Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά για επέκταση του ΚΥΤ: Aχρείαστη και απαράδεκτη… ( από 1300 σε 3290 θέσεις φιλοξενίας!)

62
3691

Δήλωση Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά για επέκταση του ΚΥΤ

 

αχρείαστη και απαράδεκτη η επέκταση του Κ.Υ.Τ.

 

Η κυβέρνηση, δίχως να λάβει υπόψη την αντίθεση της τοπικής κοινωνίας, δημιουργεί ένα τεράστιο στρατόπεδο, τριπλασιάζοντας σχεδόν τις θέσεις φιλοξενίας από 1300 σε 3290.

Δημιουργεί μια δομή με χαρακτηριστικά φυλακής και όχι προσωρινής φιλοξενίας, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Ξοδεύει τεράστια ποσά, που ξεπερνούν τα 45 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που η τοπική κοινωνία δίνει σύσσωμη τη μάχη για νέο νοσοκομείο, για το οποίο θα έφταναν τα μισά από όσα ξοδεύει για την επέκταση του ΚΥΤ.

Ο Δήμος Κω, σύμφωνα και με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι κατηγορηματικά αντίθετος στην επέκταση του ΚΥΤ και στη λειτουργία του ως κλειστό κέντρο. Άλλωστε από τον Μάρτιο έχουν σχεδόν μηδενιστεί οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών.

Εκφράζει την αγωνία της τοπικής κοινωνίας και ζητά από την κυβέρνηση:

1 Να μην επεκτείνει τη δομή.

 1. Να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για αποσυμφόρηση της Κω.
 2. Να διεκδικήσει τον αναλογικό διαμοιρασμό των προσφύγων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο εσωτερικό της χώρας, για όσους παραμένουν στην Ελλάδα.
 3. Να στηρίξει τις δημόσιες δομές υγείας του νησιού και την κατασκευή νέου Νοσοκομείου.

Επιτέλους ας καταλάβουν στην Αθήνα ότι, τουριστικός προορισμός και στρατόπεδα εγκλωβισμού χιλιάδων ανθρώπων δεν πάνε μαζί.

Ας πάψουν να υποθηκεύουν την ακριτική Ελλάδα με τέτοιες αποφάσεις και το μέλλον του νησιού μας.

62 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ας τα λουστούμε.τα μεμετια σε λίγο θα ναι πλειοψηφία στο νησί κι εμείς ετοιμαζόμαστε για πόλεμο εκ των έσω;;;η εκ των έξω;;;δύσκολα χρόνια έρχονται που είναι οι λακαμαδες που μας εμφάνιζαν σαν ακροδεξιους;;;;;τώρα στα σπίτια μας μέσα θα μπούνε και θα κάνουν κι ότι γουσταρουν κι εμείς θα πρέπει να υπερασπιστούμε τι;;;;ποια εδάφη μας;;;αυτά τα χάσαμε προ πολλου

  • Μας το ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ΚΟΨΙΜΙΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΣΕ ΒΡΗΚΑΝ ΑΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΣΑΝ…..

   Τι ΣΚΟΥΖΕΙΣ τώρα σαν ΜΩΡΑ ΠΑΡΘΕΝΑ τώρα ενώ ήξερες ότι ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ και όλα τα νησιά της…όπως σχεδίασε ο Ροδίτης Περιφερειάρχης Χατζηπ@…ς.

  • Βρε ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ΚΟΨΙΜΙΈ ΤΕΟ, μέχρι πότε θα καλύπτεις την ΝΔ και τον Ροδίτη Περιφερειάρχη εχθρό της ΚΩ;;; Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ;;;

   Ρίχνεις βρε γκάου ευθύνες σε αυτούς που πάλεψαν για το προσφυγικό και δεν τολμάς βρε δειλέ να αρθρώσεις μια λέξη για όλους αυτούς που στήριξαν τις επιλογές του ΣφΥΡΙΖΑ και του Περιφερειάρχη που κατάφερε ακόμα και σήμερα να κρατά τους ΛΑΘΡΟ μακριά από την Ρόδο και να τους ξεφορτώνει στο νησί μας και την ΛΕΡΟ… Δεν έχεις να πεις κουβέντα για τους ,Κώους, συνεργούς στην δημιουργία του Hot Spot στο Αμανιού σαν Πρόεδρο ξενοδόχων, των πανηλίθιων του ΕΒΕΔ, τον Έπαρχο και τους Επαρχιακούς συμβούλους;;;; Ομολόγησε βρε δειλέ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ότι ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ $€$€$€$€£$€£¥….

   • Στην ΡΟΔΟ η Περιφέρια κλείνει και το υφιστάμενο μικρό κέντρο προσωρινής διαμονής 50 ατόμων στα Παλαιά Σφαγεία....

    Θα μεταφέρου όλους του ΛΑΘΡΟ της Ρόδου και από τα γύρο νησιά στην «ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΩ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ»

   • ΒΡΕεεεεεέ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ΤΕΟ, ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ;;;; Βγες να εξαγγείλεις ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ….

    Εσύ, οι ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ και μια αρμάδα ΠΡΟΕΔΡΟΙ των Δημοτικών Επιχειρήσεων ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ από το υστέρημα των δημοτών, ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ, ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΜΗΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ και μερικοί που είναι και δημοτικοί υπάλληλοι ΔΙΠΛΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ βολεμένοι στο γραφείο σου… Εμείς οι άνεργοι τα 534 του ΚΟΥΛΗ, στερήσεις, ανεργία, τις υποχρεώσεις να μας πνίγουν και εσύ και η παρεούλα σου καλοπέραση μιας και με τη εκλογή στην καρέκλα του Δημάρχου έλυσες το οικονομικό σου πρόβλημα, όπως και τα κολλητάρια σου, για μια τετραετία… ΑΒΟΥΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ, ΦΑΓΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…. Την στιγμή που όλοι εμείς ψάχνουμε πως θα ξεπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, ενοίκια, επιταγές, ασφάλιστρα εργαζόμενων, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ και την ΔΕΥΑΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ο ΑΒΟΥΛΟΣ κρυπτόμενος γκάου γράφει ραβασάκια σε υπουργούς χωρίς αντίκρισμα… Υ.Γ. Ας μην ξεχνάμε ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, είναι το 70% του λογαριασμού…

  • Μας ΤΟ ΕΧΩΣΕΣ το ΚΛΕΙΣΤΌ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΤΕΟ. Η συμφωνία σου με την κυβέρνηση έχει ουρά;;;;

   Πούλησες την ΚΩ του Τουρισμού με κούφιες υποσχέσεις, για μερικά έργα μπας ξεφύγεις από την ανούσια άβουλη Δημαρχία ύπνου και τα σε εξέλιξη έργα ΚΥΡΙΤΣΗ… Τουλάχιστον ο ενήμερος για την συμφωνία σου έπαρχος ΚΑΜΠΑΝΗΣ αφού δέχτηκε το κλειστό σαν δεδομένο ζήτησε ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…. Εσύ ακόμα για την χωροθέτηση θα συζητάς δειλέ κουρκούβιαλε και για τα 70 στρέμματα του δημοσίου στην Λάμπη που βρήκε ευκαιρία και άρπαξε ο ΣφΥΡΙΖΑ από τον Δήμο μας με την συνδρομή Ρούφα-Μυλωνά;;;;;

 2. ΒΡΕ ΔΉΜΑΡΧΕ, είναι στα προγραμματισμένα έργα του ΠΡΩΗΝ Και αυτό

  Σε ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΉΣΕΙ…. ΓΙΑ ΤΟ 2021

  • ΜΠΟΎΡΔΕΣ, ΜΠΟΎΡΔΕΣ ΤΡΙΩΡΟΦΕ ΚΟΨΙΜΙΈ. ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΤΑ ΕΧΩΣΕΣ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΆΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΌΣΧΕΣΗ γωνατιστός στα τέσσερα σαν ζωντανό....

   Πολύ γρήγορα οι 2.800 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ θα γίνουν 8-10.000 και τότε θα κρυφτείς ξανά στο πηγάδι ΚΟΨΙΜΙΕ… Χρειάζεσαι να έχει κάποιος τσαγανό και ανάστημα στα δύσκολα και εσύ έχεις μάθει να σηκώνεις τις φτέρνα για να δείχνεις υψηλός και να κουβαλάς φορτωτή για να το παίξεις παληκαράς της φακής στο λιμάνι και θερμόμετρα στο αεροδρόμιο πάντα με τους φασιστοδεξιούς Κοκοβιούς παρέα… Τώρα λούστου το ΚΛΕΙΣΤΌ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΩΣΕΣ και άρχισε να γλύψεις σαν πεινασμένο σκυλάκι για κανένα κοκαλάκι… Βρε ουστττττ ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ.

 3. να , τώρα θυμήθηκα ότι υπάρχεις!!!! Τωρα θυμηθηκες κι εσυ οτι υπάρχεις!!!! δεν σε υπολογίζει κανενας οπως εχεις καταλάβει. Εσυ τα λες , εσυ τα ακους!!! Για το hot spot κι εσυ αλλα και ο προηγούμενος αντιδράσατε με 4 χρονια καθυστέρηση…. Τωρα τι θελετε???? Κατσε λοιπον στη γωνια σου ετσι φοβισμένος και απραγος οπως εισαι και ασε τον Πασανικολ@κη και τον Αβρ!θη να κανουν οτι δεν κάνεις εσύ. Πρόσεχε όμως , γιατι εσυ δεν θα έκανες αυτα που κάνουν, στο τέλος όμως εσύ θα την πληρώσεις!!!!

 4. Χαχαχαχα και μετά ξύπνησες… που ήσουν τότε που τρώγαμε ξύλο από τα ματ ? Που ήσουν τότε που τρώγαμε τα δακρυγόνα από τα ματ ? Ήσουν στο σπιτι σου και έβλεπες τα χάλια μας από την κλειδαρότρυπα…… δεν αξίζει να μιλάς εσυ ειδικά που η κυβέρνηση σου ΣΥΡΙΖΑ έφερε το χοτ σποτ στο νησί μας….

 5. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;
  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ…
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ…

  • όχι ο ίδιος σε δουλεύει…. ή έτσι τουλάχιστον νομίζει. Βρε τι κελεπούρι κρυβόταν τόσα χρόνια! κακώς κοψιμιέ που κρυβόσουν!

 6. Είναι απόφαση της κυβέρνησης ότι και να λέει ο δήμαρχος και εσείς που γράφετε τα σχόλια,το κλειστό θα γίνει.

  • ΜΠΑ;;;; ρε φίλε όταν τα ρίχνανε στον Κυρίτση δεν ήταν απόφαση του κράτους; Εκτός και αν είσαι από τους σανοφάγους που τάιζε ο κοψιμιός!

 7. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!
  Τοσο πολύ υποτιματε την νοημοσύνη των Κωων;;;
  Τι ακριβώς μας ανακοινώνετε;;;Την δήθεν έκπληξη σας;;;;
  Όταν όλοι σας ΠΛΗΝ ΚΥΡΙΤΣΗ..αποφασίσατε παρουσια του υπουργου να μείνει το χοτ σποτ ως έχει…..ΤΙ ακριβώς δεν ξέρατε;;;;
  ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ….
  Κύριοι …η τοπική κοινωνία δίνει σύσσωμη μάχη να τα βγάλει πέρα τον χειμώνα….προτεραιότητα του είναι το καθημερινό του φαγητό και τα έξοδα του.
  Το νοσοκομείο το ζητάτε εσείς σας αντάλλαγμα…
  ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΣ Η ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΡΟΡΙΣΜΟΣ…(ποτέ δεν τονίζετε ότι είναι σε αυτή τη θέση η Κως σε επισκεψιμότητα..δεν είναι απλά ένας τουριστικός προορισμός)
  Για τους φανατικούς της παράταξης σας μπορεί να είστε η ευλογ-ι-α τους..Για μένα είστε Η ΕΥΛΟΓΙΑ αυτού του τόπου!!!!!!
  Αχ νησάκι μου….,
  ..

  • Φυσικά και την υποτιμούν την νοημοσύνη των Κώων. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορούν να κοροιδεύουν για πολύ καιρό ακόμα, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι τους πήραν χαμπάρι και τα πυθάρια ακόμα!

  • Μιλησε και η ζαρωμενη γρια το αχ νησακι μου. Για το χοντροκ….ι κουβεντα!!! Τωρα σκεφτεται τους ανημπορους!!!!

   • ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΥ
    ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
    ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!
    Το μαύρο που θα φάτε δεν περιγραφεται!
    Άσε που η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα φτάσετε μέχρι το 2023.
    Και που είσαι γίδι αγράμματο…ρυτίδες δεν έχω ακόμη!!

 8. Παπαλα το νεο νοσοκομειο…η νδουλα τον βρηκε ΑΒΟΥΛΟ…και του εριξε φολα….
  σιγα μην εδιναν τοσα χρηματα στον Κοψιμιο να το παιζει μπολικος….(περιμενουν μηπως και γινει δημαρχος ο Ρασπουτιν)……βγηκε λοιπον τωρα μετα απο τουλαχιστον ΕΝΑ χρονο να το παιξει επαναστατης του γλυκου νερου(!) και να δωσει σανο σε οσους ακομα του εμειναν..!!!!!!

  • Μόνο το νοσοκομείο πάπαλα; τι δεν έχει πει το στόμα του ένα χρόνο τώρα, την ΑΒΙΚΩ που θα διεκδικούσε αλλά <> να αναρτήσει την απόφαση; Τι υδατοδρόμια, τι μόλους κρουαζιεροπλοίων, τι ανασκαφές αρχαίου θεάτρου στον Αμπάβρη, τι επέκταση πάρκινγκ, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις πα…….ριές τους!

 9. Τότε πού φώναζε ο Πάχος κατά της επεκτασης του χοτ σποτ, που ήσασταν να τον στηρίξετε;;;Αλλά βέβαια επιτηδες τα κάνατε, σας χάλαγε πού ήταν αντιθέτος, για το καλό του τόπου μας!Τώρα πλέον ειναι αργά,όπως στρωσατε θα κοιμηθητε!

   • Ευτυχώς πού υπάρχουν βιντεα, με ολα οσα έλεγε ο άνθρωπος,Δυστυχώς όταν είσαι γνήσιος κάι ντοπρος στις απόψεις σού από μία εξαρχης, το όλο σύστημα όπως λειτουργεί σε πετάει απέξω!

   • Ρίξε λασπη, υπάρχουν τα μμε και οι συνεδριάσεις το τι έλεγε ο Πάχος, είχε δίκιο,Αλλά μας έφαγαν οι εγωισμόι, ας τα λουστουμε τώρα

 10. ΕΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΥΛΙΟΥ,Ο Κ.ΠΑΧΟΣ,ΣΤΟ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΙΝ ΈΡΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΤ, ΈΤΣΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΊΞΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΌΤΑΣΗ,ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΌ Ο ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΚΆΙ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΘΑ ΈΒΛΕΠΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΙΑ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΈΤΑΡΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΌ ΠΡΟΟΡΙΣΜΌ!!!ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΛΎ ΣΟΦΤ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΙΖΩΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΕΞΑΡΧΗΣ!

 11. Το ΚΥΤ εχει αδειασει παντως. Οι περισσοτεροι την εχουν κανει παντως….στην πολη της Κω η και για Αθηνα

 12. Ειχε απολυτο δικιο ο Θοδωρης ο ΠΑΧΟς οταν ζητουσε απο ολους συμπολιτευση κι ανιπολιτευση να καταθεσουν ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ψηφισμα στον Μηταρακη Και ετσι να ειναι πιο ξεκαθαρη η θεση του δημοτικου συμβουλιου ….Δυστυχως ουτε εμεις οι πολιτες που παρακολουθουσαμε τη συνεδριαση δεν καταλαβαμε τι ψηφιζατε,,,Με αποτελεσμα σημερα πολυ καθηστερημενα να ξυπνησετε αλλα ειναι αργα Τωρα ηδη εχουν ανακοινωθει οι εργολαβιες ,. Τωρα βεβαια αν και οι ροες μεταναστων εχουν μειωθει οι θεσεις φιλοξενιας τριπλασιαζονται και αρα φτιαχνουμε υποδομες για το μελλον. Κριμα φιλε Δημαρχε που η ιστορια θα γραψει αυτο τον τριπλασιασμο επι των ημερων σου…Μεχρι τοτε εσυ θα λειπεις αλλα το νησι θα πληρωνει….ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ

 13. Οι φωνές σήμερα στο δημαρχείο για να βρεθεί θέμα για αντιπερισπασμό, ακουγόντουσαν στο λιμάνι. Αφού κυκλοφόρησε η είδηση για την ακύρωση των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου από την αποκεντρωμένη, έψαχναν θέμα για να ρίξουν την μπάλα στην εξέδρα. Έτσι νομίζετε ότι θα την βγάλετε καθαρή; Έρχονται και άλλα και άλλα και άλλα… αρχίζουν τα γέλια.

 14. Πηγε να το παιξει αρχηγος,κ ηθελε να βαλει κ κοκκινες γραμμες,ο συριζο κιναλ δημαρχος.ας προσεχε.τωρα θα μαθει απ τα πσθηματα του

 15. ΟΙ ΤΟΡΙΝΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΔΥΟ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΦΩΝΑΖΑΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΈΚΑΝΑΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΗΝΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

  • Έφαγε μικρός χοντρό βλήμα στον εγκέφαλο. Έφυγε ο εγκέφαλος κι έμεινε το χοντρό βλήμα. Πολύ έχω στεναχωρηθεί.

   • Ρε κοκοβιε υπαρχει πιο μεγαλο «κουφιο»βλημα απο τον Κοψιμιο??
    Κακιες γλωσσες λενε οτι του ετοιμαζουν λιαν συντομως ελεγχομενη…εκρηξη..!!!
    χαχαχ θα γελα και ο παρδαλος κοψιμιος!!!!!

 16. Θα στραβωσουν τα κοντα σου δακτυλα μαιμουνα ψιτ… 20 χρονια στο πληκτρολογιο θα καθεσαι και θα γραφεις μαζι με τη ζαρωμενη γρια το αχ νησακι μου. Παρτετο αποφαση ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ για πολλα πολλα χρονια δημαρχος.

 17. Τωρα μαλιστα.Απορω με καποιους τι περιμεναν απο τον Δημαρχο που μας φυτεψε το κατεστημενο του νησιου και οι δικηγοροι;Απλος σχολιστης ειναι…..ναι θα αυξηση τους τουρισυες ετσι δεν ελεγε;Οριστε λουστιτε τους.

 18. ότι και να λέτε και να βγάζετε τα μάτια σας εδώ μέσα ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η κυβέρνηση τα χει συμφωνήσει με τους γερμανούς να ξεπουλήσει τα νησιά και να κρατάει εδώ τους μετανάστες για να μη φτάνουν στην Ευρώπη και να μη μαζεύονται στην Αθήνα που δεν έχει τι να τους κάνει

 19. Σήμερα πάλι ξέφυγε… Παράκρουση, οι επιπτώσεις από τα χάπια.. Αχαχαχα

 20. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ εστω και τωρα το εγκαθετο τοπικο συμβουλιο ΠΥΛΙΟΥ ας σταματησει να διακυρυσει οτι ειναι γνωμοδωτικο οργανο και ας σταματησουν οι κολοτουμπες…. Βαρεθηκαμε πια να ακουμε υποσχεσεις και αοριστολογιες,, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να κανει υποδομες για τους μεταναστες και οχι ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ για την ΚΩ…ΟΙ πυλιωτες δεν θα επιτρεψουν την εγκατασταση του εργολαβου με οτι αυτο συνεπαγεται

 21. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ εστω και τωρα το εγκαθετο τοπικο συμβουλιο ΠΥΛΙΟΥ ας σταματησει να διακυρυσει οτι ειναι γνωμοδωτικο οργανο και ας σταματησουν οι κολοτουμπες…. Βαρεθηκαμε πια να ακουμε υποσχεσεις και αοριστολογιες,, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να κανει υποδομες για τους μεταναστες και οχι ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ για την ΚΩ…ΟΙ πυλιωτες δεν θα επιτρεψουν την εγκατασταση του εργολαβου με οτι αυτο συνεπαγεται

 22. Παρτε το χαμπαρι συντρόφια και λοιποι. Τα αυτια των κυβερνώντων δεν καταλαβαινουν ουτε απο προεδρους τοπικων ουτε απο Δημαρχαίους. Καλοφαωμενη μας λοιπον και τα δακρυα περισσευουν. Αντε και σττην επομενη τετραετια παλι με Δεξιά ή Αριστερη κυβερνηση μια απο τα ίδια.

 23. Ολα εχουν το κοστος τους.Θελατε δημαρχο Νικηταρα για να βολευτουν καποιοι;Ειχαμε ενα πανισχυρο δημαρχο που τα εβγαλε περα με μεταναστευτικο και σεισμο και θελατε το δημαρχο για να κανουν δουλειες οι δικηγοροι και το κατεστημενο που εκανε κουμαντο 50 χρονια;Πληρωστε το τιμημα τωρα.

 24. 4. Στρατόπεδο Καπετάν Λαζαρή, τοποθεσία Πυλί, Δήμος Κω.

  Οπως διευκρινίζει ο κ. Πέτσας, ελεγχόμενες κλειστές δομές σημαίνει καθορισμένοι και αυστηροί κανόνες εσωτερικής τάξης, οι οποίοι αφορούν τόσο τη λειτουργία των κέντρων όσο και την κίνηση των φιλοξενούμενων. Στις δομές αυτές, θα διαμένουν πρώτον, οι νέες αφίξεις για διευκόλυνση της ταυτοποίησης και της διαδικασίας ασύλου, δεύτερον, όσοι έχουν παραβατική συμπεριφορά και, τρίτον, όσοι δεν δικαιούνται άσυλο και μπαίνουν στη διαδικασία επιστροφής. Όσοι παραμένουν στις ελεγχόμενες κλειστές δομές, βάσει εσωτερικού κανονισμού θα δικαιούνται ελεγχόμενες εξόδους με κάρτα για ορισμένο χρονικό διάστημα, ενώ οι δομές θα είναι κλειστές τα βράδια. Κάθε παραβίαση κανόνα εσωτερικής τάξης, επηρεάζει αρνητικά το αίτημα για άσυλο και επιταχύνει τη διαδικασία επιστροφής του παραβάτη.

  Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι το σχέδιο της κυβέρνησης βασίζεται σε τέσσερις άξονες οι οποίοι είναι η φύλαξη των συνόρων μας, η επιτάχυνση διαδικασιών ασύλου, οι αυξημένες επιστροφές και οι κλειστές δομές.

 25. Αλλά,λόγια να αγαπιόμαστε….λες και δεν το περιμέναμε. Αλλά μου κάνει εντύπωση,οι του ΣΥΡΙΖΑ συνάδελφοι του σύμβουλοι,συμφωνούν με το δελτίο τύπου που έβγαλε ο κατα τα άλλα ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
  Για να σας δω….βολευτήκαμε στις θεσούλες σας….ντροπή!

 26. Είσαι και τα δύο, απλά δεν το χεις καταλάβει…. Κάνει μπαμ από χιλιόμετρα εδώ και 8 μήνες.. Από τα σχόλια σου…. Όσο για ρουφιανακος Σου ανήκει και αυτό.. Αποκλειστικά.. Δεν βλέπω κάποιον να σε ξεπερνάει εδώ μέσα και στα 3…..
  Υ.Γ.. Όταν αποκαλείς κάποιον ρουφιάνο.η ότι άλλο γελοιε γλυφτη . Να χεις επιχειρήματα και αποδείξεις… Εγω έχω τα 2. 400 σχόλια σου.. Υπέρ του κυριτση και άλλα τόσες ύβρεις υπέρ του ΔΗΜΆΡΧΟΥ… ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΜΠ@ΧΤ@Σ..ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΓΛΥΦΤΡΑ

  • Εχεις τα σχολια μου….
   στα /// μου……
   αυτο αποδεικνυει το ποσο μεγαλος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ…
   τοσο βλακας εισαι…δεν περιμενα κατι λιγοτερο..!!
   Υ.Γ.2.400?χαχαχ και που εισαι ακομα!!!θα σας λιωσω!!!!!χαχαχαχ

 27. Και από το πολύ ξύλο έχει χαζέψει το μυαλό του Και γράφει όλο ..λ@κιες…ασυναρτητα,.. Και όπως βλέπετε η αρρωστεια είναι ανίατη… Μόνο με μεταμόσχευση μυαλού, ίσως γίνει άνθρωπος… Η από καμια μαϊμού, αφού έτσι και αλλιώς ουρακοταγκος είναι…

 28. Ρε ψιτ. Ναι υπάρχει μεγαλύτερο βλήμα αποδεδειγμένα μέσα από τόσα σχολια..

  Και είσαι ΕΣΎ…. Εκτός αυτού ΕΣΎ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΣΟΥ, είστε απλά …ραδομαγκες της πλάκας, η μία … του ελεους που κρύβεται, (εσύ..) και ο άλλος ο ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ο ξε…ος που κρύβεται και δεν κυκλοφορεί μην τον «βρέχει» ο κόσμος…

 29. Προς ψιτ... Στο επόμενο σχόλιο που θα εκστομισεις για μένα.ελα να μου το πεις από κοντά .

  Ειδαλως να το πεις στον//////σου και στην ////// σου,… //////

 30. Μπ@χτ#ς ονομάζεται αυτός που κάνει κάποια λογικά σχόλια με επιχειρήματα.. Εσύ απλά το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις τον ΔΉΜΑΡΧΟ . ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ … 10 Μήνες τωρα!!! Το πιάσες τι είσαι?μήπως θες να σου αποδείξω και το IQ σου?? Θα απαντήσεις πάλι και θα γράψεις παλι την ανώνυμη π…@ρια σου.. . Σε έχει βαρεθεί βρε….κακα.. Ο κοσμος

 31. Όταν γινόταν το χοτ σποτ έπρεπε να φωνάζουμε,να κάνουμε επανάσταση να μη γίνει,τώρα όλα θα γίνουν,είναι αργά,

 32. Τώρα κύριε Δήμαρχε είναι αργά, πού ήσασταν τόσο καιρό;πού ήσασταν να πιέσετε τον φίλο σας τον περιφεριαρχη;πού ήσασταν να στηρίξετε την απόφαση του τοπικού Πυλιου, το μόνο πού κάνατε είναι να πισετε τους τρεις του τοπικού, πού ανερεσαν οσα έλεγαν κάι ψήφισαν,να κάνουν τουμπα, για προσωπικούς τους λόγους!Αποδείχτηκε οτι είχε δίκιο οσα έλεγε ο πρώην πρόεδρος Πυλιου κ.Παχος,και οσα έλεγε, δυστυχώς θα δικαιωθεί και στην πορεία!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.