ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Στην «πρώτη γραμμή» εν μέσω πανδημίας και «εγκλεισμού» οι «ντελιβεράδες» | Τι μας λένε οι ίδιοι

3
4467

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ανάμεσα στα επαγγέλματα που είναι στην «πρώτη γραμμή» εν μέσω πανδημίας και «εγκλεισμού» είναι αυτό των διανομέων φαγητού και καφέδων.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της διανομής (delivery) μας μιλάνε για το πρώτο και βασικό μέλημά τους που είναι η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων, λέγοντάς μας χαρακτηριστικά ότι ακόμα και αν δεν φοράει μάσκα ο πελάτης οι ίδιοι με τα γάντια και τις μάσκες αλλά και την απόσταση ασφαλείας φροντίζουν ώστε να μην δημιουργούνται συνθήκες για την εξάπλωση του ιού.

Η κίνηση παρά τις οικονομικές δυσκολίες από τον εγκλεισμό και την ανεργία παραμένει σχετικά καλή, μιας και ο Έλληνας -όπως μας λένε χαρακτηριστικά- το φαγητό και το καφεδάκι του είναι από τα τελευταία που θα βάλει περιορισμούς.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κώστας .θα παρακαλέσω τα παιδιά που κάνουν διανομές να προσεχουν στον δρόμο να προσέχουν !!!

  2. Υπάρχουν κάποιοι που πηγαίνουν Όπως να ναι στο δρόμο. Και στη τελική αν είναι που τους πιέζουν οι εργοδότες να κάνουν έτσι τότε να βρουν άλλη δουλειά. Σε νησί ειμαστε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.