ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στην Κω | Το καλωσόρισμα του Σεβασμιωτάτου στον Άγιο καθηγούμενο της ΙΜ Ιβήρων

0
841

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με πολλούς προσκυνητές εψάλη ο Όρθρος και τελέστηκε η Θεία λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονα Κω, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ και συνιερουργούντων του καθηγουμένου της ιεράς μονής Ιβήρων Αγίου Όρους π. Ναθαναήλ και του ιεροκήρυκα της ΙΜ π. Ιωακείμ, παρόντος του Γενικού Αρχιερατικού π. Ιωάννη.

Τους ύμνους απέδωσε χορός ιεροψαλτών υπό τον Πρωτοψάλτη Δ. Διακονικολή.

Το κήρυγμα της ημέρας, μεστό νοημάτων, ανέπτυξε ο π. Ιωακείμ, ενώ ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ένα ζεστό και συγκινητικό καλωσόρισμα στον Άγιο καθηγούμενο της ιεράς μονής Ιβήρων π. Ναθαναήλ, παρουσία των γονέων του Ηλία και Άννας (βίντεο).

Με συγκίνηση ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε ακόμα στην ιερά εικόνα του Αγίου Παντελεήμονα που είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι με τα τάματα που έφερε ο αείμνηστος Ιατρός Θ. Πέρος από την κλινική του (παρόντες στην Θεία λειτουργία ήταν μεταξύ άλλων και ο καθηγητής Γ. Πέρος με την αδελφή του Ιατρό Σ. Πέρου).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ