Στα 3.616 τα νέα κρούσματα – 4 στην ΠΕ Κω-4 στην ΠΕ Καλύμνου-11 στην ΠΕ Ρόδου-4 στην ΠΕ Καρπάθου

19
2845

739 οι διασωληνωμένοι και 76 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο – Στις 479 οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας – To 𝑅𝑡 για την επικράτεια εκτιμάται σε 0.98 – Πολύ μεγάλη η διασπορά σε κέντρο Αθήνας, Θεσσαλονίκη και Πειραιά με 434, 499 και 273 κρούσματα αντίστοιχα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.616, εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 263.689 (ημερήσια μεταβολή +1.4%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 97 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.511 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. To 𝑅𝑡 για την επικράτεια εκτιμάται σε 0.98 (95%Crl: 0.31 – 1.5)

xartis31

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 76, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 8.093 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 739 (63.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 82.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.701 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 479 (ημερήσια μεταβολή +19.15%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 431 ασθενείς.

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0 έως 103 έτη).

hlikia31

Δείτε ΕΔΩ την ημερήσια επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως τα self η rapid test κάνουν το ανάποδο από την εξέταση η διάγνωση , ?
    Μήπως η ουσία που υπάρχει στα rapid test (
    αιθυλενοξείδιο,προκαλεί τα συμπτώματα? Που περιέχεται αυτό το υλικό? Στην ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ!

    Οι κύριοι τρόποι πιθανής έκθεσης του ανθρώπου σε αιθυλενοξείδιο είναι η εισπνοή και η κατάποση. Είναι καρκινογόνο (ταξινομημένο ως ομάδα 1 από τον Διεθνή Οργανισμό για την Έρευνα του Καρκίνου (IARC)) που
    μπορεί προκαλεί λευχαιμία, λεμφώματα και καρκίνο μαστού. Είναι επίσης συνδεδεμένη με αυτόματες αποβολές, γενετικές βλάβες, βλάβες νεύρων, περιφερική παράλυση, μυϊκή αδυναμία, καθώς και διαταραχές νοητικών λειτουργιών και μνήμης.
    Σε υγρή μορφή, μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ερεθισμό κατά την παρατεταμένη δερματική επαφή.!)..
    Γιατί άραγε επιβάλλονται τεστ κάθε μήνα η δεκαπενθημερο στους εργαζόμενους και στα παιδιά,….
    Τελικά μπως θέλουν να σπειρουν την αρρώστια.. Κσι όχι να την σταματήσουν

  2. που ανάμεσα σε 450.000 επισκέπτες,δεν είχε ούτε ένα κρούσμα.Ζητω η TUI,ζήτω ο στρατός..ζήτω το Έθνος.

      • που μας λένε ότι δεν υπήρχαν..το ίδιο γίνεται και φέτος, μαγειρεύονται για να έχουμε καλή εικόνα..έχω φίλο του αδελφοί μου που διαβεβαίωσε ότι και φαντάροι, λοχίες έχουν βγει θετικοί.
        .όμως μας έχουν στο σκότος..ότι πει η μαμά TUI.

  3. Εξυπακούεται ότι για την μεγάλη παρέλαση των 200 χρόνων,είχε ένα μήνα προετοιμασία και δοκιμαστικές..αλλά ούτε και έτσι κολλάς.ουτε με το να ακουμπήσεις όπλα, άρβυλα, ξίφη, φίρμες, μηχανοκίνητα,αυτόματα, πυροβόλα,πηλικια,όλα αποστειρωμένα..κάτι σαν την κεφάλα σου δηλαδή.

  4. Είστε σοβαροι;; Χθες 31.03 το πρωί στο επαρχειο γινόταν χαμός και βγηκε ένας κύριος και μας είπε να κρατάμε αποστάσεις γιατί έχει πολλά κρούσματα (αναφέρονταν για εκείνη την ώρα) και βγαίνετε και λέτε ότι βρέθηκαν 4;;;Ποιον κοροϊδεύετε ρε; Πάμε Καλά; Ας βγει κάποιος να πει την αλήθεια, δεν αντέχει άλλο ο κοσμος έχει ,απελπιστεί! Πρέπει επιτέλους να ξέρουμε, να μας πει κάποιος τι πραγματικά γίνεται γιατί αλλα γράφεi η έκθεση του εοδυ εδώ, αλλα λέει ο εοδυ και αλλα λενε στο νοσοκομείο..

  5. Αυτοί θέλουν να μας αρρωστήσουν, όχι να μα σώσουν όπως το κάνουν τόσα χρόνια με διάφορους τρόπους, και για να το πετύχουν επέβαλαν υποχρεωτικά τα self test 4 φορές τον μήνα!!!!! Η Γαλλία έχει αποσύρει ήδη μπιμπερό που αποστειρωνονταν στην ουσία για αποστείρωση αιθυλενοξείδιο…. Καντε εσείς το τεστ που περιέχει αιθυλενοξείδιο 4 φορές τον μήνα επί 2,3,μηνες και βλέπουμε… Καλές εξετάσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ