ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ξεκίνησαν τα δωρεάν τεστ ανίχνευσης covid-19 στο Επαρχείο Κω – Προβληματισμός για όσους ήρθαν σε επαφή με τα τελευταία κρούσματα | Έπαρχος Κω: «Ελαστικό» το πρόγραμμα για όλους τους ενδιαφερόμενους

28
9505

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ξεκίνησαν σήμερα στο Επαρχείο Κω με μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον τα δωρεάν τεστ covid-19 στην περιοχή μας εν όψει κορύφωσης της πανδημίας, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού  και τη διαφύλαξη της δημόσιας  υγείας στο νησί μας.

Η  άριστη συνεργασία του Επαρχείου Κω- Νισύρου με τον ΕΟΔΥ και την Α’ ΚΟΜΥ Κω, της οποίας συντονιστής είναι ο ιατρός-αναισθησιολόγος κος Σανιδάς Γεώργιος συνεχίζεται όπως τονίζει ο Έπαρχος Κω κος Ιωάννης Καμπανής ο οποίος δηλώνει ότι το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε για τα δωρεάν τεστ είναι «ελαστικό» και μπορούν να ενταχθούν σε αυτό (εφόσον τηλεφωνήσουν έγκαιρα) κι άλλοι ενδιαφερόμενοι ή μεμονωμένοι συμπολίτες μας (το ίδιο έγινε και σήμερα πρώτη μέρα).

Εν τω μεταξύ τα κρούσματα τα οποία ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με θετικούς στον ιό μεταξύ άλλων: αυτοκινητιστή, εκπαιδευτικό και ελεύθερο επαγγελματία στο νησί της Κω (παρότι τα συμπτώματα είναι ήπια και οι ίδιοι βρίσκονται σε καραντίνα σπίτια τους), δημιουργούν προβληματισμό για την διαχείριση όσων ήλθαν σε επαφή μαζί τους το προηγούμενο διάστημα (μιας και σε κάποιες περιπτώσεις τα αποτελέσματα καθυστερούν να βγουν από τα κεντρικά).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ τεστ – τηλέφωνα επικοινωνίας:

Από Δευτέρα 23/11/2020 έως την Πέμπτη 26/11/2020 θα πραγματοποιούνται δωρεάν έλεγχοι  για Covid-19, στην κεντρική είσοδο του Διοικητηρίου του Επαρχείου Κω(επί της Ακτή Μιαούλη 2).

Οι ομάδες πολιτών και επαγγελματικών κατηγοριών στις οποίες αρχικώς απευθυνόμαστε είναι οι κάτωθι:

1.Την Δευτέρα  23/11/2020  σε φοιτητές, εκτελούντες υπηρεσίες διανομής (ταχυμεταφορών, γευμάτων, καφέ,  ποτών).

  1. Την Τρίτη 24/11/2020 σε ταξιδιώτες που επέστρεψαν τις τελευταίες μέρες στο νησί μας .

3.Την Τετάρτη 25/11/2020 σε εργαζόμενους σε πρατήρια καυσίμων και σε φαρμακεία

4.Την Πέμπτη 26/11/2020  σε εργαζόμενους  σε χώρους εστίασης και τουριστικών καταστημάτων

Για τον συντονισμό του προγράμματος και περαιτέρω πληροφορίες παρακαλείσθε όπως επικοινωνείτε από τις 08:00 πμ έως τις 13:00μ.μ, με  το τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης και Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Κω στα τηλέφωνα 2242057901 και 2242057902 και 2242057903.

 

 

Ο Έπαρχος Κω -Νισύρου

Καμπανής Ιωάννης

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ '' ΕΙΔΙΚΟΥΣ''

    https://youtu.be/_TlKCT8BXPI

    Ποιοι παίρνουν εντολές από ποιους?
    Η κυβέρνηση από τους λοιμωξιο-…αριολογους
    Η'(ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΌ) ΟΙ’ ‘ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ???????? Και γιατί

    • Ο μόνος σοβαρός προβληματισμός αυτή τη στιγμή είναι: πώς γίνεται να μην ξέρετε, τόσο ανίερα, ολόκληρη η Ελλάδα μας από ποιον «ειδικό» παίρνει τις εντολές;
      https://www.youtube.com/watch?v=0JaKx7BqRzU&ab_channel=EllinofreneiaOfficial

      Γιατί βασανίζεστε συνέχεια με συνωμοσιολογικά σενάρια; Άλλη δουλειά δεν κάνετε όλη μέρα; Φιλική συμβουλή, τώρα με το λοκντάουν αποφύγετε τα εξ φάιλζ – θα σας αποτελειώσουν.

      Αυτά τα λεξοπλαστικά και προσβλητικά σας λογοπαίγνια από πού τα παίρνετε και γιατί; Δεν μπορείτε να τους ξεφτιλίζετε τόσο βάναυσα κάθε φορά. Δείξτε λίγη επιείκεια και καλοσύνη. Τουλάχιστον μάθατε πώς γράφεται ο λοιμωξιολόγος.

  2. Για τον δήμαρχο,.γιατί απλά τον μισείς τόσο.. Το μόνο που βρίσκω καθημερινά μια ειρωνεία, λάσπη, οχετο,ασυναρτητες εικόνες, ασυναρτητα λόγια, ελλεινο γλύψιμο,.έτσι θα κερδίσετε τις εκλογές????? Ένα επιχείρημα στους 10 ΜΗΝΕΣ που κ@λ@βαρας εδώ μέσα, δεν έχεις πει.. Άσε που σου τελείωσαν οι βρισιές και έχεις πιάσει τις εικόνες.

    • Τι λες βρε παιδι μου?
      Τι ζει αναμεσα μας?
      Φοβερο το χορτο σου!!
      Το μονο που βρισκεις ειναι ειρωνια,λασπη,οχετο….
      Αρουρη….οταν ριχνεις λασπη ,συκοφαντεις,προσωπικα…χρονια ολοκληρα με τις χειροτερες αλητειες…
      που καποιες ειναι ακομη υπο ελεγχο…τοτε…
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!
      ——Απο τον Ψιτ εξαρταται αν θα παρουμε τις εκλογες???
      Απο αυτα που σας απανταει??
      Ξανα φοβερο το χορτο σου!!
      Ε τοτε …και σας εσκισε…και αλλαξατε ραφτη!!!!

  3. Επειδή το έχω κάνει το τεστ 2 φορές, θέλω να σας πω να είστε πολύ προσεκτικοί όταν σας κάνουν τη δειγματοληψία και να είστε πολύ αυστηροί με την προσωπική σας υγεία και ασφάλεια. Να είστε σίγουροι οτι φοράνε τη μάσκα τους (να τη φοράνε και σωστά, όχι κάτω απο τη μύτη) , την προσωπιδα (η γυαλιά), την προστατευτική στολή κλπ. Και να μην κάνετε εκπτωσεις σε κανέναν και για κανέναν. Οταν ο νομος μου επιβάλλει εμένα να τη φοραω σωστα και να πληρωνω 300 ευρω αν δε το κανω, τοτε να το κανει σε όλους.

    Αυτά. τα συμπερασματα δικά σας.

  4. Γιατί άμα βγάλουν κρούσματα θα τα πούνε…..12 εδώ στην Κώ 23 στην Πάτμο που είδατε να τα γράφουν…..

  5. κάποιοι επιτέλους ας μας απαντήσουν γιατί ενώ υπάρχουν κρούσματα στην Κω και γνωρίζουν ότι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μας δεν ανακοινώνονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην προσέχουν και να μην εφαρμόζουν τα μέτρα. Τι περιμένουν; Να υπάρξει μεγάλη διασπορά για να ενδιαφερθούν για το νησί μας;

    • Ακριβώς αυτό θέλουν μεγάλη διασπορά για να φοβηθείς να πας να κάνεις το εμβόλιο χωρίς αντίρρηση

      • Και γω μελαχρινος ειμαι αλλα δεν ειμαι ηλιθιος. Εσυ πως τοπαθες; μηπως σε κλωτσησε μουλαρι;

        • εσύ είσαι από του νέους μελαχρινούς του νησιού μάλλον…

        • να γεμίσουν και της Αθήνας να δούμε μετά πού θα σας αερομεταφορέρουν μετά. Ίσως στην αυλή του Αμβρόσιου.

          Ικεσία και θερμή παράκληση. Όταν βγουν σύντομα τα εμβόλια, μην πάτε να τα κάνετε (αν και δεν περιμένετε εμένα να σας αποτρέψω, δεν είστε τίποτα φοβισμένα και κοιμισμένα κορόιδα σαν τους περισσότερους – είναι σίγουρο ότι αυτοβούλως το έχετε ήδη απορρίψει, όπως και ο θαρραλέος και αθάνατος κλήρος που απέρριψε τη βοήθεια επιστημόνων και την ιατρική περίθαλψη).

  6. Καλησπέρα
    Δεν πρέπει να ξέρουμε ποιοί είναι για να δούμε αν έχουμε έρθει σε επαφή;
    Και αυτό είναι χωρίς σκεψει να τους ρίξουμε στην φωτιά, γιατί ανθρώπινα μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας.

  7. Προς.. Θεατή του ελληνοφρενεια.. Φίλε έχεις καεί τόσο από την ελληνοφρενεια

    Και το Netflix, στο χω ξαναπεί…βγες έξω να ξελαμπικαρεις.. Και μην στέλνεις αποσμασματα ταπό την ελληνοφρενεια,.. Στείλε από σεφερλη,.. Καμενε

    • όταν δεν καταλαβαίνεις τις ανώτερες δυνάμεις, καλύτερα να μην τα βάζεις μαζί τους. Όταν δεν καταλαβαίνεις το βαθύτερο νόημα στο τουτόριαλ του ξεμάσκωτου σωσία, απλά ακολούθα το για να ζήσεις (όπως έκανε ολόκληρη η Ελλάδα), και άφησε τα βλάσφημα σχόλια και την προσπάθεια ανάλυσης νοήματος:

      https://www.youtube.com/watch?v=0JaKx7BqRzU&ab_channel=EllinofreneiaOfficial

      «δε μίντιουμ ιζ νοτ δε μέσατζ»

  8. Όπως παρατηρείς κύριε φαν της ελληνοφρενειας, δεν υπάρχει ούτε λεξοπλαστικο, ούτε προσβλητικο λογοπαίγνιο στα λόγια των καραγκιοζηδων λοιμωξιολογων (μαρεσει που σε πειράζει Και πως γράφεται,) καυκαλα…
    Είναι απλά τι έλεγαν πριν, Και τι λένε τώρα…θες να σου βάλω ολόκληρες τις συνεντεύξεις τους πριν 8 μήνες των » διεθνών ‘ έγκυρων ….@ριολογων.? .. Τουλαχιστον το …@ριολογος το γράφω σωστά..????? Τελικά πρέπει να είσαι ψεκασμενος νέο δημοκράτης η αποβλακωμενος πολίτης λόγω πολύ Netflix η ελληνοφρενειας που σαρεσει τόσο

  9. Αδιάφορη η ελληνοφρένεια. Όπως π.χ. εσείς μισείτε θανάσιμα το φέισμπουκ – το μασονικό όπλο, των παγκόσμιων οικονομικών κέντρων του εβραιοδισεκατομμυριούχου Ζούκεμπεργκ κλπ – αλλά εκεί ενημερώνεστε συνέχεια και αναμεταδίδετε αναρτήσεις του.

    Όταν λοιπόν έχεις να κάνεις με έναν ιό του αναπνευστικού, χωρίς εμβόλια και θεραπείες, ο οποίος εξαπλώνεται εκθετικά και ανεξέλεγκτα, και οι γελοίοι λοιμωξιολόγοι προσπαθούν συνέχεια να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή του, εμείς είχαμε από την αρχή
    την ιερή Αμβροσία, που προστάτευσε 100% ολόκληρο το έθνος, τον κλήρο, τα μοναστήρια. Κανένας θάνατος, άδειες οι ΜΕΘ, άδεια τα νοσοκομεία, γεμάτοι οι δρόμοι, άχρηστα και αχρείαστα τα ιπποκρατικά γιατρουδάκια, άχρηστα και αχρείαστα τα εμβόλια του κονομημένου, προδότη, ελιτιστή σαλονικιού:

    https://www.youtube.com/watch?v=0JaKx7BqRzU&ab_channel=EllinofreneiaOfficial

    Έχουμε και τη μάνα. Ελεεινή, αλλά παλικάρι. Ανεφοδιάζει ακούραστα τα Αμβροσιακά μπουκαλάκια στη σικ κουζίνα της (και μην αρχίστε πάλι «φαν του Έθνους», τα είπαμε):

    https://www.ethnos.gr/ellada/129243_antidraseis-gia-ti-mitera-toy-iliopoyloy-poy-katharizei-karampines-me-fonto-ti

  10. Ποσα επιβεβαιωμένα κρουσματα υπάρχουν αυτη τη στιγμή στο νησι;; Μια ενημερωση δεν πρεπει να γινει? Εχω ξεσκονισει το ιντερνετ, δεν βρισκω αναφορα. Κατι για 3 τη προηγουμενη βδομαδα, που αμφιβαλλω αν ισχυει.. τωρα;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ