Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού στην Κω | Υποδοχή 1ης πτήσης με 170 Γερμανούς ιατρούς (Πρόγραμμα) | Δήμος Κω: Επανεκκίνηση του τουρισμού στην Κω

40
2668

Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού στην Κω

 

Σε ένα γεγονός κομβικής σημασίας για τον ελληνικό τουρισμό και την επανεκκίνησή του, μετά από την έξαρση της πανδημίας του COVID-19, θα παραστεί ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου, ο κ. Θεοχάρης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα, θα βρίσκεται στην Κω. Σκοπός της μετάβασης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού στο νησί είναι η υποδοχή της πρώτης αεροπορικής πτήσης από το εξωτερικό, η οποία θα προσγειωθεί σε ελληνικό περιφερειακό αεροδρόμιο.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κω, τη Δευτέρα, 29/06, στις 12:30 μ.μ., ο υπουργός Τουρισμού θα έχει συνάντηση με τοπικούς τουριστικούς φορείς στο Δημαρχείο του νησιού. Ακολούθως, στις 2:15 μ.μ., ο κ. Χάρης Θεοχάρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 6 μ.μ., ο υπουργός Τουρισμού θα βρίσκεται στον αερολιμένα της Κω προκειμένου να υποδεχτεί την πρώτη διεθνή πτήση που θα προσγειωθεί σε περιφερειακό αεροδρόμιο της χώρας. Πρόκειται για πτήση της αεροπορικής εταιρείας TUI από τη Γερμανία, η οποία θα μεταφέρει στη χώρα μας 170 ιατρούς. Τα ταξίδι των Γερμανών ιατρών στην Ελλάδα έχει συμβολική αξία, εφόσον έχει προσφερθεί σαν δώρο αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τη συνεισφορά τους στην καταπολέμηση του κορωνοϊού στη Γερμανία. Μαζί με το γκρουπ των ιατρών στην Κω θα ταξιδέψουν επίσης ανώτατα στελέχη της TUI.

Την Τρίτη, 30/06, στις 9 π.μ., ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνάντηση με τα στελέχη της TUI στο ξενοδοχείο «ROBINSON Club Daidalos» στην κωμόπολη Αντιμάχεια. Ακολούθως, στις 11 π.μ., ο υπουργός Τουρισμού θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στην Κω μεταβαίνοντας στο Ασκληπιείο, όπου και θα παρακολουθήσει την τελετή αναπαράστασης του Όρκου του Ιπποκράτη.

Γραφείο τύπου Υπ. Τουρισμού

 

Δήμος Κω: Επανεκκίνηση του τουρισμού στην Κω

Σύσκεψη για την επανεκκίνηση του τουρισμού της Κω συγκαλεί ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, του Υφυπουργού Τουρισμού Μάνου Κόνσολα, του Προέδρου Ε.Ο.Δ.Υ. Παναγιώτη Αρκουμανέα και εκπροσώπων Φορέων της Κω, την προσεχή Δευτέρα, 29 Ιουνίου, στις 12.15, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κω.

Στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο, θα δοθεί συνέντευξη τύπου.

Η σύσκεψη και η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθούν απευθείας από τη δημοτική τηλεόραση «KOSTV», ενώ η πρόσβαση στο χώρο θα είναι αυστηρά ελεγχόμενη λόγω τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Στο πλαίσιο προβολής του νησιού μας και επανεκκίνησης της τουριστικής οικονομίας, ο Δήμος Κω διοργανώνει επίσης τελετή υποδοχής των επισκεπτών που φτάνουν στην Κω με την πρώτη πτήση της TUI στην Ευρώπη, που μεταφέρει στο νησί μας για διακοπές επιστήμονες που έδωσαν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού στη Γερμανία.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας, στις 18.00 στο αεροδρόμιο «Ιπποκράτης», παρουσία του κυβερνητικού κλιμακίου και του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά.

Στο ίδιο πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί στο Ασκληπιείο, εκδήλωση αναπαράστασης του Ιπποκρατικού Όρκου την επόμενη ημέρα, Τρίτη 30 Ιουνίου, στις 11.00.

Ο Δήμος Κω με σοβαρότητα και ευθύνη δίνει τη μάχη επανεκκίνησης του τουρισμού σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους. Για την στήριξη της κοινωνίας μας και της οικονομίας του νησιού μας.

 

Γραφείο Τύπου

40 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μπράβο στην δημοτική αρχή που κάνει ότι μπορεί για την επανεκκίνηση του τουρισμού με ήθος και ευγένεια.

  • ΠΕς ΜΑς ΤΙ ΠΙΝΕΙς ΡΕ ΟΡΝΙΟ.ΠΟΙΟ ΗΘΟς ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ;Η ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΠΑΕΙ;ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

   • Βρε, ΕΧΕΙ ΜΕΓΆΛΗ ΠΛΆΚΑ ο ΤΡΙΏΦΛΟΡΟΣ ΚΟΨΙΜΙΌΣ ΤΕΟ, πήρε την μαναβέλα για να βάλει μπροστά τον Τουρισμό...

    Ξέραμε πόσο ξουράφι είναι, τώρα όμως όλοι διαπιστώνουμε την ανεπάρκεια του… Κάποιος κοντά στον Κοψιμιό ας τον ρωτήσει, με ποιον τρόπο θα πεισθούν οι ελάχιστοι Ευρωπαίοι που θα ταξιδέψουν να επιλέξουν την Κω όταν μέχρι στιγμής ΟΙ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΈΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΎΛΙΟ και μόλις 30% για τον Αύγουστο;;; Με φωτογραφίες, βιντεάκια και ευχολόγια;;;;;; ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΉ ΤΟΥΡΙΣΜΌ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΊ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΎΣ…. ΒΡΕεεεεεέ ΟΥΣΤ ΆΣΧΕΤΟΙ και ΑΒΟΥΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΆΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΎ ΓΊΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΉΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΌ…. Ζητήστε ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΎΝ ΟΙ ΚΕΝΈΣ ΘΈΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΏΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΏΝ ΑΜΕΣΑ.

   • Πήρε ο Τριώφλορος τα ΘΕΡΜΌΜΕΤΡΑ, τους Κοκοβιούς και τους άλλους γραφικούς και πάνε για το Αεροδρόμιο...

    Έτσι και αλλιώς έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εκπαίδευση από την προηγούμενη εκδρομή τους στον Αερολιμένα ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ για έλεγχο των επιβατών μιας πτήσης και για φωτογραφίες…

  • ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΚΟΒΙΟΪ ΓΚΑΟΥ ΕΝΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΩ ΣΤΗΝ 2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ....

   ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ…. Κατά τα άλλα κάθε τόσο ξεφουρνίζουν και μια ηλιθιότητα σαν την τελευταία…. ΠΟΣΟΣΤΟ 3% ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΚΟ..ΥΙΟ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ…. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ….

  • ΥΠΑΡΧΕΙ έστω ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ που ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕ κάποιο από αυτούς ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ έστω για ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑ;;;;

   Αυτοί έχουν ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ και με τόσες βλακώδεις αποφάσεις της πλάκας που παίρνουν ΣΤΟ ΠΟΔΙ θα καταστρέψουμε τελείως τον τουρισμό στο Ελλαδιστάν και θα ξεκάνουν από την πείνα τους ξενοδοχοϋπαλλήλους…. Στ ην χειρότερα χρονιά για τον Τουρισμό βρέθηκαν αυτά τα τσ@λι@ για να μας αποτελειώσουν…

 2. Φερτε τους και καντε τους ξεναγηση στο Νοσοκομειο να σκισουν τα διπλωματα τους επι τοπου..

  • ΒΡΕεεεεεέ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ΤΕΟ, ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ;;;; Βγες να εξαγγείλεις ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ…

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, Ο ΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ή βγάζει φωτογραφίες και κάνει δημόσιες περαντζάδες με τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ της πλάκας ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ του…. Όταν ο δήμαρχος πραγματικά δουλεύει για το νησί του, και όχι να στέλνει επιστολές δουλεύοντας τους δημότες του και να ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα για καθυστέρηση…. Την στιγμή που όλοι εμείς ψάχνουμε πως θα ξεπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, ενοίκια, επιταγές, ασφάλιστρα εργαζόμενων, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ και την ΔΕΥΑΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ο βολεμένο με την παρεούλα του εισπράττει δημοτικό παραδάκι χωρίς καμιά περικοπή, ο ΑΒΟΥΛΟΣ κρυπτόμενος γκάου γράφει ραβασάκια σε υπουργούς χωρίς αντίκρισμα και καταγγέλλει…. Κάνει, βολτούλες στο λιμάνι για φωτογραφίες και κάθε τόσο αδειάζει μαζί με τον ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ αντιδήμαρχο του και ένα βυτίο βοθρολύματα για να θολώσει τα νερά… Υ.Γ. Ας μην ξεχνάμε ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, είναι το 70% του λογαριασμού…

 3. Δεν σωζεται με φιεστες και κακογουστα στημενα σκηνικα
  η σεζον κυριοι……..
  η παραπαιουσα μεσαια ταξη παει για φουντο….
  Καποιοι εχουν ευθυνη για αυτο…
  και ασφαλως εχουν και ονοματεπωνυμο……

 4. Η ΚΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΓΙΑΤΡΟΥ΅ΑΠ’ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΩ.

  • Ανήκει στην συνομοταξία των μαλάκιων, φέρει δύο κερατωειδείς κεραίες,ενώ εκκρίνει ειδικό σίελο καθώς σέρνεται,αφήνοντας σημάδια..τρέφεται με παράσιτα και φυτικά κατάλοιπα κυρίως,ενώ δεν συνοδεύεται η παρουσία του με ιδιαίτερη οσμή..

 5. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΤΙ;;ΑΣΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΕΣΕΙς ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΣΑς ΚΑΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ.ΣΑς ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΑΧΑΡΙΣΤΟΥς ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΩΦΛΟΡΟ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΟΨΕ.ΤΕΤΟΙΟς ΛΑΟς ΕΙΜΑΣΤΕ.ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

 6. Σε καμία εβδομάδα που θα έχουμε πάλι γενικό lokdown τοτε θα δουμε. Δε βλεπετε την ραγδαια αυξηση των εισερχομενων κρουσματων ? Δημαρχε μην θυσιασεις τους ολιτες του Νησιου για τον τουρισμο!!!!!!

 7. Έχουν οριστεί ξενοδοχεία καραντίνας ?
  Έχουν οριστεί ιατροί ανά ξενοδοχειακή μονάδα ?
  Υπάρχει πρωτόκολο που θα εφαρμοστεί σε κρούσμα κορωνοιού ?
  Οι ξενοδοχειακές μονάδες θα ελεγχθούν εάν εφαρμόζουν τα προβλεπόμενα μέτρα ?

 8. Ότι η Κως θα ακούγετε είναι σίγουρο αλλά για τα κρούσματα που θα μας κουβαλησουν.τοτε να δεις μπράβο που θα λέμε….

 9. Ζήπάρίώτής.Μίά έρώτήσή πίά ή δίάφόρά ένός σέρβίτόρόύ ένός ξένόδόχέίόύ άπό ένός σέρβίτόρόύ μίάς κάφέτέρίάς κάί δέν μπόρέί νά τόν πρόσλάβέίς κάί νά τόν βάλέίς σέ άνάστόλή

 10. Μίά έρώτήσή .πίά ή δίάφόρά ένός σέρβίτόρόύ πόύ δόύλέύέί σέ ξένόδόχέίό άπό ένά σέρβίτόρό πόύ δόύλέύέί σέ κάφέ ή σέ έστίάτόρίό κάί δέ μπόρέί ό ίδίόκτήτής νά τόν πρόσλσάβέί κάί νά τόν βάλέί σέ άνάστόλή .Τή κάνόύν όί βόύλέύτές τόύ νόμόύ μάς έλέός. Άκόμά κάί ή χθέσίνή ΚΎΆ πάλί γίά τόύς ξένόδόχόύπάλλήλόύς κάί γίά τά τόύρίστίκά λέώφόρέίά.

 11. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ …..ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ………………
  ΦΡΥΚΑΡΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. Ε ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΓΙΝΕ ……. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ …. ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ….ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ….

 12. Και επειδή η πρώτη πτήση είναι γιατροί να τους πάτε στο νοσοκομείο της Κω, να φρικαρουν οι άνθρωποι!!Δεν πάτε καλά, δεν υπαρχουν υποδομές άχρηστοι!!!

 13. Στο αεροδρόμιο , ποιοί θα πάνε από την δημοτική αρχή, αυτοί που προωθεί ο δήμαρχος οι οι άλλοι;

 14. Ο ψιτ.. και το αχ νησακι μου ειναι η μιζερια του νησιου. Συνεχεια της μιζεριας του πρωην. Που εβγαινε στα κεντρικα ΜΜΕ και γελουσε ολη η ελλαδα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.