Στις τελευταίες 13 ημέρες στην Κάλυμνο έχουν εντοπιστεί συνολικά 22 θετικά κρούσματα κορωνοϊού

5
4511

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr τις τελευταίες 13 ημέρες και συγκεκριμένα από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου μέχρι σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2020 έχουν εντοπιστεί μετά από τέστ, 22 άτομα θετικά στον κορωνοϊό.

Από τα 22 κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί τα 17 είναι άτομα νεαράς ηλικίας.

Στο σύνολο τους τα άτομα που εντοπίστηκαν παρουσίασαν ελαφρά συμπτώματα και δεν χρειάστηκε νοσηλεία στο Νοσοκομείο, πλην κάποιων περιπτώσεων για προληπτικούς λόγους, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε κάποια διακομιδή εκτός Καλύμνου

Να σημειώσουμε ότι οι ιχνηλατήσεις συνεχίζονται ,ενώ καθημερινά πραγματοποιούνται  από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Κάλυμνο έλεγχοι με rapid test.

Οι περιπτώσεις που έχουν εντοπιστεί δείχνουν ότι υπάρχει σχετική διασπορά του ιού  στο νησί, κάτι που επιβάλλει πιστή εφαρμογή των μέτρων ,περιορισμός μετακινήσεων ,χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων και φυσικά αποφυγή οποιασδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης έστω κι αν περιορίζεται σε οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον.

πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην Κώ πόσα ? Γιατί τόση σιωπή , μήπως μην τρομάξουμε αν μάθουμε τον αριθμό ?

  2. Για αυτή την σιωπή για τα κρούσματα της Κω ξέρει κανένας ποιος αποφασίζει ? Θα πρέπει να είναι πολλά για να μην βγάζουν κιχ ….

  3. Τι ειναι κι αυτό που μπορείς να το κρύβεις τόσο εύκολα χασις; εδω έβγαλαν άρρωστους στην Κω ανθρώπους υγείεστατους και θα κρύβουν τα κρούσματα ποιος και γιατι; αν νοσησει ένας θα το μάθουν εκατό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.