Έπαρχος με Διοικητή 2ης ΥΠΕ και Διοικητή Νοσοκομείου: Αναγκαιότητα άμεσης λειτουργίας και 3ου εμβολιαστικού κέντρου στην Αντιμάχεια

5
646

Σε πολύ καλό κλίμα υποδέχθηκε εχθές Πέμπτη 04/03/21 ο Έπαρχος Κω – Νισύρου τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Ροϊλό Χρήστο. Στην συνάντηση, στην οποία ήταν παρών και ο Διοικητής του Γ.Ν. – Κ.Υ. Κω κ. Βασιλειάδης Σταμάτης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του  και που κρίνονται απαραίτητα στην προσπάθεια όλων μας για την υγειονομική θωράκιση της περιοχής μας και στην ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού.

 

Συγκεκριμένα, ο Έπαρχος τόνισε την αναγκαιότητα άμεσης λειτουργίας και 3ου εμβολιαστικού κέντρου στην Αντιμάχεια, την στελέχωση του υπάρχοντος νοσοκομείου καθώς και την επιτακτική ανάγκη ενός νέου σύγχρονου  νοσοκομείου στο νησί μας.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

 

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τρίτο εμβολιαστικό κέντρο να το στελεχώσει Γενικός Ιατρός και όχι Χειρουργός ή Ορθοπεδικός. Ο Έπαρχος που είναι γενικός γιατρός και μάχιμος κυκλοφόρησε ότι προσφέρθηκε εθελοντικά

  2. Τόσο μεγάλο κόμπλεξ? εκεί πάνω? Τον έπαρχο τον επέλεξε ο κοσμάκης και είναι ο καλύτερος!!! Εσυ περνά τα στοιχεία…Είναι η Πέμπτη τετραετία πάντα πρώτος.

  3. Για το που και πως μάχεται εθελοντικά ο γιατρός, είσαι πολύ μακριά νυχτωμένος φιλαράκι. Κοίτα να προσφέρεις και εσύ όπως μπορείς και απ’όπου μπορείς, αν μπορείς και αν θέλεις. Καλή Σαρακοστή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ