Δ. Καραματζιάνης: Η «προσφυγιά» της Χρυσής Αυγής και το δικαίωμα των προσφύγων στην μόρφωση

182
5085

Γράφει ο καθηγητής Δημήτρης Καραματζιάνης


Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες σε σχολεία και που χτυπούν την πόρτα μας, οφείλουμε να πάρουμε θέση και να τελειώνει η κοροϊδία της κυβερνητικής και όχι μόνο τακτικής.

Τα «προσφυγόπουλα» του Πακιστάν, της Σομαλίας κ.λ.π ακόμα και του Χαλεπιού ( το μισό Χαλέπι είναι ΑΘΙΚΤΟ ) οφείλουν να τα επιστρέψουν στην χώρα πρώτης υποδοχής τους – την Τουρκία – και αν δεν επιθυμούν στη χώρα προέλευσής τους.
Πέραν των άλλων μύριων λόγων που επιβάλλεται να ΜΗΝ φοιτούν στα σχολεία μας υπάρχει ο Ενας, ο βασικός!
Δεν Το Δικαιούνται!
Κανένας – (παρά ελάχιστοι μετρημένοι στα δάκτυλα ενός χεριού) – από αυτούς δεν έχει το δικαίωμα να βρίσκεται στην χώρα μας – όλοι είναι παράνομοι εισβολείς, πόσο  μάλλον δεν δικαιούνται κατηγορηματικά να είναι στα σχολεία μας και να φοιτούν με τα παιδιά μας.

Ούτως ή άλλως κανείς δεν επιθυμεί να μείνει και είναι προσωρινά στην χώρα μας, όπως οι ιδιοι και οι κυβερνώντες ισχυρίζονται.

Συνεπώς μερικοί μήνες ακόμα χωρίς μαθήματα –  ξένου προς αυτούς πολιτισμού, του ασύγκριτου γενεσιουργού Ελληνικού – κανένα ζήτημα μόρφωσης δεν εγείρει.
Τα χρόνια διαβίωσης στην γείτονα χώρα,  μέχρι να εισβάλλουν στην χώρα  μας, δεν σκεφτόντουσαν την μόρφωσή τους;
Τελικά ξέρουν ή δεν ξέρουν τί θέλουν;

Οσον αφορά την Χρυσή Αυγή, θεωρώ απαράδεκτη την τακτική της συκοφάντισης των μελών της – κάποιων χιλιάδων Ελλήνων ψηφοφόρων – και την προσπάθεια συνέχισης τού διασυρμού τους δημόσια.
Αν δεν είναι αθώοι, η  δικαιοσύνη ας πράξει επιτέλους το έργο της, αλλιώς ας τερματιστεί αυτή η υποκρισία απ’οπου και αν προέρχεται.
Ο εμπαιγμός παρατράβηξε. Εως πότε θα θεωρούνται υπόδικοι. Δικαιοϋνται ή όχι να βρίσκονται στην βουλή;
ΝΑΙ κύριοι, δικαιούνται. Είναι Νόμιμα εκλεγμένοι με τις ίδιες διαδικασίες που εκλέχθηκε και η σημερινή βουλή με τους ανίκανους που μας κυβερνούν και ξεπουλάνε την χώρα μας και εξαθλιώνουν καθημερινά τον λαό μας και το Έθνος μας.
Αν δεν το δικαιούνται οι Χρυσαυγίτες βουλευτές, τότε δεν το δικαιούται Κανένας!

Θεωρώ αδιανόητο να συκοφαντούν,  οι «αριστεροί» – οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και ό,ποιοι τυχόν άλλοι,  χιλιάδες Ελληνες πολίτες, λόγω διαφορετικής στάσης και προσέγγισης και τρόπου αντιμετώπισης της πραγματικότητας.
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ για τους δήθεν οπαδούς «δημοκρατικής (αλίμονο) παράταξης.

Και μην βιαστείτε να «ταμπελιάσετε» (βάλετε ταμπέλες), τον υπογράφοντα το άρθρο, ως οπαδό της εν λόγω παράταξης γιατί μοιραία σφάλετε.
Αλλά και αν είναι, είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, όπως δικαίωμά σας είναι να είστε ότι νομίζετε.
Αυτή είναι η ουσία της δημοκρατίας, σε όσους δεν αρέσει ας πάει στους γείτονες με τον Ερντογάν.

Οι πραγματικοί ένοχοι είναι οι υπεράνω υποψίας πολιτικοί μας, που με τις πράξεις και τον ψήφο τους ενάντια στον Ελληνικό λαό, στηρίζουν τις όποιες επιλογές τους.

Προτεραιότητα έχουν οι Έλληνες πολίτες, τα αδέλφια μας, οι ομοεθνείς, και όσοι σέβονται τον Ελληνικό πολιτισμό.
Όποιος διαφωνεί έχει πολλές επιλογές ΕΚΤΟΣ Ελλάδας!

«Η αξιοπρέπεια, η περηφάνια και η ελευθερία μας είναι αδιαπραγμάτευτη»

في حالة جيدة، حياة جيدة لك أينما ذهبت!

(Στο καλό, καλή ζωή να έχετε όπου κι αν βρεθείτε!)

بعيدا وأحب

Δήμητριος Κ. Καραματζιάνης

Καθηγητής Φυσικής – Πληροφορικής

182 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τώρα θα βρουν αφορμή να ξεσαλώσουν με εμετικά σχόλια οι γιαλατζί αριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ, αυτοί που δημιούργησαν το προσφυγικό.

  Τελικά αυτοί οι φασίστες με την αριστερή προβιά ταλαιπωρούν τους πολίτες των νησιών και τους πρόσφυγες και ΛΑΘΡΟ που απολαμβάνουν την αριστερή αλληλεγγύη μέσα στα χιόνια και την βροχή. Δεν βρέθηκε ούτε ένας αλληλέγγυος να φιλοξενήσει στο σπίτι του μερικά παιδιά που πάγωσαν στα αντίσκηνα.

  • Απολαύσαμε την αριστερή αλληλεγγύη στην Μόρια της Λέσβου και στα άλλα στρατόπεδα ψυχών τύπου Αμυγδαλέζας του ΣφΥΡΙΖΑ.

   Ο επίτροπος Αβραμόπουλος κάρφωσε τους πονόψυχους του ΣφΥΡΙΖΑ ότι πήραν τα περισσότερα χρήματα από όλους με προσφυγικό πρόβλημα… Που πήγε το παραδάκι σύντροφοι του ΦΑΣΙΣΤΑ συγΚΑΜΕΝΟΥ;;; Τα έφαγε η συμμορία ΣφΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την πρόχειρη κατασκευή των στρατοπέδων και την σίτιση των προσφύγων που έχει αναλάβει ο κουμπάρος του συγΚΑΜΕΝΟΥ;;;

  • Με το παραδάκι της Ευρώπης ο ΣφΥΡΙΖΑ με όχημα την ΑΥΓΗ αγοράζει τον ΔΟΛ και την γάτα Ιμαλαΐων...

   Πούντη η διαπλοκή και τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ και στα κόμματα;;; Τους βγάλατε λάδι ΜΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ… Και ποιοι κρύβονται πίσω από την εξωχώρια της Αυγής φασιστοαριστεροί γλύφτες;;; Και ο Ψυχάρης και ο Μπόμπολας της διαπλοκής με ποιον συνεργάζονται;;;;; Στον αγύριστο ψεύτες ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ Μαυρογιαλούροι αριστεροί του κ@λου…

   • Θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ;;; Έκραζαν οι τεμπέληδες του ΣφΥΡΙΖΑ μέχρι που βρήκαν στοιχεία για την offshore της Αυγής...

    Ποιοι πράγματι κρύβονται πίσω από την offshore του ΣφΥΡΙΖΑ Πως τώρα που βρέθηκαν στοιχεία για την αριστερή προβιά τους αυτόματα έγιναν όλα νόμιμα, ακόμα και τα πέτσινα 200 εκατομμύρια που ξεζούμισε ο ΔΟΛ από τις τράπεζες;;;;; ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΟΙ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΙΜΑΛΑΐΩΝ ΤΟΥ ΨΥΧΆΡΗ …

  • Πρέπει να το ομολογήσω, ο πρώτος που αντελήφθη την συνεργασία ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με ΔΟΛ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΧ.

   Πολύ πριν πάρουμε χαμπάρι αυτός συνεργάστηκε με τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ και την Δημοτική παράταξη του ΣφΥΡΙΖΑ, την #ΔΙΕΣΗ # του Γιαννάκη Ζερβού. Τώρα που αναλαμβάνει την διεύθυνση του ΔΟΛ ο Μποτόπουλος της Αυγής περιμένουμε την σίγουρη αναβάθμιση του δημοσιογράφου της ΕΣΗΕΑ, εξ διευθυντή του γραφείου τύπου του παλιού ΠΑΣΟΚ που τα όλα του τα Λ@ΜΟΓΙΑ μετακόμισαν στον ΣφΥΡΙΖΑ και ανασάναμε …

  • εσύ πάντως δεν έχεις καμία σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό. Απομεινάρια των τουρκαλβανών της Πελοποννήσου . Οι έλληνες είμαστε περήφανος λαός. Αγαπάμε το διαφορετικό, στηρίζουμε τον συνάνθρωπο, είμαστε φιλόξενοι και πολλά άλλα που δε μπορεί να δει ή να νιώσει ένα φασιστοειδές που νομίζει ότι είναι έλληνας

   • Αν νομιζεις οτι οι Ελληνες ειναι σαν τα μουτρα σου. Τουρκαλβανος εισαι και πουλημενο τομαρι που θελεις να περνιεσαι για ελληνας. Οι Ελληνες ειναι περηφανοι και οχι ηλιθιοι να τρωνε τα κουτοχορτα των ΜΚΟ. Οσο για το διαφορετικό που αγαπας δες πισω και βαλτο εκει που ξερεις…..

    • ένα ακόμα σούργελο αντίχριστος ανθέλληνας που νομίζει ότι είναι έλληνας. Καλά τον λένε τουρκαλβανό

   • Απο πότε η πελοπόννησος αποτελείτο απο τουρκαλβανούς ανιστόρητε….? Εάν δεν υπήρχε η πελοπόννησος θα ήσασταν ακόμη γιουσουφάκια του ιμπραήμ….!!!! Είναι ντροπή να προσπαθείτε να στοχοποιήσετε κάποιον που σας λέει την αλήθεια…!!!

  • Πραγματικά η παράνομη μετανάστευση και το προσφυγικό δημιούργησαν και έβγαλαν στην φόρα πολλά προβλήματα που είχαμε σαν κοινωνία, από τα προμαζέματα σήμερα φθάσαμε να γινόμαστε έρμαια της δολοφονικής συμμορίας της ΧρυήSSής πορδής. Θα συμφωνούσα με τον γράφοντα να φύγουν οι ΜΚΟ από το νησί και να βρούμε μια καλλίτερη λύση για την Κω. Αλλά να συμφωνήσω με φασίστες όμοιους των τζιχαντιστών απόγονους δοσίλογων σχιζοφρενών ποτέ.

  • ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ.

  • Σταμάτα να ρεζιλεύεις τον Κολοκοτρώνη επειδή έλεγε τον Όθωνα δικτάτορα τον κάτσανε στην φυλακή. Καλά Καν τώρα σε πω φ…. και ….. εγώ θα φταίω? Την οργή και τον φόβο του κόσμου νομίζεις κακομοίρη ότι θα τον καρπωθεί η φασιστική παράνοια? με την νσβάστικα στο χέρι θα μείνεις. Τι σημαίνει τους ψήφισαν 10.000. 000 έλληνες πάντα θα είναι δολοφόνοι, υπόδικοι για τραμπουκισμούς? Και τον Χίτλερ τον ψήφισαν 30.000.000 μήπως δεν αιματοκύλησε τον πλανήτη? Περαστηκά σου.

  • Αίληνας στη Μελβούρνη έριξε το αυτοκίνητο τους σε πεζούς. Σκοτώθηκαν 3. Επιπλέον, 4 παιδιά νοσηλεύονται.
   Νεκρό είναι κι ένα μωρό που βρισκόταν σε καροτσάκι. Η μητέρα νοσηλεύεται σε κατάσταση ακραίου σοκ.
   Αυτά γίνονται όταν αφήνεις αίληνες υπαναπτυκτους να έρχονται στη χώρα σου!

  • Οι γνωστοί του καμαρώνουμε που τον γνωρίζουμε και είναι στον τόπο μας,,γιατι εμείς δεν τολμάμε να μιλήσουμε με τους χουντικούς φασιστες του Σύριζα.. ολες οι ανεξαρτητες φωνές πρέπει να πουνε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και σε όσους μπορούν και έχουν λόγο

 2. ευτυχως που υπαρχουν ορισμενοι κυριτσοχρυσαυγιτακια και μας κανουν να γελαμε. ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΏΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ

 3. ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ… ΓΟΝΕΙΣ: ΦΥΓΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ 1

  Ως γνωστόν, η μαφία χωρίζει τις πόλεις σε τομείς και κάθε τομέας ελέγχεται από διαφορετική συμμορία. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και η μαφία της παρακρατικής αριστεράς, για να επιβάλλει την εντολή Σόρος για «φοίτηση» των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» στα σχολεία των παιδιών μας! Έτσι, αλλού πάνε –για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες γονείς- οι συμμορίες των μαγκουροφόρων του ΠΑΜΕ κι αλλού οι αριστεριστές.
  Προφανώς, το Κερατσίνι έχει «κατοχυρωθεί» στις συμμορίες των αριστεριστών, μιας και τοιούτοι εμφανίστηκαν σήμερα στο 5ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου, όπου θα γινόταν «ενημέρωση» των Ελλήνων γονέων για την επικείμενη «φοίτηση» των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» στο σχολείο των παιδιών τους. Η παρουσία των αριστεριστών κρίθηκε απαραίτητη από τις «Υπηρεσίες» του ξεφτιλισμένου τριτομνημονιακού ψευδοκράτους των δωσιλόγων Τσιπροκαμμένων, καθότι υπήρχαν πολλοί γονείς που αντιδρούσαν. https://www.youtube.com/watch?v=A4dwMtv7PbU

 4. ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ… ΓΟΝΕΙΣ: ΦΥΓΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ 1

  Κι όταν οι γονείς τους ζήτησαν το λόγο της εκεί παρουσίας τους, οι επίστρατοι του Σόρος άρχισαν να κραυγάζουτν: «Τα προσφυγόπουλα θα πάνε εδώ σχολείο σας αρέσει δεν σας αρέσει», «αν σας αρέσει ο Χίτλερ, σπίτια σας, αν σας αρέσει ο Λαγός να τον πάρετε σπίτι σας».

  Η απάντηση των γονέων: «Φύγετε βρωμιάρηδες»!
  Έλληνες γονείς, προστατεύστε τα παιδιά σας από την νεοταξίτικη μανία του σιωνιστή Σόρος! https://www.youtube.com/watch?v=A4dwMtv7PbU

  • Ο Θεός υπάρχει και θα ρθει η ώρα να κριθείς κι εσύ. Όταν σε ρωτήσει «γιατί δεν αγάπησες τον συνάνθρωπο σου?» Να του πεις «επειδή ήταν λαθραίος»

 5. Ανοιχτή παραδοχή των -στημένων στα… τέσσερα!- τριτομνημονιακών λακέδων της Μέρκελ, του Σόρος και των απανταχού της γης διεθνών τοκογλύφων, ότι το κατοχικό ψευδοκράτος τους είναι σε πλήρη συνεργασία με την παρακρατική τους τσογλαναρία, για να εμποδίσει τις νόμιμες πολιτικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, αποτελεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος. Ιδού: «Να είναι σίγουροι οι υπόδικοι εγκληματίες νεοναζιστές, ότι ούτε η Πολιτεία, ούτε το συγκροτημένο δημοκρατικό, αντιφασιστικό κίνημα δεν θα τους αφήσει να στάξουν το δηλητήριό τους σε νεανικές ψυχές. ».
  Ο σταλινισμός των λακέδων του Μνημονίου, δε θα περάσει! Και στο τέλος, οι θλιβεροί λακέδες θα καταλήξουν εκεί που τους πρέπει: στα σκουπίδια της Ιστορίας!
  (ΥΓ): Αφού πρώτα επιστρέψουν –μέχρι το τελευταίο φράγκο!- τα κλεμμένα από «επιδοτήσεις», «προγράμματα» και μυστικά κονδύλια, που έχουν φάει!

 6. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙ- ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΤΡΟΛΕΥ

  ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΙΜΠΛΕ.

 7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ.

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΟΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

 8. αναφέρθηκε στον πλήρη και παράνομο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των ΜΜΕ, τονίζοντας πως οι θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών γίνονται γνωστές μόνο από το ελεύθερο – ακόμα- διαδίκτυο.
  Για τις μεταγραφές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από άλλα κόμματα, ώστε να καταστεί τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη σημείωσε πως το όλο εγχείρημα είναι αστείο και θυμίζει το αποτυχημένο τέχνασμα Λαφαζάνη. Με την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου δεν αναμένεται καμία άνοδος για το ΠΑΣΟΚ, παρά μόνο νέα συρρίκνωση.
  Για τα εθνοκτόνα Μνημόνια επανέλαβε ότι η ψήφισή τους ήταν παράνομη και αντισυνταγματική και η μόνη διέξοδος είναι η καταγγελία των Μνημονίων και η ρήξη. Μόνη λύση για την ανάκαμψη της Οικονομίας η επιστροφή στην εθνική παραγωγή και το εθνικό νόμισμα.
  Για το δημογραφικό ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.

 9. Αναφορικά με το Κυπριακό υπογράμμισε τον πρωτοφανή ρατσισμό κατά των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής και τον αποκλεισμό του Αρχηγού της από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού για το μείζον αυτό εθνικό ζήτημα. Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή, εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα κόμματα, δεν στηρίζει τους σχεδιασμούς Αναστασιάδη που θέλει να μετατρέψει ένα κυρίαρχο κράτος σε συνομοσπονδία. Υπενθύμισε μάλιστα πως όπου υψώθηκε η σημαία με την ημισέληνο, αυτή δεν κατέβηκε ποτέ δίχως θυσίες.
  Για το τεράστιο σκάνδαλο Novartis όπου εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα αναρωτήθηκε γιατί δεν κινείται άμεσα η Ελληνική Δικαιοσύνη και εξέφρασε τις ανησυχίες του μήπως και αυτή η υπόθεση λιμνάσει όπως η λίστα Λαγκάρντ.

 10. Για το ΠΑΣΟΚ που φιλοδοξεί να γίνει τρίτο κόμμα μέσω μεταγραφών βουλευτών δήλωσε πως θυμίζει το κοινοβουλευτικό και αποτυχημένο τέχνασμα Λαφαζάνη, σημειώνοντας πως ο Λαός θα αναδείξει την τρίτη πολιτική δύναμη μέσα από τις κάλπες και αυτή είναι η Χρυσή Αυγή.
  Τέλος, κάλεσε την Ελληνική Βουλή να αποστείλει αντιπροσωπεία βουλευτών από όλα τα κόμματα στα Ίμια, ώστε να τιμήσει τους τρεις πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς, ώστε να καταθέσει στεφάνι και να υψώσει την Ελληνική Σημαία, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν υπάρχουν «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο.

 11. Δύσμοιρη Ελλάδα, έχεις πέσει εις χείρας αναξίων και συμπλεγματικών θεσμικών διοικήσεων που στέκουν επάνω από έναν λαό ξεκομμένο από τις ρίζες του. Δεν ομιλώ για το κράτος, διότι αυτό δεν είναι καν ελληνικό αλλά εχθρικό προς τούς Έλληνες και άξιο κατεδαφίσεως. Ο δε Ελληνισμός από αρχαιοτάτων χρόνων πορεύεται αναλόγως των ηγετών του αποκλειστικά. Ίσιος ο ηγέτης, ίσιος ο λαός. Στραβός ο ηγέτης, στραβός ο λαός. Ήρωας ο ηγέτης, ήρωας ο λαός. Προδότης ο ηγέτης, στα τέσσερα ο λαός.

 12. Η Χρυσή Αυγή διακρίνει τους Έλληνες πολίτες από τους αλλοδαπούς υπηκόους νόμιμα διαμένοντες στην χώρα και φυσικά από τους λαθρομετανάστες εισβολείς (παράνομους ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες). Οι λαθρομετανάστες εισβολείς αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική μας ταυτότητα. Επομένως οι λαθρομετανάστες, ως ξένο προς την ελληνική κοινωνία σώμα και ως παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει άμεσα να απελαθούν:
  – Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 13. Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.
  – Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
  – Πάταξη του παρανόμου εμπορίου των αλλοδαπών και αυστηρός φορολογικός έλεγχος στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Να πάψει η τεράστια απώλεια εσόδων για το ελληνικό κράτος. Μηδενική ανοχή στα διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας.

 14. οι ναζι της γερμανιας κανουν εισαγωγη σκλαβων εμποριο ανθρωπων

  ναρκωτικων ,πορνειες,παιδεραστιες,εμποριο οργανων.για αυτο θελουν τους λαθραιους.ειναι δυνατον οι φονιαδες οι εγγκληματιες της ανθρωποτητας να εγιναν ανθρωπιστες?

 15. Το θέμα των «προσφυγόπουλων» τέθηκε γιά πρώτη φορά στην σωστή του βάση.
  Η προσέγγιση είναι ισχυρά αποδεκτή.
  Συμφωνούμε με την παράθεση των απόψεων στο σύνολό της.
  Μπράβο γιά το θάρρος σας κ.Καραματζιάνη

 16. ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ..ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΚΑΝ KAI ΤΗΣ CIA.ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

 17. ΟΥΣΤ SYRIZAIOI ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ.

  ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΧΕΤΕ ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ.ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΦΘΗΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ.ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΤΕ.ΤΟΥΣ ΣΤΙΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΤΑΧΑΟΥ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΟΥ;ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

 18. Να τί σημαίνει ρατσισμός:
  1)Ρατσισμός είναι να είσαι στη σειρά του ΟΑΕΔ και να περιμένεις 360 ευρώ την ώρα που ο μπροστινός σου Πακιστανός θα πάρει 580.
  2)Ρατσισμός είναι να πληρώνεις στα νοσοκομεία για εισαγωγή και εξέτασεις, μιας και διελυσαν τη δημόσια υγεια ενώ ο λαθρεποικος νοσηλεύεται δωρεάν.
  3)Ρατσισμός είναι να βάζει ο μεταναστης το παιδί του δωρεάν σε παιδικό σταθμό και το δικό σου να μην το δέχονται.
  4)Ρατσισμός είναι να βγάζει ο άλλος 50 ή και παραπανω ευρώ ημερησίως κάνοντας λαθρεμπόριο κι εμένα να μου κρατάει το 43% από το 20άρικο.
  5)Ρατσισμός είναι να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν οι Έλληνες στους δρόμους μετά τις 11:00 το βράδυ.
  6)Ρατσισμός είναι να έχουν γεμίσει τα σπίτια τους οι Έλληνες με κάγκελα & σιδεριές λες κι είναι σε φυλακές υψιστης ασφαλείας.
  7)Ρατσισμός είναι να σε βιαζουν ή να σε δολοφονούν οι λαθρομετανάστες για 10 ευρώ.
  8)Ρατσισμός είναι σε μια μικρή χώρα να έχει 2.500.000 άνεργους, 600.000 παιδιά που φύγανε στην ξενιτια και 4.000.000 λαθροεποίκους.

 19. όλα τα παιδιά, κάθε φυλής, χρώματος, πίστης και άποψης που βρίσκονται στη χώρα μας με όποιο τρόπο έχουν δικαίωμα να πάνε σχολείο. Αυτό λέει η κοινή λογική, η ελληνική υπερηφάνεια, ο ελληνικός πολιτισμός, το διεθνές δίκαιο και οι χριστιανικές μας αρχές. Όλα τα άλλα είναι απλός σκοταδισμός άχρηστων και ανίκανων προσώπων

  • Τον Ελληνικο πολιτισμο και την περηφανεια μην την πιανετε στο στομα σας ξεπουλημενοι. Να πανε απο κει που ηρθαν και ας μαθουν οτι θελουν, να βιαζουν να σκοτωνουν να βριζουν τους αλλοθρησκους. Εδω δεν εχει χωρο για αυτους.

 20. 9)Ρατσισμός είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο λαθροέποικος με 2 μήνες ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες να δουλεύει μαύρα κλέβοντας την εφορία.
  10)Ρατσισμός είναι να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, φόρους, ΤΕΒΕ και ο λαθρομετανάστης με την κουρελού έξω από το μαγαζί του, τίποτα!
  11)Ρατσισμός είναι να κάνεις συγκέντρωση για τον πεθαμένο πακιστανό λόγω ιδεολογίας την ώρα που οι συμπολίτες σου αυτοκτονούν.
  12)Ρατσισμός είναι να μην πρέπει να διαμαρτύρεσαι για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στη χώρα σου, οι οποίοι νομιμοποιούνται, τους παρέχεται στέγη και τροφή, σου παίρνουν τις δουλειές την ώρα που εσύ είσαι πεινασμένος, άνεργος στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.

  • Εσύ κόψε καμιά απόδειξη και μετά μίλα. Φοροκλέφτη που έχεις και απαιτήσεις. Έχετε καταστρέψει τη χώρα και μετά σας πήρε ο πόνος για τους συμπολίτες σας που αυτοκτονούν. Λαμόγια κατά φαντασίαν Έλληνες!

 21. 13)Ρατσισμός είναι να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένιωσες εσύ…
  14)Ρατσισμός είναι από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες… ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
  15)Ρατσισμός είναι να σε συλλαμβάνουν γιατί δεν πλήρωσες εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς ενώ ο Πακιστανός είναι δωρεάν εδώ και χρόνια.
  Και άλλα πολλά …
  Α ρε Έλληνα … Ρατσιστη!! …

 22. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 1.500 ΕΥΡΩ

  Δείτε όπως βρήκαμε στη Διαύγεια την μισθοδοσία του ειδικού συμβούλου ύψους 1500 ευρώ

  Τι είπατε?
  https://kosinfo24.wordpress.com/2017/01/18/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf/#more-20309

  • Χαζοβιόλι του ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ, 930,08 καθαρά παίρνει, χάνει όμως το 80% της σύνταξης του που είναι 1.450€.

   Ψυχικό μας κάνει ένας αρχιτέκτονας με προσόντα να παίρνει όσα ένας εργάτης και να χάνει περισσότερα από την σύνταξη του… Εάν δεν κατάλαβες δουλεύει, παράγει έργο και παίρνει λιγότερο από αυτά που θα έπαιρνε χωρίς να εργάζεται ΗΛΙΘΙΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ.

 23. βρε παλαβα αν ηταν ο μισθος του 930 ποσα θα επαιρνε καθαρα???? Αρα ειναι 1564… και παιρνει τα 930.Και τελος ενας ανεργος νεος δεν υπηρχε???? Φωναζεις για τον συνταξιούχο???? Ελεος ρε πεσατε ολοι μεσα στο μελι.ουστ

  • είναι μαθημένοι στα κόλπα του, με εμπειρία στα λουλουδάκια, στο τοιχίο της Βασιλέως Γεωργίου,στο αυγό, στη μοσχαροκεφαλή, στο σταματημένο βρεφονηπιακό… Που να βρει νέο με γλώσσα ξεσκονόπανο;

 24. Φασιστοειδή,χρυσάυγουλα και δήθεν καθαρόαιμοι απόγονοι του μεγ. Αλέξανδρου πάρτε το χαμπάρι δεν θα σας πέρασει..Ψ…ς και σ….σε κάθε φασίστα που απαγορεύει στα παιδάκια το σχολείο….

 25. ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,,ΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,,ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Σύλλογου Πελοποννησίων κω ,ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.. πρωτα απο ολα…ΜΠΡΑΒΟ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ…σιγουρα μερικοι «αλληλεγυοι»των ΜΚΟ..ψευτο αντιρατσιστες και φιλανθρωποι που παιρνουν πολλα λεφτα..για να τους φερνουν..να τους συντηρουν ,να τους ταιζουν..θα διαφωνουν….πολλοι απο αυτους χανουν το πατριωτικο συναισθημα ,την αγαπη για τον τοπο τους…που μεγαλωσαν και πολεμησαν οι προγονοις τους-μας .τον ΙΕΡΟ ευλογημενο τοπο..που λεγεται ΕΛΛΑΣ..ΛΟΓΩ μερικων χιλιαδων ευρω..οπως και ο Ιουδας που προδωσε τον ΧΡΙΣΤΟ για 30 αργυρια και στο τελος κρεμαστηκε γι ατην προδοσια του..ετσι κανουν και οι «πολιτικοι»για το τοπο τους…κατι «καματεροι»και λοιποι τοπικοι η μη …. «και ελληνες» ανθρωπιστες ..ειναι οι συγχρονοι ανθελληνες πολιτικαντηδες-ΙΟΥΔΕΣ.. .

   • Φίλε μου είμαι σε τρεις συλλόγους ..μακάρι να τον γνώριζες τον κο Δημήτρη.. στο συνιστώ, μόνο κέρδος θα έχεις από το πνεύμα και τις γνώσεις του!

    • Ναι απο οτι φαίνεται πολύ πνεύμα. Τι κρίμα να μην τον έχουμε σε δικο μας συλλόγο.Πνεύμα τύπου Σωρρα για αγράμματους.

 26. ….. καλά λένε πως όσοι είναι κάτω απο το αυλάκι είναι μυαλό-κομμένοι….και μας κουνάνε και το δάχτυλο

 27. Ένα- ένα τα χρυσαυγόπουλα εμφανίζονται..Κανείς να μην τούς δώσει σημασία.Κανείς να μην τους χαιρετά- Αυτός ο κύριος ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος του Σοσιαλιστή Κυρίτση την πρωτοχρονιά……Μαζί γύρισαν την ταινία,τα μαύρα Χριστούγεννα ενός Φασίστα……

 28. ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΕΣΕΝΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ‘ΠΡΗΞΕΣ.

  • Εγώ είμαι Κώος και θεωρώ ότι εσύ και κάποιες αγαπούλες σαν και εσένα μας τα πρήζουν.. αγαπούλα πούλα

 29. Σύριζα η κυβέρνηση των ακραίων..ποια η Διαφορά ανάμεσα στον Π.Πολάκη & Λαγό νέοι Νεοναζί του Μέσου Έλληνα κ

  Ο ενας είναι υποδικος..φασιστακια φίλοι μου της κυβερνησης Σύριζα. Την Συρία την βομβαρδίζουν οι ΗΠΑ, ΡΩΣΣΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ κ τους λαθραιους μετανάστες κ οχι προσφυγες του εχει η ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΊΑ..
  κε Καραματζιάνη Μπράβο! Εγώ κ πολλοί συμπολιτες μας φοβόμαστε στη ιδεα να μιλησουμε κ να εκφραστουμε…οι εμμεσες απειλές είναι πολλές …ο σάπιος μηχανισμος θέλει να σαπίσει κ την ελεύθερη σκέψη μας . Ειστε κύριος με το Κ κεφαλαίο..Ευχαριστώ το site γιατ γράφω 1η φορά

 30. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ : ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ! ΒΙΝΤΕΟ

  Μετά την χθεσινή και καθόλα νόμιμη παρουσία της Χρυσής Αυγής στο σχολείο του Νέου Ικονίου Περάματος (μετά από πρόσκληση), οι γονείς του σχολείου που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους κατέκλυσαν την αίθουσα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για να εκφράσουν τους προβληματισμούς και την απόφαση που πήραν.
  Οι γονείς του σχολείου κατά τις τοποθετήσεις τους επέμειναν στην απόφαση τους, για την μην φοίτηση των παιδιών των λαθρομεταναστών, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα με 86 υπέρ και 0 κατά και την εξέφρασαν δημόσια μπροστά στον δήμαρχο Περάματος.
  Παράλληλα, στήριξαν δημόσια την χθεσινή παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συγκεκριμένο σχολείο και τόνισαν πως ήταν η μόνη πολιτική δύναμη ενδιαφέρθηκε για το ζήτημα τους.
  Μπροστά στο άκουσμα των δηλώσεων των γονέων Αριστεριστές, ΚΚέδες και μέλη του ΠΑΜΕ με την ανοχή του δημάρχου Περάματος κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.https://www.youtube.com/watch?v=t8-Gpc4ZLMA

 31. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ : ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ! ΒΙΝΤΕΟ 2

  Οι Έλληνες γονείς τους απώθησαν ενώ η Αστυνομία δεν έκανε το παραμικρό για να αποτρέψει την επίθεση των κομματόσκυλων, που σημειωτέον δεν έχουν καμία σχέση με το σχολείο όπου θα φοιτήσουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών.
  Στην συνέχεια καταφέρθηκαν εναντίον του δημάρχου Περάματος Λαγουδάκη που χωρίς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και χωρίς καμία ενημέρωση προς τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αποφάσισε να φοιτήσουν στο σχολείων των παιδιών τους, οι αλλοδαποί μαθητές.
  Ο Αγώνας των Ελλήνων γονέων για το μέλλον των παιδιών τους συνεχίζεται και όπως δήλωσαν θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις από αύριο το πρωί.

 32. 10 ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΝΟΥ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ… ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ 1

  Επεισόδια εις βάρος ενός γιατρού και ενός τραυματιοφορέα, τους οποίους και τραυμάτισαν, προκάλεσαν περίπου δέκα «ευπαθείς» στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μετέφεραν εκεί μια 13χρονη που ήταν τύφλα στο μεθύσι!
  Επιπροσθέτως, οι «δέκα ενήλικες» (έτσι τους χαρακτηρίζει η διοίκηση του νοσοκομείου στην ανακοίνωσή της) εκσφενδόνισαν καρέκλες κι έσπασαν τζαμαρίες.
  Ιδού η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου:
  «Κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας, στις 4.30.π.μ. προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου “Γ.Παπανικολάου” η 13χρονη Ντ.Γ. με αναφερόμενη μέθη συνοδευόμενη από 10 άτομα.

 33. 10 ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΝΟΥ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ… ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ 2

  Οι συνοδοί της αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον ειδικευόμενο ιατρό Γενικής Ιατρικής, κ. Κ.Π. ο οποίος δέχτηκε γροθιά και τραυματίστηκε στο πρόσωπο ενώ προσπαθούσε να τοποθετήσει την ασθενή σε αμαξίδιο μεταφοράς και στη συνέχεια τραυμάτισαν στο πρόσωπο και την τραυματιοφορέα Χ.Μ. Παρότι η ασθενής είναι ανήλικη της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγινε εργαστηριακός έλεγχος και εκτιμήθηκε η κατάσταση της ως αιμοδυναμικά σταθερή.

 34. 10 ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΝΟΥ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ… ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ 3

  Οι συνοδοί συνέχισαν να προκαλούν αναστάτωση στην αίθουσα αναμονής του ΤΕΠ καθώς εκσφενδόνιζαν καρέκλες και χτυπούσαν την τζαμαρία στο γραφείο κίνησης του ΤΕΠ. Κλήθηκε η υπηρεσία ασφαλείας του Νοσοκομείου και η Άμεση Δράση . Με δύο περιπολικά μεταφέρθηκαν όλοι στο Αστυνομικό Τμήμα Ασφάλειας Νεάπολης όπου ακολούθησαν ο ιατρός και η τραυματιοφορέας προκειμένου να καταθέσουν την μαρτυρία τους αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο. Η ανήλικη ασθενής μεταφέρθηκε στο ΓΝ Ιπποκράτειο όπου λειτουργεί Παιδιατρική Κλινική γύρω στις 5.20π.μ. με ασθενοφόρο από το Χαμόγελο του Παιδιού, κατόπιν σχετικής κλήσης στο ΕΚΑΒ».

  Γιατί τα κάνουν αυτά οι «ευπαθείς»; Γιατί δεν τους «πιάνει» κανένας νόμος!

 35. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

  Σε μια έντονα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και με μεγάλη ένταση πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Περάματος, όπου ο δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκης προσπάθησε να εξηγήσει την αυταρχική του απόφαση να ενσωματώσει με το «έτσι – θέλω» τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα δημοτικά σχολεία της περιοχής.

  Οι Έλληνες Γονείς που δεν ρωτήθηκαν και εύλογα έχουν τις διαφωνίες τους αποδοκίμασαν τον δήμαρχο, ενώ δεν έλειψε και η ένταση σε σημείο που να προκληθούν επεισόδια.
  Οι γονείς αντιδρούν σθεναρά στα σχέδια των «αλληλέγγυων» και του ανθελληνικού κράτους και παρακράτους. Άραγε όσοι αντιδρούν είναι Χρυσαυγίτες;
  Γιατί στην Ελλάδα των Μνημονίων και της παραπληροφόρησης όποιος αντιστέκεται στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και διεκδικεί τα νόμιμα δικαιώματά του είναι… Χρυσαυγίτης.
  Αφού λοιπόν θέλουν να τους χαρακτηρίζουν έτσι, ας το κάνουν! Είναι τιμή μας όποιος αντιστέκεται, να παίρνει τον τίτλο του Χρυσαυγίτη!

 36. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

  Σε μια έντονα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και με μεγάλη ένταση πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Περάματος, όπου ο δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκης προσπάθησε να εξηγήσει την αυταρχική του απόφαση να ενσωματώσει με το «έτσι – θέλω» τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα δημοτικά σχολεία της περιοχής.

  Οι Έλληνες Γονείς που δεν ρωτήθηκαν και εύλογα έχουν τις διαφωνίες τους αποδοκίμασαν τον δήμαρχο, ενώ δεν έλειψε και η ένταση σε σημείο που να προκληθούν επεισόδια.
  Οι γονείς αντιδρούν σθεναρά στα σχέδια των «αλληλέγγυων» και του ανθελληνικού κράτους και παρακράτους. Άραγε όσοι αντιδρούν είναι Χρυσαυγίτες;
  Γιατί στην Ελλάδα των Μνημονίων και της παραπληροφόρησης όποιος αντιστέκεται στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και διεκδικεί τα νόμιμα δικαιώματά του είναι… Χρυσαυγίτης.
  Αφού λοιπόν θέλουν να τους χαρακτηρίζουν έτσι, ας το κάνουν! Είναι τιμή μας όποιος αντιστέκεται, να παίρνει τον τίτλο του Χρυσαυγίτη!

 37. Για τα εθνοκτόνα Μνημόνια επανέλαβε ότι η ψήφισή τους ήταν παράνομη και αντισυνταγματική και η μόνη διέξοδος είναι η καταγγελία των Μνημονίων και η ρήξη. Μόνη λύση για την ανάκαμψη της Οικονομίας η επιστροφή στην εθνική παραγωγή και το εθνικό νόμισμα.
  Για το δημογραφικό ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.
  Για το Κυπριακό σημείωσε πως η «λύση» που προωθούν από κοινού τα πολιτικά κόμματα της Χώρας και ο Πρόεδρος της Κύπρου, Αναστασιάδης οδηγούν στην τουρκοποίηση του νησιού. Για τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου σημείωσε ότι συνεχίζει να υφίσταται διώξεις και αναμένει την απελευθέρωσή του.
  Για το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis, στο οποίο εμπλέκονται ηχηρά ονόματα της πολιτικής, εξέφρασε τις ανησυχίες του για το γεγονός που δεν κινείται τάχιστα η Δικαιοσύνη.
  Τέλος, για την δίκη της Χρυσής Αυγής ο Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο και ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι όμηροι, αλλά ελεύθεροι και συνεχίζουν τον Αγώνα στο πλευρό του ελληνικού λαού.

 38. Δεν θα αφήσουμε να περάσει ο Σοδομισμός στα σχολεία 1 ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΔ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!!

  Ἡ πρόσφατη (23-12-2016) ἐγκύκλιος τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας πρὸς τὶς Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας καὶ Δευτεροβάθμιας Ἐκπαίδευσης καὶ ὅλα τα Γυμνάσια τῆς χώρας, μὲ βαθμὸ προτεραιότητας «Ἐξαιρετικὰ Ἐπεῖγον« (γιατί ἄραγε;), προωθεῖ σαφέστατα στὰ παιδιὰ τῶν 12-15 χρονῶν Σοδομισμὸ πολὺ χειρότερου τύπου ἀπὸ τὴ γνωστὴ ὁμοφυλοφιλία
  Σύμφωνα μὲ τὴν ἐγκύκλιο αὐτὴ οἱ μαθητὲς καθὼς καὶ οἱ γονεῖς τοὺς καλοῦνται μὲ εἰδικὰ σεμινάρια ποὺ θὰ λάβουν χώρα μέσα στὰ πλαίσια τῶν διδακτικῶν ὡρῶν μιᾶς σχολικῆς ἑβδομάδας ὑπὸ τὸν τίτλο «Σῶμα καὶ Ταυτότητα» νὰ ἐνημερωθοῦν σχετικὰ μὲ τὸ φύλο τους.
  Τί ἄραγε ἐνημέρωση θὰ λάβουν;

 39. Δεν θα αφήσουμε να περάσει ο Σοδομισμός στα σχολεία 2 ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΔ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!!

  Μερικὰ ἀπὸ τὰ θέματα ποὺ περιλαμβάνει ὁ θεματικὸς ἄξονας τῶν «Ἔμφυλων Ταυτοτήτων» εἶναι: «Βιολογικὸ καὶ Κοινωνικὸ Φύλο«, «Ἀποδομώντας τὰ Ἔμφυλα Στερεότυπα«, «Φύλο, Σεξουαλικὸς Προσανατολισμὸς καὶ Ἀνθρώπινα Δικαιώματα«, «Ὁμοφοβία καὶ Τρανσφοβία στὴν Κοινωνία καὶ στὸ Σχολεῖο
  Οὐσιαστικὰ καλοῦνται τὰ παιδιὰ νὰ διαλέξουν αὐτὰ τὸ φύλο τους (gender), ἀνεξαρτήτως ἀπὸ τὸ ἐὰν ἔχουν γεννηθεῖ ἀγόρια ἢ κορίτσια (sex).
  Δηλαδὴ, ἐὰν κάποιο παιδὶ «δέν αἰσθάνεται καλὰ» μὲ τὸ ὅτι γεννήθηκε ἀγόρι ἢ κορίτσι, νὰ μπορεῖ νὰ δηλώνει τὸ ἀντίθετο καὶ νὰ τὸ κατορθώνει μὲ τὴ βοήθεια συγκεκριμένων ἰατρικῶν ἐφαρμογῶν.
  Γονεῖς!
  Ἡ κατάσταση ἔχει φτάσει στὸ ἀπροχώρητο! Σκεφθεῖτε τί ψυχολογικὰ προβλήματα θὰ προξενηθοῦν στὸ μέλλον στὰ παιδιὰ αὐτὰ ποὺ θὰ θελήσουν νὰ ἀλλάξουν τὸ φύλο τους, ἀλλὰ καὶ τὸ γεγονὸς ὅτι δὲν θὰ μποροῦν τὰ παιδιὰ αὐτὰ νὰ δημιουργήσουν οἰκογένεια καὶ νὰ φέρουν στὸν κόσμο ἀπογόνους.

 40. Δεν θα αφήσουμε να περάσει ο Σοδομισμός στα σχολεία 3 ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΔ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!!

  Ἔγκριτοι ἐπιστήμονες ἐπισημαίνουν τὸν κίνδυνο σοβαρῶν ψυχολογικῶν διαταραχῶν καὶ ἄλλων προβλημάτων σὲ περίπτωση ποὺ διαταραχθεῖ ἡ φυσικὴ ταυτότητα τοῦ φύλου.
  Θὰ θέλατε ποτὲ τὰ παιδιά σας νὰ ζοῦν χωρὶς νὰ ξέρουν ἂν εἶναι ἄνδρες ἢ γυναῖκες καὶ νὰ ἔχουν ὑποστεῖ ἐκφυλιστικὴ στείρωση;
  Ἀντιδράστε μέσα ἀπὸ τοὺς Συλλόγους Γονέων καὶ Κηδεμόνων, Ἐπιστημονικοὺς Φορεῖς, Ἑνώσεις Γονέων στὰ ἐκφυλιστικὰ φαινόμενα τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας.
  ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΑΙΣΧΙΣΤΗ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ!

 41. Δεν θα αφήσουμε να περάσει ο Σοδομισμός στα σχολεία ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΔ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!!

  Οὐσιαστικὰ καλοῦνται τὰ παιδιὰ νὰ διαλέξουν αὐτὰ τὸ φύλο τους (gender), ἀνεξαρτήτως ἀπὸ τὸ ἐὰν ἔχουν γεννηθεῖ ἀγόρια ἢ κορίτσια (sex).
  Δηλαδὴ, ἐὰν κάποιο παιδὶ «δέν αἰσθάνεται καλὰ» μὲ τὸ ὅτι γεννήθηκε ἀγόρι ἢ κορίτσι, νὰ μπορεῖ νὰ δηλώνει τὸ ἀντίθετο καὶ νὰ τὸ κατορθώνει μὲ τὴ βοήθεια συγκεκριμένων ἰατρικῶν ἐφαρμογῶν.
  Αν όλος αυτός ο ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ – ΣΩΜΑΤΙΚΑ, συρφετός των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ, με την απόλυτη ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ και ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ των γιαλαντζί «ανεξάρτητων… ΧΑΦΙΕΔΩΝ – ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ) και των ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ, θέλουν να βιώνουν στις βρωμερές ζωές τους τα ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΖΟΛΙΝΙ, δικαίωμά τους.
  ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΕΙΔΗ ΑΝΩΜΑΛΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.http://attikanea.blogspot.de/2017/01/blog-post_913.html

 42. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…
  Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ…
  ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ…
  ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΙΜΗΜΑ.
  ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
  Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ………ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ……

 43. Δεν σε διαβαζει κανεις.Εμεινες μονος σου.Και γραφεις και πολλα.Ελεος μαζι σου.Αντι να γραφεις για τα προβληματα του νησιου που δεν δουλευει τιποτα σωστα,μας γραφεις αλα κια αλα.Λιγος ο καιρος σας που θα ξεγκρεμιστειτε.Αυτη την φορα σας σιχαθηκαμε πραγματικα.

  • Γιατί φίλε μου εδω δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέει ο κος Δημήτρης ο Αινστάιν σε μάρανε…

  • Ο αρθρογράφος με αυτά που γράφει δεν δικαιούται να είναι καθηγητής! Ντροπή του!Δεν είναι απόψεις δασκάλου αυτές! Οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες και ο Καραματζιάνης αισχρός ρατσιστής! Έξω οι συνεργάτες των Γερμανοτσολιάδων από την Βουλή! Τιμωρία στους δολοφόνους του Φύσσα!

 44. Ευτυχώς που δεν είμαστε συμπατριώτες. Στο εξής θα ντρέπομαι και για την ιδιότητα του καθηγητή

  • μιλας εσυ τωρα και θα παραδεχεσαι οτι δεν εισαι συμπατριωτης ουτε καν πατριωτης

 45. Δουλεία. Ένα απ'τα θαύματα του δυτικού "πολιτισμού". http://attikanea.blogspot.de/2017/01/sex.html

  Ακόμα πιο θαυμαστός ο τρόπος με τον οποίο «καταργήθηκε», εφόσον εμποτίστηκε στην καθημερινότητά μας.

  Η σύγχρονη δουλεία μεταφράζεται πλέον ως η εξημέρωση του ανθρώπου σε ένα σύστημα που εγκληματεί νόμιμα επάνω του.
  Μια τέτοια μορφή σκλαβιάς είναι δυσδιάκριτη αφού ασκείται κατά κύριο λόγο στον νου, αφοπλίζοντας την συνείδησή του.
  Υπάρχουν όμως και σύγχρονες μορφές δουλείας που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις κοινές και «ξεπερασμένες» όπως θα θέλαμε να νομίζουμε.
  Το sex trafficking είναι η εμπορία ανθρώπων, κατά κύριο λόγω γυναικών, που πωλούνται υπό καθεστώς αιχμαλωσίας σε μαστροπούς. Σκοπός δεν είναι άλλος απ’την σεξουαλική εκτόνωση των πελατών σε σκλάβες, οι οποίες υπόκεινται καθημερινά σε αλλεπάλληλους βιασμούς.

 46. Δουλεία. Ένα απ'τα θαύματα του δυτικού "πολιτισμού". http://attikanea.blogspot.de/2017/01/sex.html

  Στο ντοκιμαντέρ «Sex Slaves» της σειράς Frontline, θα παρακολουθήσετε τον κόσμο του trafficking εκ των έσω, ακολουθώντας τον Viorel.
  Ο Viorel αναζητά την έγκυο σύζυγό του, η οποία απήχθη από σωματέμπορους στην Τουρκία και πουλήθηκε για 1000 δολάρια.
  Θα διεισδύσει στον υπόκοσμο, με κρυφές κάμερες και μικρόφωνα όπου θα καταγράψει ότι πληροφορία ίσως τον οδηγήσει στην αιχμάλωτη πλέον Katia, πριν χαθεί δια παντός στον λαβύρινθο της σεξουαλικής εκμετάλλευσης.
  https://youtu.be/3YkeG7GI3Us
  Αφιερωμένο εξαιρετικά στα αντράκια – βιαστές της μπουρδελότσαρκας.
  Πρωτότυπα βίντεο: http://youtu.be/lKgEJA1Yy6o http://youtu.be/Uc3mNjVfFe8 http://youtu.be/xPAD2qzfE-M
  http://youtu.be/-izSP1EUWWA http://youtu.be/8WSxUrPu2HU http://youtu.be/Lb1KJ0HZrfU
  Εμπορία Ανθρώπων μη γυρνάς την πλάτη. http://stoptrafficking.gr
  http://a21.grhttp://1109.grhttp://thea21campaign.org

 47. Δουλεία. Ένα απ'τα θαύματα του δυτικού "πολιτισμού" 2. http://attikanea.blogspot.de/2017/01/sex.html

  Στο ντοκιμαντέρ «Sex Slaves» της σειράς Frontline, θα παρακολουθήσετε τον κόσμο του trafficking εκ των έσω, ακολουθώντας τον Viorel.
  Ο Viorel αναζητά την έγκυο σύζυγό του, η οποία απήχθη από σωματέμπορους στην Τουρκία και πουλήθηκε για 1000 δολάρια.
  Θα διεισδύσει στον υπόκοσμο, με κρυφές κάμερες και μικρόφωνα όπου θα καταγράψει ότι πληροφορία ίσως τον οδηγήσει στην αιχμάλωτη πλέον Katia, πριν χαθεί δια παντός στον λαβύρινθο της σεξουαλικής εκμετάλλευσης.
  https://youtu.be/3YkeG7GI3Us
  Αφιερωμένο εξαιρετικά στα αντράκια – βιαστές της μπουρδελότσαρκας.
  Πρωτότυπα βίντεο: http://youtu.be/lKgEJA1Yy6o http://youtu.be/Uc3mNjVfFe8 http://youtu.be/xPAD2qzfE-M
  http://youtu.be/-izSP1EUWWA http://youtu.be/8WSxUrPu2HU http://youtu.be/Lb1KJ0HZrfU
  Εμπορία Ανθρώπων μη γυρνάς την πλάτη. http://stoptrafficking.gr
  http://a21.grhttp://1109.grhttp://thea21campaign.org

 48. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

  ΚΑΤΑΘΕΣΗ 560.630 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ PICTET BANK…Η PICTET BANK στην Γενεύη δεν είναι για όποιον και όποιον. Δεν είναι για την μαρίδα και δεν ασχολείται με την λιανική. Διαχειρίζεται ιδιωτικά πορτοφόλια αξία πολλών δις. Είναι απορίας άξιο πως καταδέχτηκε τα μόλις 560.630 δολάρια της ελληνίδας καλλιτέχνιδας. Εκτός και αν διαχειρίζεται και άλλα περιουσιακά στοιχεία και αυτά είναι μόνο τα μετρητά της.
  Κατά τα άλλα διατηρεί λογαριασμό και στην ALMA BANK (ομογενειακή) στις Η.Π.Α ενώ από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα εμπιστεύεται την ΠΕΙΡΑΙΩΣ με κάτι ψίχουλα…
  Συνεχίζεται…http://lobbystas.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%83-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%88%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF/

 49. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 2

  Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμήνευσε το «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» (Πρώτη εκτέλεση: Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Αντώνης Καλογιάννης – Ντουέτο )
  Το τραγούδι γράφτηκε για τον Στρατηγό Μακρυγιάννη και την Επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου 1843 που έφερε τις πρώτες εκλογές και το πρώτο δημοκρατικό σύνταγμα στη χώρα μας. Το ΠΑΣΟΚ καπηλεύτηκε την ημερομηνία με δήθεν σοσιαλιστική δημοκρατία και άλλες τέτοιου είδους παπαριές γιατί απλά ο λαός έπρεπε να έρθει στην εξουσία !
  Έτσι και η Αττικιουζέλ Άλκηστις-Σεβαστή με το καλλιτεχνικό Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε κάποια στιγμή στην εξουσία. Υπουργός Τουρισμού στην υπηρεσιακή κυβέρνηση. http://lobbystas.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%83-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%88%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF/

 50. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΤΖΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΕ ΝΑ ΥΨΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ

  ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

 51. το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας έθεσε σε κίνηση ανθρώπους και μηχανισμούς του, προκειμένου να περιοριστεί η μαζική εκροή ψηφοφόρων από όλα τα κόμματα προς τη Χρυσή Αυγή και επιπρόσθετα να μειωθεί η πιθανότητα να καταστεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Κόμματα όπως του Καμμένου, του Θεοδωράκη και του Λεβέντη και βεβαίως το κλεφτοΠΑΣΟΚ, έτυχαν της διαρκούς και βομβαρδιστικής προς τους ψηφοφόρους προβολής, την ίδια ώρα κατά την οποία η Χρυσή Αυγή όχι μόνο κατηγορούνταν με βάση ένα κατηγορητήριο-τραγέλαφο, αλλά επιπλέον, φιμωνόταν από κάθε μέσο ενημέρωσης. Παρά ταύτα, οι Αγωνιστές και οι Αγωνίστριες του Λαϊκού Συνδέσμου έδωσαν ένα σκληρό και άνισο Αγώνα και εν τέλει υπερίσχυσαν των αντιπάλων τους, καθιστώντας πανάξια το Κίνημα τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα.

 52. Έκτοτε, το σύστημα εξουσίας αναζήτησε κάθε μέσο ούτως ώστε να νοθεύσει την βούληση του Λαού, βούληση η οποία αποτυπώθηκε σε τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις όπου η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε τρίτο κόμμα. Διόλου συμπτωματικό το γεγονός ότι όλα τα υπόλοιπα κόμματα, τα οποία βρίσκονται σήμερα κάτω από τη Χρυσή Αυγή, επιδίωκαν -και αυτό πρόβαλαν και τα ΜΜΕ- την τρίτη θέση, ισχυριζόμενα πως αυτό θα αποτελούσε νίκη της «δημοκρατίας»!
  Όλα αυτά τα κόμματα απέδειξαν σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα, τον καθ’ όλα βρώμικο ρόλο τους: μοίρασαν τα συντρίμμια τους από δω και από κει, ισχυροποιώντας το μνημονιακό μέτωπο, το οποίο έχει καταχρηστικώς και παραπλανητικώς λάβει τον τίτλο του «συνταγματικού» τόξου.

 53. Ο πρόεδρος του Ποταμιού, ο οποίος με θράσος χιλίων πιθήκων διακήρυττε τον Ιανουάριο του 2015 πως το κόμμα του είναι η τρίτη δημοκρατική δύναμη στην Ελλάδα, τροφοδοτεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με βουλευτές, βουλευτές οι οποίοι εκλέχτηκαν για να… τελειώσουν τον παλαιοκομματισμό! Ομοίως το κόμμα Λεβέντη ψυχορραγεί, έχοντας διαδραματίσει το δικό του παιχνίδι συμφώνως με τα σχέδια των εξουσιαστών οπότε και δεν έχει πια λόγο ύπαρξης.
  Καταδεικνύεται συνεπώς ξεκάθαρα, η μεθόδευση του συστήματος διαπλοκής με σκοπό την επιβίωσή του. Στην πράξη, κάθε ψήφος η οποία δεν στήριξε τη Χρυσή Αυγή υπήρξε μια χαμένη ψήφος:
  Η ψήφος στο Σύριζα για λόγους που γνωρίζουν όλοι πλην αυτών που διορίστηκαν από την Αριστερά, οι οποίοι βεβαίως το γνωρίζουν αλλά βγάζουν το σκασμό διότι η μαρξιστική επανάσταση έγινε συνώνυμο του διορισμού στο δημόσιο.

 54. Η ψήφος στη ΝΔ διότι ψηφίζεις ΝΔ και παίρνεις αντιπρόεδρο κυβέρνησης Βενιζέλο (χθες) και Φώφη (αύριο). Άλλωστε τόσο ο πρόεδρος όσο και τα στελέχη της ΝΔ διαλαλούν όπου σταθούν και όπου βρεθούν πως ακόμη κι αν επιτύχουν αυτοδυναμία, θα επιδιώξουν συνεργασία με τα κόμματα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό (βλέπε κλεφτοπασοκαρία). Άρα ψηφίζεις Κούλη και παίρνεις υπουργούς όχι μόνο τη Φώφη αλλά και τους «έφεδρους», Τζέφρυ, Ρέππα, Καρχιμάκη, Λαλιώτη!

  Η ψήφος στα υπόλοιπα κόμματα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί όχι απλώς χαμένη, αλλά κυριολεκτικά ξεπουλημένη, για τους λόγους που αναλύθηκαν ανωτέρω.

 55. Εν κατακλείδι, το τυραννικό Καθεστώς ρίχνει κάθε του όπλο στη μάχη και χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να μην εκφρασθεί αγνά και καθάρια η χαλύβδινη θέληση του Ελληνικού Λαού. Είναι μάλιστα εξόχως ενδιαφέρον το γεγονός ότι άπαντες οι πολιτικοί αναλυτές προεξοφλούν την εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής, άνοδος η οποία δύναται να φθάσει μέχρι του σημείου «ατυχήματος», με «ατύχημα» την ανάδειξη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών σε αξιωματική αντιπολίτευση.
  Η Ελληνική Νεολαία αγωνίζεται και κραυγάζει με όλη τη δύναμη της Ψυχής της: Καμία χαμένη ψήφος προς το κλεπτοκρατικό τόξο, Ατύχημα και ξανά Ατύχημα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

  Πηγή: antepithesi.gr

 56. Κρήτη: Ισόβια στον Πακιστανό που σκότωσε με μπαλτά ομοεθνή του και επιχείρησε να βιάσει την γυναίκα του εργοδότη του

  Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, καθώς και 20 χρόνια και 16 μήνες κατά συγχώνευση για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης στον 28χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος δολοφόνησε έναν συμπατριώτη του με μπαλτά, προσπάθησε να βιάσει μία γυναίκα και επιχείρησε να σκοτώσει ακόμη δύο ανθρώπους, το 2014, στην Ιεράπετρα Λασιθίου!

 57. κ. καθηγητή(Ο Θεός να σε κάνει)Όποιος διαφωνεί έχει πολλές επιλογές ΕΚΤΟΣ Ελλάδας! Συ είπας….και ευτυχώς που υπογράφεις σαν καθηγητής και όχι σαν εκπαιδευτικός…ευτυχώς…

 58. ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΝΕ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»!!1

  το μακρύ χέρι του συστήματος (ΚΚΕ), έχει αναλάβει εργολαβικά να στέλνει τους μπράβους του στα σχολεία που πρωτοπάνε τα «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα», για να τρομοκρατούν τους γονείς των ελληνοπαίδων και να μην αντιδράσουν!
  Πράγματι, εκτός από την περίπτωση σχολείου της Νέας Ιωνίας Βόλου, που αναφέρει η αναγνώστρια, βρήκαμε και δεύτερη περίπτωση στην Νέα Ζωή Περιστερίου, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση των λακέδων του μνημονιακού ψευδοκράτους και των διεθνών αφεντικών τους, καλούνται οι μπράβοι (επαγγελματίες κομμουνιστές) να παίξουν το ρόλο του πορτιέρη σε σχολείο της περιοχής, στο οποίο θα πρωτοπάνε «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα» – αλλά χωρίς αυτή τη φορά να λένε ημέρα και ώρα, προφανώς για λόγους… ασφαλείας. Ιδού η σχετική κατάπτυστη ανακοίνωση-κάλεσμα:

 59. ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΝΕ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»!! 2

  «… Η ΚΟΒ Ν. Ζωής καλεί το λαό να απομονώσει τις ρατσιστικές και ξενοφοβικές φωνές και να αναπτύξει με τους πρόσφυγες την κοινή πάλη ενάντια στον κοινό εχθρό… Καλωσορίζουμε τα προσφυγόπουλα, παιδιά που βίωσαν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, από μικρή ηλικία. Τα υποδεχόμαστε για να τα βοηθήσουμε να κοινωνικοποιηθούν μέσα από το σχολείο. Ανοίγουμε την αγκαλιά μας και τα υποδεχόμαστε με δώρο ένα τετράδιο, και γόμες και μολύβια, μαζεύουμε σχολικά είδη και την πρώτη μέρα διοργανώνουμε την υποδοχή τους».
  (ΥΓ): Πόσο πάει το μπραβιλίκι, συντρόφια; Γιατί εσείς τζάμπα δε δίνετε ούτε «του Αγγέλου σας νερό»!ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο SORROS!!

 60. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ??
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΠΕΡΝΑΕΙ ΒΑΘΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ. ΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

 61. ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΝΕ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»!! 3

  Είπαμε, όπου υπάρχουν αντιδράσεις των Ελλήνων γονέων στην «φοίτηση» των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων», πάνε τα ΚΝΑΤ και οι συμμορίες των αριστεριστών επιστράτων του Σόρος, για να τους τρομοκρατήσουν. Όπου δεν υπάρχουν αντιδράσεις, επί της υποδοχής είναι το σταλινικό καθηγηταριό. Ιδού σχετικό ρεπορτάζ από τα Τρίκαλα:
  «Τα προσφυγόπουλα που έφτασαν χθες, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, για να ξεκινήσουν τη φοίτησή τους στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, καλωσόρισαν οι εκπαιδευτικοί που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.
  Έδειξαν έτσι έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, που συνδυάστηκε με παράδοση ειδών γραφικής ύλης (τετράδια, μολύβια, μαρκαδόρους κ.α.), που συγκέντρωσαν το προηγούμενο διάστημα…ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο SORROS!!

 62. ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΝΕ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»!! 4

  Να δυναμώσει τώρα ακόμη περισσότερο η αλληλεγγύη!
  Καλωσορίζουμε τα προσφυγόπουλα στις γειτονιές και τα σχολειά μας!».
  (ΥΓ) 1: Τα καλωσορίζουν «στις γειτονιές και στα σχολεία» τους… Αλλά όχι στα σπίτια τους. Είπαμε, κομμούνια είναι, όχι… κορόιδα!
  (ΥΓ) 2: Αλήθεια, σε ποια γλώσσα μιλάνε στα «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα» οι σταλινοτσολιάδες καθηγητές; Μπορούν να μας το διευκρινίσουν τα συντρόφια του «Ριζοσπάστη»;

 63. Σύριζα η κυβέρνηση των ακραίων..ποια η Διαφορά ανάμεσα στον Π.Πολάκη & Λαγό νέοι Νεοναζί του Μέσου Έλληνα κ

  Κομπλεξικοί του Σύριζα (όχι όλοι) κ αμόρφωτοι βαμμένοι τυφλοί από το μίσος….πεστε μου την διαφορά Πολάκη vs Λαγού..Ευχαριστώ

 64. ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ?ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ?ΓΙΑΤΙ?ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛ ΤΖΑΜΠΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΟΡΟΚΛΟΠΕΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.ΦΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΑΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΧΑ ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ.

 65. ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ. Το Έθνος των Ελλήνων έζησε και πριν το ευρώ,

  θα ζήσει και μετά απ΄αυτό.ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΘΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΣΠΑΡΤΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ. Ο ΗΡΩΑΣ ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ 1 ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΓΕΝΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΥΣ.

 66. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 1.500 ΕΥΡΩ

  ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ??ΒΡΕ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΩ? ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΤΟ !!!!!

 67. Η ώρα επιβάλλει αποφάσεις. Δοκιμάστηκαν όλα τα σχήματα. Η Νέα Δημοκρατία με τον ευρωπαϊσμό της και τις φιλελεύθερες επιλογές, το σοσιαλδημοκρατικό ΠΑΣΟΚ, σήμερα με παταγώδη αποτυχία στην τελευταία πράξη του δράματος η αριστερά με την συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.
  Όλα δοκιμάστηκαν και όλα απέτυχαν. Οδήγησαν στην χρεοκοπία, την κατοχή, την υποβάθμιση, την δυστυχία. Η μόνη πολιτική δύναμη, αυτή που εξ’ αρχής έδειξε τη διάσταση του προβλήματος που δημιουργούν και συντηρούν οι ξένοι και οι λακέδες τους, είναι ο εθνικισμός. Ο δικός μας Ελληνικός εθνικισμός, έτοιμος να οικοδομήσει ένα κυρίαρχο κράτος με σεβασμό στην ιστορία του έθνους και προοπτικές μέσα από τις αστείρευτες δυνάμεις του πνευματικές, ηθικές και υλικές.

 68. Στην οικονομία σχεδόν καμία μικρή επιχείρηση δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην κούρσα των φόρων, των εισφορών, των τραπεζικών υποχρεώσεων και της ακατάσχετης εισόδου των καρτέλ. Η επιβίωση είναι το μόνο ζητούμενο. Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν κερδοφορία μόνο σε μία από τις δέκα. Κι’ όλα αυτά μετά από χιλιάδες αυτοκτονίες εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες Έλληνες σε άλλες χώρες, δεκάδες χιλιάδες λουκέτα.
  Τώρα στο στόχαστρο και ο αγροτικός κόσμος για να δοθεί το κτύπημα στην παραγωγή και στην διατροφική αλυσίδα όπου ο έλεγχος των νέων είναι επίσης ασφυκτικός. Στη σειρά παρέλυσαν η οικοδομή, το αυτοκίνητο, το εμπόριο, τώρα και ότι έχει απομείνει από την γεωργία, τη μελισσοκομία, την αλιεία, την κτηνοτροφία. Ο βίαιος μετασχηματισμός της οικονομίας είναι μέρος του σχεδίου εθνικού αφανισμού.
  Το ασφαλιστικό μαζί με το τεράστιο δημογραφικό φαίνεται επίσης να παίρνουν το δρόμο για την μεταβολή του Ελλήνων σε επαίτες.

 69. Υπεράσπιση η χρυσή πορδή …. Καλά αυτός που γράφει τόσα σχόλια για να υπερασπιστεί τον τοπικό φασίστα πληρώνεται;Όλη μέρα γράφει; Δεν δουλεύει; Τι είναι αυτοί ρε; Θα μας φάνε λάχανο.Κρύβουν τόσο μίσος που αν πάρουν και κάποια εξουσία μαύρο φίδι που μας έφαγε…… Θα πάμε ξανά για εμφύλιο…Παναγιά βοήθα…..

 70. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

 71. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ (ΧΑΣΑΠΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ) ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ!

  Εκτός από το πεθαμένο -κι άταφο!- απόκομμα των ψεκασμένων, ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής («σκληρή απάντηση στα χρυσαύγουλα» την χαρακτήρισαν οι ψεκασμένοι –αλλά και… διορισμένοι!- τσαρλατάνοι του διαδικτύου) για τα γεγονότα σε σχολείο του Περάματος, εξέδωσε και ο Γιάννης Μοίρας.
  Τι μέρος του λόγου είναι ο ψεκασμένος αριστεριστής Μοίρας; Καθόλου τυχαίο πρόσωπο! Σκεφτείτε ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ σύγχρονος Έλληνας πολιτικός που παρουσιάζει στο βιογραφικό του συνάντηση με τον σιωνιστή ΧΑΣΑΠΗ της Κύπρου, Χένρι Κίσσινγκερ!

  Τιμή μας και καμάρι μας να έχουμε απέναντί μας τοιούτους «υπερπατριώτες»!

 72. Τώρα όσον αφορά τα λεγόμενα επεισόδια που προκάλεσαν οι Χρυσαυγίτες, καθώς και οι συνήθεις χωρίς μώλωπες και εκδορές ξυλοδαρμοί, τα βίντεο δείχνουν κάποιους μέσα στην αίθουσα που προσπαθούν ν’ απαγορεύσουν την είσοδο στο χώρο του σχολείου σ’ ενα Έλληνα βουλευτή, αυτόν να προσπαθεί να μπει και αυτούς ματαίως να προσπαθούν να τον κρατήσουν έξω. Ούτε ξυλοδαρμούς είδαμε, ούτε προπηλακισμούς, ούτε εκδηλώσεις βίας, ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά που τα τελευταία χρόνια αποτελούν φαντασιοπληξίες των ΜΜΕ, όσον αφορά την και ανύπαρκτη βία των Χρυσαυγιτών, που πάντα αφήνει πίσω της εκατόμβες ανύπαρκτων νεκρών και τραυματιών. Ακόμη και τώρα που στη δίκη της Χρυσής Αυγής, σχεδόν όλες οι κατηγορίες για επιθέσεις και άγριους ξυλοδαρμούς σε αλλοδαπούς και αριστερούς, έχουν σχεδόν καταρριφθεί, ακόμη και τώρα που τα δήθεν αθώα θύματα των Χρυσαυγιτών στις καταθέσεις τους πίπτουν από αντίφαση σε αντίφαση, οι διάφοροι άθλιοι δημοσιογραφίσκοι επιμένουν να αναφέρονται στην χρεοκοπημένη ως επιχείρημα βία.

 73. Διότι όσο και να μην αρέσει, όσο και να είναι αδύνατο να γίνει αποδεκτό, η Χρυσή Αυγή αποτελεί ένα απολύτως νόμιμο πολιτικό κόμμα, το οποίο στοχεύει στην ενότητα και στη αδελφοσύνη του Ελληνικού Λαού, όχι στη διασπορά μίσους και διχασμού.
  Δεν πέταξαν οι Χρυσαυγίτες έξω από το σχολείο τους γονείς που ήθελαν την έλευση των αλλοδαπών μαθητών, αλλά αντίθετα οι δημοκράτες και λάτρεις της ελευθερίας «Αλληλέγγυοι» προσπάθησαν για μια ακόμη φορά να αποκλείσουν και να φιμώσουν τη φωνή αντίδρασης και την παρουσία διαμαρτυρίας των μελών του Εθνικιστικού Κινήματος. Διότι στο σχολείο εμείς πήγαμε για να καταγγείλουμε, όχι για να ξυλοκοπήσουμε.

 74. Όσο για την ανακοίνωση των ανθελλήνων και λαθρολάγνων που καλούν γονείς και συλλόγους να υποδεχτούν και ν’ αγκαλιάσουν τα προσφυγόπουλα, τους προτρέπουμε, αφού είναι τόσο φιλεύσπλαχνοι και ανθρωπιστές, να μην αφήνουν τα «προσφυγόπουλα» να παγώνουν και να υποφέρουν στο Σχιστό, αλλά να τα πάρουν στα σπίτια τους, μαζί με τις μηνιγγίτιδες, τις φυματιώσεις, τις ηπατίτιδες και την ψώρα. Έτσι θα δείξουν εμπράκτως και απόλυτα την αλληλεγγύη τους και θα αποδείξουν ότι δεν περιορίζονται απλώς σε μεγαλόστομες μπούρδες.

  Όσον δε αφορά τα σχολεία που εκεί πηγαίνουν παιδιά Ελλήνων Πολιτών που στην πλειοψηφία τους δεν επιθυμούν να δεχθούν παιδιά λαθρομεταναστών, καλά θα κάνουν να αποφεύγουν τους πειραματισμούς τους και τα τεχνάσματα για αποκόμιση πολιτικής υπεραξίας. Διότι στην πλάτη των Ελληνόπουλων, στην πλάτη των παιδιών μας δεν θα παίξει κανείς κερατάς τα κομματικά και ιδεολογικά του παιχνιδάκια.

 75. σον αφορά το επιχείρημά τους, ότι οι «πρόσφυγες» δεν ήρθαν στην Ελλάδα για τουρισμό, αλλά για να γλυτώσουν τον πόλεμο και την καταστροφή, θα επισημάνουμε ότι κατ’ αρχάς κανείς δεν τους κάλεσε εδώ, ας πήγαιναν σε γειτονικές μουσουλμανικές χώρες και κατά δεύτερον, επειδή στις πατρίδες τους έχουν πόλεμο και καταστροφή δεν έχουμε την φιλανθρωπία και την επιθυμία να τους επιτρέψουμε να τα κουβαλήσουν μαζί τους εδώ. Διότι αυτό πάνε να κάνουν.

  Ας μην ξεχνάμε ότι και στα σχολεία του Αθηναϊκού κέντρου πριν καιρό δεχθήκαμε παιδιά μουσουλμάνων λαθρομεταναστών ή αλλόθρησκων μεταναστών και όταν έγιναν περισσότερα από τα Χριστιανόπουλα, ζήτησαν να καταργηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, διότι προσβάλει το θρησκευτικό τους συναίσθημα.

 76. Τα σχολεία μας λοιπόν θα παραμείνουν Ελληνικά και Χριστιανικά, όσο και αν αντιδρούν οι ανθέλληνες και εθνομηδενιστές της κυβέρνησης, καθώς και τα διάφορα παρακλάδια τους που συντηρούνται υλικά, εξαργυρώνοντας την αλληλεγγύη τους προς τους λαθρομετανάστες.
  Όσον αφορά της δηλώσεις του αρχισαλτιμπάγκου Κουτσούμπα, που μας χαρακτήρισε «υπόδικα, τσιράκια, του Κεφαλαίου» του επισημαίνουμε, ότι από τις οικονομικές ατασθαλίες και τις διάφορες αρπαχτές που γίνονται στο κόμμα του, δεν επέτρεψε στο ΣΔΟΕ να κάνει οικονομικό έλεγχο και επιπλέον ότι αυτός και οι ομοϊδεάτες του που αυτοπροβάλλονται ως πολέμιοι του Καπιταλισμού, ας ανοίξουν το «Σπίτι του λαού» στον Περισσό για ας φιλοξενήσουν λαθρομετανάστες αποδεικνύοντας ότι εφαρμόζουν έμπρακτα τον προλεταριακό διεθνισμό. Διαφορετικά ας βγάλουν το σκασμό, γιατί πλέον ο Ελληνικός Λαός τους έχει καταλάβει.

 77. στην Παιανία: Άγριες συμπλοκές σε «κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων» βιντεοhttps://www.youtube.com/watch?v=yjb6NiI-8Sw

  Μετά την δακρύβρεχτη, λοιπόν, έκκληση του Μητσοτάκη να υπάρξει μία τέτοια δομή σε κάθε γειτονιά (εκτός από την δική του βεβαίως βεβαίως) είδαμε ότι χθες το βράδυ στο συγκεκριμένο κέντρο έγιναν φοβερά επεισόδια όταν αφγανοί συνεπλάκησαν με πακιστανούς, χρησιμοποιώντας ξύλα, ρόπαλα, κατσαβίδια και ό,τι άλλο μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο.
  Μιας και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τέτοια φαινόμενα είναι καθημερινά μεταξύ «παιδιών» και «προσφυγόπουλων» αναμένουμε την σχετική επιχειρηματολογία προκειμένου να στεγαστούν στα ίδια σχολεία με τα παιδιά των Ελλήνων και πώς θα διασφαλιστεί ότι τέτοια φαινόμενα δεν θα υπάρξουν αύριο σε κάποιο δημοτικό σχολείο με μαντράχαλους να επιτίθενται σε 9χρονα Ελληνοπουλα.

 78. Απειλεί με πόλεμο η Τουρκία: «Η Κύπρος είναι τουρκική - Θα χυθεί αίμα» 1

  Για όσους ακόμα ονειροβατούν βλέποντας θετικές ρητορικές εκ μέρους της Άγκυρας, μη κατανοώντας ποιους έχουμε απέναντι μας, θα πρέπει να διαβάσουν τις δηλώσεις του σύμβουλου του Τούρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, και πρώην δημοσιογράφου σε τηλεοπτική εκπομπή στο κρατικό κανάλι TRT, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κυπριακό, εκφράζοντας -ως συνήθως- τις ακραίες απόψεις του.
  Ο Μπουλούτ υποστήριξε ότι η Κύπρος είναι τουρκική και έχουν δώσει το αίμα τους γι’ αυτήν πολλοί ήρωες. «Πώς πήραμε πίσω την Κύπρο; Με το αίμα που έχυσαν οι ήρωές μας την πήραμε. Εάν κάποια χώρα της Ε.Ε. θέλει να πάρει την Κύπρο και δεχθεί να πληρώσει το ίδιο τίμημα, ιδού, εκεί είναι η Κύπρος, ας πάει.
  Εκείνοι που ονειρεύονται με επιτραπέζια παιχνίδια να χωρίσουν από την πατρίδα Τουρκία την Κύπρο, την οποία πήραμε με το αίμα των ηρώων μας, τότε ας έρθουν αν είναι έτοιμοι να πληρώσουν το ίδιο τίμημα.

 79. Απειλεί με πόλεμο η Τουρκία: «Η Κύπρος είναι τουρκική - Θα χυθεί αίμα» 2

  Μην εμπιστεύεστε ούτε τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο, ούτε τη λογική της βασίλισσας, ούτε τα παιχνίδια της Ε.Ε., ούτε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που στέγασε τους τρομοκράτες, ούτε εκείνους που αναθρέψαμε στην Τουρκία. Κάθε εκατοστό της Κύπρου που ποτίστηκε με το αίμα ηρώων θα το δώσουμε μόνο με αντάλλαγμα αίμα», είπε.
  Και συνεχίζοντας το ντελίριό του: «Δεν θα δώσουμε σπιθαμή γης ούτε στην Ανατολία, ούτε νοτιο-ανατολικά, ούτε στη Μεσόγειο, ούτε στη Μαύρη Θάλασσα. Aν κάποιος θελήσει να πάρει την Κύπρο, ο μόνος τρόπος είναι να δώσει το αίμα του για κάθε εκατοστό γης, όπως έδωσαν οι ήρωές μας. Η Κύπρος είναι χώμα τουρκικό και, αν δεν πεθάνουμε όλοι μας, η Κύπρος θα συνεχίσει να είναι χώμα τουρκικό. Όποιος ονειρεύεται την Κύπρο, θα σπάσει τα μούτρα του, αυτό είναι το μόνο βέβαιο», είπε χαρακτηριστικά.

 80. Απειλεί με πόλεμο η Τουρκία: «Η Κύπρος είναι τουρκική - Θα χυθεί αίμα» 3

  «Στην προσπάθεια να κατακτηθεί η Τουρκία, αυτοί που ονειρεύονται να τερματίσουν την ύπαρξη της τουρκικής σημαίας και του λάβαρου στην Κύπρο το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη ένδειξη και το σύμβολο της ύπαρξης μας στη Μεσόγειο θα απογοητευτούν. Αν έχετε τη δύναμη και το θάρρος, μπορείτε πληρώνοντας το τίμημα να πάρετε την Κύπρο που πληρώσαμε με το αίμα του κάθε ήρωά μας», δήλωσε εμφαντικά.
  Σχολιάζοντας τις δηλώσεις λίγο νωρίτερα στο ίδιο κανάλι του Μουσταφά Ακιντζί, ανέφερε ότι τον λύπησε που ο Τ/Κ ηγέτης είπε ότι αν μπει όλη η Κύπρος στην Ε.Ε. θα ωφελήσει και την Τουρκία. «Η τουρκική Δημοκρατία έχει ΑΕΠ σήμερα κοντά στο ένα τρις και διαθέτει το μεγαλύτερο στρατό στον κόσμο. Δεν έχει ανάγκη η Τουρκία καμία βοήθεια από μία Κύπρο στην Ε.Ε.».

 81. Απειλεί με πόλεμο η Τουρκία: «Η Κύπρος είναι τουρκική - Θα χυθεί αίμα» 4

  Εξάλλου, όπως είπε ο Γιγίτ Μπουλούτ, «ποιον ωφελεί η ‘ΤΔΒΚ’ να γίνει μέλος με το νησί της Κύπρου της Ε.Ε. και οι Τούρκοι να πηγαίνουν στην Κύπρο με βίζα Σένγκεν; Η Ε.Ε. δεν τήρησε τις υποσχέσεις της στους Τούρκους, δεν κράτησε το λόγο της για την κατάργηση της βίζας, δεν τήρησε καμία υπόσχεσή της που έδωσε στην Τελωνειακή Ένωση. Δεν τήρησε καμιά υπόσχεσή της για οικονομική βοήθεια και επιπλέον έχει δώσει καταφύγιο σε τρομοκράτες όπως το ΡΚΚ και τη FETÖ. “Δεν έχει ανάγκη η Τουρκία καμία βοήθεια από μία Κύπρο στην Ε.Ε.», είπε.
  Και συνέχισε λέγοντας: «Το να συμμετάσχει στην Ε.Ε. η ‘ΤΔΒΚ’ της Κύπρου που είναι ένα σημαντικό νησί για την Τουρκία, να ανακατευτεί δηλαδή μέσα σε μια ζύμη, είναι απαράδεκτο και ειδικά να παραδοθεί η τουρκική ύπαρξη στην βρετανική ηγεμονία. Η Τουρκική Δημοκρατία δεν πρόκειται να αποδεχτεί μια τέτοια συμφωνία. Επομένως μόνο τους εαυτούς τους ξεγελούν όσοι πιστεύουν με εγγλέζικα μυαλά και μυαλά Ε.Ε. ότι εξαπατούν την Τουρκία και θα φέρουν αυτό το παιχνίδι που συνεχίζεται εδώ και αιώνες σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα».

 82. Αναφέρεις τα αυτονόητα αλλά δεν θέλουν να το καταλάβουν γιατί έχουν σχέδιο και συμφέροντα αγαπητέ Γιατί στην Ελλάδα των Μνημονίων και της παραπληροφόρησης όποιος αντιστέκεται στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και διεκδικεί τα νόμιμα δικαιώματά του είναι… Χρυσαυγίτης.
  Αφού λοιπόν θέλουν να τους χαρακτηρίζουν έτσι, ας το κάνουν! Είναι τιμή μας όποιος αντιστέκεται, να παίρνει τον τίτλο του Χρυσαυγίτη!

 83. Ο άνθρωπος δεν διδάσκει σε κανένα σχολείο. Δεν είναι διορισμένος (γιατί άραγε;)
  Μ’ αυτά που γράφει ελπίζει να τσιμπήσει ιδιαίτερα από τα χρυσαύγουλα

 84. Από τη μια, για χάρη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ υπερασπίζεται τα δικαιώματα της (γνωστής σε όλους) Χρυσής Αυγής, από την άλλη, με ύφος ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ παλαιάς κοπής, «Όποιος διαφωνεί έχει πολλές επιλογές ΕΚΤΟΣ Ελλάδας!»!!!!!
  Από πότε ρε φίλε έγινες ιδιοκτήτης της Ελλάδας και λες ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει;
  Πήραν αέρα τα μυαλά σου ξαφνικά και κοίταξέ το.
  Και από που κι ως που, εσύ που γράφεις αυτές τις αρλούμπες, σέβεσαι τον Ελληνικό πολιτισμό;
  Τι σχέση έχει ο φασισμός με την Ελλάδα;
  Και πώς, με όσα πρεσβεύεις, έχεις το θράσος να κωλοτρίβεσαι δίπλα σε Δεσποτάδες; Και αυτοί πώς σε κάνουν δεκτό;

  • Φασίστας θεωρώ ότι είσαι εσύ που βρίζεις, λες χυδαιολογίες και προπάντων γράφεις ανώνυμα. Οι φασίστες και κατάδικοι και κάτι μικρά ανθρωπάκια σαν και εσένα πανε τον τόπο μας πίσω. Μπράβο κε Δημήτρη εγώ δεν έχω το θάρρος να μιλήσω επώνυμα

 85. ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ.ΝΑ ΕΥΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.

  ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΑΣΤΟΙΧΙΩΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ .ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ?ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ?ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ?ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥ.ΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ,ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ?ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ AMERIKHS ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ,ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ?ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥΒΛΟ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

 86. Έχει πλέον καταντήσει… ρουτίνα, η είδηση ότι κάποιος υπουργός ανακοινώνει προσλήψεις στο Δημόσιο! Έτσι, μετά τον Βερναρδάκη που εξήγγειλε 10.000 προσλήψεις, την Γεροβασίλω που πρόλαβε και υπέγραψε τους διορισμούς εκατοντάδων αθλητών, έρχεται τώρα και η Φωτίου –του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης- και ανακοινώνει την πρόσληψη 1.450 σε 254 δήμους της χώρας. Ιδού η σχετική ανακοίνωση:
  «Σήμερα σχεδιάζεται η πρόσληψη 1450 εργαζομένων σε 254 Δήμους. Οι προσλήψεις αυτές, αναγκαίες για τη λειτουργία των δομών καταπολέμησης της φτώχειας και των Κέντρων Κοινότητας, θα γίνουν κατά κύριο λόγο από τους Δήμους…».

 87. Για να τα καταλαβαινουμε ολοι γιατι. Ετσι να τα λετε ολοι. Αντε να δουμε μηπως βγαλουμε ακρη

 88. Για να κλείσουμε την Κουβέντα γιατί πολύ κράτησε …ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ σε όσους γράψανε….λοιπόν ποια η Διαφορά μεταξύ του Πολάκη vs Λαγού….????? ποιος είναι περισσότερο χουντικός και φασίστας ???? ευχαριστώ αδέλφια μου…!!!!!

 89. Αγαπημένοι συντοπίτες μου για να κλείσουμε γιατί πολύ τράβηξε η επικοινωνία μας θέλω να κάνω μια ερώτηση Ποια η ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ του ΠΟΛΑΚΗ VS ΛΑΓΟΥ ?? Ποιος από τους δύο είναι πιο φασίστας και χουντικός? ποιος βρίζει και απειλεί και τραμπουκίζει περισσότερο ? ποιος φωνάζει και χτυπάει τα χέρια και απειλεί την ελευθερία των μέσων? Εδώ σας θέλω όλους … Μήπως οι υποστηρικτές του Σύριζα είναι καλύτερο να ψηφίσουν Λεβέντη!! πολύ θα ήθελα να μετρήσω ψήφους…. 1) ΠΟΛΑΚΗΣ ή 2) ΛΑΓΟΣ…… Ξυπνήστε αδέλφια μου και παλιά μου φιλαράκια και θα τα πούμε αύριο με ουζάκι και μεζέ

 90. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σχέση μπορεί να έχει, η εκπαίδευση των παιδιών προσφυγόπουλων και μεταναστών, με την » αδιαπραγμάτευτη » αξιοπρέπεια, περηφάνεια, και ελευθερία μας, (των Ελλήνων προφανώς), γιατί για των υπολοίπων ούτε συζήτηση να γίνεται. Οποίος στρουθοκαμηλισμός Κύριε Καθηγητά’. Και μετά ψάχνομαι να βρούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας μας. ‘.’.’

  1

  • υποφερουν διπλα σου, αν δεν τους βλεπεις τοτε οχι μονο δεν καταλαβαινεςι αλλα εισαι τυφλος ή εθελοτυφλεις.

 91. Αυτοί οι «ενεργοί χρυσοπορδίτες» που είναι εξαφανισμένοι να τους ρίξω κανά γιαούρτι…?

  • Βλεπα εσυ μην πατησεις καμια ζαρτιερα και σκονταψεις και στον φερμαρει κανα πακιστανι

 92. Η Χρυσή Αυγή μήνυσε τους συκοφάντες - Κρύβονται για να αποφύγουν την αυτόφωρη σύλληψη!!

  Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά της παρουσιάστριας Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση.
  Στις τελευταίες εκπομπές της Στεφανίδου στο κανάλι «Ε» όπου παρουσιάστηκε το θέμα με την παρέμβαση του Συναγωνιστή Λαγού στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος στο πλευρό των Γονέων που αντιδρούν στην ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών στο σχολείο, έγινε σωρεία ψευδών και συκοφαντικών αναφορών.
  Παρόλο που υπάρχουν αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα ότι η παρουσία της Χρυσής Αυγής εκεί ήταν ειρηνική και ότι σε κανένα σημείο δεν υπήρξε συμπλοκή, η εκπομπή αναπαρήγαγε τις συκοφαντίες περί ξυλοδαρμού (!) δασκάλων και γονιών από μερίδα Χρυσαυγιτών ή ακόμα και από τον ίδιο τον βουλευτή.
  Αυτήν την στιγμή οι αστυνομικές Αρχές έχουν κινηθεί για να φέρουν την παρουσιάστρια ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά αυτή κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

 93. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΔΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ .

 94. όλα τα εμετικά σχόλια τα γράφουν πληρωμένοι φασίστες που εργάζονται για να φέρουν το φασισμό στην Ελλάδα. Είναι γνωστοί πια από που χρηματοδοτούνται και σε τι στοχεύουν. Απλά βρήκαν ευκαιρία τώρα με τους μετανάστες. Αν δεν είναι οι μετανάστες σε άλλα θέματα το ίδιο κάνουν όσο άσχετα κι αν είναι. Ο στόχος είναι ένας. Να πάει ακροδεξιά η ελληνική κοινωνία για να μην κινδυνεύσει τίποτα στο σύστημα να αλλάξει. Δεξιά και ακροδεξιά, φασίστες και νεοφιλελεύθεροι είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

 95. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΜΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.

 96. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ.

  Όλοι αυτοί, οι οποίοι κατοικούν σε υπερπολυτελείς και ευρύχωρες οικίες – βίλες και έχουν σε ασφαλή απόσταση πολλών χιλιομέτρων τους «πρόσφυγες», δεν δικαιούνται να εκφέρουν άποψη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Γονείς των Ελληνόπουλων χθες στο Πέραμα, την Αλεξάνδρεια, την Φιλιππιάδα, σήμερα στο Πέραμα και αύριο και σ΄άλλες περιοχές της Ελλάδας.

 97. Πανικός και τρόμος έχει πέσει στους κόκκινους ολιγάρχες της χώρας, από την σημαντική αύξηση της απήχησης και των δυνάμεων της Χρυσής Αυγής – την οποία πληροφορούνται από «πρώτο χέρι», από τις κρυφές δημοσκοπήσεις!
  Έτσι, ο… άρχοντας των διοδίων σύντροφος Μπόμπολας –ο ΕΠΟΝίτης που έγινε βαρόνος- διαπιστώνει ότι «Η απειλή ξανάρχεται», στο κύριο άρθρο του -ζητωμνημονιακού- «Έθνους». Μάλιστα, στο άκρως κινδυνολογικό άρθρο, ομολογείται και η αυξημένη δυναμική της Χρυσής Αυγής. Ιδού:
  Εκμεταλλευόμενοι το υπαρκτό πρόβλημα του Προσφυγικού, οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να λειτουργήσουν όπως οι οπαδοί του Χίτλερ στον Μεσοπόλεμο, καλλιεργώντας το μίσος και απλώνοντάς το στην ελληνική κοινωνία.

 98. Σε μια Ελλάδα που υποφέρει την τελευταία εξαετία από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, είναι προφανές ότι οι χρυσαυγίτες προσδοκούν πως θα βρουν ευήκοα ώτα – και τα βρίσκουν: όχι μόνο στο Πέραμα αλλά και σε πολλές πόλεις μειοψηφίες ξεσηκώνονται για να εμποδίσουν τα προσφυγόπουλα…».
  Έλληνες, τρομάξτε ακόμα περισσότερο τον ολιγάρχη σύντροφο Μπόμπολα και τους υπολοίπους του συναφιού του! Πλαισιώστε τις τάξεις της Νίκης, αλλά και της Νέμεσης του Ελληνισμού! Για να πληρώσουν την κρίση αυτοί που την δημιούργησαν!

 99. Τελικά η απώλεια εγκεφαλικής λειτουργίας γίνεται σιγά σιγά αλλά γίνεται. Μπράβο στον αρθρογράφο που τολμά να παραδεχτεί με το άρθρο του ότι την έχει ήδη απωλέσει………………..

 100. ΠΡΟΣ.ξεγκρέμισμα άθλιοι.ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ οι νεοναζι δοσιλογοι του συριζα νδ πασοκ

  ανελ κλπ και εφεραν και τα χιτλερικα μνημονια !!!!ξυπνα κοιμισμενε!!!!

 101. Πρώτον όταν οι αχρείοι και άθλιοι άνοιξαν διάπλατα τα σύνορα της Πατρίδας μας, προκειμένου να επιτρέψουν σε στρατιές τριτοκοσμικών εισβολέων να εισέλθουν στα εδάφη μας, στις πόλεις, στις συνοικίες και στα χωριά μας, σαν τις μυξοπαρθένες βαυκάλιζαν το επιχείρημα ότι η Ελλάδα αποτελεί σταθμό μετεπιβίβασης για τις ευρωπαϊκές χώρες. Στην πορεία, όταν οι ευρωπαϊκές ηγεσίες θέτοντας υπεράνω των ανούσιων και κενών περιεχομένου ανθρωπιστικών και αλτρουιστικών αφορισμών, το συμφέρον των χωρών και των λαών τους και σφράγισαν τα σύνορα, οι ανεύθυνοι και ανίκανοι κυβερνώντες άλλαξαν το τροπάρι και άρχισαν να ομιλούν για ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών στις τοπικές κοινωνίες.
  Ενσωμάτωση ατόμων με διαφορετική θρησκεία, με διαφορετικά κουλτούρα, με διαφορετικά ήθη και έθιμα , με διαφορετικό τρόπο ζωής. Άτομα που σε όποια χώρα πήγαν ως φιλοξενούμενοι, το πρώτο που έκαναν ήταν να προσπαθήσουν να επιβάλουν το δικό τους τρόπο ζωής. Και εδώ δεν μιλάμε για κάποιο περιορισμένο αριθμό. Ομιλούμε για χιλιάδες.

 102. Και δεύτερον ποιοι είναι οι θρασύδειλοι;;; Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές οι οποίοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση των γονέων –το μόνο πολιτικό κόμμα από όσα προσκλήθηκαν- και πήγαν στο σχολείο για να τους στηρίξουν ή η ίδια η Τοπική Αυτοδιοίκηση και στη συνέχεια το Κράτος που θρασύδειλα και απροειδοποίητα προσπαθούν να επιβάλουν την εισβολή λαθρομεταναστών μαθητών μέσα στα Ελληνικά σχολεία;;; Ποιοι είναι οι τραμπούκοι;;; Οι Συναγωνιστές μας ή η Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Κράτος που καταστρέφουν τη ζωή και την καθημερινότητά μας και ως τραμπούκοι μας επιβάλλουν τις νοσηρές τους αποφάσεις και επιθυμίες, αδιαφορώντας παντελώς για τις απόψεις και τις αντιδράσεις μας ;;;;
  Όσον αφορά τους ισχυρισμούς, ότι οι μικροί λαθρομετανάστες που θα εισβάλουν ελέω της κυβέρνησης σε ελληνικά σχολεία, είναι ελεγμένοι υγειονομικά, μόνο και μόνο η άθλια κατάσταση που επικρατεί στους καταυλισμούς, με φυματιώσεις, πνευμονίες, ηπατίτιδες και ψώρα τους διαψεύδει.

 103. Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά της παρουσιάστριας Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση.
  Στις τελευταίες εκπομπές της Στεφανίδου στο κανάλι «Ε» όπου παρουσιάστηκε το θέμα με την παρέμβαση του Συναγωνιστή Λαγού στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος στο πλευρό των Γονέων που αντιδρούν στην ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών στο σχολείο, έγινε σωρεία ψευδών και συκοφαντικών αναφορών.
  Παρόλο που υπάρχουν αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα ότι η παρουσία της Χρυσής Αυγής εκεί ήταν ειρηνική και ότι σε κανένα σημείο δεν υπήρξε συμπλοκή, η εκπομπή αναπαρήγαγε τις συκοφαντίες περί ξυλοδαρμού (!) δασκάλων και γονιών από μερίδα Χρυσαυγιτών ή ακόμα και από τον ίδιο τον βουλευτή.

  Αυτήν την στιγμή οι αστυνομικές Αρχές έχουν κινηθεί για να φέρουν την παρουσιάστρια ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά αυτή κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

 104. Με τον αναμενόμενο τρόπο αντέδρασε η παρουσιάστρια του «Ε», Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία σήμερα μηνύθηκε από τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό για συκοφαντική δυσφήμηση.
  Η εν λόγω παρουσιάστρια, στην εκπομπή της οποίας έγινε σωρεία συκοφαντικών και ψευδών αναφορών για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, εξαφανίστηκε και κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψή της από τις Αρχές στα πλαίσια του αυτοφώρου.
  Μάλιστα, έχει κλείσει το κινητό της και κρύβεται σαν το ποντίκι για να αποφύγει την τσιμπίδα του νόμου.
  Πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει φυγαδευτεί άρον – άρον από τα στούντιο του καναλιού και να έχει ζητήσει παράνομα από τον εισαγγελέα να λήξει η χρονική περίοδος του αυτοφώρου απόψε τα μεσάνυχτα, ώστε να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη.
  Κατά την πάγια τακτική όλων των συκοφαντών μόλις αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου, εξαφανίζονται…

  • Η πσεφτρα η Τατιανα που σηκωφαντει τον λαγο που ταχα ινε τραμπουκως! Ρε ουστ από κει και λίγα σας είπε! Κατακάθια!

 105. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ?ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ.ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

  • Δεν έχουν ανάγκη από λάσπη οι δολοφόνοι. Είναι ούτως ή άλλως βουτηγμένοι στα σ…..

 106. στα γεγονότα της Βεροίας και στο ότι κανένα κόμμα δεν καταδίκασε την επίθεση κατά των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πώς είναι δυνατόν, όμως, να την καταδικάσει, όταν όλα σχεδόν είχαν βγάλει ανακοινώσεις κατά των εγκαινίων των γραφείων μας; Το ΠΑΣΟΚ μάλιστα είχε το θράσος, το ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων και των Ιμίων του Σημίτη, να μιλήσει για πολιτικό υπόκοσμο! Από κοντά και δίπλα στα κόμματα του λεγομένου “συνταγματικού” τόξου και η ίδια η κρατική τηλεόραση, η οποία μίλησε αναφερόμενη στα επεισόδια στη Βέροια για αντιδράσεις… “πολιτών”!
  Ποιοι ήταν αυτοί οι “πολίτες”; Ποιοι άλλοι από τους προστατευόμενους από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρακρατικούς αναρχοκομμουνιστές, οι οποίοι προέβησαν σε σωρεία παρανόμων πράξεων χωρίς να γίνει ούτε μία σύλληψη, ούτε καν μία προσαγωγή! Είχαμε μάλιστα και το γεγονός το οποίο αποτυπώθηκε και σε βίντεο στο διαδίκτυο τους δήθεν πολίτες να σχίζουν και να καταστρέφουν ενώπιον αστυνομικών μία Ελληνική Σημαία.

 107. Κράτος και παρακράτος χέρι-χέρι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το μεγάλο τους πρόβλημα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία προσπαθούν να σταματήσουν με κάθε τρόπο, είτε αυτός είναι “μεταγραφές” βουλευτών, είτε λιθοβολισμοί και αντισυγκεντρώσεις. Ό,τι και να κάνουν η Σημαία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν υποστέλλεται και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι τα εγκαίνια των γραφείων του Εθνικιστικού Κινήματος έγιναν κανονικά στην Βέροια και ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε στο κέντρο της υπερήφανης αυτής πόλεως της Μακεδονίας μας.

  • Ακριβώ έτσι. Χαίρομαι γιατί καταλαβαίνεις ότι θα έρθει και η σειρά σου.....

   Ο φασισμός των ἀνθρωπιστών των ΜΚΟ δεν θα περάσει. Η χούντα των ανθελλήνων πιά φανερώθηκε. ῾Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα είναι, κουράγιο παιδιά…᾽

 108. ΣΙΝΕΛΙΝΑ ΠΟΛΙΤΕΧΝΙΟ. ΙΜΑΣΤΑΙ ΙΠΑΙΡΙΦΝΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΙΣ ΠΑΛΗ.ΚΑΘΑΙ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΙΣ ΑΝΑΤΡΗΧΗΑΖΟ.
  ΑΙΜΙΣ-ΟΙ ΑΛΛΙ ΑΙΝΕΡΓΙ ΠΟΛΗΤΑΙΣ-ΟΙ ΘΑΙΡΜΩΠΙΛΙΟΤΑΙΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΗΑ ΟΠΟΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΑΙΣ ΑΙΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΗΣΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΚΚΙΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΩΚΟΥΜΟΥΝΗΣΤΑΙΣ.ΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΑΛΩΓΩ ΤΟΥ ΘΟΔΟΡΙ ΚΕ ΠΡΟΧΟΡΑ ΣΤΙΝ ΗΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙ ΠΑΡΑΛΗΑΚΙ ΛΑΙΟΦΟΡΟ. ΑΣ ΜΙ ΚΡΙΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ.ΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΚΑΘΑΡΩΑΙΜΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΙΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΙΝΟΡΑ. ΟΙ ΑΙΧΘΡΙ ΘΑ ΠΡΩΣΚΗΝΙΣΟΥΝ,ΚΕ ΟΙ ΠΡΩΔΩΤΑΙΣ ΘΑ ΔΗΚΑΣΤΟΥΝ.

 109. Κάθε παιδί έχει δικαίωμα στην εκπαίδευση. Τόσοι έλληνες ζουν στο εξωτερικό και πηγαίνουν στα σχολεία τους. Φωνές σαν την δική σας είναι παντού αλλά ευτυχώς είναι ελάχιστες.

  • Ευτυχώς οι φωνές μας είναι πολλές και μαζί σιγά σιγά με θάρρος ενώνονται απέναντι στο φασισμό της δήθεν προοδευτικής αριστεράς σας

 110. κ. Κιάρη είδα ότι αυτό το φασιστικό κείμενο υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής το δημοσιεύσατε μόνο εσείς.Σίγουρα θα μου πείτε η δημοκρατία κ.λ.π.Όμως θα σας πω, πως η δημοκρατία έχει αξία αν εφαρμόζεται από όλους. Καλώς ή κακώς το Ελληνικό κράτος αποφάσισε τα προσφυγόπουλα να πάνε σχολείο. Όλοι έχουμε δικαίωμα να διαμαρτυρηθούμε, αλλά μέχρι εκεί. Όπως γίνεται με όλα τα μέτρα(φορολογικά,παιδείας κ.λ.π.). Το να σκοτώνεις(Φύσας) το να βαράς ,το να μπουκάρεις σε σχολεία και άλλα πολλά, δεν έχουν σχέση με την Δημοκρατία. Αν η Χρυσή αυγή ψηφιστεί,και κερδίσει την πλειοψηφία του λαού ας κάνει ότι θέλει με όλες τις συνέπειες.Όμως τέτοια κείμενα σε ένα δημοκρατικό νησί όπως είναι ο τόπος μας κ.Κιάρη ,νομίζω πως δεν έχουν θέση…..

 111. Αγαπητέ κ.Κιάρη. Η σελίδα σας έδωσε μια άλλη διάσταση και στα τοπικά θέματα και στα πανελλαδικά. Ο σχολιασμός σε κάθε ανάρτηση ήταν στην ουσία πολλές απαντήσεις στα γραφόμενα.Μιλώ πάντα για τα σοβαρά σχόλια. Βλέπω όμως σήμερα μια (επαγγελματική)κατάληψη της σελίδας σου από φασιστικές ομάδες που μάλλον πληρώνονται για να γράφουν.Δεν εξηγείται αλλιώς η πληθώρα σχολίων.Εγώ δεν θα σας πω για αποκλεισμούς και τέτοια ,αλλά σας πληροφορώ πως μου είναι απωθητικό να διαβάζω τόσα ανούσια προπαγανδιστικά-φασιστικά-αντιγραμμένα σχόλια….και να θυμάσαι πως εμείς στηρίξαμε τη σελίδα σου με διαφημίσεις….όχι η χρυσή αυγή…..

  • επιχειρείται να συνεχιστεί και τοπικά στα μη αρεστά άρθρα των προπαγανδιστών του εθνομηδενισμού.

 112. ΠΡΟΣ. Πρός κ. Κιάρη...1,2.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

  ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΙΑΡΗ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ,ΣΟΡΡΟΣ,ΜΚΟ,ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΕ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ,ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ.ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ ΕΦΕΡΑΝ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΒΑΡΒΑΡΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 113. Οι Έλληνες κομουνιστές και όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες νίκησαν τους φασίστες και τους ναζιστές σαν και του λόγου σου.Οι δικοί σου πρόγονοι συνεργάστηκαν και κατέδιδαν του αληθινούς ΈΛΛΗΝΕΣ. γκαίγκε;Απόγονοι των συνεργατών των ΝΑΖΙ είναι οι σημερινοί χρυσαυγίτες. Ψάξε λίγο το γενεαλογικό σου δέντρο..

 114. ΠΡΟΣ.φιλε κούλουμπο έχεις στο μυαλό σου.ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΜΕΡΚΟΥΡΗ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΛΠ

  ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.1)http://aera2012.blogspot.de/2014/01/blog-post.html 2)http://historia-hellas.blogspot.de/2012/06/blog-post_23.html 3)http://epikairotita.gr/synergatis-ton-nazi-o-pappous-tou-kotzia/#) 4) https://olympia.gr/2011/05/09/german-occupation-1941-2011/.ΕΠΙΣΗΣ ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΛΠ.

  • Ψάξε να δεις πως χαιρετά το φασισταριο ο Παπας πως χαιρετά ο Μιχαλολιακος,και τα λοιπά κατάλοιπα και μετά κοιτα και τα μούτρα σου στον καθρέφτη και θα καταλάβεις πως εισαι γνήσιο τέκνο του Αδόλφου

 115. Με τόση υποστήριξη από τη Χρυσή Αυγή δείχνει και πού το πάει και γιατί γράφει ο Καρακατσάνης.

 116. ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΧΕΣ ΚΟΨΕΙ; ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΦΑΣΙΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ . ΑΠΛΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ

 117. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΖΩ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ.ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ?ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΕΙΣΤΕ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.

 118. ΠΡΟΣ. Αδολφος.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ-ΧΙΤΛΕΡ

  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΛΠ.Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΛΠ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ