Δήμος Κω: Όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις στη μάχη για καλύτερη σεζόν (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

24
2652

Όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις στη μάχη για καλύτερη σεζόν

 

Με οδηγίες του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, που μειώθηκαν όμως αυτή την εβδομάδα κατά 68 άτομα, λόγω λήξης της οκτάμηνης σύμβασης για τους εποχικά εργαζόμενους που είχαν προσληφθεί πέρυσι τον Σεπτέμβριο, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου μας προχώρησε τα ξημερώματα και κατά τις πρώτες πρωϊνές ώρες σε πλύσιμο του πεζοδρομημένου τμήματος στο μικρό ιστορικό κέντρο της Κω και στις Πλατείες Ελευθερίας, Καζούλη, Αγίας Παρασκευής και Ρήγα Φεραίου.

Παράλληλα τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας προέβησαν σε αντίστοιχο πλύσιμο της Πλατείας Τιγκακίου.

Ο Δήμος Κω, με φροντίδα για όλο το νησί, όπως την προηγούμενη εβδομάδα που προέβη σε καθαρισμούς και ευπρεπισμό χώρων στην Καρδάμαινα, μέσα σε αντίξοες συνθήκες αγωνίζεται να στηρίξει την οικονομία και την τοπική κοινωνία.

Αντίστοιχες δράσεις θα αναπτυχθούν σε όλες τις τουριστικές περιοχές του νησιού, τόσο στην έναρξη όσο και στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Οι εργαζόμενοι με ζήλο και αίσθημα ευθύνης προσφέρουν καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες τους, σε συνεργασία με τα υπηρεσιακά στελέχη και τους πολιτικούς προϊσταμένους.

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε εγρήγορση, Καθαριότητα, Πράσινο, Πολιτική Προστασία, Τεχνικές Υπηρεσίες, Εργοτάξια, όλοι μαζί για τον κοινό σκοπό.

Την υποδοχή με τον καλύτερο τρόπο των επισκεπτών του νησιού μας, με φροντίδα και χαμόγελο, ευπρέπεια και καθαριότητα.

Σε αυτή την προσπάθεια ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή των συμπατριωτών μας, οι οποίοι μπορούν και συμβάλλουν, ο καθένας στο χώρο ευθύνης του, στην καλύτερη εικόνα του νησιού μας.

Ο στόχος είναι κοινός, η συμβολή όλων απαραίτητη, για να βγει η Κως ισχυρή μέσα από τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας.

Γραφείο Τύπου

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. περναω καθημερινα μπροστα απο καποια καταστηματα πανω στον κεντρικο δρομο. οι αρτανες μπροστα τους δυο μετρα τα χορτα. αυτα ειναι ηθικη υποχρεωση των καταστηματαρχων να τα καθαρισουν.ευτυχως τα διπλανα ειναι λαμπικος. προσωπικα δεν ψωνιζω ποτε!!!! απο καταστηματα που δεν κοβουν τα χορτα τους. πρεπει ο καθενας μας να καθαριζει τις αυλες του, να μην πεταει τα βαρια σκουπιδια στο δρομο, και να τηλεφωνει οταν προκειται να τα βγαλει. οπως μας λεγανε οταν ειμασταν παιδια, <<>>>.

    • Βεεεεεεέ σύμβουλε του Τριώροφου Κοψιμιού, στείλε μερικούς τεμπελχανάδες να κόψουν τα χόρτα....

      Γέμισε η Δημαρχία με διορισμένους συμβούλους που ρουφάνε από τους δημότες 2.000 ευρώ τον μήνα για να γράφουν ανακοινώσεις και σχόλια που λιβανίζουν τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΤΕΟ….σάκηδες.

      • Μιλαμε για τις αυλες των μαγαζιων. Μηπως θελεις να σου καθαρισει ο δημος και το σπιτι σου????

    • Και γω το ιδιο. Δε ψωνιζω ποτε απο τα μαγαζια που εχουν τους κομβους ακαθαριστους. Γιατι ειναι υποχρεωση τους. Και οπως εχουν βρωμικη την αυλη τους, βρωμικα θα ειναι και τα προιοντα που πουλανε…

  2. Τι να περιμένεις από ανθρώπους που δεν φοράνε μάσκα;Δεν σέβονται την κοινονια οπότε χαιρετίσματα.

  3. Αντιμαχεια 20.5
    Χωρις νερό από τις 12-30 έως 17-40
    Καλα πάμε τουριστική Κως πανέτοιμη!!

  4. Δήμαρχε ξέρεις που βρίσκεται το χωριό ΚΕΦΑΛΟΣ; Αν οχι να έρθουμε να σε πάρουμε να το δεις! Πιο εγκαταλειμένο πεθαίνεις! Κρίμα. Κάποιοι σε πιστέψαμε. Οι σύμβουλοι που ψηφίσαμε να βγουν, κρύβονται! ΝΤΡΈΠΟΝΤΑΙ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!

    • Η μιζερια δεν ειναι καλος συμβουλος. Ο δημος με τις μικρες δυναμεις του, εχει κανει πραγματα στην κεφαλο. Οχι οπως στην προηγουμενη πενταετια, που μονο στην πλατεια ειχε πενηντα καμενες λαμπες!!!

  5. Αυτό το Κράτος δεν είναι ικανό να εγκρίνει έγκαιρα ούτε τους εποχιακούς υπαλλήλους. Πέρυσι τους έστειλε τον Σεπτέμβριο ήθελα να ήξερα φέτος ποτε θα τους εγκρίνει. Είναι δυνατόν τουριστική περιοχή και να μην έχει τους εποχιακούς από τον Απρίλη

  6. Σε οριακή κατάσταση το νοσοκομείο Καλύμνου – 17 νεκροί, καθημερινές διασωληνώσειςhttps://newpost.gr/ellada/60a4a347e8f8d3e703d5ad76/se-oriaki-katastasi-to-nosokomeio-kalymnoy-17-nekroi-kathimerines-diasolinoseis

  7. Κύριε Δήμαρχε κύριε Επαρχε κύριε περιφερειάρχη, αφήστε τα πολλά λόγια και αρχίστε να δουλεύετε.Εδω καί ένα χρόνο ο δρόμος ερχόμενοι προς Κεφαλο μετά το φυλάκιο που έκλεισε ,έχει καθίσει καί κάποιος έβαλε δύο κώνους δεξιά και δύο αριστερά για να μας επισημαίνουν ότι εκεί υπάρχει γεφύρι, θά σάς παρακαλούσα να με χρεωσεται δύο καροτσια πίσσα , γιατί η μελέτη θά ωρημαση μάλλον προεκλογικά. Ευχαριστώ.

    • Κυριε δ.ζερβε. επειδη εκανες και ταχυδρομος, θα γνωριζεις βεβαια οτι η περιφερεια στην αρμοδιοτητα της οποιας ειναι το σημειο που αναφερεις, ξεκινα μεγαλη εργολαβια , για ολο το επαρχιακο δικτυο.ευχαριστω!!!

  8. Αναρωτιέμαι εάν ο Δήμος έχει αρκετά χρήματα για να πληρώνει αποζημιώσεις σε ατυχήματα λόγω υπαιτιότητας του.
    Στον συνδετικός δρόμος Τιγκάκι-Μαρμάρι, δρόμος με μεγάλη κυκλοφορία κατά την τουριστική περίοδο:
    α. το οδόστρωμα μοιάζει με τυρί edam, γεμάτος λακούβες σε ΟΛΟ το μήκος και πλάτος (υποχρεωτικό σλάλομ για να μην σκιστούν λάστιχα)
    β. ο ηλεκτροφωτισμός ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Όπου υπάρχει κάποια λάμπα, είτε είναι προδιαγραφών «την βάλαμε άρα βγάλαμε την υποχρέωση» είτε περιβάλεται από άκοπα κλαδιά.
    Φυσικά τα παραπάνω δεν ισχύουν για ένα κομμάτι 50 μέτρων στην αρχή του δρόμου από Τιγκάκι λόγω της φωτογραφικής παρέμβασης του παρελθόντος σε κάποιον που είχε μπάρμπα στην Κορώνη.

    • Αφου τα ειπες ολα, θα γνωριζεις οτι πεντε χρονια απουσιας των πρωην, εφεραν αυτη την καταντια!!! Ολοι οι δρομοι μεταξυ τιγκακι μαρμαρι με λακκουβες και χωρις λαμπες. Ετσι αφησε το νησι ο ταξιδιαρης!!! Σαν τυρι ενταμ οπως λες!!!

  9. Κάντε μια βόλτα απο Μαρμάρι,Πύθο τον δρόμο για το ξενοδοχείο καράβια απο Πυλί και τα υπόλοιπα χωριά και μετά μιλάτε για τουριστική σεζόν άιντε να δούμε μοντέλα όλοι σας.

  10. Βρε παιδια, θα γνωριζετε οτι ο ενημερωμενος πολιτης ειναι ο σωστος πολιτης? Η καθαριοτητα τα χορτα, οι λακκουβες οι λαμπες, στο επαρχιακο δικτυο, ειναι αρμοδιοτητα του επαρχειου. Γιαυτο το επαρχειο εχει σε εξελιξη εργολαβιες, για το φωτισμο, την σημανση, τα χορτα και τις λακκουβες. Οι κομβοι και οι αρτανες των μαγαζιων και των επιχειρησεων ειναι υποχρεωση των καταστηματαρχων και των επιχειρηματιων!!! Γιαυτο οι σωστοι επιχειρηματιες τα εχουν καθαρισμενα τελεια, και καποιοι, δεν ντρεπονται για τη ζουγγλα μπροστα στα μαγαζια τους. Τι να πουμε!!!

  11. Κύριε επαρχιακε ιδωμεν. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι θά φτιακτη προεκλογικά καί αυτό που αναφέρω και το άλλο στου Γαλάτι καί έχουμε ακόμη πολύ χρόνο μέχρι τις εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ