ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Ερημιά» στην άλλοτε σφύζουσα από κόσμο τουριστική Ζιά – Πρωτοφανείς εικόνες για την εποχή

20
3598

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Πρωτοφανείς εικόνες για την εποχή, αλλά πλήρως …εναρμονισμένες με το «πνεύμα» του κορωνοϊού και της δύσκολης εποχής που περνάμε από την άλλοτε σφύζουσα από κόσμο Ζιά.

Εικόνες που αποτυπώνουν και το πόσο δύσκολη είναι η «επόμενη μέρα» για τους επιχειρηματίες της περιοχής και όχι μόνο, σε μια περιοχή όπου η εστίαση και τα καταστήματα ήταν γεμάτα από κόσμο, κυρίως τουρίστες οι οποίοι ήταν και οι βασικοί «αιμοδότες» της τοπικής οικονομίας.

Με τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού να έχουν σταδιακά αρθεί, οι καταστηματάρχες περιμένουν να ανοίξει ξανά η τουριστική περίοδος, για να μπορέσουν να ανασάνουν οικονομικά, σε μια δύσκολη χρονιά που οι πάντες δοκιμάζονται…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ρε ανεγκεφαλε χαίρεσαι που τόσο κόσμος κάθετε και δεν δουλεύει.
      Μη δουλειά ίσον ανέχεια, εσύ χαίρεσαι αν κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν δουλειά και ίσος θα έχουν βιοποριστικό πρόβλημα τον Χειμώνα; Εσύ μάλλον έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα και δεν βλέπεις πέρα από την μύτη σού. Είσαι αξιοθρηνητος…

    • Χωρίς τουρισμό, έτσι που καταντησε η Ζιά, θα καταλάβετε γιατί οι Κώοι δεν έρχονται πια...

      Οι τιμές για τουρίστες και πως να έρθει σε ένα χωριό που γέμισε με ΠΑΡΆΓΚΕΣ, αλουμίνιο και του βγάλανε τα μάτια;;;;; Κάποτε χειμώνα, καλοκαίρι πηγαίναμε για φαγητό αλλά τώρα βρήκαμε και άλλού καλύτερα.

  1. Σοβαρευτειτε πιο!!
    Αφηστε τον κοσμακι να δουλεψει!
    1 απλη γριπη ειναι!
    Θα πεινασουμε!

    • Ρε μπαρμπα ηθελες να πας να φας και σε εμποδισε κανεις;Αντε βγες εξω να ξοδεψεις τιποτα και ασε τα σχολια.Μαιντανος πια εχεις καταντησει.

  2. Ρε ΧΑΡΔΑΛΙΑ γιατί την πήγες ασαλίωτο την ΜΠοχαλιά και μυξοκλαίγεται γιατί το γύρισε στην τοματιά?

  3. βασικα το λεμε τοσο καιρο αλλα ακομα δεν το εχουν συνηδοτοποιησει καποοι.Η χρονια εφετος είναι διαφορετικη.Να ξεχασουμε ότι ξεραμε.Δεν υπαρχουν.Απλα ξεκιναμε για του χρονου και φετος ότι κατσει.Τι νοημα εχει όταν κάθε μερα λεμε ειμαστε αδειοι;Συντηριση οσο μπορούμε να βγουμε από τη λακουβα.Πρωτα από ολα θελει χρονο αυτό το πραμα.Τουλαχιστον ζουμε ας αναβαλουμε λιγο το να ζουμε και καλα.

  4. Εχει πλακα μερικοι είναι στον κοσμο τους.Λες και καποιος τους εμποδιζει να δουλεψουν.Απο που θα ερθουν οι πελατες ρε τσακαλια;Τους αφηνουν οι χωρες τους να ερθουν και δεν ερχοντε;Ξυπνατε επιτελους που μαθατε το ευκολο.

  5. …..ο πρώτος τουριστας θα προσγειωθεί στην Κω μετά την πρώτη Ιουλίου. Άρα το ρεπορτάζ έπρεπε να αναφέρεται στο ότι χθες Κυριακή ,καλός καιρός και ούτε οι Έλληνες βγαίνουν πλέον Γιατί δεν έχουμε λεφτά.

  6. Προτωφανεις εικόνες για την Κώ και κυρίως τους εργαζόμενους που ήταν να έρθουν να δουλέψουν από την υπόλοιπη Ελλάδα

  7. όλες οι παραλίες του νησιού μέσα στην εγκατάληψη. Μόνο οι τουρίστες δηλαδή έχουν ψυχή ; Οι δρόμοι προς τις παραλίες επικίνδυνοι, οι παραλίες μέσα στο σκουπίδι, αίσχος … Ειδικά στην Κέφαλο η κατάσταση στις παραλίες απελπιστική

  8. Ο χειμωνας πως θα περασει για τους εργαζομενους; αυτη η κυβερνηδη θα βοηθησει τους ισχυρους οπως τοτε με το σχεδιο μαρσαλ. Δυστυχως!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ