Επαρχείο Κω: 450 τεστ – Συνεργασία και ανάληψη συντονισμένων ενεργειών μεταξύ των φορέων

41
1610

Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης του ιού SARS-COV-2, που εδώ και αρκετό καιρό πραγματοποιεί το Επαρχείο Κω-Νισύρου σε άριστη συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζεται. Συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία του Επαρχείου την προηγούμενη εβδομάδα για δωρεάν μαζικό έλεγχο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αριθμώντας περί τα 450 τεστ, συνολικά, στους κατοίκους του νησιού.

Η κορύφωση του δεύτερου κύματος έχει φέρει τη χώρα μας στα όρια της. Ζούμε, όμως, έναν αγώνα δρόμου – όχι ταχύτητας, στον οποίο δε χωρούν ανταγωνισμοί. Χρειάζεται δύναμη, αντοχή, κουράγιο και σύνεση. Μοναδικός στόχος όλων μας πρέπει να είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και ο κατά δύναμιν περιορισμός εξάπλωσης του ιού στον τόπο μας. Έχοντας ως γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και του κοινού καλού, η Περιφερειακή Αρχή με το Επαρχείο Κω – Νισύρου προσβλέπει και επιζητεί τη συνεργασία και την ανάληψη συντονισμένων ενεργειών μεταξύ των φορέων του νησιού ώστε να καταφέρουμε να βγούμε νικητές από τούτη την πρωτόγνωρη υγειονομική κατάσταση που βιώνουμε.

Όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν.

 

Το Γραφείο Τύπου

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς που έχουμε τον Θεοδόση για Δήμαρχο και καλύπτει όλες τι τρύπες της Περιφέρειας . Αλλιώς όλοι οι Κώοι θα είχαν πάρει με τις ντομάτες τον Ροδίτη ΧΑτζη…παπα και την ομάδα του στο επαρχείο.

    • χαχα…..μεχρι την τρυπα του οζοντος θα καλυψει!!!!,
      Μπα…..απο ποτε οι κοψιμιογητευτες βριζουν τον κ.Χατζηποφτο..και την ομαδα του στο Επαρχειο?
      Τι λες βρε παιδι μου…
      Αεροκολοτουμπα…Συριζαιικη…

    • ΩΧ ΩΧ…… πάει η καλή συνεργασία με όλους; τι παπ……..ες έχουμε ακούσει ρε παιδιά; τώρα δεν τους αρέσει ο περιφερειάρχης και ο έπαρχος, μάλιστα! Στο επόμενο διάστημα θα αρχίσει επανάσταση και με την κυβέρνηση, πρώτη σύγκρουση η αύξηση της τιμής των λουλουδιών και των ελαιόδεντρων! Δράματα θα έχουμε…… χι χι χι…. Παρακαλώ να πάρουν άμεσα θέση επί του θέματος, ο κύριος «ΜΠΡΑΒΟ στον δήμαρχο» και ο ΞΙΦΙΑΣ!

  2. Χμ……Δυστυχως ..ολα τα υπολοιπα δεν γινεται να περιττευουν…
    Ο χαρακτηρας τους…ειναι η μοιρα τους!!!!

    • Πηγε και ο ακατανομαστος για 5 λεπτα στο επαρχειο για να δει ποτε θα πεσει το λιλι για τον αλλο απο την νισυρο , βγηκε φωτογραφια και την εκανε αμεσως μετα οπως αυτος ξερει. Αν δεν ηταν το λιλι σιγα που θα πηγαινε. Δεν τον μαθατε τοσα χρονια?

      • Η πολιτικη ανικανοτητα…καθοδηγουμενη…απο προσωπικη εμπαθεια δημιουργει ..μια παρανοια!
        Ειναι επικινδυνη οταν προκειται για τον μπροστινο του τοπου..
        Ασβεστο μισος που τον οδηγει σε στερηση…οποιουδηποτε αναστηματος…(πολιτικου?)
        Υποτιθεται δημαρχευεις…
        Απαγκιστρωσου απο τον ναρκισσισμο σου!
        Απαλλαξε τον Δημο απο τους κολακες σου!
        Μαζεψε τους αρουραιους σου!!!!!
        ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΑΝΕΜΟΥΣ…ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ!!!

      • Ηλίθιε να πας και εσυ τότε! Σε εσένα θα δωθεί και μισό κιλό μυαλό σε ειδική συσκευασία.

  3. Γατάκια….έχετε χάσει την μπάλλα εκεί στην ακτή Κουντουριώτη….γεμίσατε ειδικούς συμβούλους….σας την έκανε ο γιατρός από εκεί που δεν το περιμένατε….πανικός σας έχει πιάσει…

  4. η ανακοίνωση από το Επαρχείο, έρχεται να καλύψει τη σύσκεψη χωρίς το Δήμαρχο !!!
    Τα 450 τεστ για 33.000 κατοίκους είναι ελάχιστα !!!
    Χωρίς να υπολογίσουμε μετανάστες και στρατό !

  5. Έπαρχε τι εστι το «ολα τα υπολοιπα περιττευουν» ? Εμεις οι απλοι πολιτες δεν πρεπει να ξερουμε? Μιλας σαν πυθια και δεν αρεσει αυτο

  6. Κύριε έπαρχε λίγο φρένο νομίζω βαλετε . Καθε τρεις μέρες ανακοινωσεις που δεν λενε τιποτα , ασε που ολο γριφους ειναι και μας μπερδευουν περισσοτερο

  7. Μπράβο Έπαρχε ! Είναι τυχερή η Κως που σε έχει Έπαρχο που σε συνδυασμό με τον Θεοδόση τον Νικηταρά στη θέση του Δημάρχου μπορείτε να κάνετε θαύματα. Και ξέρω ότι οι σχέσεις Επαρχείου-Δήμου μετά από πολλά πολλά χρόνια είναι αρμονικές. Μπράβο σας…!

    • ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; οι ποιες σχέσεις είναι καλές;;;;;; εδω γελάνε… και που ήταν ο κοψιμιός όταν έγινε η σύσκεψη; ΠΟΥΘΕΝΑ όπως πάντα!

  8. Βρε γιε μου ελάτε πιο να πληρώσετε μια φορά και τα κόλυβα που όλο με ξένα κόλυβα φαίνεστε.

  9. Οι σχέσεις Επαρχείου-Δήμου και γιατρού και Θεοδόση είναι μια χαρά. Εμφανίστηκε ο πρώην σε μια συνάντηση και βγήκατε αμέσως…Επαρχε Δήμαρχε προχωρήστε μαζί για να πάει το νησί μπροστά.

  10. Επιτέλους και λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Είναι αυτή τώρα ανακοίνωση . Με 3 ανακρίβειες στην πρώτη παράγραφο των 5 γραμμών (1. εδω και αρκετό καιρό;;;, (1 εβδομάδα!) 2. δωρεάν τεστ του Επαρχείου – Το επαρχείο τι πλήρωσε ακριβώς; 3. στέφθηκε με επιτυχία – Θα μπορούσε να στεφθεί και με αποτυχία;) , με ασυνάρτητο το κομμάτι που αναφέρεται στην συνεργασία των φορέων και με επίλογο ακαταλαβίστικο.

    • Seriously???…Οχι και ακυρο…
      Δεν ΧΩΡΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ…….λεει το δελτιο….
      Καταλαβες τωρα η μπα??
      Να υποθεσω …μπα …αφου εχεις δυσκολια κατανοησης και του επιλογου…
      Ψαξε στο λεξικο να βρεις τα συνωνυμα του ανταγωνισμου να καταλαβεις….

      • Αμα επαρχε μου και καλε μου φιλε το αχ νησακι μου και ο ψιτ αισθανονται την αναγκη να σε υπερασπιστουν μαλλον πρεπει να αισθανεσαι αβολα…πολυ αβολα ομως… απεταξαμην γρηγορα μη σου μεινει η ρετσινια και μας φερεις σε δυσκολη θεση

        • Πυρετο εχεις;απο που προκυπτει αυτο;
          θα ηθελες θετικο σχολιο…αλλα δεν εχει….!!

  11. Επαρχε δες ποιος σου γραφει τις ανακοινωσεις και τι ρολο βαραει. Τετοιες ανακοινωσεις δεν ειναι του χαραχτηρα σου. .

  12. Επαρχε βαλε μια καθαριστρια να ριξει μπολικο απολυμαντικο και καμποση κολονια……………..

  13. Απ’ότι ακούγεται στην πιάτσα ο ¨Επαρχος δεν βάζει φρένο. Προχωράει μπροστά και έχετε να δείτε πολλά ακόμα. Ούτε γραφείο τύπου έχει ούτε συμβούλους και παρατρεχάμενους.

  14. Τις ανακοινώσεις ο γιατρός τις γράφει μόνος του. Δεν έχει ανάγκη από κανένα δεκανίκι…

  15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!!!!!

    • Κανε και μια αναρτηση στο CNN…για ευχες…..
      χαχαχαχχα οχι απλα ειστε ψεκασμενα ατομα…
      αλλα κοψατε και αλυσο τελευταια……ντενεκεδες!!!χαχαχα

    • Ο Ρόμπερτ Μπουγκαμπε στην Ζιμπάμπουε γιόρτασε τα γενέθλια του με 20000 προσκεκλημένους….
      Έφαγαν κρέας από μικρούς ελέφαντες και από βουβάλια…Στο τέλος τους έδωσε δώρο από έναν κροκόδειλο και ένα λιοντάρι για να τα βαλσαμωσουν!!!!
      ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ LOCKDOWN!!!!

      • Μπερδεύτηκες … Δει ειναι Δημαρχος ο Κυριτσης…. Ο Θεοδοσης ειναι…. Ο απλός και σε όλους φιλικός Θεοδόσης… Οχι ο Γιώργος ο Αντουανέτας… Αυτος τελείωσε ανεπιστρεπτι… Αντε επιτελους να το παρετε απόφαση κι εσεις οι ΑΥΛΙΚΟΙ…

        • Αρουραιε εσυ…και από ψηλά να σε δω ..πάλι ..λακας θα φαίνεσαι….
          Τα στερνά σας να δω….

      • Αχ νησακι μου!!!Κατι ξερεις εσυ απο αφρικανικου τυπου δικτατορες. Ο πρωην τους αντεγραψε και τους ξεπερασε.τυφλα ναχει ο μπουγκαμπε, ο σομοζα, ο χιτλερ και ο μουσολινι.!!!!

  16. Ρε παιδιά μην αγχωνεστε … Τώρα πια ο Κωακος λαος ξέρει ….ΚΑΜΠΑΝΗΣ για ΕΠΑΡΧΟΣ τα επόμενα δέκα χρόνια και ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ για ΔΗΜΑΡΧΟΣ τα επόμενα δέκα χρονια. Η νεα εποχή για την Κω ξεκίνησε και τίποτα δεν θα την σταματήσει. Ας το καταλάβετε επιτέλους.

    • Μασάς ένα φυτό που φτιάχνεται από ένα περίεργο χόρτο….Σε κάνει να ξεχνάς τα προβλήματα σου..ξεχνάς και ότι συμβαίνει γύρω σου!!
      Μένεις ήρεμος και ευτυχισμένος!!!
      Φοβερό το φυτό σου!!!!!!!

      • Εγω ζαρωμενη μου κυρια το φυτο αυτο ουτε που το γνωριζω. Εσυ ομως γνωριζεις τα χαπια που παιρνεις με τις χουφτες, οπως και τις κρεμες για ξεζαρωμα. Να σου συστησω μια γρια στο κουμπουρνο να σου δοσει ενα βαζακι αλοιφη που κανει θαυματα. Σε λυπαμαι κακομοιρα μου ετσι που καταντησες!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ