ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο λιμάνι Κω για το φόβο αντιδράσεων – Στην Κω οι περίπου 160 μετανάστες από τα σφαγεία Ρόδου

86
26362

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το λιμάνι Κω για τον φόβο αντιδράσεων (που δεν φαίνεται να υπάρχουν από πουθενά…) με την μεταφορά στην Κω τελικά των 160 μεταναστών από την δομή των παλαιών σφαγείων Ρόδου η οποία έκλεισε τελικά με ενέργειες του Δημάρχου Ρόδου και του Περιφερειάρχη.

Το σχετικό ρεπορτάζ της Ροδιακής:

Επιχείρηση εκκένωσης της άτυπης δομής που διαμένουν μετανάστες στα σφαγεία Ρόδου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς σήμερα το πρωί, επιχείρηση εκκένωσης της άτυπης δομής όπου φιλοξενούνται μετανάστες στη Ρόδο, στα παλιά σφαγεία της Ρόδου.
Στο σημείο βρίσκεται ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, αστυνομική δύναμη και τρία λεωφορεία τα οποία θα μεταφέρουν τους μετανάστες.

Οι μετανάστες μεταφέρονται σε πρώτη φάση στο Λιμάνι της Ρόδου όπου και θα γίνει σχετική καταγραφή από τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα γίνουν τα απαιτούμενα covid -test  σε όπως δήλωσε πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος. Όπως τόνισε ο ίδιος η αντίστροφη μέτρηση για την όλη διαδικασία ξεκίνησε μετά την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στη δικαιοσύνη ο Δήμαρχος Ρόδοου κος Αντώνης Καμπουράκης πριν από μερικές μέρες.

Την διαδικασία της επιχείρησης εκκένωσης του χώρου και της μεταφοράς των μεταναστών στο λιμάνι της Ρόδου, παρακολούθησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Τηλέμαχος Καμπούρης και Στέφανος Δράκος. 

Σταδιακά όλοι όσοι διέμεναν στην άτυπη δομή των σφαγείων, θα προωθηθούν (εντός της ημέρας) εκτός Ρόδου σε διάφορες οργανωμένες δομές μεταναστών που υπάρχουν σε όλη τη χώρα.

Σε μήνυμα που ανήρτησε στην σελίδα του ο Περιφερειάρχης αναφέρει:

«Απο νωρίς το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την εκκένωση του κτιρίου των παλιών Σφαγείων της Ρόδου. Απο την ημέρα που ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης κατέθεσε αναφορά στην Δικαιοσύνη, για την παράνομη κατάληψη του κτιρίου, όλος ο κρατικός μηχανισμός, Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, ΕΟΔΥ, Δήμος Ρόδου & Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, συντονίστηκε προκειμένου να γίνει με τάξη και κανόνες η αναγκαία επιχείρηση.

Με πολύ σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους και στην πατρίδα μας.»

πηγή: .rodiaki.gr/

86 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δε θα έχουνε δηλαδή σόου με τις σκουπιδιάρες και τις μπουλντόζες;;;;κριμαααααα!!;;;;;;

  • Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ. Τώρα θα καταλάβουμε γιατί ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ φρόντισε να γίνουν τα στρατόπεδα στην Κω.

   Κατάντησαν την Κω αποθήκη ψυχών και σε αυτό ευθύνονται οι γκάου του Επαρχείου, ΕΒΕΔ, ΈΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΕ-ΣΕΠΕ που δεν πήραν χαμπάρι οι Κοκοβιοί τι κατάφερε ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ. Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ. Τώρα θα καταλάβουμε γιατί ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ φρόντισε να γίνουν τα στρατόπεδα στην Κω

   • ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΉΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΆ;;;; ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΜΕ 64% ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΟ....

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΌ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ, ΤΟΥΡΊΣΤΕΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΜΗΣ ΣΑΣ ΚΟΥΒΆΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΏΝΑ…

    • Τι ήθελες να βγεις από το πηγάδι που ήσουνα κρυμμένος 5 χρόνια βρε ΤΕΟ?

     Είσαι ότι χειρότερο θα τύχαινε στην Κω, χειρότεροςαπό σεισμόκαι πανδημία. Πέρασαν δυο χρόνια χωρίς να κάνεις κάτι και δεν παίρνεις καμιά πρωτοβουλία. Με ελιές, παγκάκια και εργάκια της πλάκας πάμε για φούντο.

   • Τι ήθελες να βγεις από το πηγάδι που ήσουνα κρυμμένος 5 χρόνια βρε ΤΕΟ?

    Είσαι ότι χειρότερο θα τύχαινε στην Κω, χειρότεροςαπό σεισμόκαι πανδημία. Πέρασαν δυο χρόνια χωρίς να κάνεις κάτι και δεν παίρνεις καμιά πρωτοβουλία. Με ελιές, παγκάκια και εργάκια της πλάκας πάμε για φούντο.

   • ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΗ, ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΗ, ΤΡΙΏΡΟΦΕ μαζί με τα φασιστοειδή της δεξιάς συνιστώσας σου και ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ...

    Δεν σε υπολογίζει κανένας Κοψιμιέ, ούτε ο κολλητός σου Περιφερειάρχης, ούτε οι βουλευτάδες και οι υπουργοί που κάθε τόσο ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ, ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΪΡΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ… Γιατί δεν καθόσουνα κρυμμένος στο πηγάδι που ούτε στεναχώρια έχει, ούτε
    ευθύνη για την ανικανότητα σου να παίξεις το ρόλο σου….

  • Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ. Τώρα θα καταλάβουμε γιατί ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ φρόντισε να γίνουν τα στρατόπεδα στην Κω.

   Κατάντησαν την Κω αποθήκη ψυχών και σε αυτό ευθύνονται, Ο ΑΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, οι ΓΛΑΣΤΡΕΣ του Επαρχείου, ΕΒΕΔ, ΈΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΕ-ΣΕΠΕ που δεν πήραν χαμπάρι οι Κοκοβιοί τι κατάφερε ο πονηρός ΧΑΤΖΗΠ……Σ, ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΚΩ.
   Ο ΡΟΔΊΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ μας φόρτωσε και το 2ο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, οι τοπικοί «Παράγοντες», Δήμος και Επαρχείο θα ξυπνήσουν τώρα που ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ;;; Η Ρόδος έχει ασυλία, όποιος ΛΑΘΡΟ έρχεται από την Κάλυμνο μέχρι το Καστελόριζο θα καταλήγει στο στρατόπεδο του ΑΜΑΝΙΟΥ. Τι έχει να πει Ο 3floor Δήμαρχος μας που στα τέσσερα υπακούει στις εντολές Περιφερειάρχη και Κυβέρνησης;;;;;;;

  • ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Επτά ερωτήματα για την κυβέρνηση που μεταφέρει, παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες στην Κω»

   Τη μεταφορά παράνομων μεταναστών και προσφύγων από άλλες περιοχές της χώρας στην Κω, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκρηκτικές και επικίνδυνες καταστάσεις στο hot spot του νησιού, καταγγέλλει με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.
   «Μόνο το τελευταίο διάστημα έχουν μεταφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, 700 παράνομοι μετανάστες στην Κω από άλλα νησιά, όπως η Σάμος, με πλοία του πολεμικού ναυτικού. http://aegeanews.gr/news/en-dodekaniso/260172/manos-konsolas-epta-erotimata-gia-tin-kyvernisi-pou-metaferei-edo-kai-kairo-paranomous-metanastes-kai-prosfyges-apo-alles-perioches-stin/ 24 Μαΐ 2019!!!!! ΤΟΤΕ, ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ…..

  • ΤΕΟ ΑΒΟΥΛΕ-ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ του Περιφερειάρχη-Κυβερνητικών Βουλευτών, ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, Δικαστικό ΜΕΓΑΡΟ και εσύ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ...

   Πάρε παράδειγμα από τον Ροδίτη Δήμαρχο που έχει τσαγανό και βλέπει το Συμφέρον της Ρόδου. ΕΣΥ κατάφερες να φυτεύεις Ελιές και γονατίζεις ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ κάθε φορά που βλέπεις ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ σε ταξιδάκια αναψυχής και εχθρούς της Κω σαν τον Ροδίτη Περιφερειάρχη…. ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΛΗΜΕΝΕ ΝΑ ΦΕΞΕΙ….Καταστρέφεις το νησί μας και τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ της.

 2. Τρία λεωφορεία είναι σχεδόν 150 άτομα! Θεοδόση συνέχισε έτσι και θα τα πούμε στις εκλογές!

 3. Αγαπητοί συντοπίτες όπως καταλαβαίνετε γίναμε η Σπιναλόγκα της Ελλάδος!το νησί που θα δέχεται κάθε μετανάστη που δεν δέχεται κανένα κοντινό νησί μας!!!!εσείς συνεχίστε να ψηφίζετε χατζημαρκο Νικητιάδη και ΣΙΑ που θέλουν και το καλό του νησιού μας!!!οι πιέσεις στα νησιά της έδρας τους έπιασε για άλλη μια φορά τόπο και όλοι μετακομίζουν σε μας

 4. Όταν γράφετε ότι δεν υπάρχει αντίδραση από πουθενά από που εννοείτε;;;;από αυτούς που χρυσαυγιτες ανεβάζανε κάποιοι ακροδεξιούς κατεβάζανε;;;λουστειτε τα τώρα και ας μαζεύουμε όλα τα απομεινάρια των υπολοίπων νησιών!!!!ετοιμαστείτε σε λίγο για κάθε ένα ντόπιο θ αντιστοιχει ένας αλλοδαπός!!

  • Αφου χατζημαρκο ψηφήσατε ολος ο καυγας και η σκαση σας ητανε να φυγουνε οι συριζοψεκασμενοι και να ρθει ο λαλακουλης σας ξερουμε

 5. Η Κως έγινε χαβούζα προσφύγων-μεταναστών!!! Να χαίρεστε του Ρόδιους βουλευτές που κάνουν γαργάρα
  τα εγκλήματα!!! Τι λέει η Ν.Δ? τι λέει ο Σύριζα? Αυτούς ψηφίσατε…αυτά και χειρότεραθα παθουμε!!!!!Η Ρόδος,
  ο Περιφερειάρχης,ο Δήμαρχος προστατεύουν τον τουρισμό τους και όχι τον τουρισμό της Κω!! Τρομάρα μας!!Θέλουμε και νέο Νοσοκομείο και Δικαστικό Μέγαρο!!!Μαυρίστε τους τουλάχιστον να έχομε το πολιτικό μας
  καθήκον για μας και την νέα γενιά μας!!Ας προσγειωθούμε και να αφυπνοστούμε όσο είναι καιρός!!!
  Τι κάνουν για το προβλημα οι τοπικοί μας Δημοτικοί και Περιφερειακοί άρχοντες ?Εμ τα πατρέρια,λαίνες,ελιές δεν μας αρκούν.Πάρτε θέση ..μη φοβάστε..σταθείτε δίπλα στην Κω μας!!!

  • Συντροφε Γιαννη περιμενα το ξεσπασμα αυτο απο σενα…
   ΠΡΕΠΕΙ ολοι μας να οργανωθουμε για το ΚΑΛΟ του νησιου μας…
   ΔΕΝ υπαρχει ουτε δημοτικη αρχη ..ουτε επαρχος….
   ΚΑΤΑΝΤΙΑ…..
   Περιμενω απο σενα πρωτοβουλιες!!!

   • Ψιτακο,αν περιμενεις απο κατι τετοιους επιστροφη του πασοκ, θα περιμενεις πολλα χρονια!!! Αυτοι ειναι σαν ακαλυπτες επιταγες….

    • Ψεκασμενε κοκοβιε εισαι ΑΝΑΞΙΟΣ να κρινεις στελεχος του ΠΑΣΟΚ…
     τραβα στο χοτ σποτ..σε περιμενουν τα φιλαρακια σου …
     ΟΥΣΤ ΣΑΠΙΛΑ του νησιου!!!!!

 6. Ο δήμαρχος της Ρόδου είναι βαρβατος τους ξεφωρτοθηκε μία χαρά που αλλού να τους πήγαιναν στη κω που εμάς ο δήμαρχος δεν έχει πρόβλημα κόσμο να έχει το νησί και από όπου να νε ξεφτιλίσμενη εδώ δεν υπάρχει η αρρώστια είναι όλοι καθαροί…

 7. ΘΕΟΔΟΣΗ Υποτακτικέ στον Περιφερειάρχη και στη Κυβέρνηση, κατάντησες την Κω ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ. Καταστρέφεις το νησί μας και τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

  Πάρε παράδειγμα από τον Ροδίτη Δήμαρχο που έχει τσαγανό και βλέπει το Συμφέρον της Ρόδου. ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΛΗΜΕΝΕ ΝΑ ΦΕΞΕΙ….

 8. Βρε τους καημένους τους τσαμπικους!!!!τους φορτώσανε τόσους πολλούς λαθρομετανάστες και στραφηκανε στον χατζημαρκο να βρουν το δίκιο τους!!!κι ο χατζημαρκος (ναι αυτός που ψηφίσατε να σας λύσει τα προβλήματα και του μεταναστευτικού βέβαια)αισθάνθηκε την αδικία που βιώνουν οι τσαμπικοι και είπε να τους στείλει εδώ που δεν έχουμε πρόβλημα μεταναστών!!!!τις φάγαμε στη μάπα κι αυτές τις μαριονέτες της κυβέρνησης!!!

  • Τι εγινε; σε εφτυσε θιοδοσακι; Τοσο πολυ σε υποστηριζει κακομοιρε που σου στειλε δωρακι απο Ροδο;;

 9. Δήμαρχο έχουμε!!!!δεν έχουμε;;;ας βγάλει κι αυτός μια ανακοίνωση ότι η Κως είναι τίγκα σε μετανάστες και δεν δέχεται άλλους!μόνο οι Ροδίτες θα χουν μάγκα δήμαρχο;;;;

 10. Ενα θεμα-ειδηση ‘αλλα κι αλλα’ -που λεμε εμεις στην Κω- και χιλιοπαιγμενο
  απλα για να καλυφθουν και τα σημερινα 11 κρουσματα στο νησακι μας…..

  • Αν είσαι Κώος φτύσε τα μούτρα σου στον καθρέφτη να μην αβασκαθείς μπουά

   Τα 11 κρούσματα γριπούλας σε μαράνανε στα 80 τεστ που γίνανε. Άμα γίνονταν 800 τεστ μπορεί και να χε 100 κρούσματα . Και άμα γίνονταν 8000 τεστ 1000 και, οπότε θα τα κανες πάνω σου από τον φόβο σου. Τόσο ΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ. Προσκύνα τους Ροδίτες ηλίθιε ραγιά

 11. Για αυτό μας έβαλαν στο βαθύ κόκκινο.. Ενώ είμαστε κλεισμένοι στο Πυλι δημιουργείται ένα τεράστιο έκτρωμα και έγκλημα για την και καλά τουριστική Κω μας,

 12. Ο ΡΟΔΊΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ μας φόρτωσε και το 2ο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΕΠΑΡΧΕΙΟ και ΕΒΕΔ θα ξυπνήσουν τώρα που ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ;;;

  Η Ρόδος έχει ασυλία, όποιος ΛΑΘΡΟ έρχεται από την Κάλυμνο μέχρι το Καστελόριζο θα καταλήγει στο στρατόπεδο του ΑΜΑΝΙΟΥ. Τι έχει να πει Ο 3floor Δήμαρχος μας που στα τέσσερα υπακούει στις εντολές Περιφερειάρχη και Κυβέρνησης;;;;;;;

 13. Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ. Τώρα θα καταλάβουμε γιατί ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ φρόντισε να γίνουν τα στρατόπεδα στην Κω.

  Κατάντησαν την Κω αποθήκη ψυχών και σε αυτό ευθύνονται, Ο ΑΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, οι ΓΛΑΣΤΡΕΣ του Επαρχείου, ΕΒΕΔ, ΈΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΕ-ΣΕΠΕ που δεν πήραν χαμπάρι τα γκαβά τι κατάφερε ο πονηρός ΧΑΤΖΗP….., ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΚΩ.

 14. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΤΟ.ΠΥΛΙ.ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΝΗΣΙ?ΤΙΠΟΤΑ.ΝΙΩΘΩ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ.ΑΠΟΨΕ ΕΧΑΣΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 50 ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

 15. Συγχαρητήρια κύριε Χατζημάρκο τα καταφέρατε υπέροχα!!!!
  Τους ξεφορτωθήκατε από την Ρόδο και τους φορτώσατε στην Κω.
  Δεν έχετε όμως εκλεχθεί ες αεί. Ραντεβού στις επόμενες εκλογές!!!!!!

 16. Καμία αντίδραση δεν χρειάζονται να φοβούνται από τους μποχαλους. Μπράβο στον δήμαρχο της ρόδου. Μπράβο και στον δικό μας για την καρδούλα με τα καπάκια.

 17. Την βιτρίνα της Ρόδου την προσέχει ο περιφερειάρχης, ενώ εμάς μας προσέχει ποίο πολύ. Αφού τον εκθειάζουν οι Κώοι το ξεπληρώνει. Τρέξτε να τον ευχαριστήσετε.

 18. Οι τοπάρχες που λέγαμε στο προαιώνιο μειονέκτημα της Φυλής μας.

  Οι κατσαπλιάδες τοπικιστικές, μόλις ξεκίνησε το ‘πειραμα’ με τους Ολλανδούς που θα μείνουν φυλακισμένοι στα Αll Inclussive,είπαν να ξεκαθαρίσουν την αυλή τους και να τους στείλουν στα Ιπποκράτεια χάλια..ο φεουδαρχισμός στο μεγαλείο του..οι τοπικοί Αγάδες με την αμέριστη συμπαράσταση των ΜΚΟ,που θα δώσουν βοήθεια εμποράκου μαυραγορίτη…

 19. Εδώ έχει γίνει απίστευτη επέκταση του χοτ σποτ με τα φραγκακια της ΕΕ για να τους έχουμε εδώ. Και πολλους που έχουν επωφεληθεί και σας πειραξαν άλλοι 150??? Στις νέες εγκαταστάσεις θα φιλοξενούνται 1500 άτομα, αλλά ολοι οι αρμόδιοι μουγκα. Γεια σου ρε Αλέξη εγκεφαλε στις επενδυσεις

 20. Μεγάλη επένδυση!Τα ηλεκτρικά παγκάκια είναι αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες τους? Γειά σου δήμαρχε και οι λοιποί σου!

 21. Πυλιωτες όταν γινόταν το χοτ σποτ τότε έπρεπε να φωνάζετε τώρα είναι αργά,ήταν να μη γίνει τώρα έμεινε για πάντα,

 22. Ο Δήμαρχος που είναι να βγάλει πάλι τις μπουλντόζες για φότο σουτινγκ ?
  Δυστυχώς δεν είναι πατριώτες και δεν πονάνε την Κω ενας Αχιλλέας μπεος μας χρειάζεται
  Ο Δήμαρχος τις Ρόδου μια χαρά έπραξε έρχεται και σεζόν εμείς φυτεύουμε Κριτικά δέντρα και κάνουμε βόλτες με τα αυτοκίνητα και το κινητό σκουλαρίκι!!

 23. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΕς ΦΟΡΕς ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ ΑΠΟΨΕ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ;
  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑς ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΝ ΤΟΥς ΝΕΟΥς ΨΗΦΟΦΟΡΟΥς-ΕΠΟΙΚΟΥΣ.;ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΗΡΕΜΑ.

 24. Δήμαρχος Υπάρχει σε αυτό το νησί? η πάει στον αυτόματο τόσα τραβάνε οι πολίτες έρχεται σεζόν !! εκείνος και οι γύρο του μια χαρά τσεπονουν τον μισθό τους ασ προστατέψουν τον τόπο μάς δεν τους έχουμε για βιτρίνα και βόλτιτσα με τα υπηρεσιακά!! Για παγκάκια να κάθονται αυτοί που ήρθαν και θα έρθουν αύριο είστε οι καλύτεροι να βγαίνετε στα κανάλια κρίμα το νησάκι!!

 25. Τελικά συνεχίζει και δικαιώνεται ο πάχος τότε φώναζε να βγουν μπροστά έπαρχος δήμαρχος περιφερειακόι σύμβουλοι για αυτά που έλεγε τότε ο περιφερειαρχης και τον έγραφαν κανονικά τώρα τα λουζωμαστε!

 26. Οι κ@λοτουμπες σύμβουλοι του πυλιού πού ενώ ψήφισαν την παραίτηση τους για την επέκταση της δομής,και τελικά παρέμειναν την τελευταία στιγμή και πούλησαν τον τότε πρόεδρο τον κ. Πάχο τι έχουν να μας πούνε;;;

 27. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΟΙΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΤΩ.ΕΛΕΟΣ

 28. νόμιζουν οτι βρήκαν θέμα για αντιπολίτευση τα κακόμοιρα. Ας μας πουνε πόσες φορές ήρθαν μετανάστες επί Κυρίτση στην Κω και τι έκανε αυτός εκτός απο να γαυγίζει

  • Ο Κυριτσης ψεκασμενε κοκοβιε ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΑΝΤΙΑ στο χοτ σποτ..
   γι αυτο και τον ελεγαν «φασιστα»οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ των ΣυριζΑνελ…μαζι με τον Ροδιτη..και το ντοπιο σαπιο κατεστημενο!!
   παρε μαντηλι και κλαψε τωρα!!!!

   • Ο κυριτσης μας το φορτωσε το χοτσποτ και ασε τα σαπια ψιτ…αν δεν γινοταν τοτε δε θα γινοταν η επεκταση. Αυτο το γνωριζεις καλα!!! Ο κυριτσης ειναι ο καταστροφεας του νησιου!!! Παρατησε 5 χρονια στον αυτοματο το νησι, και το μονο που τον ενδιεφερε ηταν να ξεπουλησει την αβικω και τα 70 στρεμματα, που θα γινοταν το κολυμβητηριο. Τι δεν καταλαβαινεις????

    • Εκτος απο ενα πληρωμενο τομαρι…
     εισαι και εχθρος του νησιου κοκοβιε…

 29. Ας θυμηθούν κάποιοι τι έλεγε τότε ο πρώην πρόεδρος του πυλιού κ.παχος για να μην γίνει η επέκταση της δομής και ας του πούμε και ενα μεγαλο μπράβο,εάν τότε τον στηρίζε στα ίσια ο δήμαρχος και ολόκληρο το δ.σ για ενα τόσο σοβαρό ζήτημα πού αφορά ολόκληρο το νησί μας και οι π.συμβουλοι και ο έπαρχος,δέν θα γινόταν η επέκταση της δομής,θα γλειτοναμε πολλά σαν νησί!

  • Τοτε που ο παχος ταλεγε ο κυριτσης τον εγραψε και ζητησε να γινει στο πυλι. Αυτα τα ξερει ο παχος. Οτι υπαιτιος ειναι ο τοτε δημαρχος ο κυριτσης….. δυστυχως η αληθεια ειναι πικρη!!!

    • Εσυ ψιτ… εισαι το πολιφαδι του πρωην. Ακομα και η ζαρωμενη τα σκ….νιωσε και σταματησε να γραφει…

   • Λάθος είσαι,δέν είσαι καλά ενημερωμένος,ο πάχος ήταν πέρυσι πρόεδρος στο πυλι,οχι το 16 ,φώναζε για να μην γίνει η επέκταση και το πενταστερο πού ολοκληρωνετε σε λίγο καιρό!Δυστυχώς δικαιώνεται!

 30. Η μισή Κως δουλεύει στις υπηρεσίες της δομής στο Πυλί . τα κρούσματα εκει στο διοικητικο προσωπικο του κορονοιου αποσιοπουνται. Όσοι ανεδειξαν το ζητημα διαχρονικά τους λοιδόρησαν γιατι ειναι πολλά τα λεφτα και ειναι ευκαιρία να ξεχρεωσουν τις οφειλές τους στο σύστημα που τους στήριξε για να εκλεγούν . Η μπούρδα της πολιτικής τους ανεπάρκειας καλύφτηκε απο τα απόβλητα του ρουσφετιού .Είμαστε άξιοι της μοίρας μας . Πολίτες αναλώσιμοι στην μηχανή της αρπαχτής .Όσο για τους άμοιρους τους μετανάστες δειξτε λιγη συμπονοια γιατι κι αυτοι στον ιδιο λάκο πεσανε.

 31. Τοοοοσοοο καιρό γίνονται εργασίες πάνω στο Πυλι έχει αλλάξει το φυσικό τοπίο με το πενταστερο…. Μηταρακης και Σχοινας αριβαρανε τσεκαρανε την πρόοδο των εργασιών και όλα οκ. Ο Δήμαρχος δεν εμφανίστηκε καθότι ήτανε σε καραντίνα. Εμείς εδώ στον κόσμο μας… Αρχίζουμε φταίνε οοο Κυριτσης ο Νικηταράς ο Επαρχος ο Χατζημαρκος και βέβαια οι βουλευτές….ο καθένας από εμάς ξεχωριστά και όλοι μαζί οι βολεμένοι του καναπέ και οι μαχητές του πληκτρολογιου φταίμε και καλά να πάθουμε….Αλλα τώρα είναι αργά πια…

  • Φιλε μου οι πολεμοι που κανουν οι μεγαλοι για τα πετρελαια και τον οικονομικο και γεωπολιτικο ελεγχο, οπως και οι μαζικες πωλησεις οπλων φταινε .κανενας αλλος,!!! Ατοι οι ανθρωποι που ξεσπιτωνονται και παιρνουν των ομματιων τους, δεν το κανουν για πλακα!!! Το κανουν γιατι βομβαρδιστηκαν τα σπιτια τους τα νοσοκομεια τα σχολεια, και μεις στον κοσμο μας!!! Βγαινομε τα παλληκαρια του καναπε, να κυνηγησουμε τους κυνηγημενους συνανθρωπους μας. Τετοια σ….τα ειμαστε!!!

 32. Παιδακια μου…ψυχουλες μου. Μακαρι να εχετε μια καλυτερη ζωη οπως ακριβως την φανταζεστε! Και αν συναντησετε τον ρατσισμο να σας κανει πιο δυνατους! Μακαρι να φροντισουν για το μελλον και τη μορφωση σας να πλασετε εναν πιο ομορφο κοσμο απο αυτον τον μιζερο και κακοψυχο που εχουμε. Αν υπαρχει θεος βλεπει. Τα χρωματα σας ειχε και ο ιος του οταν κατεβηκε στη γη. Καλη δυναμη!

 33. σε περίοδο που η Κως είναι στο βαθύ κόκκινο, να μεταφέρονται τουλάχιστον 150 μετανάστες στο ΚΥΤ της Κω !!!
  Τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ?
  Υπάρχουν χώροι καραντίνας για να διαμείνουν ?
  Επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός της δομής ?
  Δεν έπρεπε να ρωτηθεί ο Δήμαρχος, ώστε να υπάρχει σύμφωνη γνώμη ?
  Κρίμα αδικείται το νησί και η κωακή κοινωνία !!!

 34. Τετοια λεγατε και στο πρωτο μεταναστευτικο και ηρθε ο σεισμος του 17 να σας κανει να κοιμηθειτε και εσεις στους δρομους. Κανονιστε να χουμε τα ιδια απο τις …κακιες σας

  • ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟς;ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙς ΤΩΡΑ;ΣΕΙΣΜΟ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ;ΠΑς ΚΑΛΑ;ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΗΡΕΜΑ.

   • Ρε asterix ολα μας τα λες ηρεμα, πως αλοιως θα μας τολεγες δηλαδη? Βρε ολα τα βλαμμενα εδω?????

 35. Ο Δήμαρχος μας είναι φίλοςπναχνος! Φιλαράκι των βουλευτών και του μέγα χατζηπ….. Οι λαθραίοι θα αναλάβουν δουλειές στα ξενοδοχεία….και εστιατόρια.

  • Αυτό είναι το ρεζουμέ. Μερικοί, μερικοί δεν κρυβουν την χαρά τους. Ονόματα δεν λέμε.
   Θα πηγαίνεις να πιείς καφέ, ένα ποτό ή κάτι να φας και θα πρέπει να μιλάς ξένες γλώσσες για να παραγγείλεις.
   Ουρντού, σουαχίλι, ζουλού, Ασιατικές και Αφρικανικές διάλεκτους, άντε και καμιά κουβέντα Εγγλέζικα.
   Τα Ελληνικά θα είναι πολυτέλεια.
   Το λαλύστατο Εργατικό Κέντρο τι λέει? Δεν ακούω κουβέντα για τον φουκαριάρη Κώο Έλληνα εργαζόμενο που και πάλι θα είναι άνεργος δύο χρόνια τώρα.
   Και όπως γράφει φίλος παραπάνω, έγινε έλεγχος για τον κορωνοϊό?

 36. Ο υποτακτικος κυριτσης εφτιαξε το χοτσποτ στο πυλι, και καταστρεψε τον τουρισμο το 2015. Αυτος προτεινε τη θεση στο πυλι και τωρα κρυβεται!!! Γιαυτο γινεται επεκτσση οπως λερο σαμο χιο και λεσβο επειδη υπαρχουν τα παλια. Αυτος καταστρεψε το νησι!!!

 37. Χαχαχα αυτό που θα δείτε δε θα το.πιστευετε σε λίγους μήνες μιλαμε για αχανές κέντρο μεταναστών .από όλα τα νησιά θα τους στέλνουν στην Κω έχουν σκοπό να την κάνουν χωματερή των Δωδεκανήσων !!!

 38. Ευτυχως που εγινε επι κυριτση το χοτσποτ. Γιατι που θα τους βαζαμε? Ευτυχως που δεν ακουσε τον παχο!!!

  • Ο πάχος να σού θυμίσω ήταν πρόεδρος πριν ενα χρόνο οχι τότε πού έγινε το χοτ σποτ,πριν ένα χρόνο φώναζε να μην γίνει η επέκταση της δομής,γιατί αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα για το νησί μας,η επέκταση,γιατί στο 5αστερο πού φτιάχνουν θα φέρνουν όλους τους μετανάστες από τα άλλα χοτ σποτ,θα φτάσουμε 10000 και!Αρα λάθος η τοποθέτηση σού!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.