Συνάντηση Δημάρχου με Σύλλογο Υπαλλήλων Δήμου Κω: Αντίθεση στην απόφαση της Δημ. Αρχής για την καθαριότητα

15
617

O Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Κω, συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του. Στη συνάντηση έγινε μία εκτενής συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τον τελευταίο καιρό τους συναδέλφους, με μείζον το θέμα «Περί ανάθεσης μέρους της αποκομιδής απορριμμάτων σε ιδιώτες».

Ο σύλλογος εξέφρασε για άλλη μία φορά την αντίθεσή του, σε αυτή την πολιτική απόφαση της Δημοτικής Αρχής.

Η καθαριότητα και η εικόνα του νησιού μας είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας.!!

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε αποδείξει πώς στα δύσκολα, όπως πρόσφατα συνέβη με την πανδημία του κορωνοϊού βρισκόμαστε στο πλευρό των Δημοτών και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αγόγγυστα τις υπηρεσίες μας στους πολίτες!!!! Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου μας, υπερασπιζόμενοι το Δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα τους!!!!

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΩ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΦΟΒΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

    • Εσενα σου εδωσε ποστο θυρωρου;
      αλλιως τετοιο γλυψιμο….δεν θα ειχε νοημα…
      θα φατε καλα στις εκλογες….κοψιμιοι….τικ..τακ..τικ..τακ..

      • Εσένα ποιός σου έδωσε το πόστο του σχολιαστή και επικριτη των πάντων? Ποιο είναι το πόστο που ονειρεύεσαι (και θα παραμείνει όνειρο) και γλύφεις κατου@@μενους, και χ@σμενους βεβαίως βεβαίως κ@λους? Όντως δεν έχει νόημα! Μέχρι εσύ να»εννοησεις» , οι Κωοι που αποφάσισαν ηρεμία ενάντια στην τρομοκρατία,τον σεβασμό στον συντοπίτη ότι και να πιστεύει αυτός, ενάντια στον διχασμό, την αξιοπρέπεια ενάντια στον χλευασμό και την απαξίωση, το χαμόγελο ενάντια στον φόβο, την ασφάλεια ενάντια στην ανασφάλεια, θα τα διαφυλάξουν, θα τα υπερασπίσουν και προπαντώς δεν θα επαναλάβουν για τρίτη φορά το μέγα λάθος. Οπότε,τοκ-τοκ , ανδρείκελο. Στα λόγια θα μείνεις.

        • Κοκοβιε..
          Τωρα θα κανεις καριερα αν δουλεψεις σκληρα σαν νεος Σακαφιας…Πυλιωτης..κλπ..μεχρι τις εκλογες εχεις καιρο…χεχεχε

      • μαυτο το πλευρο να κοιμασαι ψιτακο. ακομα και το αχ νησακι σας την κοπανησε!!! τα πολιφαδια μεινατε!!!

      • Τα πολιφαδια σαν και του λογου σου ειναι αμελητεα ψιτακο!!! Σε λιγο θα τα παρατησεις και συ οπως η ζαρωμενη αχ νησακι..

  2. απορία : η πολιτική χαράσεται από την ηγεσία του Δήμου ή τους εργαζόμενους.
    Εάν τεκμηριωμένα απαιτείται ενίσχυση από μισθωση 4 απορριματοφόρων, ποιό είναι το πρόβλημα ?
    Οι εργαζόμενοι του Δήμου τηρούν το ωραριό τους ?
    Οι κάρτες χτυπούνται στην ώρα τους από τον ίδιο τον εργαζόμενο ?

  3. Εσενα σου εδωσε ποστο θυρωρου;
    αλλιως τετοιο γλυψιμο…στον ΔΙΚΤΆΤΟΡΑ καθημερινά, επί 2 χρόνια .δεν θα ειχε νοημα…
    θα φας καλα στις εκλογες….ψιττικ..τακ.. Τικ τακ… Μαιμου του διαδυκτιου.. Χαχα.. Εε ψιτ… Τα αναβολικά για τιυς μυς.. Με το μετρό… Εεε.. Σε πειράζουν, πάνε κατευθείαν στον εγκέφαλο.. Χαχαχαχα

  4. Κύριε απορία το πρόβλημά σου είναι το αν χτυπάνε οι ίδιοι τις κάρτες τους ? ή το πρόβλημά σου πρέπει να είναι με ποιες καιρικές συνθήκες δουλεύουν και τι τραβάνε με τις βρωμιές που πετάτε έξω στο δρόμο ,για κλείστε μερικοί πικραμένοι το στοματάκι σας καλά είναι πια γαϊδούρια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ