Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης για: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Κω «προηγμένα συστήματα Διοίκησης» | Τα μέλη της Επιτροπής

27
2214

Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Κω συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 07:00 μ.μ. ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗσύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα α) στην υπ’ αριθμ. Δια/Γ.Π.οικ. 71342/6-11-2020 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 4899/2020) και β) στην υπ’ αριθμ. 426/13-11-2020 Εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. (Α.Π.:77233/13-11-2020 ΑΔΑ: 6ΩΚΛ46ΜΤΛ6) «Ενημέρωση για την Οργάνωση και Λειτουργία των Δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας» αντίστοιχα,

με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη:

 

 • Έκφραση γνώμη επί της κοινής πρότασης του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για συνδιοργάνωση Διϊδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Κω με θέμα “ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ”.

 

Γραφείο Τύπου

1η Πρόσκληση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Κω.

 

Καλείστε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 07:00μμ  σε  Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ,  σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα α) στην υπ’ αριθμ. Δια/Γ.Π.οικ. 71342/6-11-2020 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 4899/2020) και β) στην υπ’ αριθμ. 426/13-11-2020 Εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. (Α.Π.:77233/13-11-2020 ΑΔΑ: 6ΩΚΛ46ΜΤΛ6) «Ενημέρωση για την Οργάνωση και Λειτουργία των Δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας» αντίστοιχα, με το παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

 

Έκφραση γνώμη επί της κοινής πρότασης του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ για συνδιοργάνωση Διϊδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Κω με θέμα “ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ”.

 

 

      Ο Πρόεδρος της

   Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

 

 

Καλλούδης Μ. Ιωάννης

(Πρόεδρος Δ.Σ.)

 

 

 

 

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Πρώην Δήμαρχοι Κω, Δικαίου & Ηρακλειδών, αριστίνδην,

1.       ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΚΑΪΣΕΡΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2.       ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΚΩΦΑΚΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
3.       ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
4.       ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝΜΠΙΛΗΣ ΣΤΕΡΓΟΣ
 

5.       ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ

ΒΑΡΚΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
 

6.       ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Α)  ΦΟΡΕΙΣ 24 (συμπεριλαμβανόμενου του Προέδρου του Δ.Σ.)

 1. Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κώου – Νισύρου κ. Ναθαναήλ τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον αιδεσ.Πρωτοπρ. Διακοπαναγιώτη Ιωάννη.
 2. κ. Χατζηβασίλης Νικόλαος τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Χατζηνικολάου Γεώργιο, ως εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Κω.
 3. κα. Γαβαλά Αικατερίνη τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την κα. Φρατζάκη Μαρία, ως εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Κω.
 4. κ. Χρυσουλάκης Γεώργιος τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Σλίμαν Φώτη, ως εκπρόσωποι του Τ.Ε.Ε.
 5. κ. Έψιμος Χρήστος τακτικό μέλος, ως εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
 6. κ. Σαράντης Δημήτριος τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Χαρίση Κωνσταντίνο, ως εκπρόσωποι του Ε.Β.Ε.Δ.
 7. κ. Πλατανίστας Κωνσταντίνος τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την κα. Σβύνου Κωνσταντίνα, ως εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Κω.
 8. κ. Βρακίδης Πασχάλης τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Κώστογλου Δημήτριο, ως εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Κω.
 9. κα. Τσακανιά – Παπαδούλη Ελένη τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Γιάννου Νικόλαο, ως εκπρόσωποι του Σωματείου Ιδιοκτητών και εκμετάλλευσης ενοικιαζόμενων δωματίων & διαμερισμάτων νήσου Κω.
 10. κ. Καραγιάννης Φρατζέσκος τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Χαντακάρο Χαράλαμπο, ως εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ράδιο Ταξί Κω.
 11. κ. Τζόγιας Ευάγγελος τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Σεγραίδο Ματθαίο, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου «Κίνηση Πολιτών Κω».
 12. κ. Γιωργαλλής Λάμπρος τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Μονογυιό Γεώργιο, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου ΑΜΕΑ Κω – Νισύρου.
 13. κ. Χατζηθεμιστοκλής Ζαχαρίας τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Καλαήλογλου Οσμάν, ως εκπρόσωποι του Σωματείου Παραγωγών Κω.
 14. κα. Κασσιώτη Διονυσία τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την κα. Τσουκαλά Πηνελόπη, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Κω.
 15. κ. Πίτσης Ευστάθιος τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την κα. Πολίτου Μαρία, ως εκπρόσωποι του ΣΕΜΜΕΚ.
 16. κ. Μαρκάκης Ιωάννης τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Κασίου Ιωάννη, ως εκπρόσωποι Σωματείου Κτηνοτρόφων Κω.
 17. κ. Παπασεβαστός Πέτρος τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Ντινώρη Δημήτριο, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Αλιέων Κω.
 18. κ. Δρόσο Στυλιανό τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Σεγραίδο Γεώργιο, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Εστίασης Κω.
 19. κ. Καζαμίας Ματθαίος τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Βουκουβαλίδη Λεων. Σταμάτιο, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Παλαιών Πολεμιστών Κω.
 20. κα. Κατσίλη Αργυρώ τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την κα. Ρεΐση – Βέρρου Λεμονή, ως εκπρόσωποι του Λυκείου Ελληνίδων Κω.
 21. κ. Τρουμούλης Αντώνιος  τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την κα. Αγραφιώτη Μαριάνθη, ως εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Βορείου Συγκροτήματος Δωδ/σου.
 22. κα. Παναγιωτοπούλου Ειρήνη τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την κα. Χαρίτου Κυριακή, ως εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού παρ. Κω.
 23. κ. Καραματζιάνης Δημήτριος τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Γιαννούρη Ιωάννη, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Πελοποννησίων Κω και:
 24. κ. Ναβροζίδης Χαράλαμπος τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την κα. Φωτιάδου Αναστασία, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Ποντίων Κω.

 

 

 

 

 

Β)  ΔΗΜΟΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΕΣ

(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ)

 1. κ. Χρυσόπουλος Ηλίας, δημότης Κω τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Παπαχαρτοφίλη Νικόλαο, δημότη Κω.
 2. κ. Μωραΐτης Ευάγγελος, δημότης Κω τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Καΐσερλη Κωνσταντίνο, δημότη Κω.
 3. κ. Πης Βασίλειος, δημότης Κω τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Κανταρζή Νικόλαο, δημότη Κω.
 4. κ. Κώστογλου Μιχαήλ, δημότης Κω τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Σοφό Νικόλαο, δημότη Κω.
 5. κ. Ιωάννου Αναστάσιος, δημότης Κω τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Ιωαννίδη Αντώνιο, δημότη Κω.
 6. κ. Ζωΐδης Μιλτιάδης, δημότης Κω τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Μωρέ Κωνσταντίνο, δημότη Κω.
 7. κ. Παπανικολάου Φίλιππος, δημότης Κω τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Έψιμο Ηλία, δημότη Κω και:
 8. κ. Παράσχος Θεοδόσιος, δημότης Κω τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Υφαντή Γεώργιο, δημότη Κω.

 

 

 

 

 

 

 

27 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Και γιατί να έρθει κάποιος να σπουδάσει σε ενα μέρος που θα τον πετάνε έξω απο την γκαρσονιέρα τον Απρίλιο για να βάλουν τουρίστες απο το Airbnp. Κως και παιδεία δυστυχώς δεν ταιριάζουν

  • Άσχετος λόγος. Άσε που δεν έχεις ψάξει την αγορά ακινήτων του νησιού καλά. Πολλοί ξενοδόχοι θα έτριβαν τα χέρια τους για 8-9 μήνες τον χρόνο μισθώματα. Τούμπες θα έκαναν από την χαρά τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων,οι επιχειρηματίες της εστίασης, της διασκέδασης,ο εμπορικός κόσμος, και πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες. Ευκολότερα θα έβρισκαν και προσωπικό τα ξενοδοχεία

   • Άσε μεγάλε…. ξέρω πολύ καλά που θα μένουν…. ποιοι θα τα παίρνουν… ποιο θα κάνουν διακοπές με τα πάντα πληρωμένα… και ποιο το όφελος του νησιού
    .Αυτά στα γιδια του κοψιμιογητευτη!!!!
    Υπάρχουν και άλλοι πολλοί … ΕΚΤΟΣ ΜΑΝΤΡΑΣ!!!!

 2. Τι πινετε ρε κοψιμιοι??ενα νησι χωρις καμμια υποδομη….ουτε καν προπτυχιακο τμημα,
  απευθειας σε μεταπτυχιακο…αντε και σε διδακτορικο….!!!χεχεχε

  • Τσαμπα διαμονη…οι οποιο καθηγητες….(αραγε που?)
   Λεφτα απο τον Δημο ..αραγε ποσα?
   Καλο για το νησι?….αραγε ποιο?
   Εξηγηστε να καταλαβουμε…

   • Μα δεν υπαρχει πουθενα αυτο….
    εχουν συνθεση..χωρις αντικειμενο….στα ονειρα……χαχαχαχ
    εξαλλου τα τμηματα των πανεπιστημιων ιδρυονται στην πρωτευουσα του καθε νομου…
    στο δικο μας νομο που ειναι οεο????

    • Α. οκ..καταλαβαμε…
     .ονειρο ζω…μη με ξυπνατε..
     Καλα κρασια διαβουλευτες…

 3. Κυριε καθηγητα πρωην υφηπουργε. Μας πηρατε την σχολη ξεναγων και για ξεκαρφομα μας ταζετε κατι που και εσυς ο ιδιος δεν το πιστευετε.
  ΜΑΣΑ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ

 4. Όταν πλησιάζουν εκλογές είναι η εποχή που συζητάμε για την σχολή στην Κω και για το νέο νοσοκομείο.
  Φέτος αναβαθμιστήκαμε και πήγαμε κατ’ ευθείαν στο μεταπτυχιακό. Δυστυχώς με αυτή την λογική δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι. Τι είναι δηλαδή αυτά «Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης». Αν το ψάξετε δεν υπάρχει πουθενά σαν τίτλος σπουδών ούτε στα Ελληνικά ούτε στα Αγγλικά και τώρα ξαφνικά θα δημιουργηθεί στην Κω;

 5. Πωπωπω!!!! Μα τι λαος ειμαστε!!! Τοσα σχολια και κανενα δε μιλα για το θεμα .. ναι ρε θελουμε σχολες θελουμε οτιδηποτε βοηθα την τοπικη οικονομια. Αν αρχισουμε τη μιζερια, θα παει σε καμμια λερο!!!!

 6. Προς Αχ νησάκι, ψιτ.. έχετε μουρλαθει, έχετε χτυπήσει μπιέλα, έχετε πάθει πατατράκ

  Έχετε πόνο αγιατρευτο, είστε με φάρμακα, δεν κοιμάστε το βράδυ, και επαναλαμβανεστε σαν ηλιθιοι καθημερινά,,..υπομονη 6 χρόνια ακόμα.. Μαρεσει και σας απολαμβάνω,, ο πόνος σας έχει βγει από τα αυτιά…

  • Ακου πανεξυπνε..
   Ο Αλεξης…το προτυπο του μπροστινου σου και του πισινου σου..
   θα στειλει επιστολη ( που ειναι και της μοδας)..να φτιαχτουν δυο σχολες..
   Μια στη Λεσβο και μια στη Μυτιληνη..
   Για Κω ..χλωμο.
   ..μονο προηγμενα συστηματα εκμαθησης αλματος σε βαθια πηγαδια …

   • Πρόεδρος…….. ΤΕΩΣ
    Γεν.Γραμματεας Καδων Απ/των ….. Ψιτ
    Υπευθυνος Βιολογικού καθαρισμού δεξαμενών λυμάτων… Αχ νησακι μου
    Ακολουθούν και κάτι ΑΝΩΝΥΜΟΙ.
    Νεότερα την επαύριον…(μη ΣΜΠΡΩΧΝΕΤΕ. Όλοι θα μπείτε)…

    • Αααα..ωραια…θα σας πεταξω αμεσως… στους υπονομους αρουραιοι….εκει που ειναι η θεση σας!!!
     Και θα ξεβραστειτε καθαρο νερακι…γιατι εχετε πολυ βρωμα πανω σας…
     Ει και που εισαι…ξερω πολυ καλα τι λεω….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.