Μητσοτάκης – Τσιόδρας: Λοκντάουν σε όλη τη χώρα έως τις 30 Νοεμβρίου – Δείτε live ΒΙΝΤΕΟ

95
3427

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε λοκντάουν σε όλη τη χώρα για τρεις εβδομάδες, από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου έως τις 30 του μηνός.

Επανενεργοποιούνται τα SMS, ανοιχτά σούπερ μάρκετ και δομές υγείας, νηπιαγωγεία, δημοτικά και σχολεία ειδικής αγωγής – Κλειστά γυμνάσια και λύκεια, θα λειτουργούν με τηλεκπαίδευση – Τρία μέτρα για ανέργους και εργαζόμενους σε αναστολή – Τσιόδρας: Ποτέ ξανά στη σύγχρονη ιστορία δεν είχαμε 1.600 νοσηλευόμενους από έναν ιό που κάνει πνευμονία

Τα νέα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού, που θα περιλαμβάνουν και την επιβολή πανεθνικού lockdown, ανακοινώνει αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ στην ενημέρωση είναι παρών και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

«Επέλεξα σήμερα έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας και είμαι εδώ μαζί με τον καθηγητή Τσιόδρα για να καταδείξω ότι οδηγός στις όποιες αποφάσεις είναι τα επιστημονικά δεδομένα» ξεκίνησε ο κ. Μητσοτάκης. «Ξέρω ότι υπάρχουν ερωτήματα και στεναχώρια και αγωνία για τις οικονομικές επιπτώσεις. Θα προσπαθήσω και εγώ και ο κ. Τσιόδρας να δώσουμε πειστικές απαντήσεις» συνέχισε.

«Θέλουμε τους πολίτες συμμάχους σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε μια ομαδα και αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης που δείξαμε στην πρωτη φάση της πανδημίας πρέπει να εξακολουθούμε να το δείχνουμε. Θα δώσουμε έμφαση στα επιστημονικά δεδομένα σήμερα, γιατί αυτά πρέπει να λάβω υπόψη μου και δεν πρέπει να είναι αντικείμενο αντιπαράθεσης. Τις πολιτικές αποφάσεις τις παίρνει η κυβέρνηση και λαμβάνω εγώ την ευθύνη» σημείωσε.

«Από τις 6 το πρωί του Σαββάτου» ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης, «μπαίνουμε σε lockdown για τρεις εβδομάδες, που θα μοιάζει αλλά δεν θα είναι ίδιο με αυτό του Μαρτίου. Επανενεργοποιούνται τα SMS, ανοιχτά σουπερ μάρκετ και δομές υγείας» υπογράμμισε. Νηπιαγωγεία, δημοτικά και σχολεία ειδικής αγωγής θα μείνουν ανοιχτά. Κλειστα τα γυμνάσια και τα λύκεια, που θα λειτουργήσουν σε καθεστώς τηλεκπαίδευσης.

«Γιατί τα μέτρα τώρα; Η απάντηση είναι πολύ σαφής. Τις τελευταίες πέντε ημέρες είδαμε εκθετική αύξηση των κρουσμάτων. Το είδαμε σε επίπεδο συνολικό των κρουσμάτων. Είδαμε αύξηση στις νοσηλείες, στους διασωληνωμένους, μια άσχημη αναλογία εισαγωγών-εξιτηρίων στα νοσοκομεία. Αν συνεχίζαμε με αυτόν τον ρυθμό, θα έπρεπε να δεχθούμε σε 10 ημέρες πάνω από 1.000 συμπολίτες μας, από τους οποίους οι 150 θα έπρεπε να οδηγηθούν στις ΜΕΘ» εξήγησε ο πρωθυπουργός.

 

Δείτε live τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη – Τσιόδρα:

 

«Επιλέγω λοιπόν για ακόμη μια φορά να πάρω δραστικά μέτρα νωρίτερα παρά αργότερα. Πολλές ευρωπαικές χώρες έχουν αναγκαστεί να πάρουν τέτοια μέτρα, όταν η επιδημία είχε ήδη ξεφύγει» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης στην εισαγωγική του τοποθέτηση. «Δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη να θέσω σε κίνδυνο τη ζωή συμπολιτών μας. Κρίνω ότι τα μέτρα αυτά πρέπει να εφαρμοστούν και είμαι σίγουρος ότι, αν εφαρμοστούν, θα πνίξουμε το δεύτερο κύμα και θα επιτρέψουμε έναν πιο κανονικό Δεκέμβριο, που θα μοιάζει με γιορτές περασμένων ετών» σημείωσε.

«Η ανάγκη να λειτουργήσει η αγορά τον Δεκέμβριο είναι ένας από τους λόγους που παίρνουμε τα μέτρα τώρα» ξεκαθάρισε.

Στα 800 ευρώ το επίδομα για όσους είναι σε αναστολή εργασίας το Νοέμβριο

Η χώρα έχει 7 δισ. σε διαθέσιμα και γι’ αυτό έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας. Κανείς δεν πρέπει να μείνει πίσω. Πρώτη μέριμνα αυτοί που θα χτυπηθούν περισσότερο, είπε ο πρωθυπουργός, ανακοινώνοντας τρία οικονομικά μέτρα.

1. Όσοι εργαζόμενοι έχουν τεθεί σε καθεστώς αναστολής για τον Νοέμβριο, θα λάβουν ενίσχυση τον Δεκέμβριο 800 ευρώ, αντί 534.

2. Επεκτείνονται κατά δύο μήνες τα επιδόματα ανεργίας που έληγαν τον Σεπτέμβριο, μέχρι τον Δεκέμβριο

3. Εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ σε μη επιδοτούμενους ανέργους. Υπολογίζω ότι είναι περίπου 130.000, είπε ο πρωθυπουργός.

«Δεν μπορώ να επιτρέψω μια ανυπόφορη πίεση στο σύστημα Υγείας»

«Θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος, γιατί δεν περιμένετε 10-15 ημέρες, να δείτε αν τα μέτρα που πήρατε πριν από 5 ημέρες είχαν αποτέλεσμα;» τόνισε ο πρωθυπουργός. Και εξήγησε: «Η εκθετική αύξηση με υποχρεώνει να πάρω τα μέτρα τώρα. Υπήρχε περίπτωση να δούλευαν, αλλά, αν δεν δούλευαν, η πίεση στο σύστημα υγείας θα ήταν ανυπόφορη και δεν μπορώ να το επιτρέψω«.

«Σε αυτή τη συγκυρία δεν υπάρχει χώρος για μικροκομματικά ζητήματα. Παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα τα έχει καταφέρει καλύτερα από πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Θα παρακαλέσω η αμφισβήτηση να είναι στις πολιτικές επιλογές και όχι στα επιστημονικά δεδομένα. Εμείς αναλαμβάνουμε στο ακέραιο την ευθύνη και λογοδοτούμε» ξεκαθάρισε, παρέχοντας εκ νέου πολιτική κάλυψη στους λοιμωξιολόγους.

«Έχουμε όλα τα όπλα για να αντιμετωπίσουμε την πιο έντονη επίθεση της πανδημίας. Πιστεύω ότι μέσα στο 2021 τα νέα για τα εμβόλια θα είναι τόσο ενθαρρυντικά, ώστε να σταματήσουμε με αυτή την περιπέτεια» κατέληξε.

Τσιόδρας: Η επιδημική καμπύλη δείχνει ότι η Ελλάδα έχει ξεπεράσει τα 1.600 κρούσματα την ημέρα

«Από το τέλος Οκτωβρίου έχει αυξηθεί εκθετικά η επιδημία του ιού στην Ελλάδα» ξεκίνησε την δική του τοποθέτηση ο επικεφαλής του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. «Σε σχέση με την ηλικία διάγνωσης, τις τελευταίες επτά ημέρες έχουμε 1.000 άτομα στις ομάδες που είναι σε μεγαλύτερο κίνδυνο».

«Ο αριθμός των τεστ -και αφορά από τις 10 Σεπτεμβρίου και μετά- έχουμε 20πλασιασει τον αριθμό με μέσο όρο πάνω από 19.000 μοριακά τεστ, ενώ κάνουμε 3.000 τεστ αντιγόνων την ημέρα. Από τις 10 Σεπτεμβρίου υπάρχει άνοδος στη θετικότητα των τεστ, που ξεπερνάει το 9% και, όταν το δει κανείς σε συνάρτηση με την εκθετική αύξηση του ιού, κάποιος με συμπτώματα έχει 1 στις 10 πιθανότητες να έχει τον ιό και αυτό είναι μεγάλο ποσοστό» εξήγησε.

«Ποτέ ξανά στην σύγχρονη ιστορία δεν είχαμε 1.600 νοσηλευόμενους από έναν ιό που κάνει πνευμονία.

Έχουμε ένα ΜΟ νέων εισαγωγών που ξεπερνάει τις 170 την ημέρα και αυτό θα πιέσει το σύστημα υγείας.

Τις τελευταίες ημέρρες από τις 26 Οκτωβρίου απομακρύνεται η καμπύλη εξιτηρίων έναντι εισαγωγών, είναι πολύ περισσότεροι οι δεύτεροι από τους πρώτους.

Όταν η επιδημία έχει αύξηση δεν θα νοσηλευτούν οι άνθρωποι πάνω απο 75 αλλά και άτομα άνω των 45 ετών και θα υπάρξουν νοσηλείες σε ΜΕΘ και θανάτους που δεν το θέλουμε.

Από τις 26 Οκτωβρίου και μετά έχουμε αύξηση των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ, 213 σε ΜΕΘ είχαμε χθες χθες και αυτό καλύπτει το 60% των ΜΕΘ της επικράτειας.

Τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού θα ακολουθήσουν στις 3 το μεσημέρι ανακοινώσεις από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, για τα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων ενώ στις 6 το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, θα προβούν σε ανακοινώσεις από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων προστασίας για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 

 

95 ΣΧΟΛΙΑ

 1. «Lockdown ισούται με μαρασμό της οικονομίας»! Δεν το λέμε εμείς, ο Γεραπετρίτης!

  Δεν το λέμε εμείς, το έλεγε 48 περίπου ώρες πριν ο Υπουργός Επικρατείας, ο πιο άμεσος δηλαδή συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γιώργος Γεραπετρίτης.“Μία απόφαση καθολικής απαγόρευσης θα ήταν “εξαιρετικά άστοχη για πολλούς λόγους”: αναλυτικά, “θα οδηγούσε σε μαρασμό της οικονομίας”, υπάρχουν ακόμη “σοβαρότατες δευτερογενείς συνέπειες που δεν μπορούμε άμεσα να τις μετρήσουμε”, όπως οι ψυχολογικές που σχετίζονται με τον περιορισμό των ελευθεριών των πολιτών και τον εγκλεισμό στα σπίτια, ιδίως στις νεότερες ηλικίες” ήταν τα λόγια του Γιώργου Γεραπετρίτη.Άραγε πλέον δεν ισχύουν αυτά; Τι άλλαξε σε 48 ώρες;Ή μήπως στην κυβέρνηση θέλουν απλά να καλύψουν την αδράνεια μηνών, την μη προετοιμασία τους, που οδηγεί για μια ακόμη φορά στον εύκολο δρόμο των απαγορεύσεων;

  • γιατί η σπουδαία πολιτική και συνωμοσιολογική ανάλυση του ανεύθυνου πολίτη, υπεύθυνου για την εξάπλωση του ιού και των αυστηρών μέτρων, πρέπει να γίνεται κόπι-πάστε παντού. Για τη διασκέδαση όσο μεγαλύτερου κοινού γίνεται.

   Μεγαλώνουν τα νούμερα εκθετικά (για τα οποία είχαμε προειδοποιηθεί), λόγω της ανευθυνότητάς σας. Να τί άλλαξε.

    • ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χαρίζετε. Ας πάνε στα κομμάτια οι θάνατοι και η κρίση που οφείλονται στην ανευθυνότητά σας.

  • Αγαπητοι συμπολιτες μου. Μη με παρεξηγητε για οτι θα διαβασετε πιο κατω που εχω γραψει. Με πιανει κατι τις περισσοτερες φορες και δεν εχω το ΓΝΩΘΙ για αυτα που γραφω. Θα προσπαθησω να διορθωθω. Και θα προσπαθησω να αλλαξω και κομα. Ναι, αυτο που λεω. Δωστε μου λιγο χρνο. Θα με βοηθουσε πολυ βεβαια αν μου βρισκατε και μια γυναικα. Σας ευχαριστω.

 2. Ο.Υ.Α. Έρχεται παράνοια . Στήριγμα η Εκκλησία και όσα μιλάνε στην καρδιά σας και στη συνείδηση σας

  Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης Έρχεται παράνοια . Στήριγμα η Εκκλησία και όσα μιλάνε στην καρδιά σας και στη συνείδηση σας
  https://www.triklopodia.gr/%CE%BF-%CF%85-%CE%B1-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB/

 3. Η κατάρευση του οικονομικού συστήματος είναι ένας από τους στόχους του εβραϊκού κατεστημένου προς τον τελικό σκοπό τους. Κοινωνικές αναταραχές, περιβαλλοντικές καταστροφές, και πόλεμοι είναι επίσης στην ατζέντα. Οι περισσότεροι δεν το πιστεύουν αλλά ας περιμένουν και θα δουν…

 4. Χαίρομαι γιατί έτσι θα προστατευθούν καλύτερα οι αγαπημένοι μας, με επικείμενα προβλήματα ή προχωρημένη ηλικία.
  Θλίβομαι και εξοργίζομαι με τον Μητσοτάκη που υπηρετεί ευλαβικά την Οικονομική Ελίτ της χώρας, στην οποία άλλωστε ανήκει,
  εξαθλιωνοντας και πάλι τον ηλιθιο λαό που αυτοτιμωρήθηκε με τις εκλογικές- πολιτικές επιλογές του.
  Είχαν τόσους μήνες να προετοιμαστούν, αλλά ΝΔ και Δημόσιο Σύστημα Υγείας δεν γίνεται. Οπότε.. Lockdown στα μούτρα μας..!
  Οσο για το παραμυθι , που τα καλοπληρωμένα ελεγχόμενα ΜΜΕ αναμασούν, ότι τάχα θα λάβουμε οικονομική βοήθεια, όλοι μας ξέρουμε την αλήθεια: ανακοινώσεις στα κανάλια και βοηθήματα μετά από πολλούς μήνες ή και καθόλου. Και εκκρεμούν σε χιλιάδες συμπολίτες μας, τα βοηθήματα για…. Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο..!
  Αλλά… η ανισότητα είναι κατι το φυσιολογικό, όπως δήλωσε παλαιότερα, το μεταλλαγμένο που σήμερα είναι ναι Πρωθυπουργός..

  • όταν η κυβέρνηση και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα σε προειδοποιούσαν, μήνες ολόκληρους, με κρυπτογραφημένα μηνύματα τύπου «υπεύθυνε πολίτη, φόρα μάσκα και τήρησε τις αποστάσεις, για να μην αυξηθούν τα κρούσματα και οι θάνατοι, και αναγκαστούμε να πάμε σε νέο κλείσιμο», πώς έχουν μετά την απαίτηση να καταλάβει ο απλός ο Έλληνας, ο λαϊκός, τί εννοούσαν? Για ποιον τον πέρασαν? Για τον Τούρινγκ?

   • Τσιρτάνους βαρδοτέζανε πενάταλα κορφάδουν. Βα Τήληνες, ζαγκάρι δρέβωμο. Είσαι τόσο -εξεζητημένα!- ευφυής, αλλά αυτό σου το σχόλιο ήταν άστοχο!
    Ήσουν εκτός θέματος, γαλάζιο στρουμφακι! 😂

    • για «καλοπληρωμένα ελεγχόμενα ΜΜΕ», για «οικονομική ελίτ», και γενικότερα οι συνομωσιολογίες σας προδίδουν, έτσι, μία λεπτή ποιότητα λόγου και σκέψης, αδιαμφησβήτητα εξεζητημένες. Βέβαια, χωρίς ίσως να το καταλάβετε, από τη μία βρίζετε και κατηγορείτε τις οικονομικές ελίτ και από την άλλη τις βρίζετε που δε σας δίνουν απλόχερα τα λεφτά τους, όπως ακριβώς σκέφτονται πολλοί σαν-τρίχρονα-κακομαθημένα, φυγόπονοι, ανεύθυνοι, κουτοπόνηροι, ίσως χαζοί, συμπολίτες μας. Η σύγχυσή σας όμως αυτή εξαϋλώνεται, αφού το σμάιλι φέις στο τέλος σας εκτοξεύει στην ελίτ των πούλιτζερ πολιτικών αναλυτών. Με αντίστοιχη μαεστρία, πάντως, κρύβετε την ταυτότητά σας, και δεν καταλαβαίνει ο κόσμος αν είστε από τους ακροδεξιούς ή τους αριστερούς αναρχικούς.

  • Από κάτι τέτοιους σαν και σένα έχουμε φτάσει εδώ όμως!! Άντε με τον κάθε ψεκασμένο!!

  • Μόνο ένας μάγκας, πανέξυπνος, λεξιπλάστης, ιπποκρατικός επιστήμονας σαν και εσάς θα ξεσκέπαζε

   όλο αυτό το σκέδιο των σκοτεινών εβραϊκών κέντρων, πηγαίνοντας, με κάμερα, σε «μολυσμένο από κόβιντ» (τον Θεόκλητο, για παράδειγμα), να του πιάσει το χέρι και να τον φιλήσει στη μάπα και να αποδείξει ότι ιός δεν υπάρχει. Αλλά, δυστυχώς, με την καραντίνα τώρα, σας αποτρέπουν να ταξιδέψετε και να επισκεφθείτε τους «αρρώστους» για να ξεσκεπάσετε αυτό το παγκόσμιο φ-ιο-άσκο. Αυτός ήταν ο σκοπός τους, αλλά πού θα πάει, δε θα τελειώσει η φυλάκιση της χούντας; Έρχεστε με κάμερα στο χέρι. Έρχεται η νέα αποκάλυψη.

   ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΕΙΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Αστειάτορας )

  • από την κούραση στις εντατικές και τα αυξημένα σοβαρά περιστατικά και τους θανάτους, και μπερδεύετε το κρύωμα με την λοίμωξη του αναπνευστικού; Δικαιολογείστε.

 5. Θα πεθαίνετε στους δρόμους από αρρώστιες, πείνα, πολέμους, τρομοκρατία κτλ., αλλά μη φοβάστε γιατί θα σωθήτε!!
  Τα γράφω άλλωστε και στο βιβλίο μου, έπρεπε να το είχατε διαβάσει!!

 6. Ρεκόρ μ@λ..ιας…εεεε σόρυ ρεκόρ ΕΙΚΌΝΩΝ θα χτυπήσει… ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ Μ@Λ…ΙΑ…ΣΕ ΆΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!Χ ΑΧ Α

  • Μείνετε τώρα στα σπίτια σας να σωθούμε από την ανευθυνότητά σας

   και ας εκπλήσσεστε όσο θέλετε.

 7. Ψιψινακι....εικονιτσα.. Τα σχόλια σου κρύα, με μηδενικό περιεχόμενο

  Όπως και ο εγκέφαλος… Οι εικονίτσες σου δεν αντιπροσωπευουν πάρα ΕΣΈΝΑ.. αν δεν το χεις καταλάβει…μάλλον στις στέλνουν για σένα.. Μαϊμού… Κσι τις στέλνεις πίσω στον κόσμο… Αχαχα

 8. Πώς κρίνετε τον Ψιτ για τα σχόλια του;

  Α) Λογικό
  Β) Αδιάφορο
  Γ) Υπερβολικό
  Δ) ΙQ ραδικιού
  Ε) Έχει ξεφύγει
  Ζ) Βάρεσε μπιέλα
  Η) Χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης
  Θ) Άμεσο εγκλεισμό
  Ι) Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ

    • Ζαρωμενη γριουλα, μην κρυβεσαι γιατι και οι πετρες ξερουν ποια εισαι. Μην το παιζεις αρσενικο γιατι μπορει να γινεις καττιγρουλλος!!!

    • Εμένα δε με ενδιαφέρει ποιος είσαι ανώνυμε….θέμα δικό σου είναι να ψάχνεις….
     Για όλα αυτά που γράφετε τόσα χρόνια τρενάκι θα σας πάμε
     Νούμερο του γητευτοκοψιμιου
     Και πάρε μια πληροφορία για το ψάξιμο σου…Στα …. σε γράφω
     Και κάνω τον ζωγράφο

   • Την πάτησες Ψιτ, η ψηφοφορία είναι διαδικτυακή!! Βλέπω έχεις βάλει και τη βδέλλα σου να γελάει τον Αχ βαχ νησάκι μου.

    • Τι έγινε ρε αχ νησάκι μου; Θα απαντάς πάντα μετά από τον Ψιτ; Για δικηγόρο του σε έβαλε; Όσο για το τάπωμα που λες, τι να ταπώσει αυτός με 1.60 (με τα ψηλοτάκουνα) που είναι;

    • Γιατι ανωνυμε τραμπουκε??
     Θα μου πεις ποτε και που θα γραφω ??

     Εισαι ο….¨.ξερεις πιο ειμαι εγω????¨
     Τρενο …δεν σου ειπα???.?
     Επισης κατι που με εκανε να γελασω…..πολυ χωσιμο σας ριχνει ο γητευτης….
     Ω ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ…..

 9. Είμαι 112 χρόνων, έχω κολλήσει καμιά 20αριά φορές και χρειάζομαι συνεχή παρακολούθηση αλλά δεν έχω κινητό, δε βλέπω τη τύφλα μου, η παλιά μου πέθανε πριν 50 χρόνια,… Τι κάνω;;; φοβάμαι μην κολλήσω τα τρία παιδιά μου που είναι76, 80, και 84 ….

 10. Το παρήγορο είναι ότι έχουμε 7 δις διαθέσιμα,ας τα ξοδέψουμε τώρα και μετά ποιος ζει ποιος πεθαίνει.

 11. ΣΑς ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕς.ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΗΡΕΜΑ ΜΠΑς ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς.ΟΡΝΙΟ.

 12. Απίστευτη δήλωση από το #Σωτηρη : «Θελουμε να βοηθήσουμε να υπάρχει και μια ποιοτική μετάβαση προς το θάνατο»
  ‼️

 13. Αυτό το «Σωτήρη» που είπε ο Μητσοτάκης ήταν ένα ξεκάθαρο μύνημα προς τον Τσιοδρα. Με λίγα λόγια του είπε «Βάλε πλάτη τώρα στα δύσκολα και μην ανησυχείς. Υπάρχει θέση και για σένα στο ελικόπτερο»

  • χαραμίζετε τα προσόντα σας εδώ μέσα, που πιάνετε το νόημα με μια και μόνο λέξη, με ένα και μόνο νεύμα. Αετέ.

 14. Έχω χρήμα ατελείωτο και λέω να κυκλοφορώ χωρίς μάσκα και όλες τις ώρες να τρώω πρόστιμα έτσι για να βοηθήσω το ρημάδι το κράτος… Τι λέτε;;;

  • αλλά σίγουρα θα βοηθήσεις το ρημάδι το κράτος από τα πολλά δημόσια έξοδα που θα σώσει με τις μαζικές σου δολοφονίες.

 15. 1-ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ?
  2-ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ?
  3-ΕΙΝΑΙ ΜΠ#ΧΤ$Σ?
  4-ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ?
  5-ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 4?
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΩΝ
  ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ…ΑΧΑΧΑΧΑ…

 16. Ο.Υ.Α:Σας προειδοποιώ . Ό,τι λένε το κάνουν . Φέρτε το Ρωσικό Εμβόλιο να σωθούμε ή τελειώσατε πολιτικά

  Είναι γνωστό τι παίζεται με τα εμβόλια . Σώστε ζωές και την οικονομία ή θα έρθει το χάος .

  Κλείσατε sites , απειλήσατε δημοσιογράφους , είπατε ψέματα , προπαγανδίσατε εμετικά σε βάρος τους , χρηματίσατε , για να τους φιμώσετε , μα αυτοί … ακόμα γελάνε .

  Είναι νοητικά ανώτεροι από εσάς , πιο έξυπνοι . Ξέρουν πότε να κάνουν τη μικρότερη δυνατή κίνηση για να προκαλέσουν τις μεγαλύτερες εξελίξεις .

  Στις 10 Οκτωβρίου σας προειδοποίησαν «Έχετε 40 ημέρες να ¨σβήσετε¨ τον Κοροναϊό από την Ελλάδα . Αλλιώς ¨ δε θα ξέρετε που θα κρυφτείτε ¨»

  Στις 2 Νοεμβρίου σας προειδοποίησαν ξανά «Φέρτε ΑΜΕΣΑ το Ρωσικό εμβόλιο προς έγκριση ή θα σχηματίσουμε ποινική δικογραφία .»

  «Ιδού η Ρόδος, ιδού και … οι Εκλογές »

  Michael Τ Psilakis , βιογράφος της

  ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

  • Σας ενημερώνω ότι μίλησα με τον βιογράφο της Μαρούσκας και είπε πως ο Πούτιν ήταν σήμερα σε γεύμα με τον σουλτάνο, για κάτι προσωπικά φιλικά ζητήματα, αλλά να μην ανησυχούμε, το θέμα με τα εμβόλια για την ανάσταση της Ελλάδας έχει ήδη διευθετηθεί. Από τα συμφραζόμενα κατάλαβα επίσης ότι ο τσάρος ψήνει τον σουλτάνο να μας παραχωρήσει τα παράλια. Σπασίμπα.

   (τα «Άπαντα της Μαρούσκας» βγαίνουν σύντομα, ό,τι πρέπει για χριστουγεννιάτικο δώρο)

   ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΕΙΟΝΟΜΕΥΣΗΣ (Αστειάτορας)

 17. Βλέπω Στο ,, στο λοκνταουν..ο server του Aegean να κολλάει.. Από τις πολλές εικόνες του ΨΙΤ.. που θα στέλνει…θα θέλει αναβάθμιση σερβερ ο Γιάννης.. Αχαχαχα..
  Προ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ 150 ΣΧΌΛΙΑ.. Ο ΨΙΤ… ΣΕ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ… ΑΝΑΜΈΝΩ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΉΣΩ…

 18. Λέει ο άλλος θα αρθεί το λοκνταουν τα Χριστούγεννα.
  Αχαχαχαχα

 19. 1-ποσες εικόνες θα στείλει σήμερα
  a) 50 b) 100 η’ c) 200?
  2-ποσα σχόλια θα κάνει σήμερα
  a)200 b) 400 η c) 700??
  ΥΠΟΨΗΝ ΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΜΈΤΡΗΣΗ ΜΈΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

 20. Η ΨΗΦΟΣ ΔΙΝΕTAΙ ONLINE ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ AEGEAN,
  1-ΠΟΣΟ ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ.
  ΑΠΌ 1 ΕΩΣ 10 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ
  2-ΠΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΈΝΟ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ
  ΑΠΌ 1 ΕΩΣ 10

  • Η κως λευτερωθηκε απο τις μαιμουνες στις εκλογες . Η μεγαλη μαιμουνα πηρε τα μαιμουνακια του και εξαφανιστηκε. Ξεμεινε η μεγαλη μαιμουνα ο ψιτ…και ψαψνει τον χαμενο πατερουλη του!!!!

 21. Γεματες νόημα, γεμάτες πνεύμα, γεμάτες ουσία….πω πω… Εγω στο ειπα,μονο αν αποκτήσεις Iq θα μπορείς να συναγωνιστείς μέχρι τότε… Μαιμουδιζεις εικονιτσα

 22. Ψιτακο.. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΧΑΊΡΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ..

  Έχεις δει κανένα να είναι τόσο ηλιθιος οσο εσύ… Εντωμεταξύ ο κυρμιτσης να χαίρεται τους δικούς του…. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΈΝΑ γλυφτη και μπ@χτ@,, θρασυδειλο, Κσι κρυμμένο ..κάτι άλλο κύριε ψιψινακο έχεις να πεις !!…

 23. Σε λίγο θα μαζέψουν Και σένα ξε…τε. Τη μαϊμού.Τόυ διαδυκτιου…. Εχεις λαλήσει αλλά δεν το ξέρεις.Να σου πω ότι κάι από τα σχόλια σου μπορούν να σε μαζέψουν με εισαγγελική εντολή ως ψυχακια, ψυχανωμαλο, για Λέρο, ,, ώρα σου είναι..

 24. Ίδιος είσαι…. Χαχαχα….. Εντωμεταξύ αντί εικόνες, γράψε το όνομα σου χλεχλε.. Αλλά που… Μ2ρή

 25. …έστειλες μια εικόνα με την οδό σου… Στο πα μην στέλνεις τις εικόνες που σου στέλνουν… Προδιδεσαι… Χαχα

 26. Ούτε έχεις μυαλό, ούτε θα αποκτήσεις ποτέ, το I q φτάνει σου μέχρι εκεί να γράψεις την λέξη, ΚόψιμιοςΚαι μέχρι εκεί να στείλεις μια εικόνα από το ίντερνετ.Γιαυτό σε λέω μαϊμού… (αλλά που,, να το καταλάβεις, το IQ σου είναι ανύπαρκτο για να γράψεις κάτι ουσιώδες παραπάνω.. Εδώ και 8 μήνες συνέχισε μαϊμού..

 27. Σας βαρεθήκαμε!!!!!!και ψιτ και κοψιμιους και νησάκια μου και μια κόρη από την Κω.
  Άντε κ……. κι αφήστε και κανέναν να αρθρώσει σοβαρο λόγο εδώ μέσα. Αντε άλλη μια

  • Σε εμποδισε καποιος να εκφρασεις την αποψη σου??
   Εαν βαρεθηκες…μπορεις να επισκεφτεις αλλο σαιτ…
   δεν σε κρατα κανενας με το ζορι…

 28. Σχολιάζω σπάνια, κι ακόμη πιο σπάνια παρασύρομαι σε ατέρμονες αδιέξοδες αντιπαραθέσεις. Δεν με απασχολούν αυθαίρετα ψυχογραφήματα (δεν τα πας καλά, έχεις κι εσύ τις εμμονές- προβολές σου), αντίθετα, θα σου έλεγα, γιατί είσαι εξαιρετικά ευφυής, αυτή την υψηλή νοημοσύνη και αυτόν τον ατελείωτο χρόνο που αφιερώνεις σε σχολιασμούς κλπ., αφιέρωσε τα στην Αυτογνωσία, που προσδιορίζω, ως την Επίγνωση, της Αχρονης, Ευδαιμονικης, Σιωπηλής κλπ. Παρουσίας ή Συνειδητότητας, που προσεγγίζεις #διαισθητικά # με την παράκαμψη του -ανύπαρκτου- νου. Με άλλα λόγια, ωραία τα νοητικά ταξίδια, αλλά επιφανειακά. Το σύντομο πνευματικό μονοπάτι, υπαγορεύει την παρατήρηση του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ (και όχι του παρατηρούμενου!). Γιατί, τελικα, το να ενωθείς με το Όλον, ειναι η μόνη ιερότητα. Όλα τα άλλα είναι απλώς απάτη!! Καλή επιτυχία (αν με εμπιστευτείς)!

  • αριστερέ αναρχικέ ή ακροδεξιέ (διαισθητικά το λέω, επειδή δεν μας είπατε),

   ας καθίσουμε τώρα σπίτια μας, να σώσουμε όσο πιο πολλούς Έλληνες γίνεται, και ας γράφει ο καθένας ό,τι διατριβές θέλει πάνω στις υπαρξιακές του ανησυχίες. Λόγω του ανύπαρκτου νου μου, δεν ήξερα ότι το να αποκαλύπτουμε την γελοιότητα των επικίνδυνων και ανεύθυνων σε περίοδο πανδημίας (που εξαιτίας τους τώρα έχουμε θανάτους και είμαστε κλεισμένοι μέσα), προστατεύοντας τις οικογένειές μας και τη χώρα μας, είναι «επιφανειακό ταξίδι» και «αυθαίρετο ψυχογράφημα» – ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρατήρηση, νιώθω λίγο πιο κοντά στην αυτογνωσία.

   «υψηλή νοημοσύνη»; Βαρετά (και άδικα) μέτρια θα παρατηρούσα, αλλά επαρκής για να κυριαρχεί η λογική.

   Πάω να συνεχίσω το νοητικό σουλατσάρισμα στο σύντομο νοητικό και αδιέξοδο μονοπάτι μου.

   το «γαλάζιο στρουμφακι! 😂»

 29. Καλά να περάσεις στην καραντίνα. Μόνο πρόσεχε μην αυτοπαγιδευτείς και κάψεις το πληκτρολόγιο σου. Προφανώς δεν είσαι έτοιμος να αντιληφθείς αυτά που σου είπα. Ενώ ΔΕΝ διαφωνούμε ως προς το υγειονομικό κομμάτι, (δεν είσαι δα ο μόνος εγγράμματος, ο μονος λογικος- μην τρελαθούμε!), το «Εγώ» ΣΟΥ, ο «Νους» ΣΟΥ, (πρόσεξε : ΟΧΙ ΕΣΥ!!), δηλαδή ότι ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι συνθέτει «εσένα «, λατρεύει μέσα από αντιπαραθέσεις και μονοδιάστατα, ενίοτε ιδεοληπτικά μηνύματα, σαφώς μικροκομματικά διακείμενο, να φουντώνει, να φουσκώνει και να ελέγχει τη ζωή σου, χαρίζοντας σου την ψευδαίσθηση πως είσαι ξεχωριστός. Όταν κατανοήσεις πως και ο…»σκεπτόμενος» είναι απλά και μόνο «σκέψη!!» και ότι αυτό που λέμε «προσωπικότητα» δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα φαντασιακό κατασκεύασμα της «διαμόρφωσης» μας (conditioning), ίσως, ίσως, ίσως, εκμεταλλευτείς γόνιμα αυτή την ανακάλυψη. Από έναν… άλλο κόσμο, τα σέβη μου και την αγάπη μου!

  Stay safe, stay home, be aware from blue and other colour politicians and ideologies! 😂🌹 ❤

  • μη με διακόπτετε από το νοητικό σουλατσάρισμα στο σύντομο νοητικό και αδιέξοδο μονοπάτι μου. Ίσως, ίσως, ίσως χαθώ και αυτοπαγιδευτώ σε αυτό το νοητικό ρέαλμ του ανύπαρκτου νου μου.

   Νιώθω πάντως πρίβιλετζτν που, όχι μόνο παρατηρώ αλλά και που συμμετέχω σε μία από τις απίστευτα σπάνιες περιπτώσεις όπου παρασυρμένος βρίσκεστε σε μια ατέρμονη αδιέξοδη αντιπαράθεση. Αναρωτιέμαι τί θα έλεγε άραγε ο Φρόυντ, για το ποιες ανάγκες ικανοποιείτε, που επιλέξατε να αυτοπαγιδευτείτε σε αυτό το μάταιο αδιέξοδο.

   Όχι, η βαρετή μετριότητα που με χαρακτηρίζει δε θα έλεγα ότι πρόκειται για κάτι το ξεχωριστό. Ούτε είναι ψευδαίσθηση. Πρόκειται για μια λυπηρή και άδικη πραγματικότητα.

   Πάω στο αμαζον, της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, να αντικαταστήσω το καμένο μου πληκτρολόγιο για να συνεχίσω την μικροκομματικά διακείμενη και μονοδιάστατη κοροϊδία των γελοίων συνομωσιολόγων που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή μας.

   Διαισθητικά, συμφωνώ: τα σέβη μου και την αγάπη μου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.