ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Π. Κουρουμπλής από Κω: Η πόρτα του Υπουργείου μας είναι ανοιχτή- Εθνικό θέμα & υπέρβαση η διεκδίκηση ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος για τα νησιά από την ΕΕ. «Είσαι ο καλύτερος Υπουργός…»

45
2754

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Με μια μικρή καθυστέρηση λόγω της μίνι σύσκεψης που προηγήθηκε στο δημαρχείο Κω ξεκίνησε η ευρεία σύσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή στο Επαρχείο Κω, με τον δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση να συνοδεύει περπατώντας τον κ. Κουρουμπλή, τον κ. Σαντορινιό, με τους βουλευτές, τον Αρχηγό και τα στελέχη του λιμενικού.

Στην είσοδο του Επαρχείου τους υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος και ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός.

Στην εισαγωγή-καλωσόρισμα ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα θέματα που άπτονται της Περιφέρειας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου έχει την  μικρότερη χρηματοδότηση και Περιφερειακό πρόγραμμα μόλις 168 εκ. ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες 60 νησιών για τα επόμενα έξι χρόνια.

Ακολούθως ο λόγος δόθηκε στους εκπροσώπους των φορέων. Εκ μέρους του ΕΒΕΔ ο Ν. Νασταχανίδης ζήτησε την στήριξη του Υπουργού στην προσπάθεια διατήρησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, στη φορολογία στα ποτά και την επιδότηση του κεφαλαίου κίνησης το οποίο επίσης κόπηκε. Η Κως εκτίμησε ότι θα καθυστερήσει να γυρίσει σελίδα ζητώντας στήριξη στις προσπάθειες της Περιφέρειας για υδφατοδρόμια και του λιμενικού ταμείου για τα εν εξελίξει λιμενικά έργα.

Στο θέμα του αθέμιτου ανταγωνισμού με τις επεκτάσεις μεγάλων καταστημάτων εις βάρος των μικρών αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Π. Βρακίδης, ο οποίος έθεσε επιπλέον και το θέμα του αθέμιτου ανταγωνισμού των ΚΑΕ στο λιμάνι όχι μόνο για αυτούς που ταξιδεύουν σε τρίτες χώρες αλλά και όσους κάνουν ημερήσιες εκδρομές, με τους επιβάτες λόγω έλλειψης χώρων να βρίσκονται εκτός αιθούσης.

Στις απρόβλεπτες καταστάσεις που έζησε το νησί λόγω μεταναστευτικού με τους κακούς χειρισμούς και την κακή συνεννόηση -όπως τόνισε- αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Έν. ξενοδόχων Ν. Σβύνου. Πάμε να ισορροπήσουμε τις καταστάσεις με τη βοήθεια των επιχειρηματιών πρόσθεσε και παρά τα θετικά μηνύματα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η «φοροκαταιγίδα» την οποία έχουμε δεχθεί. «Δεν διαπραγματευόμαστε το ΦΠΑ, πρέπει να εδραιωθεί όπως ήταν για τους νησιώτες. κανένα άλλο μέτρο δεν μπορεί να λειτουργήσει αντισταθμιστικά όσο το ΦΠΑ». Αναφέρθηκε ακόμη στην αύξηση του ΕΝΦΙΑ στους επαγγελματικούς χώρους, στα δημοτικά τέλη, τις εργοδοτικές εισφορές, τα κόκκινα δάνεια με τον κίνδυνο αφελληνισμό επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα των συγκοινωνιακών συνδέσεων με το μονοπώλιο να καθιστά απογορευτικές τις μετακινήσεις τόσο άλλων επισκεπτών από την υπόλοιπη χώρα όσο και των κατοίκων της Κω προς το κέντρο. Επίσης στάθηκε ιδιαίτερα και στο θέμα της υγείας με τις σοβαρές ελλείψεις στο Νοσοκομείο.

Η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κ. Μακρή εκτός από το συγκοινωνιακό ζήτησε την θέση του Υπουργού σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας (θυμίζοντας την πρόταση νόμου που έχει κατατεθεί και αν θα επιδιώξουν οι παρόντες βουλευτές ώστε να έρθει η συγκεκριμένη πρόταση νόμου στη βουλή). Το δεύτερο ζήτημα είναι η απαράδεκτη κατάσταση με τους 7.000 άνεργους χωρίς επίδομα ανεργίας λόγω έλλειψη διάθεσης από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ν. Γεωργαντής, με αφορμή την τοποθέτηση της Προέδρου της Έν. Ξενοδόχων τόνισε ότι το θέμα της έλλειψης Παιδιάτρου απασχολεί το νοσοκομείο Κω εδώ και 10 χρόνια. Από τις 5 θέσεις που προκηρύχθηκαν οι δύο θέσεις αφορούν παιδιάτρους, μία καρδιολόγου, μία νεφρολόγου και μία γενικού χειρουργού, ενώ η διαδικασία παραμένει σε εξέλιξη με μία καθυστέρηση για τις κρίσεις ιατρών μέχρι να γίνουν οι εκλογές για τα θεσμικά όργανα των ιατρών του Νοσοκομείου ευελπιστώντας ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα υπάρξει αποτέλεσμα. Για τους επικουρικούς ζήτησε την στήριξη του Υπουργείου λέγοντας ότι θα του καταθέσει προσωπικά υπόμνημα για την στήριξη συνολικά και την πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Τόνισε πάντως (έπειτα από επισήμανση του κ. Καματερού και των άλλων βουλευτών ότι έχει αυξηθεί το προσωπικό, γίνονται εξετάσεις που δεν γίνονταν και μάλιστα αυθημερόν και γενικά το νοσοκομείο είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα απ’ ότι ήταν πριν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος.

Η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα αναφέρθηκε στο καλωσόρισμά της στην ανθεκτικότητα του κ. Καματερού δεχόμενος καθημερινά σκληρή κριτική από την ίδια αλλά και πίεση για τα τοπικά ζητήματα. «Κρατάμε μικρά καλάθια», πρόσθεσε για την ρητορική που αναπτύσσεται σε ότι αφορά τη νησιωτικότητα με αφορμή τα προβλήματα της καθημερινότητας και όχι ως «προεκλογικό πυροτέχνημα». «Οι αφορισμοί και οι κραυγές σε ότι αφορά το μεταναστευτικό διακινδυνεύοντας τη φήμη του νησιού, δεν πουλάνε άλλο πια και είμαστε απόλυτοι. Το ξεκαθάρισε χτες και ο Αρχηγός της Αξ. Αντιπολίτευσης», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Ρούφα. Θέλετε να εφαρμόσετε αναπτυξιακές πολιτικές; Πάμε να κάνουμε τον μόλο για τα κρουαζιερόπλοια», τόνισε η κ. Ρούφα. Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι θεωρεί αδιανόητο να φύγει η μαρίνα της Κω από τα χέρια του δήμου.

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Σ. Φρούντζας και ως εκπρόσωπος του συλλόγου των εργαζομένων του δήμου ευχαρίστησε για την παράταση των συμβάσεων των συμβασιούχων αλλά έμεινε ημιτελές όπως είπε μιας και οι δήμοι επιβαρύνονται το κόστος. Επίσης τόνισε ότι έχει καταστρατηγηθεί η έννοια της ειδικότητας με την άσκση αλλότριων καθηκόντων, ζητώντας να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά ειδικότητες που υποστηρίζουν παρόμοια αντικείμενα με άλλο τίτλο ειδικότητας. Για την επιδότηση πρώτης κατοικίας, τόνισε τουλάχιστον ότι θα έπρεπε να εγκριθούν οι αιτήσεις όσων έχουν καταθέσει έως το 2011 (με τον δήμαρχο να παρεμβαίνει χαρακτηριστικά «από που θα τα πάρουνε; απ’ τον δήμο κι αυτά;»)

Εκ μέρους των τουριστικών λεωφορείων ο Γραμματέας του συλλόγου Γ. Κυζιρίδης ζήτησε την στήριξη στο αίτημα για επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.

Ο δημοτικός σύμβουλος Σ. Πης απευθυνόμενος προς τον κ. Κουρουμπλή είπε ότι «είστε από τους καλύτερους, από τους λίγους Υπουργούς που τρέχουν παρά το πρόβλημα μετακίνησης», με τον δήμαρχο να συμπληρώνει ότι επιβεβαιώνεται σε αυτά που του είπε πριν στο δημαρχείο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο αυξημένο μεταφορικό κόστος και τα προβλήματα των μεταφορικών εταιρειών με τα φορτηγά να επιστρέφουν άδεια.

Πολύ σημαντική ήταν η επισήμανση του Αστυνομικού Διευθυντή Γ. Γεωργακάκου, ο οποίος τόνισε αφενός την ανάγκη οι ναυτιλιακές εταιρείες να φροντίσουν για ειδικούς χώρους κατά τις μεταγωγές κρατουμένων και αφετέρου στο χώρο του διαβατηριακού ελέγχου, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι διακινούμενοι από και προς τρίτες χώρες. Αντίστοιχος χώρος όπως τόνισε θα πρέπει να υπάρξει και στη μαρίνα.

Τέλος το λόγο πήραν οι βουλευτές: Ο Η. Καματερός αναφέρθηκε στα προβλήματα των εργαζόμενων στα ξενοδοχεία που είναι πολύ σοβαρά («δεν άκουσα να τα συζητάνε αυτά χτες…»), όπως και με τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που στενάζουν μιας και είμαστε το νησί του all inclusive με 95%.  Σε ότι αφορά τα αντισταθμιστικά εξέφρασε τη χαρά του που υπάρχει συνεργασία με την Περιφέρεια αλλά και τη θετική ανταπόκριση του δημάρχου Κω στο κάλεσμα για συνεργασία. Τα αντισταθμιστικά όπως τα προσδιόρισε ο Υφ. Νησιωτικής Πολιτικής Ν. Σαντορινιός έχουν να κάνουν με σχολικά και αθλητικά έργα κυρίως στο Πυλί που δέχεται τις συνέπειες του προσφυγικού/μεταναστευτικού. Ο Ν. Σαντορινιός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται οι νησιωτικές πολιτικές πέρα από ρηματικές διακηρύξεις να γίνουν πράξη και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Τέλος, ο Δ. Γάκης αναφέρθηκε στην απόφαση της διάσκεψης των Προέδρων να κηρυχθεί το 2017 έτος Δωδ/σου και στις δράσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να αφήσει αυτό το έτος ένα αποτύπωμα σε κάθε νησί για τα 70 χρόνια από την ενσωμάτωση.

Κλείνοντας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής αναφέρθηκε στην ανάγκη για συνεργασία. Τονίζοντας ιδιαίτερα την άψογη και αποτελεσματική συνεργασία που έχει με τον Περιφερειάρχη παρά το γεγονός ότι ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, όπως είχε όταν ήταν Υπ. εσωτερικών και με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ιστορία, τον πολιτισμό και τον τουρισμό των νησιών λέγοντας ότι θα συγκαλέσει συνάντηση με την αρμόδια Υπ. Τουρισμού για στήριξη του προγράμματος τουριστικής προβολής.

Για το συγκοινωνιακό θα καλέσει όπως είπε  σε κοινή σύσκεψη δήμαρχο και περιφερειάρχη με τις τρεις αεροπορικές εταιρείες και την ακτοπλοΐας για βελτίωση ακόμα και αν χρειαστεί να διεκδικήσουμε ακόμα και μέσα στην κυβέρνηση.

Για το all inclusive κάλεσε τα ξενοδοχεία διά της Προέδρου τους να βάλουν στο πακέτο τους και γεύματα εκτός ξενοδοχείου σε τοπικά εστιατόρια. «Ακούστε το με προσοχή, αν δεν αυξήσουμε το πακέτο κατανάλωσης του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα στον τουρισμό και 50εκ. τουρίστες να έρθουν δεν θα έχουμε όφελος αλλά μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στις υποδομές κλπ.

Tέλος, αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει το επόμενο διάστημα να διεκδικήσει η χώρα μας (θα το θέσει ο Πρωθυπουργός σε επίπεδο ομολόγων του στην Προεδρία της Μάλτας) ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα από την ΕΕ για την εδαφική συνοχή. «Να αισθάνεται και ο πολίτης των νησιών ότι είναι ευρωπαίος πολίτης», λέγοντας ότι θα ζητήσει από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, βουλευτές και ευρωβουλευτές να συστρατευθούν στην κοινή προσπάθεια για το καλό της πατρίδας μας. «Όλοι μαζί, στις εκλογές ας κριθούμε, αλλά εδώ πρέπει να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Είναι εθνικό και υπερβατικό ζήτημα να διεκδικηθεί ένα μεγάλο αναπτυξιακό πρόγαμμα για να δουν οι νησιώτες τη διαφορά εν τοις πράγμασι. Θα είμαστε ανοιχτή με όλους τους θεσμούς.»

45 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πάμε να κάνουμε τον μόλο για τα κρουαζιερόπλοια», τόνισε η κ. Ρούφα.

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

  • Με ποιες γνώσεις και ικανότητες πιστεύει η ΡΟΥΦΑ ότι θα γίνει Δημαρχέζα; Μα τόσο πολύ καβάλησε το καλάμι που πιστεύει ότι επειδή βγάζει αφρούς από το στόμα της κατά του Κυρίτση με ανυπόστατες καταγγελίες πάει να πει ότι εκτός από ντομάτες και αγγουράκια μπορεί να παράγει και πολιτική;;;;

  • Πες μας τον τρόπο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, πως κατάφερες να χώσεις ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΟΙΚΟΙΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;;;

   Πως γίνετε εσύ να βολεύεις όλη την οικογένεια σου ακόμα και την γυναίκα σου με 2.500 ΕΥΡΩ τον μήνα και εγώ να έχω τρία παιδιά με πτυχία και μεταπτυχιακά άνεργα; Με τέτοιο βόλεμα και εγώ με σάπιες δικαιολογίες θα την κοπανούσα από το κόμμα που με έκανε άνθρωπο και θα πουλούσα αριστερή ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ψηφίζοντας 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το 4ο που έρχεται…

   • Ο «ΨΗΛΟΣ Κάπτεν Ηλίας» δεν μας είπε πόσους .... έχει βολέψει στα πολιτικά του γραφεία;;;;

    Έχει αποσπάσει ……ακούμε όμως και για βόλεμα ………..στο γραφείο του στη Αθήνα με μπόλικο παραδάκι. Για πόσους λέμε Ηλία;;;;

  • Μην μου πείτε ότι δεν καταλάβατε ποια λιβανίζει την λυσσασμένη αγρότισσα;;;

   ΡΟΥΦΑ, μόνη λιβανίζεις την σαλεμένη σου κεφάλα;;;; Σου έχει γίνει εμμονή η καρέκλα της εξουσίας και γίνεσαι ρεζίλι των Κυριτσικών σκύλων.

   • Ψοφάω να δω την ΡΟΥΦΑ ντυμένη αρκουδάκι Πάντα με τα μαύρα πουά στο παλιό άσπρο της παλτό.

    Από γούστο και μοντελάκια, ΑΜΑΝΙΟΥ… Στο τέλος θα αρχίσει να κυκλοφορεί με καπέλα τύπου Αγγλίδας αριστοκράτησας όλο φτερά και δαντέλες στα χωράφια…

   • Αρχίζει να φαίνετε ο κ@λος της «ΜΑΐΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ», νεοδημοκράτης Καραμανλικός δεξιάς απόκλισης και μισογύνης.

    Αποκαλεί το ΚΟΥΛΗ εξάρτημα της Ζήμενς, τον Χατζημάρκο εχθρό της Κω, τον Χαλκιδιό κατσαβίδια, τους υπεύθυνους του ΕΒΕΔ φελλούς και τις κοντές σαν τη Πρόεδρο και την υπεύθυνη των συνεργατικών συντρόφισσες και την ΡΟΥΦΑ σαλεμένη τσοπάνα και κουκουνάρα…..

  • Η πόρτα του υπουργείου του ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ είναι ανοιχτή είπε... Φυσικά σε συγγενείς και κομματικούς φίλους για διορισμούς από το παράθυρο.

   Πόσο θα αντέξουν ακόμα οι γιαλατζί αριστεροί του κ@λου που ξεζούμιζουν τους δύστυχους πολίτες στους φόρους για να διορίζουν συγγενείς, φίλους, αναρχικούς και μαστούριδες στο δημόσιο; Στον αγύριστο ψεύτες ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ Μαυρογιαλούροι…

  • Ο Νεοδημοκράτης ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ στην Νίσυρο έγλυφε τον ΤΣΙΠρΑ, στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ προκλητικά , ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΩΝ...

   Και η «ψηλή πρόεδρος» των ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ απούσα χθες κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη, ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ. Όλοι εμείς οι Νεοδημοκράτες θα θυμούμαστε στις επόμενες εκλογές την απαράδεκτη συμπεριφορά τους απέναντι στο κόμμα και στην Κω που εξ αιτίας τους ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ ου συμφώνησαν να γίνει στην Κω και όχι στην ΡΟΔΟ. Πιστεύουν ακόμα ότι οι ΛΑΘΡΟ θα αναχωρούν σε 72 τέρμινα…

   • ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ -ΤΣΙΡΑΚΙ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΗΑΡΧΗΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΗΤΑΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΦΑΚΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΤ ΝΤΟΚ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

 2. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΚΑΙ ΜΟΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

  στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟΥ 2015.

 3. 4 εκατομυρια ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ για χοτ σποτ…ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.με τοσα λεφτα θα ειχε γινει ο μολος.!!!!!!

 4. ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ .ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΑΓΑΝΙΑ.

 5. Η απόλυτη ξεφτίλα: Επιθεώρηση λαθρομεταναστών στο αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ! Δεν ήταν... loux, σηκώθηκαν κι έφυγαν!

  Είχαμε γράψει για την πρωτοφανή προσβολή Καμμένου προς τις Ένοπλες Δυνάμεις να στείλει ολόκληρο αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού για να μετατραπεί σε Hot Spot!
  Η εν λόγω κίνηση Καμμένου πέρα από προσβλητική ήταν και επικίνδυνη γιατί, αλήθεια, τι θα γινόταν αν σημειωνόταν εξέγερση εντός ενός πολεμικού πλοίου;
  Τελικώς, η ξεφτίλα πήγε σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα, αφού «επιτροπή» λαθρομεταναστών, σε ρόλο Α/ΓΕΝ, ανέβηκε στο αρματαγωγό και το… επιθεώρησε.
  Και επιπλέον αυτού, δήλωσαν ότι… δεν τους ικανοποιούν οι συνθήκες και έτσι απποχώρησαν, δίνοντας παράλληλα εντολή να μην ανέβει κανείς άλλος.
  Φαίνεται ότι οι συνθήκες δεν ήταν αρκετά… λούξ, σε σύγκριση με τα Hot Spot που υποτίθεται ότι ξεπαγιάζουν και έτσι αρνήθηκαν να επιβιβαστούν. Ευτυχώς, βεβαίως, αφού όπως προείπαμε η ανεύθυνη κίνηση Καμμένου θα μπορούσε να έχει πολύ μεγάλες επιπτώσεις.

 6. Σύμφωνα με το Μητρώο Μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου από τον Ιανουάριο του 2015 ως τον Σεπτέμβριο του 2016, υπήρξε μείωση στο τακτικό προσωπικό κατά 1.060 υπαλλήλους (από 79.023 σε 77.963). Αναφορικά με το προσωπικό των νοσοκομείων, οι περικοπές στον αριθμό των εργαζομένων ήταν ακόμα μεγαλύτερες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας (ESYnet), από 69.223 τον Ιανουάριο του 2015 οι υπάλληλοι έφθασαν στους 61.528 τον Μάιο του 2016, δηλαδή υπήρξε μείωση στο προσωπικό κατά 7.695 υπαλλήλους.
  Σε αντίθεση επομένως με τα όσα υποστηρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση του προσωπικού και των εργαζομένων στον τομέα της υγείας, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Άλλωστε, οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό κυρίως προσωπικό έχουν ήδη αρχίσει να επηρεάζουν αρνητικά την λειτουργία των νοσοκομείων, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των ασθενών. Φυσικά, αυτά τα στοιχεία σε καμία περίπτωση δεν δίνουν άφεση αμαρτιών στις προηγούμενες κυβερνήσεις, που κληροδότησαν ένα σύστημα υγείας υπό διάλυση.

 7. ΣΧΕΔΙΟ «ΡΙΦΙΦΙ» ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ! ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ…

  Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε πως στο κόλπο είναι και η νουδούλα, καθώς ο Κούλης αποτρέπει τους ανεξαρτητοποιηθέντες βουλευτές να προσχωρήσουν στο κόμμα του, στέλνοντάς τους στην πασοκαρία, με το επιχείρημα, ότι «δεν τρέχει τίποτα, το ίδιο μαγαζί είμαστε και μαζί θα κυβερνήσουμε μετά από τις εκλογές, Πηγαίνετε εκεί γιατί υπάρχει περισσότερη ανάγκη».
  Βέβαια, αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, η πασοκαρία έρχεται δεύτερη και… καταϊδρωμένη. Καθότι, μόλις συστάθηκε το απόκομμα των Λαφαζανίστας, βρέθηκε με 25 βουλευτές και μοστράριζε για τρίτο κόμμα. Μέχρι που έγιναν οι εκλογές και από τότε οι Λαφαζαναίοι βλέπουν τη βουλή με το… κιάλι. Λέτε να πάθει καμμιά τέτοια νίλα και η κλεφτοπασοκαρία;
  (ΥΓ): Πάντως, στις επόμενες εκλογές, το… όνειρο του συνταγματικού τόξου –να μην είναι η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα- θα πραγματοποιηθεί στα σίγουρα. Δεν θα είναι τρίτο, θα είναι δεύτερο!

 8. 4 εκατομυρια ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ!!! για χοτ σποτ…ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!
  ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.με τοσα λεφτα θα ειχε γινει ο μολος.!!!!!!ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ!!!!

 9. ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ «ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΘΕΛΟΥΝ… ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ!

  Μπορεί να ξεπάγιασαν τις προηγούμενες ημέρες τα «προσφυγάκια» της Λέσβου, αλλά στο ειδικά διαμορφωμένο «πλοίο της αγάπης» που τους έστειλε ο υπερ-σούπερ-ντούπερ «αλληλέγγυος» Καμμένος δεν μπαίνουν! Κι όσοι μπαίνουν, ευθύς αμέσως ξαναβγαίνουν!
  Έτσι, όλη την χθεσινή ημέρα τα «προσφυγάκια» αρνούνταν να μπουν στο αρματαγωγό «Λέσβος» που έχει καταπλεύσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης για τη φιλοξενία τους, καθώς είχαν διαδοθεί φήμες ότι επρόκειτο για… κόλπο, προκειμένου να τους γυρίσουν πίσω στην… Τουρκία.
  Εν τέλει, το βράδυ μπήκαν καμμιά σαρανταριά… περίεργοι, αλλά λίγο αργότερα… κατέβηκαν, γιατί όπως έγινε γνωστό «δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις συνθήκες που επικρατούν εκεί». Προφανώς, ήθελαν… κρουαζιερόπλοιο με όλα τα κομφόρ και απογοητεύτηκαν!
  Πλήρωνε εσύ «μαλάκα» (συγνώμη, αλλά δε βρίσκουμε καταλληλότερη λέξη…) ελληνικέ λαέ! Πλήρωνε κι έννοια σου!

 10. ΓΙΑΤΙ ΞΟΔΕΥΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΣΑ ΒΓΑΖΑΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΤΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΙΔΡΩΤΑ.ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

 11. ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ.ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΛΑΔΩΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΖΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ 2560 ΕΥΡΩ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΩΔΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΗΣ(ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ)

 12. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ Η ΣΟΣΙΑΛΜΑΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΥΠΟΧΡΕΟ ΚΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠ ΑΥΤΟ.Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΘΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

 13. ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΡΧΙΑ.ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΠΟΡΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΑΣ ΤΗΣΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ.

 14. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ.ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΟΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΘΥΡΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΥΣ.

 15. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ .ΤΟ ΚΚΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΥΓΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

 16. ΤΡΕΝΑΚΙΑ SECURITY 1.000.000 ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΙΑΤΣΑΣ ΡΟΤΟΝΤΑ .ΑΝΤΕ ΠΑΓΕΝΕ ΑΛΛΟΥ.Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

 17. ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΕΙ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ.ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ.ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΠΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΦΟΡΟΚΛΕΒΑΜΕ ΔΕΝ ΜΙΖΑΡΑΜΕ ΔΕΝ ΓΛΥΦΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΛΑ ΑΣΚΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

 18. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΦΕΡΕ ΦΕΡΕ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΚΟΨΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΡΤΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΤΑΙΣΤΕ ΜΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΝΟΥΜΕ ….ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΟΙ ΣΑΝ ΑΡΝΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

 19. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ(ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ(ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ).ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΕ ΗΘΙΚΑ.ΠΑΣΟΚ ΙΣΟΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΙΣΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥ 80.ΚΥΡΙΟΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΔΕΣ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΤΕ.

  • λάθος έχεις και μάλιστα το κάνεις συνειδητά. Δε βλέπω στελέχη της αριστεράς να έχουν κλέψει αλλά στελέχη της ΝΔ και να πηγαίνουν φυλακή πχ Παπαγεωργόπουλος ή να βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Δικαιοσύνης πχ Παπασταύρου και πολλοί ακόμα που έρχονται από πισω. Έχεις ακούσει μήπως για σκάνδαλα τύπου SIEMENS με εμπλοκή των Μητσοτάκηδων για σκάνδαλα τύπου Novartis με διερευνούμενη εμπλοκή πρώην Πρωθυπουργού τη ΝΔ κλπ κλπ Και στο νησί μας από ότι ξέρω επιχειρηματίες και στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι μπλεγμένοι σε διάφορα. Γι αυτό σκέψου πριν μιλήσεις. Στην περίπτωσή σου και στην περίπτωσή σας η σιωπή είναι χρυσός

 20. Δήμαρχος Μυτιλήνης: Φέρατε μόνοι σας το πλοίο και κάνετε το λιμάνι πάλι καταυλισμό

  «Μονομερή ενέργεια που βλάπτει ανεπανόρθωτα το νησί» χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Σπύρος Γαληνός, την άφιξη στο λιμάνι της πόλης, του αρματαγωγού του Πολεμικού Ναυτικού, για να φιλοξενήσει προσωρινά αιτούντες άσυλο.
  Αφορμή για τις δηλώσεις ήταν σύμφωνα με τον ίδιο, η χωρίς καμία προσυνεννόηση, τοποθέτηση χημικών τουαλετών στο λιμάνι της Μυτιλήνης για την εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων στο πλοίο.
  Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/762233/dimarxos-mytilinis-ferate-monoi-sas-to-ploio-kai-kanete-to-limani-pali-kataylismo#ixzz4VfDIlCTP

 21. Κάλα τώρα το ……έστειλε τον έως τώρα απόντα σύμβουλο που όλος τυχαίος είναι και μέλος του Σύριζα ως εκπρόσωπο του φορέα…..
  Παππού σε πιάσαν κότσο κάποιοι κύριοι εδώ στην Κω.!! Πρόσεχε γιατί οτι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μάλλον άνθρακας ο θησαυρός και σε παρασειρουν σε λάθος επιλογές… Αλλά απο την αλλη ας είχες μάτια και αυτιά να κρίνεις ο ίδιος και όχι να δέχεσαι οτι σου πλασάρουν…και να πορευτης με αυτούς που τώρα σου κανουν τους φίλους.. Και ας έσκαψαν τον λάκκο σου παλιότερα…θυμήσου λίγο και θα δεις την οφθαλμαπάτη που σου έστησαν.
  Ο κύριος εκπρόσωπος σήμερα, είναι του δεν κάνουμε τίποτα δεν σπαμε αυγά και αποφεύγουμε να περνούμε θέση…. Τοτε καλός δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τις εκλογές του.. Αφού εαν είναι να είσαι με τέτοιους που το μονο που τους ενδιαφέρει είναι να αυτό προβάλονται.. Πεδίον δόξης λαμπρόν και άντε να σε δούμε … όταν η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση…. Θα λες οτι είσαι τώρα με αυτούς ή όχι!!!

 22. Μετά τα χιόνια και τα κρύα, ήρθε και η ψώρα στο hot spot της ΒΙ.ΑΛ. στην Χίο! Ή μάλλον επανήλθε, καθώς τα πρώτα κρούσματα ψώρας είχαν εμφανιστεί εκεί τον περασμένο Μάρτιο, αλλά τότε αντιμετωπίστηκαν άμεσα, καθώς υπήρχαν λίγα «προσφυγάκια».
  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα κρούσματα είναι περίπου τριάντα, αλλά στην πόλη της Χίου ακούγεται ότι στην πραγματικότητα είναι πάνω από εκατό και είναι άγνωστο αν και πως αντιμετωπίζονται, καθώς η διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου δήλωσε σε τοπικά μέσα πως δεν της έχει ζητηθεί βοήθεια από τους υπευθύνους του hot spot…
  Και να σκεφτεί κανείς, ότι μόλις προχθές ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης) Μουζάλας, προανήγγειλε επιτάξεις ξενοδοχείων στα νησιά, για φιλοξενία των «προσφύγων»…

 23. Τα λαθη συνεχιζονται καποιοι δεν βαζουν μυαλο και ας τους απομακρυναν με τον χειροτερο τροπο

 24. ΠΡΟΣ… ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΡΘΕ….

  ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ…..
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ…
  ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ..ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ…ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
  ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ,ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΦΙΛΗ,ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ ΖΟΥΡΑΡΗ,ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΠΠΑ,ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ,ΤΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ,,,ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ …ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΟΕΙΔΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

 25. Κύριοι ιθύνοντες με το να ζητάτε και να περιμένετε κιόλας βοήθεια από αυτούς πρώτα προσβάλλετε τους εαυτούς σας και μετά όλους εμάς τους δημότες..Μόνο ονόματα αλλάζουν η γραμμή τους ήταν είναι και θα είναι ίδια..

 26. Προς σχολιο αποψη ……………. εαν η κυρια ρουφα κατεβει για δημοτικη συμβουλος εχει ελπιδες να εκλεγει !!! εαν κατεβει ως επικεφαλης ενα 5 τις εκατο απο το νησι το εχει . καλημερα@@@@@@@@@@@@@@@ και γενικα στο πυλι δεν ξεχναμε την θεση τις οπου στηριξε το hot spot δυναμικα αντε να δουμε τωρα πως θα μας ζητησει την ψηφο μας κοντος ψαλμος στην καλπη λοιπον ..

  • σίγουρα εσύ είσαι και από το Πυλί και από το Αμανιού και δεν είσαι ο Κυρίτσης; Δεν είσαι αυτός που κατέστρεψε το νησί και που επέλεξες να φέρεις το hot spot στο Πυλί για να τιμωρήσεις τους Πυλιώτες και να τα φορτώσεις όλα στη Ρούφα; Νομίζεις ότι οι Πυλίωτες τρώνε κουτόχορτο;

 27. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΦΑ. ΒΡΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΗΡΘΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΦΑ.

 28. αυτος με την αδιαφορια και ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ εδωσε την συγκαταθεση ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για το χοτ σποτ.για αυτο ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΡΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ.ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ