Κως: Νεκρός 45χρονος ανθυπασπιστής

2
3161

Νεκρός έπεσε ένας 45χρονος Ανθυπασπιστής του Πεζικού που υπηρετούσε σε μονάδα της Κω.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο 45χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο ενώ βρισκόταν μέσα στο στρατόπεδο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες γύρω από τις συνθήκες της τραγωδίας, ωστόσο έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα.

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του» τονίζει η ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Αυγούστου 2020, o Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Α.Κ., ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Κω, 45 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο, ευρισκόμενος εντός του Στρατοπέδου.Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του. Συνταγματάρχης (ΠΖ) Αλέξανδρος Μούντζιος Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΡΊΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ!!! ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ!!! ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΊΔΑ ΠΡΟΣΈΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ !!! ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΠΟΛΛΟΊ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΊ Η ΠΑΙΘΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΈΟΙ ΑΠΟ ΕΜΦΡΆΓΜΑΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΆ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΎΝ!! ΆΓΧΟΣ , ΆΓΧΟΣ ΚΑΙ ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΑΔΙΈΞΟΔΑ!! ΟΙ ΑΝΏΤΕΡΟΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΊΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ