ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Στην Κω η πολιτική ηγεσία του Υπ. Τουρισμού: Επανεκκίνηση του τουρισμού | Τα θέματα που «καίνε» την τοπική κοινωνία

29
3160

Δηλώσεις Χάρη Θεοχάρη και Μάνου Κόνσολα στο αεροδρόμιο της Κω

 

 

Στην Κω βρίσκεται από το πρωί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού προκειμένου να υποδεχτεί την πρώτη αεροπορική πτήση από το εξωτερικό, η οποία θα προσγειωθεί σε ελληνικό περιφερειακό αεροδρόμιο.

Κατά την άφιξή του στο νησί του Ιπποκράτη, ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ανέφερε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε εδώ, στο νησί της Κω. Το νησί από το οποίο ουσιαστικά ξεκινάμε με την πρώτη πτήση από το εξωτερικό σε περιφερειακό αεροδρόμιο τον ελληνικό τουρισμό. Ξέρουμε όλοι πως φέτος θα είναι μια διαφορετική και δύσκολη χρονιά, αλλά είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα είναι μια ασφαλής χρονιά. Συμβολικά ξεκινάμε από το νησί του Ιπποκράτη, από το νησί που η Ιατρική ξεκίνησε και η συνεργασία της Bild και της TUI δίνει δώρο μια πτήση στους ανθρώπους που μόχθησαν, προσπάθησαν και βοήθησαν τη Γερμανία να ξεπεράσει αυτήν την κρίση. Οι ήρωες αυτοί θα έρθουν στην Κω για να περάσουν τις διακοπές που τόσο αξίζουν για όσα κατάφεραν. Συναντηθήκαμε και με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται εδώ για αυτόν το σκοπό και θα πιάσει δουλειά μέσα στις επόμενες ημέρες για να μας προστατεύει όλους. Χαίρομαι που όλες οι διαδικασίες προχωρούν όπως ακριβώς έχουν σχεδιαστεί. Παραμένουμε σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα για οτιδήποτε προκύψει στο νέο αυτό ξεκίνημα».

Ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, δήλωσε: «H Κως έχει ξεχωριστή δυναμική ως τουριστικός προορισμός. Το γεγονός ότι η πρώτη διεθνής πτήση έχει ως προορισμό την Κω ενέχει ένα σπουδαίο συμβολισμό. Σήμερα, στέλνουμε το μήνυμα ότι η Κως είναι εδώ, είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της. Η επόμενη ημέρα για τον ελληνικό τουρισμό συνδέεται με τη διαμόρφωση μιας νέας τουριστικής ταυτότητας, που θα στηρίζεται σε ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο και θα εισάγει νέα στοιχεία στο τουριστικό προϊόν του νησιού».

Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση του Υπουργού Τουρισμού με τοπικούς τουριστικούς φορείς στο Δημαρχείο της Κω. Ακολουθεί η συνέντευξη Τύπου του κ. Χάρη Θεοχάρη στις 2:15 μ.μ. στον ίδιο χώρο και το απόγευμα, στις 6 μ.μ., η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου τουρισμού θα παρευρεθεί στον αερολιμένα της Κω στο πλαίσιο της άφιξης της πρώτης διεθνούς πτήσης που θα προσγειωθεί σε περιφερειακό αεροδρόμιο της χώρας. Πρόκειται για πτήση της αεροπορικής εταιρείας TUI από τη Γερμανία, η οποία θα μεταφέρει στη χώρα μας 170 ιατρούς, ως δώρο αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τη συνεισφορά τους στην καταπολέμηση του κορωνοϊού στη Γερμανία.

ΒΙΝΤΕΟ από KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

Στα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία της Κω, στο πλαίσιο επανεκκίνησης της τουριστικής οικονομίας, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στην σημερινή σύσκεψη στο Δημαρχείο, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς ζήτησε τη δέσμευση της κυβέρνησης για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου στην Κω, άμεση στελέχωση και λειτουργία της Μ.Α.Φ. και μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων στον τουρισμό.

Παράλληλα παρέδωσε στον Υπουργό Τουρισμού υπόμνημα του Δήμου Κω με τα αιτήματα και τις προτάσεις του Δήμου όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται αναλυτικά προτάσεις και διεκδικήσεις:

 • Για την Υγειονομική θωράκιση της Κω,
 • Για την οικονομική στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων,
 • Την οικονομική στήριξη του Δήμου
 • Μέτρα επανατοποθέτησης της τοπικής οικονομίας
 • Για την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα και τη δημιουργία υποδομών για τον πρωτογενή τομέα μέσω ειδικού προγράμματος για τα νησιά, ώστε να ξεπεραστεί η μονοκαλλιέργεια του τουρισμού
 • Για τη δημιουργία ασφαλούς οδικού δικτύου.

 

Αναλυτικά το σχετικό υπόμνημα.

 

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ 

 

Η Κως, πατρίδα του Ιπποκράτη, ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας, με μεγάλη συμβολή στο εθνικό ΑΕΠ, δικαιούται και απαιτεί μέτρα στήριξης και επανατοποθέτησης της οικονομίας και ενίσχυσης των δομών δημόσιας υγείας.

Η επιλογή της Κω ως ο προορισμός που ανοίγει την τουριστική περίοδο περιέχει υψηλό συμβολισμό.

Η Ελλάδα, η Κως ως γενέτειρα του Ιπποκράτη, τιμά και συνδέει την ιατρική επιστήμη, την κοινωνία και την οικονομία.

Η Ιπποκρατική Κως, ο Δήμος Κω, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε ιατρούς και νοσηλευτές σε όλο τον κόσμο για τον ρόλο και την προσφορά τους στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και στην αντιμετώπιση της πανδημίας, με μήνυμά του που έπαιξε σε τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας μας και στο διαδίκτυο.

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΚΩ

 

Με δεδομένη τη ζημιά που προκάλεσε η κατάταξη της Κω στη 2η υγειονομική κατηγορία και με κοινή πεποίθηση ότι τουριστική οικονομία είναι ανίσχυρη δίχως σύγχρονες δομές υγείας, ζητάμε:

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Μέχρι τότε:

Άμεση στελέχωση και λειτουργία της ΜΑΦ

Ενίσχυση του Νοσοκομείου σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό

Έγκριση ΟΕΥ και λειτουργία Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας

Στελέχωση του ΕΚΑΒ και λειτουργία 2ου ασθενοφόρου στην Αντιμάχεια

 

 

 

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

Η έλλειψη ρευστότητας προκαλεί ασφυξία σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, με κίνδυνο καταστροφής επιχειρήσεων, αδυναμία επιβίωσης πολιτών  και διάρρηξης της κοινωνικού ιστού.

Ζητάμε: μέτρα ενίσχυσης της ρευστότητας

Ρύθμιση τραπεζικών δανείων για όλες τις επιχειρήσεις

Πάγωμα φορολογικών υποχρεώσεων

Άτοκα δάνεια για τις μικρές επιχειρήσεις

Επέκταση του ταμείου ανεργίας σε όλους ανεξαιρέτως τους εποχικά εργαζόμενους

Διαφανή διαχείριση στον έλεγχο λειτουργίας των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, διαχειρίσιμες ποινές σε όσους δεν συμμορφώνονται σε κατ’ επανάληψη υποδείξεις

Επέκταση του μεταφορικού ισοδύναμου σε όλους τους Έλληνες επισκέπτες των νησιών για 2 χρόνια, για ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της οικονομικής κρίσης.

Τα έσοδά της είναι συνάρτηση των εσόδων της τοπικής οικονομίας.

Αν δεν διασφαλιστεί χρηματοδότηση ο Δήμος Κω δεν θα μπορεί να παρέχει βασικές ανταποδοτικές υπηρεσίες, όπως καθαριότητα και ύδρευση, που αποτελούν άλλωστε προϋπόθεση τουριστικής ανάπτυξης.

 

Ζητάμε:

 • Ειδικό – Έκτακτο Χρηματοδοτικό Ταμείο για τους ΟΤΑ, που θα καλύπτει και θα αναπληρώνει σε πάγια βάση και για όσο χρειαστεί, το κενό στους προϋπολογισμούς των Δήμων.
 • Μέριμνα για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, όπως η ΔΕΥΑΚ και η Δημοτική Συγκοινωνία.
 • Αποπληρωμή των ήδη εκτελεσμένων και ολοκληρωμένων έργων από ΠΔΕ, Φιλόδημο και ΕΣΠΑ. Σήμερα όσο ποτέ απαιτείται ενισχυμένο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Ο Δήμος Κω εκπονεί πρόγραμμα ολοκληρωμένης χωρικής ανάπτυξης για όλο το νησί. Στην συνέχεια ο Δήμος θα αιτηθεί την χρηματοδότηση του. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον βασικό πυλώνα αναθέρμανσης των τοπικών οικονομιών, επιλύοντας ταυτόχρονα χρόνια προβλήματα έλλειψης δημόσιων υποδομών.
 • Ειδικό πρόγραμμα για τους νησιωτικούς-τουριστικούς Δήμους της χώρας, με ενισχυμένο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για να απορροφηθούν οι άνεργοι που δεν έχουν άλλα περιθώρια απασχόλησης και να αναθερμανθούν οι τοπικές οικονομίες. Σε αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να διευκολύνονται η εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία, οι προσλήψεις εργατοτεχνικού και επιστημονικού προσωπικού για την εκτέλεση των έργων και η συνεργασία με εξειδικευμένα μελετητικά γραφεία.
 • Ενίσχυση των κοινωνικών δομών και χρηματοδότηση του Δήμου για την οργάνωση επισιτιστικών προγραμμάτων, καθώς ολοένα περισσότεροι συνάνθρωποί μας ζητούν βοήθεια.
 • Μεταφορά στους Δήμους, ως πάγιο πόρο των ΟΤΑ, του Τέλους Διανυκτέρευσης.

 

Επιπλέον, λόγω νησιωτικότητας, είναι απαραίτητο να υπάρξει θεσμοθέτηση των παρακάτω:

 1. Μεταβίβαση Αρμοδιοτήτων για την Δημόσια Υγεία στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού.
 2. Δυνατότητα των ΟΤΑ να ενισχύουν άμεσα οικονομικά και ουσιαστικά την λειτουργία των Δημόσιων Δομών Υγείας.
 3. Όλες οι προσλήψεις, μόνιμου και εποχικού χαρακτήρα, να έχουν την πρόβλεψη της εντοπιότητας.

 

ΜΕΤΡΑ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

 

Χρηματοδότηση επέκτασης λιμένων Καρδάμαινας & Κεφάλου. Αξιοποίησή τους και ως τουριστικούς λιμένες.

Κίνητρα ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού.

Ίδρυση στην Κω τουριστικής σχολής.

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ – ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ

 

Ο αγροδιατροφικός τομέας μπορεί να εξελιχθεί στην κινητήρια δύναμη της ελληνικής οικονομίας.

Σε συνδυασμό με τον τουρισμό μπορεί να συμβάλλει σε ένα νέο πρότυπο ζωής και στην ανάδειξη της ταυτότητας των νησιών μας.

Απαιτείται στήριξή του με συγκεκριμένα μέτρα και δράσεις Π.χ. υδατοφράγματα, μελισσοκομικά πάρκα σε δημόσιες – δημοτικές εκτάσεις, προστασία κτηνοτροφικής γης.

 

 

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

 

Η επέκταση του αεροδρομίου «Ιπποκράτης» και η ανακατασκευή του λιμανιού, συμβάλλουν στην ποιότητα των υποδομών του νησιού μας.

Απαιτείται όμως η δημιουργία ολοκληρωμένου επαρχιακού οδικού δικτύου, που να διασφαλίζει συνθήκες οδικής ασφάλειας.

 

Όλα αυτά αποτελούν την αναγκαία και ικανή συνθήκη ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.

Μόνο υπό αυτές τις προϋποθέσεις μπορούμε να μιλάμε για διασφάλιση του μέλλοντος ενός ακριτικού νησιού όπως η Κως, της κοινωνικής συνοχής και του ρόλου του στην εθνική οικονομία.

 

 

 

Γραφείο Τύπου

ΒΙΝΤΕΟLive Stream

 

29 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ενας δημαρχος χωρις οραμα για τον τοπο του…..
  βαζει ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ(ζηταμε λεει) την επιχορηγηση των ΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ενας υπουργος τουρισμου ασχετος προς το αντικειμενο…..
  υπεγραφε παλια επιταγες των συνταξιουχων…..
  αλλαζε πολιτικους χωρους…..
  Τι μπορει να περιμενει κανεις?????
  ΚΩΣ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

  • Που τα βρήκες βρε Κούλη αυτά τα ΦΡΟΎΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΕΙΔΉΜΟΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΎ;;;;; Απλός ΆΣΧΕΤΟΙ...

   Κάθε μέρα αμολάνε και μια καινούρια παπαρδέλα μέχρι να ξεκάνουν τον Τουρισμό. Κάθε μέρα και μια βλακεία που θα αναγκάσει τα περισσότερα ξενοδοχεία να μείνουν κλειστά…

 2. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΓΚΑΟΥ ΕΝΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΩ ΣΤΗΝ 2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ...

  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ…. Κατά τα άλλα κάθε τόσο ξεφουρνίζουν και μια ηλιθιότητα σαν την τελευταία…. ΠΟΣΟΣΤΟ 3% ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΚΟ..ΥΙΟ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ…. ΟΙ ΓΚΑΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ….

  • Όλα τα λεφτά η φωτογραφία του Τριώφλορου Κοψιμιού ΤΕΟ με τον ΘΕΟΧΑΡΗ...

   Το ίδιο ύφος, το ίδιο πανέξυπνο σπινθηροβόλο βλέμα, το ίδιο κεφάλι με έλλειψη μυαλού, τις ίδιες παπαρδέλες κάθε μέρα που καταστρέφουν επιχειρήσεις και ξεκαρφώνουν τους εργαζόμενους στον Τουρισμό…. Η βλακεία τους πάει σύννεφο και φτάνει να κόψεις τις φάρσες τους για να καταλάβεις πόσο μυαλό κουβαλάνε….

 3. ΥΠΑΡΧΕΙ έστω ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ που ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕ κάποιο από αυτούς ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ έστω για ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑ;;;;

  Αυτοί έχουν ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ και με τόσες βλακώδεις αποφάσεις της πλάκας που παίρνουν ΣΤΟ ΠΟΔΙ θα καταστρέψουν τελείως τον τουρισμό στο Ελλαδιστάν και θα ξεκάνουν από την πείνα τους ξενοδοχοϋπαλλήλους…. Στην χειρότερα χρονιά για τον Τουρισμό βρέθηκαν αυτά … για να μας αποτελειώσουν…

 4. Βρε, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ο ΤΡΙΏΦΛΟΡΟΣ ΚΟΨΙΜΙΌΣ ΤΕΟ, πήρε την μανιβέλα και ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ για ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...

  Ξέραμε πόσο ξουράφι είναι, τώρα όμως όλοι διαπιστώνουμε την ανεπάρκεια του… Κάποιος κοντά στον Κοψιμιό ας τον ρωτήσει, με ποιον τρόπο θα πεισθούν οι ελάχιστοι Ευρωπαίοι που θα ταξιδέψουν να επιλέξουν την Κω όταν μέχρι στιγμής ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ και μόλις 30% για τον Αύγουστο;;; Με φωτογραφίες, βιντεάκια και ευχολόγια;;;;;; ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ…. ΒΡΕεεεεεέ ΟΥΣΤ ΑΣΧΕΤΟΙ και ΑΒΟΥΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…. Ζητήστε ΒΡΕεεεε ΑΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ .

 5. Πάρε Τριώφλορε τα ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ, τους Κοκωβιούς και τους άλλους γραφικούς σφουγγοκ@λάριους σου για ΘΕΡΜΠΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ...

  Έτσι και αλλιώς όλοι αυτοί οι γραφικοί έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εκπαίδευση από την προηγούμενη εκδρομή τους στον Αερολιμένα ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ για έλεγχο των επιβατών μιας πτήσης και για φωτογραφίες… ΤΡΙΩΡΟΦΕ ΚΟΨΙΜΙΈ, πάρε ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ και βουρ για το Αεροδρόμιο… Μην αφήσεις κανένα να βγει χωρίς θερμομέτρηση…. Και για να περάσεις την ώρα σου τράβα με όλους ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ….

 6. ΒΡΕεεεεεέ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ΤΕΟ, ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ;;;; Βγες να εξαγγείλεις ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ….

  Εσύ, οι ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ και μια αρμάδα ΠΡΟΕΔΡΟΙ των Δημοτικών Επιχειρήσεων ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ από το υστέρημα των δημοτών, ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ, ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΜΗΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ και μερικοί που είναι και δημοτικοί υπάλληλοι ΔΙΠΛΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ βολεμένοι στο γραφείο σου… Εμείς οι άνεργοι τα 534 του ΚΟΥΛΗ, στερήσεις, ανεργία, τις υποχρεώσεις να μας πνίγουν και εσύ και η παρεούλα σου καλοπέραση μιας και με τη εκλογή στην καρέκλα του Δημάρχου έλυσες το οικονομικό σου πρόβλημα, όπως και τα κολλητάρια σου, για μια τετραετία… ΑΒΟΥΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ, ΦΑΓΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ….

 7. Ποιος καλοπερνά με την παρούλα του μέσα στην κρίση ενώ έπρεπε να τρέχει νυχθημερόν για το νησί;;; Μήπως ο ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΣ 3Floor ΤΕΟ;;;

  Δεν έχει αντιληφθεί την απόγνωση των συμπολιτών μας, το βλέπει καθημερινά η κοινωνία… Δε λέει πόσους και με τι αρμοδιότητες ειδικούς συμβούλους αμειβόμενους έχει προσλάβει… Δε λέει πόσους και με ποια καθήκοντα υπαλλήλους έχει αποσπάσει στο γραφείο του για να τον υπηρετούν σαν…. , αντί να προσφέρουν στις θέσεις για τις οποίες προσλήφθηκαν. @Νυχτοκαβαλάρης@

 8. Καλησπέρα.
  Ωραίες οι επισκέψεις, με το μηχάνημα για τα τεστ του Covid 19 στο νοσοκομείο που είναι χαλασμένο απο την παραλαβή του, τι γίνετε;
  Ενημερώθηκαν οι Επισκέπτες μας η απλά βγάλαμε μια φώτο και τα λύσαμε όλα!!!!

 9. Ας πει καποιος στον κυριουλη οτι οι μασκες ειναι για στο
  στομα και οχι για το………αυτι!!!!!!!χχαχαχαχ!!
  Τι αλλο θα δουνε τα ματια μας, απο αυτους τους φωστηρες?????
  χαχαχαχ!!!
  χαχαχαχ!!!
  Οξω ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!!!!
  χαχαχ!!

 10. Βολτες βολτες οι υπουργοι και αποτελεσμα μηδεν .βρε μια ΜΕΘ δεν ειστε ικανοι να κανετε. Ο λαος ζητα ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Αλλα στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα. Τωρα που βγηκε και το αποτελεσμα για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ ολοι καταλαβαμε πως δεν μπορουμε να περιμενομε τιποτα. Αχ ελλαδα μου καημενη…

 11. Το οραμα απαιτει δημιουργικη φαντασια για να το σχηματισεις….
  αυτοπεποιθηση για να το επικοινωνησεις…
  θρασος για να το υπερασπιστεις….
  θαρρος για να το κυνηγησεις…
  Αχ νησακι μου..σκοταδι μαυρο θα ζησεις…
  Ολοφανερος νοητικος και οικονομικος βιασμος
  κατα συρροην και κατ´εξακολουθησιν…

   • Τα εχεις μπερδεψει κοκοβιε…..
    Το ατομο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να φυλαξει ουτε πεθαμενο πουλι…
    ξερεις….το πουλι θα πεταξει….θα τον παρει χαμπαρι οτι το
    παιδι δεν κανει ουτε για αυτο…..χαχαχ!!

   • Αγορι μου……οχι αγορι μου….δεν παραμιλαμε.
    Παραλογιζεσαι…
    ΟΛΟΙ ειναι ΑΞΙΟΙ!!
    Καποιοι της μοιρας τους!!!

 12. Τα τεστ θα γίνονται στην Αθήνα….. και τα αποτελέσματα θα βγαίνουν σε 2 ημέρες;;; άρα ακόμα δεν δουλεύει του νοσοκομείου η δεν θέλουν να δουλέψει?????. Σε περίπτωση κρούσματος τουρίστα……είχαν πει εντος λίγων ωρών θα είχαμε τα αποτελέσματα του και σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος άμεση μεταφορά στο ξενοδοχείο αναφοράς……Επαρχε……μας δουλεύουν????? ή μας δουλεύεις;;; Γιατρός είσαι……σώσε το νησί πριν μας καταστρέψουν

 13. Ήλθον, είδον και απήλθον. Υπουργοι τουριστες, τοπικές αρχές και φορείς κατώτεροι του ιστορικού τους χρέους

 14. Πέρα απ όλα ας κοιτάξουμε και τα περισσότερα ξενοδοχεία που πήραν ελάχιστο προσωπικό και δουλεύει 2 και 3 ώρες υπερωρίες χωρίς να πληρωθεί

 15. Προτείνω οι 170 ιατροί και νοσηλευτές να ξεναγηθούν στο νοσοκομείο της Κω.
  Άραγε θα νιώσουν ασφαλείς κατά τη διάρκεια παραμονής τους στην Κω ????

 16. ΒΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΖΗΤΑΣ ΖΗΤΑΣ ΖΗΤΑΣ … ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ .ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ; ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ;

 17. Χωρίς Νίκο σοφό όλα έχουν πάει πίσω θέλουμε Νίκο σοφό ξανά στον τουρισμό και να δώσει πνοή ταινίες

 18. , το ραμολιμέντο είναι το ουσιαστικό στα ιταλικά (το ξεκούτιασμα, η μαλάκυνση). μεταξύ άλλων,χαρακτηριζει την αδυναμία και ασθένεια, τη βλακεία, την εκθήλυνση, την κιναιδεία (Πλουτ. Γάιος Γράκχος) Τις ανάλογες σημασίες είχε το μαλακός. Η λέξη προέρχεται από τα ρήματα μαλακιάω (ή μαλακίω)

 19. Αυτός τον ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ οι ΜΑΣΩΝΟΙ

  Όπως καταλαβαίνετε, η Διεθνής Μασονία δεν εξυπηρετεί τα Έθνη. Αντίθετα, ο ρόλος της είναι αντεθνικός και σαφέστατα υπέρ μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης που όταν εγκαθιδρυθεί,ΚΑΙ στελνει ενα μηνυμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ