ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» ξαφνικά την ώρα της επέμβασης στο πόδι του, ο Γιώργος Τυρίκος | Πέμπτη 5μμ στην Ανάληψη στο Ζηπάρι το «τελευταίο αντίο»

13
62080

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός νέου και αγαπητού συμπολίτη μας, του Γιώργου Τυρίκου, σε ηλικία 46 ετών.

Ο Γιώργος Τυρίκος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας για ορθοπεδικό πρόβλημα (κάταγμα στο πόδι), έπειτα από πρόσφατο ατύχημα.

Ο θάνατός του επήλθε αιφνίδια – πιθανότατα από ανακοπή- την ώρα της επέμβασης στο πόδι του, χτες βράδυ στο χειρουργείο.

Για τα ακριβή αίτια θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Ένας φιλήσυχος, απλός, ευγενικός και εργατικός συμπολίτης μας (τεχνίτης πλακάς, σερβιτόρος κλπ) πατέρας δύο παιδιών.

Συλλυπητήρια και κουράγιο στην αγαπητή οικογένειά του και σε όλους τους συγγενείς.

  • Το «τελευταίο αντίο» στον Γιώργο θα είναι αύριο Πέμπτη 01/10/2020 στις 5μμ στον ΙΝ Αναλήψεως στο Ζηπάρι (η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού μία ώρα νωρίτερα).

Αντί στεφάνων τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς αγαπημένε ξάδερφε,μου θύμησες την απέραντη θλίψη που είχαμε βιώσει από το χαμό του αγαπημένου σου θείου και πατέρα μου, πριν 17 χρόνια Γιώργο Κρητικό ετών 42! Θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας και να έχεις καλό παράδεισο και καλή δύναμη για εμάς που βιώνουμε την απουσία σας!

  2. Έφυγε ένας αξιαγαπητος νεος χαμογελαστός συνάνθρωπος μας. κουράγιο και συλλυπητήρια στους αγαπητούς οικείους του.

  3. Έκαναν προεγχειρητικό έλεγχο; Του έδωσαν αντιπηκτική αγωγή; Μήπως έπαθε εμβολή. Πρέπει να διερευνηθούν όλα αυτά και να αποδοθούν ευθύνες. Είναι πολύ μικρός για να φύγει από ένα κατάγματα. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του.

  4. Κριμα ρε Γιωργαρα.. παλικαρε…. και ησουνα τοσο μα τοσο δυνατος….
    καλα εκει στο κρατικο νικαιας κανανε τα απαραιτητα αραγε .. αν ειναι δυαντον δυο μετρα παλικαρι , λογο καταγματος…. κριμα κι αδικο

  5. Συληπητηρια θερμά,, απορώ πάντως πως είπαν ότι δεν πέθανε από κορωνοϊο

    Δεν ξέρεις πλέον τι, ποιον να εμπιστευτείς..στα νοσοκομεία . Πληρώνουμε για υγεία δις, και μας πεθαίνουν..

  6. Πολυ δυσκολος ο αποχωρισμος σου,μεγαλη η απωλεια σου γιατι ειχες χρυση καρδια….. αδερφε μου δεν θα σε ξεχασω ποτε…θα ξανασυναντηθουμε αγαπημενε μου φιλε……..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ