Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Κω-Νισύρου: Στοχοποίηση εκπαιδευτικών από γονείς που απευθύνθηκαν στην αστυνομία για ενδοσχολικά θέματα

50
2151

50 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αν δεν θέλουν να γνωρίζουμε το λογο δεν χρειαζόταν να βγάλουν ανακοίνωση!!! Για να κερδίσουν τις εντυπώσεις οτι ειναι αψωγοι;; (φαντάσου σε τι απόγνωση ηρθαν οι γονεις για να πανε στην αστυνομία;;;; το σκέφτηκε κανεις αυτο;;;

  1. Δηλαδη υπαρχουν γονεις που δεν μπορουν να λυσουν το οποιο θεμα εχουν με το σχολειο και πανε στην αστυνομια; Τι ζουμε!

  2. κανονικα εσεις οι συνδικαλιστες θα επρεπε να προστατευετε τα παιδια οχι τους παραβατες

  3. Αν κάποιοι γονείς δεν γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους και ποιός είναι ο αρμόδιος για να τους επιλύσει (αν επιθυμούν λύση) το πρόβλημά τους δεν φταίει ο δάσκαλος που η δουλειά του είναι να περάσει με ωραίο τρόπο τα νοήματα τού μαθήματος στα παιδιά.
    Πρίν καταγγείλουμε προσέχουμε και τις δικές μας ευθύνες, δεν καταδικάζουμε ανθρώπους απλά επειδή έχουν διαφορετικό τρόπο και πιστεύω απο μάς.

    • Αν ειστε εκπαιδευτικος. Το τι εκπαιδευση λαμβανουν τα παιδια απο το 1982 και εντευθεν ειναι εις απαντες γνωστο. Ας ειναι καλα τα φροντηστηρια (για το 90% των μαθητων). ΑΠΕΡΓΙΕΣ – ΕΚΔΡΟΜΕΣ παντα ΕΡΓΑΣΙΜΗ. Καλα βρε αδελφε. Και τις ΕΚΛΟΓΕΣ σας και αυτες ΕΡΓΑΣΙΜΗ. ΖΗΤΩ ο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ. Αντε το 20% των εκπαιδευτικων να ειναι ΑΨΟΓΟΙ & ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. Το αλλο 80% ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. Τι να συζηταμε τωρα. Αλλα κι’αλλα…

        • Και συ της ίδιας σχολής είσαι. Γι’αυτό ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕ…

      • Γιατί πριν το 1982, απεργίες και εκδρομές γίνονταν σε μη εργάσιμη; Και οι εκλογές πλέον γίνονται ηλεκτρονικά χωρίς να χάνεται μάθημα. Μάλλον δεν είστε καθόλου ενημερωμένος, καθώς έχετε να πατήσετε στο σχολείο από το 1982.

      • Ενω ησουν ευχαριστημενος με την εκπαιδευση πριν το 1982????
        Επι δεξιας δηλαδη
        ..που για να δουλεψει καποιος επρεπε να ειναι καργα δεξιος!
        Σου αρεσε η λογοκρισια και η εκπαιδευση με πλυση εγκεφαλου απο τους εκπαιδευτικους!!!
        Σου αρεσε…. το κρατος των εκλογων της βιας και της νοθειας..
        σου αρεσε το κρατος οπου οι στρατιωτικοι και οι δημοσιοι υπαλληλοι ψηφιζαν ..σε ειδικες ξεχωριστες καταστασεις για να δινουν το 90% των ψηφων τους …στην δεξια σου!!!
        Επρεπε να μην ειχε κυβερνησει το Πασοκ…Νδουλαρε..
        ..για να φορουσαν τα παιδια σου ποδιες στο σχολειο …
        να γραφουν με πολυτονικο συστημα ….και να τρωνε ξυλο!!
        Εσυ βεβαια σαν καργα δεξιος …δουλεια θα ειχες…
        Και ανηκεις σε αυτους που πηγαν δημοτικο την δεκαετια του 1965 -1975…
        ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

      • Να λυπασαι για τον ευατο σου….
        εχεις καποια στοιχεια για μενα??Αν εχεις να τα δουμε!!!
        Αλλιως… εκτος απο βλακας…εισαι και συκοφαντης!!!

        • Μονο και μονο που εβγαλες την Κ@ΡΑΝΙΚΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ειναι αρκετο. Υποτακτικε η μοιρα σου ειναι να εισαι παντα με τους ΧΑΜΕΝΟΥΣ.

  4. Γιατι δεν ειναι μια κλικα εκει;Καλυπτουν ιδιαιτερα των συναδελφων τους ναι η οχι;Βαθμολογουν κατα το δοκουν ναι η οχι;Ψαχνοντε πως θα χασουν ωρες ναι η οχι;Η νσκεψη τους ειναι πως θα παρουν κανενα ευρω παραπανο χωρις παραπανω κοπο παρα να μορφωσουν,ναι η οχι;Μαθενουν τα παιδια οτι εχουν μονο δικαιωματα ναι η οχι;Τι ακριβως προσφερουν αφου αν δεν πας φροντιστηριο δεν εχεις ελπιδα για τιποτα…βασικα περνας σε σχολη οτι και να γραψεις αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

    • Τι εννοείται βαθμολογούν κατά το δοκούν; Πρέπει να ρωτήσουν κάποιον άλλον για να βαθμολογήσουν; Έχουν προηγούμενα με κάποιους μαθητές και σκόπιμα αδικούν κάποιους; Ενημερωτικά, οι περισσότεροι που δουλεύουν στο δημόσιο σχολείο, ήταν αυτοί που δούλευαν παλιότερα στα φροντιστήρια. Το ότι στην τάξη του σχολείου είναι 28 μαθητές και στο φροντιστήριο 6 μαθητές, μήπως φταίνε οι εκπαιδευτικοί;

      • Κόβουν φάτσα και βάζουν βαθμό.Σιγά μην κρίνουν αντικειμενικά.Έμενα με ρώτησαν που πάω φροντιστήριο και έκριναν

      • Όταν ήμουνα εγώ σχολείο είμασταν 38 στην τάξη και περάσαμε 16 σε ανώτερες σχολές και σήμερα προοδεύσουμε στο νησί.

        • Τοτε η μανα σου δεν το επαιζε εξυπνη και αφηνε τον δασκαλο να κανει τη δουλεια του.

  5. Στη συνεδρίαση αποφασισατε ποτε θα κανετε την επομενη απεργαεία.Με λογο να μην γιντε οι συνελευσεις σας Σαββατο και δεν χανετε μαθημα.Το βαριδι της χωρας ειναι οι εκπαιδευτικοι.

    • Κομπλεξικος κι εσυ. Δεν σου ελεγε ποτε μπραβο η μαμα σου μαλλον και κοιτας να μειωσεις τους αλλους για να μη νιωθεις ασχημα.

      • Του ΦΠΨ θα σαι, ψυχολόγος με μαθήματα επιλογής… ισπανική λογοτεχνία και λαογραφική τέχνη…

    • Γιατί δε γίνεται; Όποιος θέλει κάνει απεργία, μη κάνοντας ηλεκτρονικό μάθημα και χάνει το μισθό του. Ελευθερία έχουμε και η κάθε ενέργεια έχει και τις συνέπειες. Κάνε και εσύ απεργία και χάσε το μισθό σου αν σου αρέσει αυτό. Η συμμετοχή στις απεργίες τα τελευταία χρόνια στους κλάδους των εκπαιδευτικών είναι κάτω του 5%!!!

      • Γι αυτο παμε κατα δ…ολου. Οταν θα παρουν χαμπαρι ορισμενοι γονεις τι γινεται θα ειναι αργα. Ας πανε στην αστυνομια τοτε.

  6. Η απεργία κοστίζει στον εργαζόμενο το διπλάσιο του μεροκάματου που παίρνει!Μάλλον εύκολα κρίνεις τον άλλο και πιστεύεις ότι του περισσεύουν…

    • Στον ιδιωτικό τομέα ναι .Στο δημόσιο ποτέ δεν σας κράτησαν.Μπενέτο προσωπικό ασφαλείας και πληρώνεστε ενώ κάθεστε και απεργείτε .Αλου αυτά.

  7. Ρε πάτε καλά. Πήρατε την αστυνομία για θέματα που αφορούν το σχολείο. Τι πίνετε ρε σ….ψυχοι;;; Ρωτάτε αν μπορούν ολοι να ανταπεξέλθουν με τα δεδομένα που μας επιβάλουν. Ου να χαθείτε ρεμάλια….

    • Γιατί από ποτέ οι εκπαιδευτικοί ασχολούνται με το σχολείο;Κομματάρχες είναι και τόνοι που τους νοιάζει.

  8. Πολυ ωραια τα λέτε κυρία Μπίλη….. Ωραία είναι τα δημοσιευματα και η υποστήριξη των συναδέλφων σας και πολυ όμορφα κατευθυνετε τους γονείς στην πρωτοβαθμια εκπαίδευση και υποθέτω ότι αρκετοί σύλλογοι έχουν απευθυνθεί κατά καιρους με κανένα όμως αποτέλεσμα…. Για το καλό ποιων κυρία Μπίλη , των παιδιων??? αποδείξεις που αγνοουνται?

  9. Εσεις που μπορείτε να μιλάτε δημοσίως να λέτε τα πραγματα ως έχουν… Γιατί οι γονείς όταν μιλουν και φαίνεται και από το δημοσίευμα σας, στοχοποιούν όχι μόνο τους εαυτούς τους αλλά και τα ίδια τους τα παιδια…. Έχετε το ίδιο κουράγιο να γράψετε το λόγο που οι γονείς απευθυνθηκαν στην αστυνομία? Έχετε το ίδιο κουράγιο να γράψετε αν παρακαλουν εδώ και δυο χρόνια την απουσα πρωτοβαθμια οι ίδιοι γονείς να λυσει τα σοβαρά προβληματα βίας στα παιδια ;πο εκπαιδεθτικο? Έχετε το κουράγιο να καταγγείλετε αρρωστους συναδέλφους σας που κακοποιούν παιδια με κραυγές και ξυλο μέσα στα σχολεία? Με

  10. Πως γίνεται κάθε φορά οι γονείς να είναι τρελοί, ;Πως γίνεται κάθε φορά να μπαίνουν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί ορισμένων δασκάλων;Γιατί αντιδράτε τώρα κυριοι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί;Που είσασταν όταν οι ίδιοι γονείς παρακαλουσαν όλους τους αρμόδιους να βρουν λυση για τα παιδιά τους που έφτασαν σε ψυχολόγους, λογοθεραπευτες, που για μήνες ολόκληρους δεν κοιμόντουσαν ουτε αυτοί αλλά ουτε τα παιδια τους? Θ; αναρωτηθεί κανεις γιατί? Ίσως από εκπαιδευτικό που έβριζε, φώναζε,Χειροδικουσε σε παιδικες ψυχές ;Γραψτε εδώ δημοσίως να πιστεψει ο λαός οτι έχετε δίκιο…. Και παλι Ναι υπαρχουν εξαιρέσεις…. Αφήστε τις να φανουν… Μην βάζετε σε ένα καζάνι τα δικά σας παιδια , τους δασκάλους σας…

  11. Και ποσα ακόμη δεν λέγονται για ορισμένους δασκάλους…. Από σιλοτέιπ να κολλουνται στο στόμα των παιδιων , από να δίνει δασκάλα εντολή να μπαίνουν στη μέση οι ζαβολιαριδες και να τους φτυνουν ενας ένας οι συμμαθητές τους με εντολή δική της ;Με δασκαλους που δεν παιρνουν τα χάπια τους και βγάζουν την ασθένεια τους στα παιδια?και οι αρμόδιοι πουθενα ! Και ναι σε σχολεία του νησιου μας. Η αστυνομία μας πειραξε ?

    • Απλε γονεα….
      για την δευτερη υποθεση….εχεις μαυρα μεσανυχτα!!
      Την ξερω καλα την ιστορια.
      ..Οτανε εχεις ενα παιδι παραβατικο…ζωηρο…ατιθασο..κτλ
      θα πρεπει να το παραδεχτεις !!
      Οχι να ψαχνεις τα λαθη σιου ατους δασκαλους….και στους
      συμμαθητες τους…
      Το εχω δει το εργο πλλες φορες…και απο τον παιδικο μεχρι στο λυκειο…ετσι παραμενουν…παραβατικα..
      Τα λαθη τα δικα σας τα φορτωνετε αλλου..
      Μεγαλωστε σωστα τα παιδια σας και οχι με ανεξελεγκταυπερβολικη αυτοπεποιθηση!

    • Οταν θα αθωωθει ο εκπαιδευτικος από τις συκοφαντιες σου ΕΣΥ θα εχεις το κουραγιο να ζητησεις συγγνωμη;

      • ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ» ΑΘΩΩΘΕΙ» «Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ» ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ !ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ!ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ!

  12. ΕΡΩΤΗΣΗ:ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ή ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΓΟΝΕΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ , ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ?

  13. Βασικά οι εκπαδευτικοι είναι τέλειοι.Το μόνο πρόβλημα στη παιδεία μας είναι ότι δουλεύουν…παρά πολύ.Το ζητούν οι άνθρωποι;Να προσλάβουμε κόσμο να τους δώσουμε αυξήσεις και να κάνουμε ένα σχολείο για τον καθένα.Α και να μην τους κρίνουμε.Αυτοί ξέρουν όποτε πληρώνετε και μην μιλάτε .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ