ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σεκιούριτι & προσωπική φύλαξη από τους εκμεταλλευτές παραλίας για τις ζημιές από τα πάρτυ (καταγγέλλουν οργανωμένο κύκλωμα)

23
2621

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σεκιούριτι έχουν βάλει ήδη τα περισσότερα καταστήματα που εκμεταλλεύονται παραλία αλλά και προσωπική φύλαξη από τους ίδιους τους επαγγελματίες για τις ζημιές από τα πάρτυ των νεαρών κάθε βράδυ από τα μεσάνυχτα που κλείνει η μουσική έως τα ξημερώματα.

Καταγγέλλουν μάλιστα οργανωμένο κύκλωμα για τη διοργάνωσή τους, με βάση μαρτυρίες νεαρών για την πληρωμή της συμμετοχής τους στα πάρτυ αυτά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σήμερα επιτέθηκαν σε επαγγελματίες, επειδή δεν τους άφηναν να
    τσ σπάσουν,πλακώθηκαν μεταξύ τους κάτι καινούριοι Βέλγοι μαστουρωμένοι και πολύ επιθετικοί .. είναι μια παρέα Μουσουλμάνων Βέλγων αλλά και πολλοί νέοι… αυτός δεν είναι Τουρισμός,θα σφαχτούν μεταξύ τους απ’ τα χάπια..δεν μιλαμε για σκουπίδια, αλλά για σπασμένα μπουκάλια… Ντροπή και αίσχος στο Πρακτορείο που διακινεί τέτοιες λέρες..όποιος θέλει να του δείξω λεπτομέρειες στη διάθεση του, μέσω του διαχειριστή

  2. που ήρθε ποτέ. Ειδικά χθες ήρθαν πολλοί αλήτες για φασαρία και όχι για διακοπές.

  3. Περάσαμε τόσα το 2015 με τους εισβολείς και τις δεκάδες βάρκες

    Αυτό το χάλι όμως κοντά στα 40 χρόνια δεν ξανάγινε.. έχει ευθύνη το πρακτορείο που τους κουβάλησε,που εκανε την Κω το σκουπιδαριό της Ευρώπης..δεν είναι τουρίστες, αλλά οπαδοί, πλακώθηκαν για ομάδες και έσπαγαν μπουκάλια.. πρέπει να επέμβει εισαγγελέας, καθαρίζουμε και παραλίες και δρόμο…σε κάθε ρεσεψιόν πρέπει να μπει πινακίδα ότι απαγορεύεται η παραλία.. δείτε επιδημιολογικά νούμερα Βελγίου και Ολλανδίας..το βράδυ η παραλιακή της Κω έγινε επικίνδυνη μετά τις 01:00.Η Αστυνομία δεν φτάνει , είναι μεγάλες ομάδες.. κρίμα που το συμφέρον κάποιων υπερισχύει της αξιας της ιδιας της ζωης.Φτου τους.

  4. Εμεις πως την καθαριζομε την παραλια; η παραλια ειναι δημοσια, μας τη δινει το δημοσιο να φαμε ενα κομματι ψωμι, πρεπει να πληρωνομε το ενοικιο, να κοβομε αποδειξεις και να καθαριζομε το χωρο μας. Να απολυμαινομε τις ομπρελλες και να τηρουμε τα μετρα. Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου.

    • Παραπονέθηκε κάποιος για τον απλό καθαρισμό,που είναι υποχρεωμένος να κάνει ο κάθε επαγγελματίας; πέρασες μια μέρα να δεις αν αυτά που καταγγέλλονται είναι αλήθεια; έμαθες τι εγινε στο λιμάνι προχθές ,που σφάχτηκαν; έχεις υπόψη σου για γειτονιές που δεν κλείνουν μάτι εδώ και 10 μέρες;που ζεις στην Κω; δηλαδή ψεύδονται;

    • Βιβλίο,να μάθεις τι γίνεται κάθε βράδυ στην πόλη της Κω, από παραλίες, τσακωμούς φασαρίες απόπειρες διάρρηξης μαγαζιών με ποτά.. αυτά που λες είναι πραγματικά άσχετα με την πραγματικότητα… μηπως επαγγελλεσαι ναρκέμπορα; Έτσι από περιέργεια ερωτώ…

    • Αφού αμφισβητείς τα στοιχεία και τις καταγγελίες,να έρθουν εκεί για ένα παρτάκι με 150 φιάλες και καμιά 300αριά αναψυκτικά και μετά να μαζεύεις ξαπλώστρες και ομπρέλες απ την θάλασσα,να μαζεύεις και τα γυαλιά απ την άμμο και να τους εμποδίζεις να χορεύουν πάνω στις ξαπλώστρες σου όλο το βράδυ..το πρωί να μας πεις αν είναι εκ του πονηρού οι καταγγελίες η εκ του νοσηρού σου εγκεφάλου..

    • Ποιος θ αναλάβει την ευθύνη,η ηγεσία,η Αστυνομία,η Εισαγγελέας,η ΤUI,αν εκτροχιαστούμε όπως Μύκονο, Χαλκιδική ή οι κόπανοι τομαριστές ξερόλες που πέρα απ τα όρια της ιδιωτικής του περιουσίας και να ψοφήσουν όλοι καρφί δεν τους καίγεται.πραγματικά λίγοι πηραν χαμπάρι τι ζούμε!!!!!!

  5. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ; ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ …..ΝΟΙΚΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΜΑΥΡΙΖΕΤΕ, ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΑΑΘΕΣΤΕΕΕΕ!!!!

    • Μιλάμε οτι δέχονται κάποιοι συνάνθρωποι μας επίθεση και αυτός του κ….. του τον χαβά..δεν μιλαμε για καθαρισμό πια, αλλά για κίνδυνο ζωής βλάκα.

    • Περνά γλειμούγισ να δεις, απ’ τον καναπέ δεν βγαίνουν ρεαλιστικά συμπεράσματα

  6. Η πλάκα είναι πως σε όλα τα μπαρ δουλεύουν αστυνομικοί…..αλλά η αστυνομία ζζζζζζζζζζζζ
    Βρε ουστ

  7. αδυναμίας σύγκρουσης με τα συμφέροντα,σε μία εποχή πανδημίας.επιλεκτική ανισότητα στα μέτρα απέναντι στους Έλληνες και καλό θα ήταν να γίνει ενημέρωση μεγάλων Πανελλαδικών Μέσων Ενημέρωσης.Τα ρεπορτάζ υπάρχουν,οι μάρτυρες οι υπάρχουν, όσο και να φωνάζουν οι ανεγκέφαλοι, αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται.

  8. Σιγα μην αστυνομικοι ελεγξουν αστυνομικούς, δειτε ποια μπαρακια δεν εκλεισαν και συνεχισαν τα παρτυ,δειτε τους σεκιουριτι αστυνομικους και τα πρωτα τραπεζια……σσσσσσσσσσ μην ξυπνησουν και επιβαλουν την τάξη. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  9. στις παραλίες της Κω, λίγο πιο αργά απ το σύνηθες, αλλά χαμός με τα τσο….α,που νομίζουν ότι ήρθαν σε Ολλανδική αποικία.. καίγανε ,σπάγανε,εκτόενωναν τις μέρες καραντίνας στις παραλίες και σε κατοικήσιμες περιοχές

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ