Δήμαρχος Νισύρου: Δεν θα πραγματοποιηθούν τα πανηγύρια Σπηλιανής και Κυράς | Υποχρεωτική η χρήση μάσκας εντός και εκτός μονής

21
1588

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Φέτος, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό και τους κινδύνους που ελλοχεύουν, τα καθιερωμένα πανηγύρια της Παναγίας Σπηλιανής και της Παναγίας Κυράς, δεν θα πραγματοποιηθούν.

Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στη Νίσυρο για το προσκύνημα, παρακαλούνται θερμά όπως ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 

Παρακαλείσθε κυρίως όπως:

  1. Αποφεύγετε τον συνωστισμό.
  2. Τηρείτε την απόσταση 1,5 μέτρου, τόσο εντός όσο και στους περιβόλους των Ναών.
  3. Ειδικά για την Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιανής, να τηρείτε τα μέτρα ασφαλείας σε όλη τη διαδρομή από και προς το Μοναστήρι.

 

Η χρήση μάσκας τόσο εντός όσο και εκτός της Μονής είναι υποχρεωτική και η είσοδος χωρίς αυτήν απαγορεύεται.

Άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, φρονιμότερο θα ήταν, για την ασφάλεια τους, να αποφύγουν εντελώς τους χώρους με συνωστισμό, καθώς και την παραμονή τους σε αυτούς.

 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

 

 

Ο Δήμαρχος Νισύρου

 

Χριστοφής Ι. Κορωναίος

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Δήμαρχος αποφασίζει για τη χρήση μάσκας εντός του ναού;Με ποιο δικαίωμα;Και με ποιό δικαίωμα απαγορεύει την είσοδο χωρίς μάσκα;Θα διώχνει δηλαδή τους πιστούς;Η μάσκα εντός του ναού είναι βλασφημία του Αγ.Πνευματος και χλευασμος στο πρόσωπο του Χριστού μας!Ο Δεσπότης γιατί δεν παίρνει θέση;Πού είναι ο ποιμένας;Οποίος φοβάται ας βάλει τη μάσκα μέσα στο ναο αλλά δεν μπορείτε να διώξετε όποιον δεν φοράει μάσκα!Θα δώσετε λόγο για αυτό!!!

    • Όποιος νοσήσει να μην τον περιθάλψει το κράτος.. Είσαι; Πάντως οι ισχυρισμοί σου θυμίζουν χαβά ξανθοκόκκινου ..

    • ξέρουμε όμως ότι αρκετοί αμνοί από τους πρόσφατους γάμους είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. Να πάμε να ζητήσουμε το λόγο από αυτά τα μαύρα πρόβατα που βλάσφημα χλευάζουν εσάς, τον πραγματικό πιστό, τον άνθρωπο της αγάπης. Βέβαια, δεν μπορούν να λογοδοτήσουν αυτή τη στιγμή, θα το κάνουν όμως με ανοιγόκλεισμα ματιών.

    • Mήπως σας πείραξαν τα καρβουνάκια,το μουζουβί,τα αρωματισμένα λιβάνια..

      ή το προ-προπατορικό αμάρτημα δηλαδή η μαλάκυνση εγκεφάλου;.. ότι απ αυτά συμβαίνει να ξέρεις ότι είσαι επικίνδυνος!!!!!

    • είσαι στα συγκαλα σου; έχει πάρει εντολή απ τους κατοίκους και εκφράζει τις ανησυχίες των..προφανώς μετά από τοπική διαβούλευση.. ήγγικεν γαρ η βασιλεία των βλακών.

  2. Είσαι σοβαρος άνθρωπε μου;;; γιατί είναι βλασφημία η μάσκα στον ναό;;;; δεν πάμε καλά… Κανονικά δεν έπρεπε να πηγαίνουν τα καραβάκια αύριο.. Το σώσε θα γίνει γιατί απλά είμαστε όλοι απαράδεκτοι… Τι δεν καταλαβαίνετε;;; τα πράγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο… Ποιος ποιμένας;;;; αν δεν θέλεις να βάλεις μάσκα να κάτσεις σπίτι σου… Απαράδεκτοι όλοι…!!!!!

  3. Αν κολλήσουν κάποιοι στο νησί και μπει σε τοπικό lockdown όλη η Νίσυρος και σταματήσουν τα εκδρομικά πλοία και πεινάσει κόσμος, θα έρθεις εσυ να ευλογήσεις, ώστε να υπάρξει πολλαπλασιασμός των αρτων και των ιχθύων;; Μην κολαζεις τους πιστούς, δεν έχει δα τόση σατανική δύναμη η μάσκα, να…εξαφανίσει την πίστη..! Αλλά κάτι…μασκαράδες ερμηνευτές του Θεού, ναι, είναι επικίνδυνοι!

  4. Δεν έχεις ιδέα κ. Κωε μου τι σημαίνει βλασφημία!!. Αλλιώς δεν θα την διεπρατες…!! Επίσης υπάρχει κάτι που λέγεται νομοθεσία και η παράβαση της έχει συνέπειες, κυρίως για την ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ανθρώπινων όντων……Εύχομαι να κάτσεις σπιτάκι σου γιατί σίγουρα θα χαλαστουν όσοι έρθουν σε επαφή μαζί σου……και θέλω λίγο να ηρεμήσεις γενικότερα!!!!! Ευχαριστώωωω

  5. σαν βέροι Συριζαίοι άπιστοι και άπλυτοι παχιαμήτες που είστε πρέπει να πετάτε στα σύννεφα με τους περιορισμούς της κυβέρνησης στα της θρησκείας.. Συγκρατήθείτε μόνο μην μας πάρουν είδηση!!!! Ρίξτε τα στον Convid-19

    • κυρίως οι αναρχικοί (όπως και οι χρυσαυγίτες και οι ακραίοι άλλων θρησκειών/ιδεολογιών), έχουν πει επίσημα ότι είναι εναντίων των μέτρων και της χρήσης μασκών. Έχετε ακριβώς τις ίδιες επικίνδυνες απόψεις με τους «άπλυτους» (τους χρυσαυγίτες, τους αλλόθρησκους κλπ) και κουτοπόνηρα το παραβλέπετε – δηλ ό,τι πιο αστείο έχουμε παρατηρήσει μέσα σ’αυτήν την πανδημία (καταστροφικό για τον Έλληνα, αλλά αστείο). Εγώ πάντως τα ρίχνω όλα στην καταστροφική κουτοπονηριά σας. Είτε με τον ιό είτε από τα γέλια, έχετε βαλθεί να μας πεθάνετε.

    • Εσύ ψυχακια, θα είσαι στην εντατική, θα πεθαίνεις και τα τελευταία σου λόγια αφήνοντας αυτόν τον μάταιο κόσμο θα είναι «θάνατος στον… ΣΥΡΙΖΑ «.. ;;;
      Έχεις παγιδευτεί στην ψυχική σου αρρώστια, τον κομματικό φανατισμό, εχεις χασει το νοημα της ζωης και δεν το έχεις καταλάβει! ΑΥΤΟ είναι το επίτευγμα των ξεφτιλισμενων Πολιτικών αυτής της χώρας: 200 χρόνια ανεξαρτησία κι ακόμη σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, για το ποιος θα μας πιει το αίμα, απο τα σκατομαθημενα πλουσιοπαιδα με…κληρονομικό χάρισμα. Κι αυτό λέγεται…Δημοκρατία!!! Εσύ δεν έχεις ανάγκη τον ιό! Έχεις πεθάνει…οικειοθελώς!

  6. όπου όλος ο μηχανισμός του Έθνους βρίσκεται σε επιφυλακή,ο πρωθυπουργός μίλησε για φιλότιμο,ναι και γω δεν τον ψήφισα, αλλά μπροστά στην ιερότητα των στιγμών αυτών που δεν μπορεί να διαχειριστεί καμιά Κυβέρνηση,ας μην δείχνουμε γαϊδουριά..όσο για την αγάπη που σε μάρανε, φαίνεται απ’ την εκτίμηση στην τρίτη ηλικία και τους έχοντες υποκείμενο νόσημα,όχι σαν το δικό σου ,που έχει ψυχαναγκαστικά αίτια.

    • Το τελευταίο που διαθέτει πάντως ο συγκεκριμενος…πρωθυπουργός και γενικά οι πολιτικοί, είναι το φιλότιμο!!
      Ας είμαστε καλά εμείς οι ευσυνείδητοι άνθρωποι, που νοιαζόμαστε..

  7. Ξέρετε τι λέτε και τι κάνετε ; Δεν φεύγει η Παναγιά ούτε αυτό που πιστεύεις.

    Τι μυαλά κουβαλάτε ρε;
    Θα χαθεί ο κόσμος ή πίστη σας αν πάτε άλλη φορά ή του χρόνου ;
    Έχετε καταλάβει τι ακριβώς ζούμε ;
    Υπεύθυνη σκέψη διαθέτετε ;

  8. Λύσατε τα προβλήματα της Κω αβαθοί όλοι και θέλετε να ασχοληθείτε και με της Νισύρου…. Κούνια που σας κούναγε !!!

    • Και πολυ σωστα κάνετε. Σας φωτησε η Παναγία! Πανταχού παρούσα θα είναι κοντά σας και θα μείνετε και υγιείς!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ