Αρχική Πρωτοσέλιδο ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο Βασίλης Κικίλιας στην Κω | Σύσκεψη στο Δημαρχείο...

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο Βασίλης Κικίλιας στην Κω | Σύσκεψη στο Δημαρχείο | Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κω Διαμαρτυρία εργαζομένων με πανό | Δηλώσεις «Είναι ευκαιρία η Κως να γίνει πρότυπο νησί παράδειγμα για όλες τις τουριστικές περιοχές»

60
8736

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το νησί της Κω επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και είχε συνεργασία με τοπικούς παράγοντες για ζητήματα της αρμοδιότητάς του.

Τον κ. Κικίλια υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ιπποκράτης» ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, και τον ξενάγησε στην περιοχή «Λινοπότης», όπου με απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο Κω έχει χωροθετήσει την ανέγερση νέου νοσοκομείου, εφόσον υπάρξει σχετική απόφαση της Πολιτείας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλειστή σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές υγείας στην Κω.

Ο δήμαρχος Κω παρέδωσε στον υπουργό Υγείας αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις και προτάσεις του Δήμου για την σημερινή κατάσταση αλλά και την προοπτική των δομών Υγείας στο νησί, ενώ συνόδευσε τον υπουργό και στην επίσκεψή του στο νοσοκομείο, όπου συμμετείχε σε νέα συνάντηση.

Ο δήμαρχος Κω τόνισε πως ο υπουργός ενημερώθηκε για μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με την σαφή υποστελέχωση των δομών υγείας στο νησί, ενημερώθηκε για το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας, καθώς και για την πρόταση που υπάρχει για νέο νοσοκομείο. Αυτό όμως που -όπως δήλωσε ο δήμαρχος- επείγει, είναι η στελέχωση των δομών υγείας. Ο κ. Νικηταράς κλείνοντας σημείωσε πως ο υπουργός ήδη έδωσε λύση σε αρκετά ζητήματα, κάνοντας τον συγκρατημένα αισιόδοξο.

Με τη σειρά του ο υπουργός Υγείας ευχαρίστησε για τον αγώνα τους και την προσφορά τους, όλους τους ανθρώπους που αγωνίζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ο κ. Κικίλιας ανέφερε πως θα δοθούν άμεσα λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δυνατότητα να έρθει δεύτερο ασθενοφόρο και πλήρωμα με βάση την πλατφόρμα που βγάζει το ΕΚΑΒ, καθώς και με την πρόσληψη βοηθών νοσηλευτών που θα προσληφθούν είτε στις κινητές μονάδες είτε στο νοσοκομείο (εκτός από αυτούς που έχουν προσληφθεί).

Ο υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχοντας δει το Κέντρο Υγείας το οποίο δεν έχει λειτουργήσει ποτέ, έχοντας δει το κτίριο του ΙΚΑ, το νοσοκομείο, τις ανάγκες του νησιού, πρέπει να πω ότι είναι ευκαιρία η Κως να γίνει πρότυπο νησί, παράδειγμα για όλες τις άλλες τουριστικές περιοχές. Υπάρχει η δυνατότητα, να βρούμε έναν τρόπο να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη μονάδα υγείας, που θα καλύπτει τις ανάγκες του νησιού, που θα δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσει με ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και που θα εγγυάται τη διάρκεια».

 

Οι δηλώσεις Δημάρχου και Υπουργού

 

60 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Όλοι εσείς που φοράτε τις μάσκες ποιόν κοροϊδεύετε; Ο μόνος τυπικός που την φοράει πάντα και προσέχει είναι ο Έπαρχος. Και καλά κάνει ο συγκεκριμένος. Οι υπόλοιποι όμως;

  • Φάτε κουτόχορτο της ΝουΔούλας από τα Ποσειδώνια λιβάδια, όπως οι προηγούμενοι έταζαν στις εκλογές εγκαίνια Νοσοκομείου σε μουσαμά..

   Άλλος ένας Υπουργός μας τάζει Νοσοκομείο… Κανονικά, την Πρωταπριλιά και του Ψεύτη Θωμά έπρεπε να κάνουν τις εξαγγελίες, χωρίς φράγκα και καμιά ένταξη στον κρατικό προϋπολογισμό…. Όπως οι ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ του ΣφΥΡΙΖΑ πριν πάνε στον αγύριστο πούλαγαν φούμαρα με μελέτες της πλάκας που μοίραζαν απλόχερα τα κομματικά τους στελέχη και οι υποψήφιοι βουλευτές, υπόλοιπα του ΣφΥΡΙΖΑ… Τώρα, οι νέοι σωτήρες πουλάνε φούμαρα για νοσοκομείο, αύριο για εκκλησιές και Τζαμί…. ®Νυχτοκαβαλάρης ©

 2. μπορεί ένας σώφρων νεοδημοκράτης να μου απαντήσει γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δίνει 50 εκατομμύρια για να φτιάξει στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Πυλί για τους μετανάστες και δεν δίνει 25 εκατομμύρια για νέο νοσοκομείο στην Κω;

 3. Όχι μόνο νέο νοσοκομείο δεν θα δούμε να δρομολογείται στην Κω, αλλά ούτε καν αναβάθμιση του υπάρχοντος περιμένουμε. Έφθασαν πολλοί κάτοικοι, ακόμη και ανάπηροι, που ανήκουν σε ομάδες χρόνιων ασθενειών, να υποχρεώνονται να πηγαίνουν χειμωνιάτικα στη Ρόδο για μια απλή εξέταση από τους γιατρούς του ΚΕΠΑ και να μην ιδρώνει το αφτί κανενός αρμόδιου τοπικού παράγοντα να αξιώσει ώστε οι γιατροί αυτοί να έρχονται στο ΙΚΑ της Κω για εξέταση και να μην ταλαιπωρούνται τόσοι άνθρωποι.

 4. Όχι μόνο νέο νοσοκομείο δεν θα δούμε να δρομολογείται στην Κω, αλλά ούτε καν αναβάθμιση του υπάρχοντος περιμένουμε. Έφθασαν πολλοί κάτοικοι, ακόμη και ανάπηροι, που ανήκουν σε ομάδες χρόνιων ασθενειών, να υποχρεώνονται να πηγαίνουν χειμωνιάτικα στη Ρόδο για μια απλή εξέταση από τους γιατρούς του ΚΕΠΑ και να μην ιδρώνει το αφτί κανενός αρμόδιου τοπικού παράγοντα να αξιώσει ώστε οι γιατροί αυτοί να έρχονται στο ΙΚΑ της Κω για την εξέταση και να μην ταλαιπωρούνται τόσοι άνθρωποι.

 5. ΗΛΘΕ ΕΙΔΕ ΑΠΗΛΘΕ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!!!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΣΟ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ.
  ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΙ ΑΞΙΟΙ!!!
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΝΗΣΙΓΕΝΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ(ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ).

  • Συμφωνώ γιατρέ μηχανήματα εντατική κ γιατρούς χρειαζόμαστε τι δεν καταλαβαίνετε; Οι τοίχοι κ τα δωμάτια θα μας κάνουν καλά; Έλεος πια να στελεχωθεί άμεσα το νοσοκομείο με όλες τις ειδικότητες επί 3 βάρδιες αυτό κ μόνο αυτό θέλουμε .

 6. εντάξει τα έλυσε όλα από το κινητό του!
  Μεγάλη κοροϊδία.
  όταν θα πηγαίνετε στο νοσοκομείο η όταν χρειαστεί να νοσηλευτεί θετικό covid ,θα λύσει όλα τα προβλήματα ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΆ Η ΜΗΠΩΣ ΜΕ VIBER?

 7. Καλα ρε Κοψιμιε ποσους συμβουλους εχει αυτος ο ερημος δημος?????
  Μαθαινω πως νεος συμβουλος μπουκαρε στο δημο….
  Μετα απο υποδειξη του Ρασπουτιν….
  ο Ρασπουτιν λοιπον ετοιμαζει την ομαδα του με χρημητα των δημοτων….
  Αλλος ενας ασχετος μεσα σε τοσους αλλους….
  ΚΩΣ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

 8. Δεν είδα να καλέσει κανένα νοσηλευτή όμως να μιλήσει για τα προβλήματα,αλλά ξέχασα θα τα λύσουν όλα…όλα καλά…δεν ακούγε μόνο χαιρετουρες και κοράκια που μόλις δουν πολιτικό ξεχνάνε τα προβλήματα και πέφτει το τριγλυψιμο

 9. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΧ ΒΡΕ ΛΑΕ. ΕΧΕΙΣ ΤΥΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!!ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΣ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!!

  • Καλα οι γιατροι και οι νοσηλευτες θα ειχαν διαλημα.Δεν το διακοπτουν με τιποτα.Η αλλιως μπορει να εδιωχναν παλι κανενα ετοιμοθανατο να παει να πεθανει σπιτι του….

   • Ποιό διάλειμμα φίλε μου ???? έχουν να πάρουν άδεια από τον Μάρτιο ντροπή αυτό που έγραψες κρίμα…..

 10. Κανείς δεν έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Υπουργό για τον Κ. Νίκο Μαυροειδή, τον αφιερωμένο στον ασθενή γιατρό, ψυχή τε και σώματι. ολοι στο κατόπι του νέου Νοσοκομείου.
  Νοσοκομεία υπάρχουν…
  Λεφτά να πληρώσουμε το προσωπικό και να καλύψουμε τις ελλείψεις χρειαζόμαστε.
  Οχι πολλά δίς. Μετρημένα κουκιά είναι και με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται.
  Στην τελική; Οταν δεν φιλοτιμιούνται, δηλώνουμε παράρτημα χοτ σποτ, στον τομέα της υγείας…

  • ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΘΗΚΕΣ ΕΠΑΡΚΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 11. Μπράβο στον κύριο Μαυροειδή τα είπε έξι από τα δόντια ούτε να παρακαλέσει ούτε να γλύφει όταν είσαι καθαρός και έχει δουλέψει στο νοσοκομείο Κω κέντρο υγείας δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα . Η νοσηλευτική υπηρεσία δεν ακούστηκε γιατί τα έχετε λύσει όλα τα προβλήματα η τα είπατε κατ’ ιδίαν

 12. Μια ζωή τώρα δεν έχουμε γιατρούς και νοσοκομείο,τώρα με τόσα βάσανα περιμένετε τον Νικηταρά να σας φέρει γιατρούς και να σας φτιάξει νοσοκομείο.

 13. ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΕΡΩΤΗΣΗ
  ΑΣ ΔΟΗΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΚΗΘΥΣΜΟΣ ΚΛΠ. ΧΦΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΔΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΛΙΚΕΣ
  ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
  ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
  ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

 14. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ? ΓΙΑ ΤΗ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΜΕΣΑ…. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΟ… ΔΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!! ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!

 15. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ- ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΕΙΣΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΣΑς ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ?? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!!!

 16. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΣΩ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…..
  ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.
  ΕΚΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ….
  ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΩΖ.
  ΣΑΝΟ ΣΔ ΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 17. ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΝΔ??ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΡ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΝΣΟΛΑΣ, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ, ΗΡΘΕ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ…ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ ΜΑΣΚΑ…ΤΗ ΦΟΡΑΣ ΜΟΝΙΜΑ.!!!

 18. Το παλικάρι (κος υπουργός) το ζαλισατε…. για ΣΚ στην Πάτμο πάει να βρει τη σύζυγο κι εσείς του τα πρηξατε….. όπως σε τόσους άλλους κατά καιρούς υπουργούς…. ΓΙΑ ΑΚΌΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ….

 19. Α ΡΕ ΚΟΣΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ/??

 20. Ο Ρασπουτιν έφαγε πόρτα από τον υπουργό του; Αλήθεια είναι; ΚΆι χωρίς μάσκα; Αλήθεια; Ο υπουργός σου και δεν σε γνώριζε; Ποσο χαμηλά…!

  • Οχι εγω ειμαι με το Συριζα να τους χορευω ολους να πανηγυριζω στις πλατειες για το Βαρουφακη διπλα στη Τασια.Ασε που αντρακλα και επιπεδο Πολακη δνε θα βρεις πουθενα.Ενταξη ειναι και ο Μπαλαφας….για τον Παπα που διορισε ακομα και το μπαμπα του δεν λεω τιποτα.Μιλανε ενας ενας τα συντροφια του.Ξερεις εσυ.

 21. Ας έκανε μια εξαγγελία για 30 μεθ στην κω να είμασταν όλοι χαρούμενοι και τρυσευτιχεισνενοι και ο τουριστικός κλάδος να πάρει τα πάνω του και εμείς να νιώθουμε ασφαλείς , δεν άκουσε σοβαρά κανέναν ούτε γιατρούς ούτε εργαζόμενους ( αυτήν την εντύπωση μου έδωσε ) ,με τον πιτσιρικο στο προαύλιο χώρο του νοσοκομείου τι ομάδα είσαι κλπ κλπ να χούμε να λέμε ιστορίες … που πάτε βρεεεε

 22. Φαινεται πως στην κυβερνηση κοιμουντε υπνον ελαφρυ. Βρε σεις με 30.000.000 κανετε ενα ωραιοτατο νεο νοσοκομειο. Τοσα σκορπατε σε διαφορες αηδιες. Φαινεται τα συμφεροντα των κολλητων δεν σας αφηνουν να δειτε τα προβληματα της κοινωνιας.

 23. Μπράβο στους εργαζόμενους του νοσοκομείου που είχαν φωνή!

 24. Ο δήμαρχος έλεγε μην φωνάζετε πιο σιγά παιδιά στους εργαζόμενους

  Οι νοσηλευτές φώναζαν κι αυτός έκανε πλάκα!

 25. Το νέο νοσοκομείο σε πόσο χρόνο θα είναι έτοιμο? Πέντε, δέκα χρόνια η και παραπάνω?
  Φτιάξτε το παρών, αναβαθμίστε το με νέα μηχανήματα, υποδομές (ΜΕΘ), εξοπλισμό, βάλτε Διοίκηση έμπειρων τεχνοκρατών, φέρτε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, ασθενοφόρα με κάλυψη βάρδιας 24 ωρών, να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας στο αεροδρόμιο, σωστή λειτουργία, το ίδιο και το κτήριο του ΙΚΑ στο Πλατάνι.
  Αυτά γίνονται πολύ γρήγορα με καλό σχεδιασμό και εκτέλεση, αρκεί να υπάρχει θέληση.
  Να βοηθήσουν και οι τοπικοί επιχειρηματίες με πλούσιες δωρεές (όχι φοίνικες), όχι μόνο κλάψα. Μετά τους κατοίκους και αυτούς εξυπηρετεί για την ασφάλεια των επισκεπτών/πελατών τους, ιδιαίτερα αυτές τις περίεργες εποχές που ζούμε.
  Όπως ελέγχθει, το νησί θα γίνει πρότυπο για τις Υπηρεσίες Υγείας στα νησιά, άλλωστε είναι το νησί του Μεγάλου Ιπποκράτη, να μη το ξεχνάμε.

 26. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΧΤΙΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΤΙΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΣΤΟ ΚΑΣ

  • Δεν σε κραταει κανενας με το ζορι εδω φιλε μου.Μαζευτα και τρεχα στο παραδεισο του Ερντογαν.Τοσο απλα.

   • Το νοσοκομείο που εχουμε «ελληναρα» στο έχτισε η φασιστική ιταλια το αχρηστο ρωμαιικο 80 χρονια δεν καταφέρνει τιποτά ουτε πρόκειται αντε καληνυχτα

    • Γιατί έχουμε γιατιιι ;λες το νοσοκομείο που έχουμε; Εσύ δεν νιώθεις ένας από εμάς !!! Θα ήταν όμως τιμή σου να είσαι Έλληνας .

  • Να φας την γλώσσα σου ,κ να δοξάζεις τον Θεό που ζεις σε δημοκρατική χώρα ,αλλιώς αν αυτά τα έλεγες στην Τουρκία θα εισουνα πεθαμένος τώρα !!!.

  • Πήγαινε στην Τουρκία στον φασίστα Ερντογάν να σε στείλει κ εσένα στην φυλακή θα παρακολουθεί τα τηλέφωνα σου με ποιους μιλάς κ τι κάνεις .Αυτοί ήταν πάντα η Τουρκία από την εποχή των Σουλτάνων μέχρι κ σήμερα δεν άλλαξαν κ πολλά πράγματα ,είσαι υπερήφανος για τους ομοεθνεις σου; Τι να θυμηθεί κανείς τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων; Τους διωγμούς ; Τα βασανιστήρια των Ποντίων κ την σφαγή τους ,ξ ξέρεις γιατί τα έκαναν όλα αυτά ;Γιατί μας φοβούνται στην πραγματικότητα κ δεν θέλουν να υπάρχουμε.Δεν θα σας κάνουμε την Χάρι σε λίγο εσείς δεν θα υπάρχετε.

  • Σύντομα θα το χτίσει ο Ερντογάν ; Τα λες αυτά ενώ πατάς Ελληνικό έδαφος; Ενώ πίνεις Ελληνικό νερό; Κ αναπνέεις καθαρό δημοκρατικό αέρα; Εσένα λοιπόν σου χρειάζεται ένας Ερτογαν για να εκτιμήσεις τον τόπο που ζεις.

 27. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΒΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

 28. Αλλά κάνουν τους Κινέζους και μέσα στα γραφεία το παίζουν μάγκες! Μπράβο στο κορίτσι!

 29. Ιστορικό απόσπασμα απο επιστολή Του αείμνηστου Αντωνη Πληθίδη

  «….στις17/9/1965 προσχώρησε στην κυβέρνηση Στεφανόπουλου και ανέλαβε το Υπουργείον Υγιεινής.

  Ως Υπουργός έφθασε σε λίγες μέρες στην Κω, Νοέμβριο του 1965, κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΗ. από το Διοικητικό Συμβούλιο να ανεγερθεί ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 75 Κλινών στη θέση φυτώριο (σήμερα 2ο λύκειο) για το οποίο υπήρχαν οι πιστώσεις και έτοιμη μελέτη. 

  Αλλά όταν αναχώρησε για την Αθήνα ο Υπουργός Μανούσης, στην ίδια απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο ζητούσε από τον Υπουργό πιστώσεις για την κτιριακή επέκταση στο υπάρχον Νοσοκομείο, μαζί με σοβαρές διαρρυθμίσεις.
  Την απόφαση αυτή το ΔΣ την παρέδωσε στον Υπουργό, ο τότε γραμματεύς και Σύμβουλος του Νοσοκομείου Θανάσης Γεωργαλής, μεταβαίνων στην Αθήνα. 

  Ο Υπουργός θύμωσε, γιατί έτσι το Νέο Νοσοκομείο, δεν μπορούσε να γίνει με τη νέα απόφαση, που έλαβε το ΔΣ.
  Έτσι χάθηκε η ευκαιρία αυτή. Στο Σταμάτη Μανούση οφείλεται ο νέος οργανισμός όπου προβλέπονται θέσεις γυναικολόγου, ακτινολόγου, μικροβιολόγου, διοικητικού διευθυντού και θέσεων προσωπικού όλων των κλάδων». 

  Αντώνης Πληθίδης,2005

 30. Συγχαρητήρια στη πρόεδρο του νοσοκομείου μας τα είπε πολύ καλά … Αξία τα είπε όπως είναι τα πράγματα……

 31. Περί Νοσοκομείου δεν μας είπες
  Η Κώς θα ωφελείτο ;
  Φυσικά !
  Δυστυχώς όμως κάποιοι υπέρΔημ οκράτες ακόμα κρατούν το νησί στην αγκαλιά τους κ στα συμφέροντα τους …..Τα μαιδιά ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.