ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Αυτοψία» χωροταξικού στο αεροδρόμιο Κω από Χαρδαλιά και στελέχη ΠΠ για διασφαλιστούν τα πρωτόκολλα

27
3889

«Αυτοψία» χωροταξικού στο αεροδρόμιο Κω από Χαρδαλιά και στελέχη ΠΠ για διασφαλιστούν τα πρωτόκολλα

Αυτοψία χωροταξικού του  αεροδρόμιου πραγματοποιήθηκε από τον κ.Χαρδαλιά και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας κατά την άφιξη του σήμερα Κυριακή στη 13:15 στον αερολιμένα «Ιπποκράτης» Κω με στόχο να  διασφαλιστούν  οι διαδικασίες και τα πρωτοκόλλα . Τον κ. Χαρδαλιά, υποδέχθηκαν ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κόνσολας, ο Έπαρχος κ. Καμπανής , ο Δήμαρχος Κω θ. Νικηταράς και ο αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης μαζί με στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως θα γίνονται  καθημερινά, 309 στοχευόμενοι έλεγχοι στην Κω από στελέχη των ενόπλων δυνάμεων συνεπικουρούμενοι από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και της  πυροσβεστικής, ενώ τα αποτελέσματα θα γίνονται στην Αθήνα και θα έρχονται σε 24-36 ώρες.

Η διαδικασία ελέχγου είναι ένα μεγάλο στοίχημα, κρίσιμο για το επόμενο δίμηνο , τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς , αλλά στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων κυρίως των πολιτών που θα τους υποδεχτούν.

Η κυβέρνηση δίνει  προτεραιότητα στο άνοιγμα της οικονομίας και στο άνοιγμα του τουρισμού,  με τη  διασφάλιση της δημόσιας υγείας να πρωτεύει. Δεν θα κάνουμε  καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας, όλα τα βήματα θα γίνονται προσεκτικά , θα αξιολογούμε όλα τα δεδομένα. Σε ότι αφορά στα πρωτόκολλα επισήμανε πως  είναι έτοιμα με ορισμένες λεπτομέρειες να οριστικοποιούνται μέχρι αύριο βράδυ.

Από 1η  Ιουλίου  και  η Κως θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της με ασφάλεια επισήμανε ο κ. Χαρδαλιάς.

Επίσης, την Τρίτη 13.00 θα γίνει άσκηση προσομοίωσης με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων, για θέματα ετοιμότητας στην διαχείριση του υγειονομικού και  διαχειριστικού πρωτοκόλλου στην Κω

Όλοι οι ταξιδιώτες συμπληρώνουν το passenger Locator Form (PLF ) γιατί έτσι εξασφαλίζονται όλα τα στοιχεία  που αφορούν στο ιστορικό της ταξιδιωτικής διαδρομής τους. Οι ταξιδιώτες οφείλουν να έχουν συμπληρώσει  το PLF τους τουλάχιστον 48 ώρες πριν το check in για να εισέλθουν στη χώρα μας.

Η διαδικασία επιλογής των 309 τεστ που θα γίνονται καθημερινά στην Κω, γίνεται με 17 κριτήρια, από επιστημονικά στελέχη που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Οι τουρίστες είναι ενήμεροι για την ταξιδιωτική διαδικασία.

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

Το πρόγραμμα της επίσκεψης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού στην Κω

 

Στην Κω μεταβαίνει αύριο, Δευτέρα, 29 Ιουνίου, ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα, όπου θα παρευρεθούν σε ένα γεγονός κομβικής σημασίας για τον ελληνικό τουρισμό και την επανεκκίνησή του, μετά από την έξαρση της πανδημίας του ιού COVID-19. Σκοπός της μετάβασης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού στο νησί είναι η υποδοχή της πρώτης αεροπορικής πτήσης από το εξωτερικό, η οποία θα προσγειωθεί σε ελληνικό περιφερειακό αεροδρόμιο.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κω, τη Δευτέρα, 29/06, στις 12:30 μ.μ., ο Υπουργός Τουρισμού θα έχει συνάντηση με τοπικούς τουριστικούς φορείς στο Δημαρχείο του νησιού. Στη συνέχεια, στις 2:15 μ.μ., ο κ. Χάρης Θεοχάρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.

Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 6 μ.μ., ο Υπουργός Τουρισμού θα βρίσκεται στον αερολιμένα της Κω προκειμένου να υποδεχτεί την πρώτη διεθνή πτήση που θα προσγειωθεί σε περιφερειακό αεροδρόμιο της χώρας. Πρόκειται για πτήση της αεροπορικής εταιρείας TUI από τη Γερμανία, η οποία θα μεταφέρει στη χώρα μας 170 ιατρούς. Το ταξίδι των Γερμανών ιατρών στην Ελλάδα έχει συμβολική αξία, εφόσον έχει προσφερθεί σαν δώρο αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τη συνεισφορά τους στην καταπολέμηση του κορωνοϊού στη Γερμανία. Μαζί με το γκρουπ των ιατρών στην Κω θα ταξιδέψουν επίσης ανώτατα στελέχη της TUI.

Την Τρίτη, 30/06, στις 9 π.μ., ο κ. Χάρης Θεοχάρης θα έχει συνάντηση εργασίας με τα στελέχη της TUI στο ξενοδοχείο «ROBINSON Club Daidalos», στην κωμόπολη Αντιμάχεια και ακολούθως, στις 11 π.μ., θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.

 

«Αυτοψία» Χαρδαλιά στα αεροδρόμια Ρόδου, Καρπάθου και Κω

Τα αεροδρόμια Καρπάθου , Ρόδου και Κω επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς ενόψει της έναρξης των διεθνών πτήσεων που θα γίνει από την 1η Ιουλίου εξετάζοντας με κλιμάκιο τεχνικών την ετοιμότητα που υπάρχει με βάση τις οδηγίες που έχουν δοθεί.

Ο κ. Χαρδαλιάς συμμετείχε σε τεχνικές συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν και στα τρία αεροδρόμια. Στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου τον κ. Χαρδαλιά υποδέχτηκαν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ετοιμότητα των αεροδρομίων και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την εναρξη της τουριστικής περιόδου.

Σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς τόνισε τα εξής «Είμαστε εδώ στην όμορφη Ρόδο για την απαραίτητη τεχνική σύσκεψη του αεροδρομίου αφού την Τετάρτη θα ανοίξουν οι πτήσεις από το εξωτερικό .Η Ρόδος είναι μία από τις κύριες πύλες εισόδου τουριστών και νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο στοίχημα , ένα μεγάλο γρανάζι στην προσπάθεια μας για την επανεκκίνηση του τουρισμού, σε συνεργασία και με την περιφέρεια και με τον δήμο και τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ήδη κάναμε την πρώτη αυτοψία του χώρου σε σχέση με την χωροταξική διάταξη και την Τρίτη θα γίνει η άσκηση προσομοίωσης, θα ακολουθήσει τεχνική σύσκεψη όπου θα υπάρχει κλιμάκιο των Ενόπλων δυνάμεων και με τους γιατρούς οι οποίοι θα κάνουν τους στοχευμένους ελέγχους. Και μιλάω για στοχευμένους ελέγχους, διότι κάθε μέρα θα γίνονται στη Ρόδο 605 έλεγχοι έτσι ώστε να έχουμε ικανό αριθμό στοιχείων.

Οι έλεγχοι λέω ότι θα είναι στοχευμένοι διότι θα γίνονται μέσω μιας πλατφόρμας βάση της οποίας όποιος ταξιδιώτης μπαίνει στη χώρα θα γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή συμπληρώνοντας το απαραίτητο έντυπο το οποίο ήδη ανακοινώθηκε χθες με την σχετική νότα βάση του οποίου δεν θα υπάρχει κανένας που να εισέρχεται στη χώρα και να μην ξέρουμε την πορεία και την διαδρομή του .

Νομίζω ότι είναι μια περίοδος που θα πρέπει όλοι να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε περάσει το πρώτο στάδιο δυσκολίας άλλα έχουμε μπροστά μας δυο μήνες στους οποίους θα τεσταριστούν τα αντανακλαστικά μας και οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα μας. Νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά και σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει κατανοητό ότι είναι προτεραιότητα το άνοιγμα της οικονομίας , είναι η στήριξη του τουρισμού πέρα και από οτιδήποτε άλλο είναι απόλυτη επιλογή μας το ζήτημα της δημόσιας υγείας. Στο ζήτημα αυτό δεν πρόκειται να γίνει καμία έκπτωση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες κάτω από οποιεσδήποτε πιέσεις.

Υπάρχουν πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται και μέχρι την Δευτέρα θα έχουν οριστικοποιηθεί οι υποδομές που αφορούν την καραντίνα. Αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι να είναι μόνο οι ταξιδιώτες ασφαλείς αλλά και ο γενικός πληθυσμός και οι άνθρωποι που θα τους υποδεχθούν»

Πηγή: rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΡΙΏΡΟΦΕ ΚΟΨΙΜΙΈ, πάρε ΘΕΡΜΌΜΕΤΡΑ, τον Κοκοβιό, τους γραφικούς σφουγκοκ@λάριους σου και βουρ για το Αεροδρόμιο...

    Μην αφήσεις κανένα να βγει χωρίς θερμομέτρηση…. Και για να περάσεις την ώρα σου τράβα με όλους ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΜΕ ΑΦΙΈΡΩΣΗ….

  2. Βρε, ΕΧΕΙ ΜΕΓΆΛΗ ΠΛΆΚΑ ο ΤΡΙΏΦΛΟΡΟΣ ΚΟΨΙΜΙΌΣ ΤΕΟ, πήρε την μαναβέλα για να βάλει μπροστά τον Τουρισμό...

    Ξέραμε πόσο ξουράφι είναι, τώρα όμως όλοι διαπιστώνουμε την ανεπάρκεια του… Κάποιος κοντά στον Κοψιμιό ας τον ρωτήσει, με ποιον τρόπο θα πεισθούν οι ελάχιστοι Ευρωπαίοι που θα ταξιδέψουν να επιλέξουν την Κω όταν μέχρι στιγμής ΟΙ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΈΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΎΛΙΟ και μόλις 30% για τον Αύγουστο;;; Με φωτογραφίες, βιντεάκια και ευχολόγια;;;;;; ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΉ ΤΟΥΡΙΣΜΌ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΊ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΎΣ…. ΒΡΕεεεεεέ ΟΥΣΤ ΆΣΧΕΤΟΙ και ΑΒΟΥΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΆΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΎ ΓΊΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΉΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΌ…. Ζητήστε ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΎΝ ΟΙ ΚΕΝΈΣ ΘΈΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΏΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΏΝ ΑΜΕΣΑ.

  3. Πήρε ο Τριώφλορος τα ΘΕΡΜΌΜΕΤΡΑ, τους Κοκοβιούς και τους άλλους γραφικούς και πάνε για το Αεροδρόμιο...

    Έτσι και αλλιώς έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εκπαίδευση από την προηγούμενη εκδρομή τους στον Αερολιμένα ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ για έλεγχο των επιβατών μιας πτήσης και για φωτογραφίες…

  4. ΒΡΕεεεεεέ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ΤΕΟ, ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ;;;; Βγες να εξαγγείλεις ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ…

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, Ο ΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ή βγάζει φωτογραφίες και κάνει δημόσιες περαντζάδες με τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ της πλάκας ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ του…. Όταν ο δήμαρχος πραγματικά δουλεύει για το νησί του, και όχι να στέλνει επιστολές δουλεύοντας τους δημότες του και να ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα για καθυστέρηση…. Την στιγμή που όλοι εμείς ψάχνουμε πως θα ξεπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, ενοίκια, επιταγές, ασφάλιστρα εργαζόμενων, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ και την ΔΕΥΑΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ο βολεμένο με την παρεούλα του εισπράττει δημοτικό παραδάκι χωρίς καμιά περικοπή, ο ΑΒΟΥΛΟΣ κρυπτόμενος γκάου γράφει ραβασάκια σε υπουργούς χωρίς αντίκρισμα και καταγγέλλει…. Κάνει, βολτούλες στο λιμάνι για φωτογραφίες και κάθε τόσο αδειάζει μαζί με τον ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ αντιδήμαρχο του και ένα βυτίο βοθρολύματα για να θολώσει τα νερά… Υ.Γ. Ας μην ξεχνάμε ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, είναι το 70% του λογαριασμού…

  5. Προς 4 πρώτα σχόλια... Τα χάπια σου και γρήγορα, ζανακ, ηρεμιστικά και τριπλή δόση ηρεμιστικων

    Νομίζω σε έχει πιάσει ΚΡΊΣΗ… Τα χέρια σου τρέμουν γιαυτό γράφεις ..@κιες…σε βλέπω για το ψυχίατρο … Ας σου πάρει καμία πίεση ο γιατρός γιατί η κατάσταση σου είναι κρίσιμη… . χαχαχα…

  6. Την ωρα που ο δημαρχος μας δινει την μαχη στην πρωτη γραμμη για το νησι μας, ο πρωην αμολυσε τα σκυλακια του τους κουκουλοφορους υβριστες. Αυτα εμαθαν απο τον αρχηγο τους και αυτα κανουν. Βριζουν βριζουν βριζουν. Δεν σεβονται το 62% του λαου της κω που εδοσε αυτη τη μεγαλη νικη στον ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ και τον εκανε δημαρχο του νησιου.

    • Πες μας ΜΙΑ ΜΑΧΗ που εδωσε το συγκεκριμενο ΑΤΟΜΟ σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ(ΠΑΣΟΚ)
      αλλα και σε δημοτικο…..και την κερδισε…..ΜΙΑ ρε μπαγλαμα!!!

      • Ξερω καλα τι γραφω μωρη μαιμουνα. ΠΡΩΤΑ Η ΚΩΣ και μετα τα κομματα. Δινει καθημερινη μαχη για το νησι. Εσυ εχασες τη μασα και βριζεις βριζεις βριζεις. Βγαλε την κουκουλα ρε. Σιγουρα οι προγονοι σου θα ηταν συνεργατες των γερμανων.

        • Πες ΜΙΑ μαχη ρε παπαγαλακι της δεκαρας…
          την τυφλα σου δεν ξερεις….
          Την λασπη στην επιστρεφω γιατι αυτο ξερεις να κανεις
          λασπη και γλυψιμο….σιγουρα τωρα φαινεται ποιος ειναι πατριωτης
          και ποιος ρουφιανος-καταδοτης!!!!!!

  7. Δεν βαρεθηκες να γραφεις ???εμεις βαρεθηκαμε να διαβαζουμε αυτα που γραφεις!!! Αν ο Θεοδωσης ειναι τριωφλορος οπως τον αποκαλεις εσυ εισαι τρια πατωματα κατω!!γκιεγκιε αντε πια ηλιθιε με το μισος σου σου εκρυψε την θεα?????Οτι μπορει και πολλα παραπανω κανει για το νησι και εχει ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ συμπεριφορα οχι οπως ο δικος σου βλημα ε βλημα !!!Συχαθηκα να διαβαζω αυτο το τριωφλορος και κοψιμιος ποσο χρονο περνας να γραφεις ??κανε καμια δουλεια αντε πια!!!!!

    • Δεν σε υποχρεωσε κανενας να διαβαζεις αποψεις δημοτων….
      υπαρχουν και αλλα σαιτ που ισως εχουν ενδιαφερον για σενα….
      μαγειρικης…μοδας…νυχια-φρυδια….αντε και σεξ…..!!!

  8. Προς ΚΥΡΜΙΤΣΙΚΟΥΣ, ΨΙΤ, ΑΨΟΥΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ ΚΌΜΠΛΕΞ

    Θα τους απαντήσω αντιγραφωντας αυτό λέξη τον χαρακτηρισμό που είπε.. ο βουλευτής Παύλος πολακης για τον Μπογδανο
    Πρόκειται για
    » συμπλεγματικα αμόρφωτα υποκείμενα με , «ανάπηρη πνευματική μετριότητα», «παράσιτα» .. γενικώς , ίσως με ψυχικά προβλήματα μεγάλου βαθμού, θα συμπληρώσω εγώ που χρήζουν ψυχιατρικής μελετης

    • Αφου το ειπε ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ η επιστημη σιωπα…..
      Παρε τα χαπακια σου..
      Πλυνε το στομα σου…
      Φαε την μπανανα σου….
      Εχεις πολυ δρομο μπροστα σου!!!
      χαχαχ!!χαχαχ

  9. Τόση εμπάθεια ρε γιατί; Πόσα η τί χάνουν μερικοί η μερικές; Ρε ψιτιτσα αγαπάς τον τόπο σου η τον κ…λ σου; Το καλό του νησιού το θέλει κανείς; Μια φορά ρε να μας δω να προσπαθούμε όλοι μαζί ενωμένοι για αυτόν τον τόπο και ας αποτύχουμε .

  10. Ούτε ΕΣΈΝΑ ΣΕ υποχρεώνει κανενας να διαβαζεις τα σχόλια δημοτων,όπως τα δικά μου
    Όπως επίσης υπαρχουν και άλλοι τρόποι που μπορείς να υποστηρίξεις το αφεντικό σου τον ΣΦΥΡΙΤΣΗ χωρίς να γίνεσαι υβριστης, εμετικος, γλοιώδης και να ναι υποχρεωμένος ο κακόμοιρος ο γιαννης να δημοσιεύει τις αρλούμπες του κάθε βαρεμένου .. Φαίνεται ότι έχεις συμπλεγματικα απωθημένα για τον ΝΙΚΗΤΑΡΆ ,.. Τι να κάνει ο κακόμοιρος ο που ανέχεται τον κάθε μ@λ@κ@, οπως εσένα … Και να δημοσιεύει τα γλοιωδη σχόλια σου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ.. ισως πρέπει ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΙΚΟ ΣΎΝΔΡΟΜΟ ΣΟΥ..άμεσα η . π. Χ να αλλάξεις το σαιτ, να το πας σε σαιτ για γνωριμίες και κοπέλες για σεξ, όπως . όπως επίσης να βρεις άμεσα και μια κοπέλα για σεξ. ..

  11. Πιστεύω ότι ο μόνος που ταιριάζουν τα σαιτ για γυναικεία εσώρουχα…. όπως και σαιτ για νύχια, κομμώσεις ,Όλα αυτά ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΌΝΟ ΕΣΎ.. Και ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!
    κουράγιο κοπελιά έχεις πολύ δρόμο ακόμα..μπροστά σου Ακόμα βρε κοπελιά περιμένω να μου πεις τι ώρα θα σαι στο μαγαζί ναρθω…τι κάνεις πηγές ψώνια να αγοράσεις τα παραπανω?
    ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ :ΔΕΝ είσαι υποχρεωμένος να διαβάσεις το σχόλιο μου για σένα…Ίσως σε επηρεάσει αρνητικά κοπελιά
    ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ..χαχα

  12. Η επιστήμη σιωπά μπροστά στην ψυχασθενεια σου .. Σου έχω πει και έχει μάλλιασε η γλώσσα μου μην γράφεις και μην κλέβεις αυτά που σου γράφω μια ζωή..εξάλλου κάνεις άλλος δεν έχει την ψυχασθενεια σου
    Τα χάπια που παίρνεις, βλέπω να τα αυξάνεις σε λίγο καιρό, από τις αποκαλύψεις.. . Και τα νέα τεκταινόμενα…εφοδιασου από τώρα. Εδώ θα είμαι να σε γλενταω
    Οσο για την μπανάνα, μόνο οι ουρακοταγκοι και οι γλυφτηδες τρώνε μπανάνες,..όπως εσύ… Με χάπια και μπανάνες ζεις μαϊμού !!!
    ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ 2500… ΑΧΑΧΑ… Σου λειψα?? αχαχαχα

  13. Η κυρία με τα στρινγκ…? Πως προτιμάς? Εκτός αν κάποια στιγμή σ…φλωρε, μου πεις που θέλεις να σε βρω…. Μόνο που το ακούς …τηκ#ς πάνω σου… Και μετά λες που ταιριάζουν τα σαιτ με νύχια και μακιγιάζ, μωρέ λουλου, κρυψινους, ….

  14. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΕΣΥ ΔΕ ΠΤΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!!

  15. Κύριεε Κιάρη μπορείτε να κάνετε ρεπορτάζ και να μάθουμε αν θα γίνονται καθημερινά τα 309 τεστ των αφιχθέντων στο αεροδρόμιο εδώ???? Δεν νομίζω να ήταν σόου της Περιφέρειας τα τεστ covid στην Κω και όχι μέσω Αθηνών……μήπως στο νοσοκομείο δεν θέλουν να δουλέψει ο έλεγχος covid???

  16. Τα τεστ στη Αθήνα….. και τα αποτελέσματα σε 2 ημέρες;;; άρα ακόμα δεν δουλεύει του νοσοκομείου η δεν θέλουν να δουλέψει?????. Σε περίπτωση κρούσματος τουρίστα ήδη σε ξενοδοχείο……είχαν πει εντος λίγων ωρών θα είχαμε τα αποτελέσματα του και σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος άμεση μεταφορά στο ξενοδοχείο αναφοράς……Επαρχε……μας δουλεύουν????? ή μας δουλεύεις;;; Γιατρός είσαι……σώσε το νησί πριν μας καταστρέψουν!

  17. Στους υποψήφιους επισκέπτες του νησιού, να στέλνετε και μια φωτογραφία του νοσοκομείου της Κω.Να δούμε πόσοι θα τολμήσουν να έρθουν!Εμείς είμαστε μόνιμοι κάτοικοι και τρέμουμε μη μας συμβεί κάτι σε εμάς και τα παιδιά μας γιατί αν δεν έχεις μέσο να φύγεις είσαι καταδικασμένος εδώ. Γελοίοι όλοι σας!Θελετε και τουρισμό

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ