Μεγάλη ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων στην Κω | Παραφιλολογία για τον ακριβή αριθμό- Μαζικά τεστ σε ΕΟΔΥ & ιδιωτικά κέντρα «Δεν είμαστε ακόμη κόκκινη περιοχή…»

6
26370

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μεγάλο αριθμό προσερχομένων – ιδιαιτέρως από το Πυλί, μετά τον πρώτο θάνατο που σημειώθηκε σε κάτοικο της περιοχής και τα θετικά κρούσματα σε άτομα του περιβάλλοντός του- πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ Κω.

Λόγω της μεγάλης ανησυχίας από τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία στον κόσμο σχετικά με τον αριθμό των θετικών στον ιό.

Ωστόσο, από την μέχρι τώρα ενημέρωση προκύπτει ότι στα rapid test που έγιναν στο Επαρχείο βρέθηκαν δύο ακόμη θετικά στον ιό. Υπάρχουν άλλα δύο από ένστολους στη Νίσυρο, ενώ δεν υπάρχει πλήρης εικόνα από τους ελέγχους που έγιναν σε ιδιωτικά κέντρα (κυρίως από κατοίκους στο Πυλί) μιας και αυτά ενημερώνουν απευθείας τον ΕΟΔΥ κεντρικά.

Οπότε, αναμένουμε την ενημέρωση από την ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ για περισσότερα…

Και βίντεο απόKOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άντε γειά μας ξέφυγε το καταλάβαμε τι θέλετε να μας πείτε πολύ ωραία και σιγά σιγά μας το λέτε ότι πάμε στο κόκκινο .

  2. Όλοι ξέρουμε το άρρωστο νοσοκομείο μας εδώ και χρόνια, το απλούστερο αν γινόταν δεν θα ειμασταν σε αυτή την κατάσταση. Τώρα θα αρχίσουν τα μπαλάκια να πηγαινουν δεξιά αριστερά, τα γνωστά δλδ

  3. Nα βγουν επίσημα να ανακοινώσουν τον αριθμο. Μπορεί εξω ο κόσμος να κυκλοφορεί με μασκες αλλά οι επισκέψεις στα σπίτια καλά κρατούν.

  4. ….. όλοι λένε ότι τα κρουσματα ήταν 7 μαζί με τον θανόντα!
    ….Ορίστε μια χαρά ανακοίνωσε 6 κρούσματα (η παραφιλολογία είναι ότι λέγανε άλλοι για 10 και άλλοι για 30 στο Πυλί επειδή έκαναν μαζικά τεστ….)

  5. Παιδιά κάνουν μουγγα τα κρούσματα είναι καμιά 15 σίγουρα. Τώρα πρέπει να γίνονται συνέχεια τεστ και ο κόσμος να κάθετε στα σπίτια τους γιατι ένα κρούσμα πήγε στο νοσοκομείο μας πού αν το δεις απέξω είναι κλειδαμπαρομενο με αλυσίδες Και κατέληξε όχι άσκοπες μετακινήσεις για να μην γίνουμε Κάλυμνος.

  6. Άσε τα έλεος και προσγειώσουν αύριο θα ακούσεις τα νέα η καλύτερα θα την ακούσεις όταν νοιώσεις τα νέα μέτρα από ότι ακούς τα μισά να πιστεύεις και από τις δύο πλευρές όμως όχι ότι σε βολεύει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ