«Έφυγε» ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γυμναστών Κω & του ΚΑΟ Φιλίνος, Βασίλης Χατζηπαυλής | Ένας ενεργός πολίτης, πολύ δραστήριος & αγαπητός Δάσκαλος και Άνθρωπος

11
30178

Ο χώρος του αθλητισμού και η τοπική κοινωνία συνολικά θρηνούν την απώλεια ενός ακόμη πολύ αξιόλογου συμπολίτη μας.

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Προέδρου του Κωακού Αθλητικού Ομίλου «Φιλίνος», και Προέδρου του Συλλόγου καθηγητών φυσικής αγωγής Κω, Βασίλη Χατζηπαυλή του Δημητρίου, σε ηλικία μόλις 56 ετών, σήμερα το απόγευμα.

Ήταν γνωστό σε όλους ότι ο Βασίλης έδινε με γενναιότητα μια άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια εδώ και μήνες, ωστόσο σήμερα το απόγευμα αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, μετέβη στο Νοσοκομείο όπου υπέστη ανακοπή.

Ό τι και να γράψουμε για τον Βασίλη είναι πολύ λίγο, μπροστά στην συνολική δράση και προσφορά του στα πολιτικά, κοινωνικά, εκπαιδευτικά και αθλητικά δρώμενα του νησιού μας.

Ένας δραστήριος και ενεργός πολίτης με όλη τη σημασία της λέξης.

Εκπαιδευτικός – καθηγητής φυσικής αγωγής, Πρόεδρος του συλλόγου γυμναστών και πρωτεργάτης στην ίδρυση του συλλόγου και στην ενεργοποίησή του.

Ιδρυτής και Πρόεδρος επί πολλά χρόνια στον Κωακό Αθλητικό Όμιλο Φιλίνος, με πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματά του (γυναικείο ποδόσφαιρο, ποδηλασία, σκάκι).

Διετέλεσε επίσης παλαιότερα διοικητικό στέλεχος του ΑΣ Ιπποκράτης, με μεγάλη και διαχρονική προσφορά στον αθλητισμό.

Εκπαιδευτικός-καθηγητής φυσικής αγωγής σε πολλά σχολεία του νησιού μας, τελευταία στο 1ο Γυμνάσιο Κω.

Επί σειρά ετών στέλεχος και Γραμματέας στην Τοπική Οργάνωση και στα τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, μέλος και υποψήφιος με τη Δύναμη Αλλαγής, πάντα παρών με προτάσεις, μετριοπάθεια και εποικοδομητικό-ενωτικό λόγο στα κοινά του νησιού μας.

Ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, πατέρας τεσσάρων εξαιρετικών παιδιών (τριών αγοριών κι ενός κοριτσιού) και άριστος εκπαιδευτικός με γνώσεις, έμφυτη ευγένεια, προσήνεια, συμπονετικότητα και καλοσύνη. Από τα καλύτερα παιδιά της Κω.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο στις 14:30 στο παλαιό κοιμητήριο Κω.

Καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση αγαπητέ μας φίλε Βασίλη, αδύνατο να σε ξεχάσουμε…

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του, κουράγιο στους γονείς, τα αδέλφια, τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς.

 

Η τελευταία του συνέντευξη στην δημοτική τηλεόραση και την Σοφία Μίντζια στις 30 Δεκεμβρίου για τους στόχους της νέας χρονιάς: (τελευταία με την επίσημη παραλαβή του επίσημου εγγράφου αναγνώρισης του Τμήματος Ποδηλασίας από τη ΓΓΑ, είχε κανονίσει και ο φίλος Στέργος Χατζηστέργος νέα συνέντευξη μαζί του, αλλά δυστυχώς «Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων άλλα δε θεός κελεύει…»)

Το πένθος του ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ:

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλο παραδεισο φιλε Βασιλη.απο τα καλύτερα παιδια του νησιου.Συλλυπητηρια στην οικογενεια

  2. Καλό παράδεισο δάσκαλε ! Σε ευχαριστώ για τις συΖητησεις μας στην Αθήνα στους σχολικούς βολλευ Ελλάδος το 2011! Δεν ήμουν μαθήτρια σου ήμουν από το Ιπποκράτειο αλλά σε είχα στην καρδιά μου ! Να είναι ελαφρυ το χώμα που θα σε σκεπασει!

  3. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΜΕΝOI ΜΕ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛYΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚEΙΟΥΣ ΤΟΥ.

  4. Σύντροφε Βασίλη,ακούραστε δάσκαλε και συνοδοιπόρε τα τραχειά χρόνια!! Αγωνίστηκες με αξιοπρέπεια
    και ΝΙΚΗΣΕΣ!!!! Καλό Παράδεισο !!!

    • Καλό ταξίδι Βασίλη. Παλιός συνεργάτης, πάντα στωικός, ευγενής και ταλαντούχος. Κρίμα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

  5. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια . Οι άνθρωποι που αφήνουν θετικό αποτύπωμα πίσω τους, δε φεύγουν ποτέ . Καλή ανάπαυση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ