Έκτακτο: Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού σε συνοριοφύλακα που εκπαιδεύεται στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

4
3008

Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε Συνοριακό Φύλακα που εκπαιδεύεται μαζί με τους υπόλοιπους για να αναλάβουν υπηρεσία στα νησιά, βρέθηκε στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr.

Όπως είναι γνωστό, το πρώτο κρούσμα σε συνοριοφύλακα προκάλεσε άμεση κινητοποίηση, με τον ΕΟΔΥ να στέλνει συνεργεία τα οποία πήραν δείγματα από όσους είχαν έρθει σε επαφή μαζί του. Το ευχάριστο ήταν ότι όλα αυτά τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Ο προβληματισμός όμως έγινε έντονος όταν άλλος συνοριοφύλακας (σε άλλο θάλαμο, με καταγωγή από Χίο) παρουσίασε πολύ ήπια συμπτώματα και το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε για Covid-19 βγήκε θετικό. Ο νεαρός αστυνομικός απομονώθηκε σε ειδικό χώρο, αφού το Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου υπήρξε σκέψη να μεταφερθεί, δεν νοσηλεύει άτομα που δεν έχουν σοβαρά συμπτώματα και που μπορούν να περάσουν την ασθένεια στο σπίτι τους. Έτσι υπάρχει επικοινωνία με τους αρμόδιους του ΕΟΔΥ, ώστε να παρθούν και άλλα δείγματα, αλλά και την Πολιτική Προστασία για τη διαχείριση του περιστατικού.

πηγή: evros-news.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν τους αρεσε στην Κρητηνα τα πηγαιναν τα παιδια τα πηγανε εκει που βραζει λογω του πηγαινελα απο τουρκιά

  2. Θερμομετρουν μόνο αυτούς που ανεβαίνουν από τις σκάλες, αυτούς που έχουν αμάξι και μπενουν από την μέση του πλοίου ΠΕΡΝΆΝΕ ΧΎΜΑ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ