Έργα παντού! Δίκτυο υδροδότησης 2.950 μέτρων δημιουργεί η ΔΕΥΑΚ στη Μεσαριά!

25
4069

Έργα παντού!

Δίκτυο υδροδότησης 2.950 μέτρων δημιουργεί η ΔΕΥΑΚ στη Μεσαριά!

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός της ΔΕΥΑΚ, αφενός για διεκδίκηση νέων έργων που θα ενισχύσουν τις υποδομές και αφετέρου για την υλοποίηση σε όλο το νησί έργων μείζονος σημασίας, με τα οποία αντιμετωπίζονται προβλήματα τα οποία ταλαιπωρούσαν για χρόνια τους συμπατριώτες μας.

Στην περιοχή της Μεσαριάς, στα όρια των Δημοτικών Ενοτήτων Κω και Δικαίου, άρχισε ήδη η κατασκευή σύγχρονου δικτύου υδροδότησης μήκους 2950 μέτρων.

Το δίκτυο ξεκινά από τη δεξαμενή 200ων κυβικών μέτρων που έχει τοποθετηθεί πάνω από το φράγμα, στην περιοχή Μαυροκάμπια, με τον αγωγό υδροδότησης να διακλαδώνεται σε δύο κατευθύνσεις και να προσεγγίζει την Επαρχιακή Οδό.

Το έργο, με προϋπολογισμό 250.000 €, εκτελεί η ΔΕΥΑΚ με δικές της δυνάμεις, σε χρηματοδότηση, εργαζόμενους και μηχανήματα.

Με αυτό το δίκτυο λύνεται το πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζουν δεκάδες κατοικίες στην περιοχή, οι οποίες υδρεύονται έως σήμερα με πρόχειρα δίκτυα και χρήση πιεστικών, με αποτέλεσμα συνεχείς βλάβες και διακοπές.

Με την ολοκλήρωση του δικτύου θα αντικατασταθούν και τα υδρόμετρα, τα οποία θα τοποθετηθούν κοντά στις κατοικίες.

 

Γραφείο Τύπου

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βωα το νησι για την εργατικοτητα σας.Ακομα και κυριτσικοι το λενε.Ποτε δεν ειδαμε στο νησι,αυτην την ομοψυχια,την εργατικοτητα,το μονιασμα ολων των κωων,και των συνεχομενων εργων.Νικηταρα,ειναι κριμα που δεν ησουν δημαρχος απο πριν.Το νησι θα το ειχες φτασει στα υψη.Χασαμε 4,και 5 χρονια τζαμπα με το πραμα αυτο που μας διοικουσε.Αλα ο θεος μας εστειλε δημαρχο για ολους τους κωους.Να γιατι πιστευω στον θεο.

  2. τα έργα μιλάνε από μόνα τους αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχει ανθρωπιά και κανένας φόβος πια στο νησί μας

  3. Ο Ζαχαρος! Σήκωσε τα όλα στον αέρα γι’αυτό πιστέψαμε στην εργατικότητα σου μπράβο Δήμαρχε

  4. Τα πεζοδρόμια μπροστά από τις εξώπορτες μας πεντακάθαρα,υπάλληλοι του δήμου καθάρισαν και έβγαλαν τα χόρτα από τις ρίζες των δένδρων και τα πεζοδρόμια,κάθε χρόνο σκάβαμε εμείς για να βλαλουμεντα χόρτα από τις εξώπορτες μας,μπράβο σας έτσι να συνεχίσετε.

  5. Ήρθατε για να μείνετε και θα μείνετε γιατί το αξίζετε!!!!!Μπράβο σας!!!!Είμαστε περήφανοι για σας!!!!!

  6. Ήρθατε για να μείνετε και θα μείνετε γιατί το αξίζετε!!!!!Μπράβο σας!!!! Είμαστε πολύ περήφανοι για σας!!!!Επιτέλους είπατε θα βάλετε νερό και το κάνατε!!!!!

    • χαχαχα παπαγαλακια…
      με οδηγο τον Κοψιμιο…
      η Κως ειναι το νησι το δυο(2)ταχυτητων….Νεκρα+Οπισθεν!!!

      • Παντού πετάγεσαι ρε βαρετέ. Σε όλα τα θέματα σχολιάζεις και τα ξέρεις όλα. Βρες νόημα στη ζωή σου επιτέλους Ψιτ,Αχ νησάκι μου, και όποιο άλλο όνομα βάζεις.

      • Αυτό που δείχνει το thumbnail πρέπει να έχεις να το κάνεις χρόνια!!! Τα χαπακια σου έχω πληροφορίες τα παίρνεις τα υπόλοιπα νεκρα! Το thumbnail επειδή σε φαντάζομαι να ξύνεις το κεφάλι σου και να ψάχνεις στο google τι είναι αυτό…χαχαχα δεν μπορώ γελάω… είναι η φωτογραφία που έβαλες τσοπανακι! Από κουκου τπτ χρόνια τώρα

      • Δηλαδή επιμένεις λαμόγιο ότι το Νησί μοιάζει όπως την Περίοδο Κυρίτση?

        Πρέπει να σαι πολύ χαλβάς και παλαμ…. ..μένω στην Λάμπη και κάνω ποδηλασία στον Φάρο εδώ και 36 χρόνια. .κάθε βδομάδα περνάνε να κλαδέψουν καλαμιές δένδρα, να φυτέψουν φοίνικες, να ποτίσουν τα παρτέρια,να σκάψουν το χώμα,(άσχετο αν αφήνουν τις πέτρες απέξω-επικίνδυνο),αυτό δεν έγινε πολλά-πολλά χρόνια πριν.Αν θες πάμε μαζί, βγάλε τις τσίμπλες απ τα στραβά σου ,να πάρουμε και μια κάμερα να τα συγκρίνουμε με πρόπερσι που τα κλαδιά των αρμυρήθρων είχαν κάνει αψίδες και κινδυνεύαμε να βγάλουμε τα μάτια μας, όσοι αθλούμαστε και έχουμε καταγράψει τις ικεσίες στο Γραφείο του Πρασίνου…Πόσο ///κας μπορεί να σαι, ώστε να βγάζεις όλους στραβούς ?Η ψυχή σου το ξέρει, που βλέπει ότι κάτι κινείται.όσο και να γαυγίζεις κάτι κινείται και είσαι μεγάλο λαμόγιο!!!!!

  7. Βρε δε μας ξεφορτωνεστε ;;; Να βήξετε πρέπει να μας χαλάτε την αισθητική με σχόλια απανωτά και κατευθυνόμενα .. Και συ που λες τον Κυριτση πράμα , μακάρι να του μοιάζε λίγο ο δικός σου..

    • Φιλε τα εχετε παιξει. Ηδη αραιωσανε τα δικα σου σχολια, και αυτα τα λιγα επαναλαμβανονται. Ο δε Αχ Βαχ βγηκε σε ρεπο. Μιλαμε για ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ…

  8. 3 χιλιόμετρα η δευακ χωρίς εργολαβία μωρέ μπράβο τα γρανάζια ξανά πήραν μπροστά. Μπράβο καταρχάς στους εργαζόμενους και στον νεαρό υπεύθυνο

  9. Η δεξαμενη ειχε τοποθετηθει επι καισαρλη. 5 χρονια ο πρωην δεν εκανε τιποτα. Ευτυχως η νεα δημοτικη αρχη, εργαζεται νυχτα μερα, με αγαπη για τον τοπο. Μπραβο παιδια!!!

  10. πονάνε όσοι αγαπάνε, λέει ένα παλιό άσμα που αρέσει στον … Αυτοί όμως πονάνε γιατί κάνετε έργο και δουλεύετε μέρα νύχτα

  11. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ «ΑΞΙΟ» ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ? ΦΑΝΤΟΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΕΣΤΟ

    • Αν δεν εμφανιζόταν όπως ο δικός σου…όχι φαντομας ήτανε μιλάμε για Χουντίνι ο προηγούμενος η Μεσαριά θα έπινε ακόμα νερό με παγουρινο όπως και πολλά άλλα… Θαααααααααααααα τα κάνατε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ