Κρούσμα κορονοϊού στη σχολή συνοριοφυλάκων στην Κομοτηνή (ο νεαρός που βρέθηκε θετικός κατάγεται από την Κω)

12
3118

Κρούσμα κορονοιου στην σχολή αστυφυλάκων της Κομοτηνής.

Κρούσμα κορονοιου σε νεαρό συνοριοφύλακα εξετάζουν οι υγειονομικές αρχές στην σχολή αστυφυλάκων της Κομοτηνής όπου εκπαιδεύονται οι συνοριοφύλακες του Αιγαίου μεταξύ των οποίων και οι 59 νέοι συνοριοφύλακες από Κω.

Ο νεαρός εκδήλωσε συμπτώματα και προσήλθε στο ιατρείο της σχολής για εξετάσεις.

Αμέσως οι υπεύθυνοι της σχολής έθεσαν όλους τους συνοριοφύλακες σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες 7 νεαροί εκδήλωσαν συμπτώματα και απευθύνθηκαν στο ιατρείο της σχολής, αμέσως τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα τών μέτρων προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και πήραν δείγματα και από τους 7 νεαρούς.. Τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ έδειξαν ότι από τους 7 ο ένας ήταν θετικός.

Όπως μας ενημέρωσαν ο 25χρονος νεαρός που βγήκε θετικός στον κορονοιο κατάγεται από την Κω, ενώ πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται ακόμα μιλούν και για 2ο κρούσμα νεαρού συνοριοφυλακα που βγήκε θετικό. Πήγες προσκείμενες στην αστυνομία μιλούν ότι συζητιέται έντονα πλέον η επίσπευση της εκπαίδευσης η διακοπή αυτής με σκοπό οι νεαροί να επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους και να συνεχίσουν στους τόπους που θα τοποθετηθούν την πρακτική εκπαίδευση .

lesvospost.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γρήγορα να μάθουμε τίνος είναι ….
  να προφυλαχθούμε…
  να τους απομονώσουμε…
  να τους κρίνουμε…
  αλλά η κακιά κυβέρνηση μας βάζει να φοράμε μάσκα…
  αυτοί φταίνε….
  όχι εμείς….
  γιατί πάνω από όλα φταίνε οι άλλοι και όχι η αγωγή μας

 2. Είναι μόνιμος κάτοικος Κω και ήρθε συγγενείς από το εξωτερικό όπου κυκλοφορεί ελεύθερα στην Κω
  Ξυπνάτε

 3. Κανονικά όλα αυτά τα παιδιά θα πρέπει να μείνουν στο κέντρο εκπαίδευσης σε καραντίνα για 14 ημέρες και μετα να πάνε στον τόπο διαμονής τους…

 4. Κανονικά όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο κέντρο εκπαίδευσης πρέπει να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών και μετά να πάνε στον τόπο διαμονής τους

 5. Κάνουμε τα πάντα για να εμβολιαστεί, ώστε να μην κυκλοφορεί ξανά υγιής, γιαυτό και οι υγιείς απαγορεύεται να κυκλοφορούν χωρίς μάσκα, η μη σωστή ανταλλαγή αναπνοής – εισπνοή επιφέρει λοιμώξεις και ίσως καρκινο, μείωση αντισωμάτων,.. Και πετυχαίνουμε έτσι θετικο ευνοϊκό περιβάλλον για λοίμωξη, έξαρση αρρώστιας, ώστε σε λίγους μήνες να έχουν ΟΛΟΙ COVID και να εμβολιαστεί τον95%.. ΑΥΤΆ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΌΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΆ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.