Πυλί: Μεγάλη ανησυχία και μαζική προσέλευση στα rapid test (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

12
10612

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Πυλί: Μεγάλη ανησυχία και μαζική προσέλευση στα rapid test

Μαζική η προσέλευση των πολιτών στο Πυλί για τη διενέργεια tests Covid 19

πηγή βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ΠΡΩΙ, βγήκε σε ραδιοφωνικό ΣΤΑΘΜΟ ο Διοικητής του Νοσοκομείου και ΕΙΠΕ , ΟΤΙ τα τεστ, θα γίνουν στο ΠΥΛΙ, ΑΥΡΙΟ το ΠΡΩΙ. Προςεξτε, δυο (2) Κρατικοί φορείς και δεν μπορούν, να συννενοηθουν. Απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ. Τι να ΚΑΝΕΙ ο ΚΟΣΜΟΣ. Χωρίς ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, γιγαντώνεται η παραφιλολογία.

  2. Να επιβληθούν κυρώσεις ΧΘΕΣ σε όλους αυτούς που γράφουν τους κανόνες στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και που επιδεικτικά θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όλων μας. Ωχαδερφιστές, γυρολόγοι και τσιγγούνηδες που είτε δε φοράνε μάσκες καθόλου με πρόσχημα ότι θίγεται η ατομική τους ελευθερία, είτε έχουν για μάσκα κάτι πανιά που δεν τα έχουν πλύνει από πέρυσι. Άλλοι πάλι φορούν τις μάσκες στο πηγούνι ή κάτω από τη μύτη. Για το συλλογικό καλό δεν δίνουν δεκάρα. Να ενωθούμε όλοι και να κατονομάσουμε τον κάθε παραβάτη που θα σταθεί εμπόδιο και να τους απομονώσουμε προκειμένου να κερδίσουμε χρόνο και τη ζωή μας πίσω.

    • Εσύ βαλε δύο τρεις πάνες από τα μωρά μην πάθεις τίποτα!Και να η μάλλον έχει κάτι πανες σε στυλ σωβρακακι βαλτην ανάποδα να καλύψεις ολόκληρο το πρόσωπο σου, ααα και. Μην ξεχάσεις να ανοίξεις 2 τρυπες να βλέπεις κιόλας, μην χτυπήσεις πουθενά και πας από άλλο πράγμα, όχι από κορόιδο!!!

  3. Θα ήθελα να πω στον Σ.Α ότι η μάσκα μου είχε γλιστρισει λίγο την ώρα της συνέντευξης και δεν πρόλαβα να την τοποθετησω σωστά ..Ωστόσο ζητώ συγνώμη για αυτό και έχετε δίκιο. .αλλά ο κόσμος έχει κουραστει με αυτήν την μάσκα και όχι μόνο όταν περιμενε εκεί. .αλλά και γενικά. ..αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσέχουμε. .!ο κάθενας είναι υπεύθυνος για την ζωή του!

  4. Γεια σου Ειρήνη νομίζουν όλοι αυτοί πως η μάσκα θα μας σώσει , κινεζακια γίναμε . Έλεος πια !!! Φοράτε μάσκες αναπνέω σωστά;;;; Όχι κύριοι δήθεν έχω οξυγόνο;;; Όχι κύριοι γιατί αναπνέω τον ίδιο άνθρακα που εκπνέω έλεος !!!!! Όλοι λίγο πολύ είμαστε ενήμεροι για το γίνεται δεν θα βγαίνει ο κάθε ένας να σχολιάζει !!! Είμαι υπεύθυνος να προστατέψω τον εαυτό μου με τον δικό μου τρόπο ! Και όχι ότι θέλουν να μου πλασάρουν αυτοί !!!!!!

  5. Προς Πιπερατο. .Στην Ιταλία η παρέα μου πηγαίνει στα εστιατόρια στα καφέ και εμείς μέσα. .που δεν είχαμε πολλούς θανάτους. .το συμπέρασμα δικό σας. Πιόνια όλοι δυστυχώς. ..Ευελπιστώ να έρθουμε στην κανονικοτητα μας! Απελπιστικά. .Ξενερωτα. ..Ολλα! !!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ