ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σύγκρουση δύο ΙΧ στην διασταύρωση της Eurobank με τραυματίες (δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες)

28
3230

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σύγκρουση δύο ΙΧ συνέβη λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στην διασταύρωση της Eurobank όπου εδώ και καιρό δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες.

Από την σύγκρουση που βλέπετε σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Να ευχηθούμε περαστικά και ας είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί στους δρόμους ειδικά τώρα που αυξάνεται η κίνηση…

28 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Το λευκό είναι επικίνδυνος. Στρίβει απότομα αριστερά ενώ έρχεται απο τα δεξιά του το ασημί αυτοκίνητο.

 2. Πολύ διαφωτιστικό το βίντεο.
  Αυτός που έστριψε αριστερά φταίει και οδηγούσε γρήγορα και δεν σταμάτησε καθόλου για να ελέγξει την κίνηση. Δεν υπολόγισε την ταχύτητα του άλλου (που ίσως να είναι και αυτή υπερβολική).

  • Προσοχή σε σένα ρε καραβανά βλήμα!! …σήμερα Τρίτη που έχει νυχτερινή, μην ξεχάσεις να είσαι ξυρισμένος, γυαλισμένος, κ.τ.λ. …άιντε γιατί θα φας καμία καμπάνα!!

   • Εδώ και χρόνια, παίζετε τα συγκρουόμενα στους δρόμους σας, μυαλό δε βάζετε, το ΚΧΑ σας πείραξε….τώρα με το οριστικό τέλος του happy hour και του βλαχομπαρόκ (κα)τουρίστα, θα παρακαλάτε να έρθουν ένστολοι, μπας και πουλήσετε τίποτα και νοικιάσετε τα άδεια rooms to let.

 3. Αντε να δούμε,αυτά τα φανάρια από τον Σεπτέμβριο του 2019 χαλάνε!
  Μία η ΔΕΗ κάνει όλο το δίκτυο ντισκοτεκ, μία η κακή συντήρηση, μία η υγρασία….
  Να βάλει η τροχαία έναν τροχονόμο να τελειώνουμε για το καλοκαίρι!
  Και τυχεροί είμαστε που έγινε μόνο αυτό!

 4. Μήπως να βάλουμε σε όλα τα οχήματα τον λεγόμενο κόφτη. Σε όλα μάγκες.
  Ιδιαίτερα κάτι επαγγελματικά μικρά και μεγάλα. Τα τελευταια χρόνια αποκτήσαμε πολλούς Σουμαχερ στο νησί. Στις τυφλές στροφές του Λιντλ χθες αμάξια με ταχύτητες σχεδόν διπλάσιες από εμένα.
  Βοηθά Παναγία………..

   • Κάθε πρωί 06:00 με 07:30 και 14:30 με 15:30 πάτε σαν τρελοι στον επαρχιακό και μόλις δεις μέσα στο αμάξι βλέπεις στολή στρατιωτικού

    • Εσύ δηλαδή στο τσοπανοχώρι σου, μιλάς καλύτερα; …κι ιπειδή ούλη τη μέρα φκιάνου του τσουμπάν’ γινικά στου άρμιγμα κανένας δε μι φτάν’… Άντε ρε βλαχαδερό!

 5. Η οδηγική παιδεία του Έλληνα φαίνεται στο δρόμο !!!
  Η μαθητική ή η οικογενειακή παιδεία , στα σχόλια!!

  • Μπαμπινιώτη, πρωσεκσαι τω πλοικτρωλώγηώ σου, γυηατύ κάνι σωβαρά ωρθωγραφυκά λάθοι. Ούται απώ αίκσω απώ αίνννα δυμωτηκώ σχωλύω δαιν αίχυς παιράσυ.

  • το χειμώνα μη μας έρθεις για ψώνια, δε θα μας λείψεις. Τώρα, το ότι γράφεις ασυναρτησίες, καλού κακού να το κοιτάξεις.

 6. Η Κως πρέπει να έχει πανελλαδικό ρεκόρ σχετικά με τις πόσες φορές έχουν χαλάσει ή δεν λειτουργούν αυτοί οι σηματοδότες!! Κανείς δεν είναι αρμόδιος πια ?

 7. Θα ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ θερμά τον Υπεύθυνο τις ιστοσελίδας να διαγράψει απο αυτήν το Παράθυρό του ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ και να περνάν σαν Σχόλια μόνον τα ΕΠΩΝΥΜΑ .
  Έχει καταντήσει όλο αυτό με τους σχολιασμούς ΑΗΔΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.