ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ: Μου αποστείλατε αποφάσεις που δεν έχουν αναρτηθεί στο Διαύγεια! Πιστέψατε, αλήθεια, ότι θα ξεγελάστε και εμένα όπως ξεγελάσατε όλους τους Κώους πολίτες;

24
941
Προς πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Κω.
 
Αγαπητέ κύριε Καλούδη,
 
Αιτηθήκαμε την χορήγηση των παρακάτω αποφάσεων που αφορούν στη διεκδίκηση από το δήμο Κω των 70.000 τ.μ. του Ναυτικού Ομίλου.
 
Συγκεκριμένα, τις αποφάσεις που αφορούν στο πρώτο και δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης της 12ης Φεβρουαρίου 2020 με εισηγητή τον Δήμαρχο Κω κο Νικηταρά Θεοδόση :
 
1) Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 475/2018 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, για τη διεκδίκηση από τον Δήμο Κω τμήματος εμβαδού 70.000 τ.μ. με Α.Β.Κ. 963 δημοσίου ακινήτου αρμοδιότητας της Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε., (Κ.Μ. 2708 γαιών Κω εξοχής). (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς Θεοδόσιος). και 
 
2) Λήψη απόφασης για τη διεκδίκηση από τον Δήμο Κω τμήματος της Κ.Μ. 2708 γαιών Κω εξοχής, εμβαδού 70.000 τ.μ. με Α.Β.Κ. 963 δημοσίου ακινήτου αρμοδιότητας της Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε., (περιοχή Νέας Αλικαρνασσού), λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, (συνεδρίαση της 19/01/2020). (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς).
 
Σας ενημέρωσα ότι ούτε την πρώτη ούτε και τη δεύτερη απόφαση δεν κατέστη δυνατό να βρούμε στο Διαύγεια! 
 
Αυτός είναι ο λόγος, κύριε πρόεδρε, που ζητήσαμε τη συνδρομή σας.
 
Μου αποστείλατε αποφάσεις που δεν έχουν αναρτηθεί στο Διαύγεια! Πιστέψατε, αλήθεια, ότι θα ξεγελάστε και εμένα όπως ξεγελάσατε όλους τους Κώους πολίτες;
 
Μου αποστείλατε αποφάσεις που προφανώς 
» στήσατε στο πόδι «μετά από 7 ολόκληρους μήνες και  μετά από το αίτημά  μου.
 
Το διακύβευμα είναι μεγάλο. 
Αποφάσεις που δεν έχουν αναρτηθεί στο διαύγεια από τον Φεβρουάριο είναι μη γενόμενες.
Κύριε πρόεδρε, ο συντομότερος δρόμος είναι ο δρόμος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Τόσο εμείς όσο και το σύνολο της κοινωνίας αξιώνει την ΑΛΗΘΕΙΑ.
 
Επανέρχομαι με νέο αίτημά μου και σας ζητώ να μου στείλετε τις αποφάσεις που ζήτησα με ΑΔΑ και όχι αποφάσεις μαϊμού.
 
Σας παρακαλώ να μην επιδοθούμε αμφότεροι σε κρυπτόλεξα… και τερτίπια.
Το θέμα δεν ενδείκνυται!
 
Σας παρακαλώ επίσης να μην επικαλείστε το προσωπικό του δήμου, (πρακτικό ανάρτησης -τοιχοκόλλησης) σε εμένα απευθύνεστε που έχω διατελέσει πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου δύο θητείες.
 
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι συγκεκριμένες αποφάσεις που ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο τρίτη φορά εξ αναβολής δεν γράφτηκαν!
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι απαξιώσατε την επιτροπή διαβούλευσης,– την οποία συγκαλέσατε στις 19 Ιανουαρίου 2020 επί τούτου και με τα συγκεκριμένα θέματα- και στο τέλος ξεχάσατε(;) να γράψετε την ανάκληση της «κακής» απόφασης Κυρίτση.
‘Έχετε καταλάβει ότι η μόνη απόφαση που ισχύει μέχρι και σήμερα και παραμένει στο Διαύγεια είναι η απόφαση Κυρίτση του 2018;
 
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι, ένα χρόνο μετά από την ανάληψη της διοίκησης από τη δημοτική αρχή Νικηταρά, δεν έχετε αποστείλει έστω και εκείνη την χλιαρή και παιδαριώδη απόφαση που πήρατε – προφανώς για να πείτε ότι την πήρατε – διεκδίκησης των 70.000 τ.μ. του Ναυτικού Ομίλου στην Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε.!
Ποτέ δεν την γράψατε! Ποτέ δεν την αναρτήσατε!  Ποτέ δεν την αποστείλατε!
 
Κύριε πρόεδρε, η ημερήσια διάταξη της 12ης Φεβρουαρίου είχε μόνο 9 θέματα!
Τα τρία πρώτα εξ αναβολής (δύο φορές) αφορούσαν το θέμα της διεκδίκησης των 70.000 τ.μ. του Ναυτικού Ομίλου.
Τα δύο πρώτα που ήταν και όλη η συνεδρίαση επί της ουσίας αφορούν στο αίτημά μου!
Σας ρωτώ ευθέως γιατί δεν γράφτηκαν οι συγκεκριμένες αποφάσεις και ποιος πήρε μια τέτοια απόφαση ερήμην του δημοτικού συμβουλίου που επί 6 ώρες συζητούσε τα συγκεκριμένα θέματα;
Εν αναμονή μιας απάντησης.
Με τιμή 
Ρούφα Ιωάννα.

24 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΟΣΟ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ,ΚΑΙ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΦΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ.

 2. χαχαχα ρε Κοψιμιοι…σας γλενταει μεχρι και η Αννα??
  Τετοιο χουνερι ουτε ο Ρασπουτιν δεν το περιμενε…!!!
  Σας παει τρενο η αρχοντισσα του καμπου….
  τσαφ…τσουφ…χαχαχα ειστε για γελια….!!

  • Πρωτα την λεγατε αδειο ντενεκε που κανει πολυ θορυβο και τωρα αρχοντισσα του καμπου; ψιτ… μαιμουνα μη ξευτιλιζεσαι αλλο.

 3. Η εμπάθεια σου κα Ρουφά δεν πιάνεται να ήταν η ζήλεια ψώρα … Ξερουμε ότι θες την θέση του προέδρου του Δ.Σ. ξεκάθαρα. Αλλά να ξέρεις ότι η απόφαση για την Διαύγεια είναι θέμα υπαλλήλων αν το ξέρετε και αυτό αλλά μυαλά κοκκορου…
  Να βρουν τον μπελά τους οι υπάλληλοι τέτοια Είσαι….

  • 7 ΜΗΝΕΣ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΕΝ Ε ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
   ΟΙ ΥΠΑΛΛΟΙΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;

 4. ΚΩΟΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΚΟΨΙΜΙΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ; ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΡΧΕΤΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

 5. Μου αποστείλατε αποφάσεις που προφανώς
  » στήσατε στο πόδι «μετά από 7 ολόκληρους μήνες και μετά από το αίτημά μου.

  Το διακύβευμα είναι μεγάλο.
  Αποφάσεις που δεν έχουν αναρτηθεί στο διαύγεια από τον Φεβρουάριο είναι μη γενόμενες.

 6. ‘Έχετε καταλάβει ότι η μόνη απόφαση που ισχύει μέχρι και σήμερα και παραμένει στο Διαύγεια είναι η απόφαση Κυρίτση του 2018;

  • Εσεις που βριζετε θα εισπραξετε στο τελος. Κοψιμιο τον ανεβαζετε κοψιμιο τον κατεβαζετε. Πηρε 62% και σας εκανε να κοψετε, και να παρετε σβαρνα τους ψυχολογους και τους ψυχιατρους.αυτη τη φορα σας βλεπω δαφνι και λερο!!!

 7. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι συγκεκριμένες αποφάσεις που ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο τρίτη φορά εξ αναβολής δεν γράφτηκαν!
  Δεν μπορώ να πιστέψω ότι απαξιώσατε την επιτροπή διαβούλευσης,– την οποία συγκαλέσατε στις 19 Ιανουαρίου 2020 επί τούτου και με τα συγκεκριμένα θέματα- και στο τέλος ξεχάσατε(;) να γράψετε την ανάκληση της «κακής» απόφασης Κυρίτση.

 8. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι, ένα χρόνο μετά από την ανάληψη της διοίκησης από τη δημοτική αρχή Νικηταρά, δεν έχετε αποστείλει έστω και εκείνη την χλιαρή και παιδαριώδη απόφαση που πήρατε – προφανώς για να πείτε ότι την πήρατε – διεκδίκησης των 70.000 τ.μ. του Ναυτικού Ομίλου στην Ε.Τ.Α.Δ. Α.Ε.!
  Ποτέ δεν την γράψατε! Ποτέ δεν την αναρτήσατε! Ποτέ δεν την αποστείλατε!

 9. Επανέρχομαι με νέο αίτημά μου και σας ζητώ να μου στείλετε τις αποφάσεις που ζήτησα με ΑΔΑ και όχι αποφάσεις μαϊμού.

 10. Ε βεβαια εσυ εισαι αινσταιν και δε σε κοροιδεψε σαν τους Κωους που ειναι βλακες. Ετσι βλεπεις τον κοσμο? Ασχετα αν εχεις δικιο η οχι. Ααααα! Και κουραστηκαμε πια με το εισαγγελιλικη.

 11. Καλημέρα! ένα έχω να σας πω.
  Αν η ρούφα ήταν δημαρχος 4 χρονια πολλα πραγματα θα άλλαζαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ