικτύου, πολύ επικίνδυνα που απειλούν άμεσα τη ζωή των οδηγών με την ελπίδα να φτάσουν στα αυτιά των αρμόδιων και να αποκατασταθούν άμεσα. Ίσως να είχαν προληφθεί πολλά δυστυχήματα αν είχαν έγκαιρα γίνει οι απαραίτητες επεμβάσεις από τους υπεύθυνους……..

1)Από την πλατεία Ευρώπη (παρεμπιπτόντως, βάλτε μια επιγραφή που να γράφει «Ευρώπη» για να καταλαβαίνει κι ο επισκέπτης τι αναπαριστά το άγαλμα) προς το Ασκληπιείο, στο Ισραηλίτικο κοιμητήριο, δεξιά κι αριστερά του οδοστρώματος, υπάρχουν εδώ και χρόνια πολύ βαθιά τσιμεντένια χαντάκια βάθους ενός μέτρου, πραγματικές παγίδες-ειδικά για τους οδηγούς ποδήλατων και δίτροχων-  και ήδη έχουν σημειωθεί πολλές φορές σοβαροί και θανάσιμοι τραυματισμοί.

2) Από Πλατάνι πηγαίνοντας προς Ασκληπιείο υπάρχουν πολύ στενά γεφυράκια που δεν επιτρέπουν την διασταύρωση δύο οχημάτων, με αποτέλεσμα και σε αυτό το σημείο να έχουν γίνει επανειλημμένα ατυχήματα.

3) Στον Αμπάβρη, το τείχος του ιταλικού υδραγωγείου πλαγίως του οδοστρώματος έχει γείρει προς το δρόμο. Είναι απορίας άξιο γιατί δεν έγινε το προφανές, δηλαδή, να επισκευαστεί; Αντί αυτού τοποθετήθηκαν σιδεριές στήριξης που προεξέχουν επικίνδυνα στο δρόμο, πραγματικές σκοτώστρες για διερχόμενα αυτοκίνητα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον εμπνευστή αυτής της φαεινής ιδέας.

4) Ποιός υπεύθυνος θα μας εξηγήσει, γιατί μπροστά από το κατάστημα των ηλεκτρικών ειδών του Καυκα παραμένει σχεδόν πάνω στο δρόμο το διατηρητέο κτίριο ετοιμόρροπο;

5) Λίγο πιο πέρα, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, υπάρχει ένα χαμηλό κτίσμα που προεξέχει στον δρόμο με λαμαρίνες ακριβώς στο ύψος του λαιμού ενός ποδηλάτη. Πραγματική λαιμητόμος.

6) Ακριβώς στον ίδιο δρόμο λίγο πιο πέρα, γιατί να υπάρχει ένα τσιμεντένιο κολωνάκι με ένα τοίχο;

7) Δεν θα μπορούσε να έχει καλυφθεί λίγο πιό κάτω ένα φρεάτιο ανοιχτό, σύρριζα με το οδόστρωμα -είσοδος παλιού πολυβολείου; Θανάσιμη παγίδα.

8) Στον παράλληλο δρόμο του επαρχιακού προς Μαρμάρι, γιατί να προεξέχουν τα μαντεμένια φρεάτια, εξαιτίας της κακοτεχνίας του οδοστρώματος μετά την τοποθέτηση αποχέτευσης και να έχουν μετατραπεί σε πραγματικές καρμανιόλες;

Θα μπορούσε κάποιος να γράφει ατελείωτες λίστες από παρόμοιες περιπτώσεις επικίνδυνων σημείων, θανάσιμων παγίδων που βρίσκονται σκόρπια τόσο μέσα στην πόλη όσο και σε όλη την έκταση του οδικού δικτύου που είναι το καρτέρι του χάρου.

Τοπικοί άρχοντες, μη κλείνετε τα αυτιά σας στην δικαολογημένη οργή μας, σκύψτε στο μεγάλο πρόβλημα, βρείτε λύσεις, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν, αν θέλετε. Έχετε χρέος η ζωή και η ασφάλεια του πολίτη να είναι το πρώτο σας μέλημα. ΟΧΙ κι άλλα εκκλησάκια στους δρόμους ….Δεν θέλουμε τους δρόμους της Κω .. ένα μεγάλο… νεκροταφείο  …….

 

Ερώτηση :

Εμείς πρέπει να εντοπίσουμε και να επισημάνουμε στα μμε  αυτές τις παγίδες μήπως φτάσουν και στα αυτιά των υπευθύνων; Παρακαλούμε να μας απαντήσετε .

Αίτημα  :

Θέλουμε να δημοσιευθούν τα ονόματα αυτών που έχουν την ευθύνη  να εντοπίζουν τους κίνδυνους και άμεσα να ενημερώνουν τους “υπευθύνους” για λήψη άμεσων μέτρων και σύντομη  αποκατάσταση .

 

Αδιάφορε πολίτη, δείξε λίγο ενδιαφέρον

 

Η αδιαφορία μας, κάνει αδρανείς τους άρχοντες

 

 

 

Από το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου

 

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

 

38 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Eπανειλημμένα ατυχήματα και μάλιστα θανάσιμα πολλά χρόνια τώρα στο δρόμο προς Ασκληπιείο. Παρακαλούμε να βρεθεί λύση. Είναι κρίμα και για τους συνανθρώπους μας αλλά και για τους ξένους που βλέπουν τον δρόμο προς το Ασκληπιείο ,το σύμβολο του νησιού μας σε αυτή την κατάσταση.

  • ΒΡΕ ΚΙΝΗΣΑΔΕΣ,ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΤΕ ΕΠΙ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ,ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ,ΚΑΚΟΨΥΧΟΥ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ,ΒΡΕ ΚΙΝΗΣΑΔΕΣ,ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ,ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΙΝΗΣΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ,ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ.ΡΩΤΑΤΕ ΒΡΕ ΚΙΝΗΣΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΑΚΙΣΤΙΚΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ;;; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ???ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ.

   • Ενας ..εκ του ¨καθεστωτος ¨…εγραψε τα παραπανω…..
    Ζηταει τα ονοματα για την…καταστολη των αντιφρονουντων!!!!
    Απαγορευεται η κριτικη στην καλυτερη δημοτικη αρχη που ειχε ποτε ο τοπος!!!
    Πετυχησια…!
    Τι ζουμε…και τι διαβαζουμε!
    ….δεν μας φτανουν ολα τα αλλα!!!

   • Τι μπούρδες γράφεις ΑΝΟΗΤΕ? Γνωρίζεις να διαβαζεις? Από ότι βλέπω ΟΧΙ. Άντε πλυσου να βγουν οι τσιμπλε σου και ξαναδιάβασε το. Παντού έχουν δίκιο. Και αναφέρεται το κείμενο προς την οιανδήποτε ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ.

  • Μετά από ορισμένα χρόνια ο ΔΗΜΟΣ κάνει ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ των οδοστρωμάτων. Κατά τον προγραμματισμό πχ ενός δρόμου ειδοποιεί ΟΛΕΣ τις εμπλεκομενες εταιρίες πχ ύδρευσης ,ρεύματος, τηλεπικοινωνίες κλπ να κάνουν τυχόν έργα επί του δρόμου πριν την καθορισμένη ημερομηνία λήξης. Εάν τον ασφαλτοστρώσει και γινη εκτάκτως κάποια εργασία εκ των υστέρων, τότε η εταιρία που έκανε το έργο είναι υποχρεωμένη να στρώσει ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ και ΟΧΙ ΜΠΑΛΩΜΑ. Έτσι δουλεύουν στο ΚΑΝΑΔΑ. Εδώ όνειρο επιστημονικής φαντασίας.

 2. Συγχαρητήρια για την παρουσία που κάνετε αλλά δυστυχώς είναι τόσα πολλά τα προβλήματα που δεν φτάνουν δέκα σελίδες να τα γράψουμε.
  Ενδεικτικά να πω ένα και θέλει διόρθωση άμεσα είναι από τον ποδήλατο δρόμο που πάει προς το 2 γυμνάσιο δλδ από το σούπερ μάρκετ μέχρι το ξενοδοχείο που έχει κάνει ανακαίνιση πρόσφατα αλλά έχει κτίσει τον τοίχο του πολύ έξω (δεν λέω παράνομα) και έχει βαλει πάνω γκαγκελα .
  Και έχει σαν αποτέλεσμα καθημερινά να πετάγονται αμάξια που έρχονται από το γυμνάσιο και τα ποδήλατα που έρχονται από το σούπερ μάρκετ και δημιουργούνται συνέχεια ατυχήματα.

  • Κυριοι με ονοματεπωνυμο,κινηση πολιτων κω εαν ενδιαφερεστε για το καλο των συμπολιτων σας,καλο ειναι οταν βλεπετε βλακες που οδηγουν απροσεκτα,να τους πιανετε και να τους το λετε προσωπικα,οπως κανω και εγω.Το να ριχνετε ευθυνες απο δω και απο κει,δεν βγαζει νοημα η ανακοινωση σας.Περιφερεια και δημος κανουν οτι καλυτερο για το νησι.Εκτος και εαν εσεις δεν το βλεπετε.

 3. Ο κυριότερος λόγος τον ατυχημάτων είναι ο ανθρώπινος παράγοντας.Όταν δεν σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους δίπλα μας ,ακόμα και σε τέλειους δρόμους να οδηγούμε πάλι ατυχήματα θα έχουμε.Όταν άσχετοι μετά από μερικές ώρες οδήγησης περνούν το τιμόνι και δεν υπολογίσουν τίποτα κάνοντας επίδειξη δεν παμε πουθενα.Ναι να φτιαχτούν οι δρόμοι αλλά συγνώμη αν σε αυτούς οδηγούν ζώα δεν υπάρχει σωτηρια.

 4. Δηλαδή τί θέλετε να παραχωρήσει ο ιδιώτης το οικόπεδο του και να ρίξει την περίφραξη και το τοιχίο για να πηγαίνει ευθεία ο δρόμος; Ή μήπως να κατεδαφίσει ο καθένας το ακίνητό ιδιοκτησίας του επειδή είναι μέσα στη μέση ή προεξέχει στον δρόμο; Σοβαρευτείτε λίγο και οι αρμόδιοι καλό θα είναι να κάνουν μελέτες και να βρίσκουν λύσεις ανάλογα με την περίπτωση.

 5. Οδική παιδεία δεν έχουμε!!!
  Δρόμους δεν έχουμε !!!!
  Αλλά ποτέ δεν έχω δει μία σοβαρή επέμβαση στους δρόμους μας για να πούμε ότι κάποιοι κάποια στιγμή προσπάθησαν να σταματήσουν όλα αυτά τα μπαλώματα και τις κακοτεχνίες .
  Θα ήταν μεγάλη η ντροπή μου αν ήμουν εγώ υπεύθυνος για το οδικό δίκτυο του νησιού.

  • Ακριβώς έτσι είναι! Το οδικό δίκτυο βρίσκεται μονίμως σε τραγική κατάσταση και ονομάζουν «έργα» τα μπαλώματα. Και ακόμα κι όταν δεν γίνονται μπαλώματα , βγαίνουν πολύ σύντομα άλλες κακοτεχνίες (καθιζήσεις) ή παραλείψεις (π.χ. Δίκτυα ΔΕΥΑΚ) και τους ξανανοίγουν… Και στο τέλος μένει το ίδιο αποτέλεσμα!
   Όσο για την παιδεία, ότι και να πω θα είναι λίγο! Πρέπει η Τροχαία να κάνει εντατικούς ελέγχους

 6. Εάν τηρούνται τα όρια ταχύτητας, η απαγόρευση προσπεράσεων, ο σεβασμός σε πεζούς και δικυκλιστές και η μη κατανάλωση αλκοόλ πάνω από τα επιτρεπτά όρια δεν γίνονται σοβαρά τροχαία παρά μόνο με υλικές ζημιές.

 7. Για ελάτε και στα χωριά να δείτε τι γίνεται αλλά ξέχασα εμείς είμαστε χωριάτες. Κύριε περαστικά αφού δεν σε νοιάζει η ανθρώπινη βλακεία και λες καλά να πάθουν τα παιδιά που σκοτώθηκαν από ανθρώπινο παράγοντα που λες ας σε νοιάζει για τα αυτοκίνητα μας μην λες βλακείες . Όλα στον ανθρώπινο παράγοντα και στην προσωπική ευθύνη έλεος αν δεν έχεις χάσει άνθρωπο η δεν έχεις δει κηδεία από τροχαίο σκάσε

 8. Θες να πεις πώς δεν ευθύνεται ο δρόμος. Εσύ η παίρνεις φάρμακα η χρειάζεσαι επειγόντως γιατρό. Περαστικός περαστικά σου εύχομαι. Η ανθρώπινη ζωή δεν είναι ζώα αν και τα ζώα έχουν ζωή και αυτά . Σε καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά σου λέω θες φάρμακα για να μην βγάζεις φαρμάκι

 9. Ανώνυμε μην πεταχτεί κανένας που δεν το ξέρει η κανένα παιδί . Έλεος με την βλακεία σου ο καθένας λέει αυτό που βλέπει πως εμείς διαβάζουμε την κάθε κοτσανα σου

 10. Πολυ σωστή η αναφορά της κίνησης πολιτών για το επαρχιακό οδικό δίκτυο, όμως αυτό που δεν αναφέρατε είναι οτι αυτός ο Επαρχιακός δεν είναι αρκετός για την κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες και χρειαζόμαστε να απελευθερωθεί η κίνηση με νέους Επαχιακούς δρόμους.
  Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ένας δρόμος από Κω πρός Αεροδρόμιο και χωριά.
  Εχουμε τους τουρίστες με τα ενοικιαζόμενα ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ, ΜΗΧΑΝΆΚΙΑ, τα Τουριστικά Λεωφορεία (μικρά-μεγάλα), τα Ι.Χ των μόνιμων κατοίκων, τους εργαζόμενους που έρχονται απο την υπόλοιπη Ελλάδα με τα αυτοκίνητα τους για την καλοκαιρινή περίοδο, έχουν ποτέ υπολογίσει ποτέ τόσο η εκάτοτε τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και η κάθε κεντρική Κυβέρνηση μέχρι τώρα ;;;

 11. Μετα την χουντα ακολουθησε με την δημοκρατία ο απόλυτος ξεπεσμός και καταστροφή της Ελλάδας.

  47 χρονια λεηλασιας.ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ!!!

 12. ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ Κ@Λ@ΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

 13. Είναι ////////!!!
  Τσουτσεκι του //////// με 3 γράμματα…. ΒΡΕΣΤΟ… τελειώνει ΣΕ Τ.

 14. Σώπα ρε που να ξέρεις από δρόμους εσύ . Με τα κάρα και τα γαϊδούρια σε μεγάλωσαν και ήρθες στο πολιτισμό και έχεις πάθει σοκ έχεις δίκιο λυπάμαι θα χρειαστεί χρόνος να συνηθίσεις

 15. Οι φωτογραφίες που ανεβάσατε αφορούν σε οδικό δίκτυο το οποίο συντηρείται από τις υπηρεσίες του Δήμου αν δεν κάνω λάθος… Γιατί ο Δήμος δεν βγάζει ένα διαγωνισμό για την επισκευή των δρόμων όπως έβγαλε διαγωνισμό για την καθαριότητα?

 16. Βρε πετάχτηκαν όλοι οι οδηγοί που το μόνο που τους φταίει είναι ο δρόμος.Φταίει ο δρόμος που δεν σταματάνε στα φανάρια ούτε στα στοπ.Που σταματάνε όπου τους έρθει η οδηγούν μεθυσμένοι.Κάνουν προσπεράσεις ενώ ξέρουν στα 50 μέτρα έχουν στροφή και που οι κοπελίτσες βγάζουν σελφι οδηγώντας.Δεν υπολογίζουν τα δικικλα σαν να μην υπάρχουν .Κάποια στιγμή ανακαλύπτουν και τα φλας.Ναι ξέρω δεν έχει και κανένα τροχονόμο πίσω από τον καθένα .Συνεχίστε έτσι.Το μόνο πρόβλημα είναι ο δρόμος.

 17. Βάλτε έναν άνθρωπο να καταγράφει τα προβλήματα του νησιού να ενημερώνει την αρμόδια υπηρεσία και να λύνονται τα προβλήματα!μην περιμένετε τους αναγνώστες!δώστε θέσεις εργασίας με αυτό τον τρόπο!και όχι ένας κουρεύει και 7 κάθονται!για πάμε λίγο!!

 18. Εκτός από το αφεντικό.. Και σας έχει βγει από την μύτη.. Ερχεται σε 2 χρόνια.. Και δεύτερη δόση κλύσματος… Θα το συνηθίσετε ………………….

 19. Μπράβο στην κίνηση πολιτών. Αυτοί είναι σωστοί ενεργοί πολίτες. Ο δήμος να επισκευάσει αυτά που πρέπει για την ασφάλεια όλων μας

 20. Βαγγελη καλα κανεις και τα καταγραφεις. Οσα ειναι στους επαρχιακους να στελνεις τη λιστα στο επαρχειο. Τα αλλα στο δημο. Εδω που τα λεμε για καθε συμβουλη επρεπε να εχεις αμοιβη δεκα ευρω!!!αλλα ρε φιλε μου αυτα ειναι υποθεσεις εικοσι χρονων και βαλε…

 21. Αυτά τα κάνεις εσύ μην μας βάζεις όλους στο ίδο τσουβαλι. Δεν είναι όλοι οι οδηγοί σαν εσένα η όπως τα λες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ