Συμβασιούχοι δήμου Κω: Παράταση παραμονής στην εργασία έως τον Ιανουάριο | ΥΠΕΣ: Ενέκρινε 68 προσλήψεις 8μηνης διάρκειας στο Δήμο Κω & 1.358 προσλήψεις σε Δήμους (πίνακες)

4
1698
Αναβολή πήρε χτες Τρίτη 16/06 η εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων 11 εργαζομένων – συμβασιούχων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κω με ταυτόχρονη διατήρηση της προσωρινής διαταγής τους.

Οι παραπάνω εργαζόμενοι θα συνεχίζουν να εργάζονται στις θέσεις τους και στα καθήκοντά τους, λαμβάνοντας τις νόμιμες αποδοχές τους μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2021 ημερομηνία κατά την οποία θα συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων τους.

Την υπόθεση χειρίστηκε ο δικηγόρος Αντώνης Ταμπάκης.

Το ΥΠΕΣ ενέκρινε τη σύναψη χιλίων τριακοσίων πενήντα οκτώ (1358) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΟΤΑ α’ βαθμού, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες.

Δείτε τους πίνακες:

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και τις όμοιες του άρθρου 9 του ν. 3812/2009, όπως ισχύει.

Δείτε το έγγραφο

πηγή: aftodioikisi.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • έχει ακόμη ψωμί μέχρι να γίνει η αίτηση. Να πάει η απόφαση στο δήμο, να πάρει απόφαση το Δ.Σ. ποιους θα προσλάβει από αυτούς τώρα, να στείλουν την απόφαση στον ΑΣΕΠ, να την ελέγξει ο ΑΣΕΠ και να την στείλει πίσω διορθωμένη και μετά να βγει στον άερα η ανακοίνωση….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ