Δήμος Κω: Η ταύτιση Κυρίτση και Ρούφα ξεπερνά κάθε λογική. Υπονομεύει τους επαγγελματίες, δυναμιτίζει την κοινωνία

65
2671

 

Η ταύτιση Κυρίτση και Ρούφα ξεπερνά κάθε λογική.

Υπονομεύει τους επαγγελματίες, δυναμιτίζει την κοινωνία.

 

Αυτό που όλοι οι Κώοι έχουν καταλάβει, εδώ και μήνες, είναι η απόλυτη ταύτιση του κ. Κυρίτση και της κας Ρούφα και η συντονισμένη προσπάθειά τους, για την αποδόμηση της δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά.

Η ταύτιση τους είναι πλέον επιζήμια για τους συνδημότες μας επαγγελματίες, πολύ δε περισσότερο θέτει σε κίνδυνο την ηρεμία της κοινωνίας, που είναι το μεγάλο ζητούμενο για όλους μας.

Η συμπόρευσή τους προκύπτει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο, σε μια περίοδο που οι συμπολίτες μας αγωνιούν για τις δουλειές και την επιβίωσή τους.

Την ώρα που όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη της επόμενης ημέρας, με τον τουρισμό να μετρά ήδη ανυπολόγιστες ζημίες, ο κ. Κυρίτσης και η κα Ρούφα υπονομεύουν συνειδητά τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν προσέρχονται στις συνεδριάσεις συστηματικά, με αποτέλεσμα  να μη μπορεί να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή των συνδημοτών μας.

Όπως, για παράδειγμα, για τους επαγγελματίες που περιμένουν να ζήσουν από την αξιοποίηση των κοινόχρηστων χώρων και των παραλιών του νησιού μας.

Ενώ είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις και να τοποθετούνται δημόσια, δηλώνοντας την όποια διαφωνία τους, απέχουν, προκαλώντας ζητήματα απαρτίας.

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή για την κοινωνία μας, τους βλέπουμε να βαδίζουν χέρι χέρι, παραμερίζοντας τις απίστευτες ύβρεις και αλληλοκατηγορίες που αντάλλασαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό είναι, πράγματι, το  ανέντιμο και το ανήθικο.

Στοχεύουν το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι με αυτόν τον τρόπο θα στρέψουν τους συμπολίτες μας κατά της δημοτικής αρχής.

Πλανώνται πλάνην οικτρά. Όλοι γνωριζόμαστε.

Η στάση, η διαδρομή και οι προθέσεις του καθενός, είναι ξεκάθαρες στους συνδημότες μας.

Οι ίδιοι, αποτελούν μοναδική μελανή εξαίρεση σε όλη την Ελλάδα.

Παντού συνεδρίαζαν τα δημοτικά συμβούλια κατά την διάρκεια της πανδημίας, όμως στο  νησί μας οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης είναι συστηματικά απούσες.

Και ω της έκπληξης! Συν τοις άλλοις, ο κ. Κυρίτσης σταμάτησε τις επιθέσεις στην κα Ρούφα για το διορισμό του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Φραγκούλη ως Διοικητή στο ΚΥΤ (το διορισμό του οποίου η δημοτική αρχή αναγνωρίζει ως θετική εξέλιξη, αφού εκτιμά ως σημαντικό γεγονός να υπηρετούν συμπατριώτες μας σε τέτοιες θέσεις) και η κα Ρούφα, ως ανταπόδοση, επιτίθεται με χονδροειδή ψεύδη και ανακρίβειες στο Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά για τον υπό σύσταση Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Αποσιωπούν τεχνηέντως ότι η συγκρότησή του Φορέα γίνεται με νόμο του Κράτους και η συμμετοχή του Δήμου μας είναι από το νόμο υποχρεωτική, παρότι η δημοτική αρχή αντέδρασε με έντονο τρόπο σε αυτό το σχεδιασμό.

Άλλωστε, συμμετέχουν όλοι οι Δήμοι του Νοτίου Αιγαίου, χωρίς εξαίρεση, και θα ήταν τραγελαφικό και επικίνδυνο να μείνει εκτός σχεδιασμού η Κως.

Ο στόχος των δύο είναι ξεκάθαρος, μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται στους συμπολίτες μας.

Απέναντι στην ταύτιση και τη συμπόρευσή τους, η Δημοτική Αρχή τοποθετείται με πολιτικό λόγο, υπερασπιζόμενη με κάθε τρόπο τα συμφέροντα των συμπατριωτών μας και την ενότητα της κοινωνίας μας.

 

Γραφείο Τύπου

65 ΣΧΟΛΙΑ

  • Περίμενα να ετοιμάσω την παραλία μπας και βγάλω μεροκάματο που δεν υπάρχει σάλιο. Ρώτησα ποτε να βάλω ομπρελας και μου είπαν να περιμένω το Συμβούλιο. Ζήσε Μάη δηλαδή. Ευτυχώς που δεν έχει καλό καιρό και παρηγοριεμαι. Όταν ρώτησα γιατί αργεί όλοι μου είπαν φταίνε ο Κυριτσης και η Ρουφα που δεν πάνε στις συνεδριάσεις. Τι να πω εγώ τώρα. Να πάρω κανένα πιταριδοξυλο και να τους κυνηγαω

   • ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

    • ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ.

  • ΑΒΟΥΛΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΌ ΚΑΙ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ Ο ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΣ ΚΟΨΙΜΙΌΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΑΊΝΕ ΟΙ ΆΛΛΟΙ....

   ΒΡΕεεεεε ανόητε ΤΕΟ, ΑΝΤΊ να βάζεις το άχρηστο γιαλατζί- press των 2.500 ευρώ τον μήνα να γράφει ένα κατεβατό γεμάτο χολή και λάσπη στους προηγούμενους, ΠΑΡΕ ΑΜΕΣΑ ΜΈΤΡΑ ΣΤΉΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ… Οι επιχειρήσεις πεθαίνουν και εσύ ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ακόμα και ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ 17 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΠΟΥ ΆΦΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΡΊΧΝΕΙ ΛΆΣΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΡΎΒΕΤΑΙ ΒΑΘΙΆ ΣΤΟ ΠΗΓΆΔΙ….

    • ΤΣΊΜΠΗΣΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΆ, γιαλαντζί γραφιά του γραφείου προπαγάνδας του Τριώφλορου Κοψιμιού;;;;

     Γιατί βρε αγράμματο τσοπανάκι οι Δημότες να πληρώνουν ένα κουτορνίθι σαν την αφεντιά σου που παριστάνει τον γραφιά με 2.500 ευρώ + υπερωρίες κάθε μήνα;;;;;;
     Πω, πω, πω ακρίβεια η λάσπη που ρίχνει μπας και δεν πάρουν χαμπάρι οι Κώοι ότι : <{

  • Γιατι κανετε λογοκρισια. Αυτα που εγραψα ειναι πολιτικη θεση . Γιατι πεοστατευετε τη ρουφα ενω αφηνετε να γραφουν προσβολες για αλλους;

  • Τελικά ΚΟΨΙΜΙΈ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΆΝΕΙ Ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΑΛΕΞΆΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΙΣΕΙΣ;;; ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΟ;;;;

   ΣΟΥ ΒΓΉΚΕ ΦΟΡΑΔΑ Ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ;;;; ΤΖΆΜΠΑ ΠΉΓΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ από του θαμώνες του καφενείου της παρακμής που σε κουνάνε σαν μαριονέτα;;;;;
   ΦΕΡΕ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΎΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΆΜΕΣΑ ΓΙΑ ΨΉΦΙΣΗ για να τους στήσεις στον τείχο….. Με ανούσιες ανακοινώσεις δια χειρός του άσχετου που βόλεψες στο γραφείο ρύπων και προπαγάνδας του Δήμου πολύ σύντομα ΣΕ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΚΡΎΒΕΣΑΙ ΞΑΝΆ ΠΟΛΎ ΒΑΘΙΆ ΣΤΟ ΠΗΓΆΔΙ…

   • ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ;

    • Εσυ Ταλαιπωρε θεωρεις οτι εισαι εξυπνος και πονηρος ε??
     Α!!εχεις και μυαλο???Πούλας να υποθεσω??
     Καλα σε πρωτη φαση κοψε τον μπαφο και τα λεμε…

  • Μας ΤΟ ΕΧΩΣΕΣ το ΚΛΕΙΣΤΌ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΤΕΟ. Η συμφωνία σου με την κυβέρνηση έχει ΠΑΡΑΔΑΚΙ ή ΥΠΟΤΑΓΗ;;;;

   ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΌ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΣΎ ΟΎΤΕ ΚΟΥΒΈΝΤΑ τρις μέρες τωρα…. ΜΟΥΓΚΑ….
   Την μια μας ξεφουρνίζεις το σκάνδαλο του ΔΗΡΑΣ που οι τεμπελχανάδες πελάτες του ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟΥ ΑΙΡΕΤΟΎ θα εισπράξουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ και από την άλλη, αφού ο …. έχει ξεφτιλίσει την λειτουργία του Δημοτικού μας Συμβουλίου, ΣΚΟΎΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΆΝΕΙ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΏΜΑΤΑ ΣΟΎ…. ΒΡΕεεεεεεε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ ΆΒΟΥΛΕ ΚΟΨΙΜΙΈ.

   • ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΩ. ΞΕΧΝΑΣ Ή ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΡΑΣ, ΑΣΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΩΑΚΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΛ..ΕΝΑ.

    • ΑΒΟΥΛΟ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΜΗΧΑΝΙΚΟΊ.... ΚΕΦΆΛΑΙΑ....

     Πες μου ότι έχεις στην μαύρη σου ψυχή….ΟΜΩΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ, ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΊΣ ΚΥΡΙΤΣΗ….. Είναι απαράδεκτη μια τέτοια βρισιά από εκλεγμένο <>

  • ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ,ΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,ΚΑΚΟΨΥΧΟΥΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ,Η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΑΛΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΗΡΘΑΜΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ?????? ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ,ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

 1. Τους έχει καταλάβει όλος ο κόσμος πόσο αδιάφορει είναι για το καλό του νησιού.Συνεχίζουν στην απραξία της προηγούμενης θητείας τους,γι’αυτό πήραν και την απάντηση που τους άξιζε στις εκλογές!!!Ακόμη να συνέλθουν!!!Περισεύει η υποκρισία!!!

  • Το καλο του νησιου δεν μπορει να υπαρξει απο αυτο το συνονθιλευμα με τον αναλωσιμο επικεφαλης.

 2. Τα γελακια μεταξυ τους στο δημοτικο συμβουλιο δειχνουν οτι τα βρηκαν. Αστειακια και φιλοφρονησεις σημερα ενω πριν…ντενεκεδες, υπολλειμματα, ηληθιοι, ανυπαρκτοι…
  Ετσι κ. Ρουφα θαχεις την τυχη του ζερβου. Θυμησου το. Προκαλεις τετοια αρνητικη ενεργεια που στο τελος θα περπατας δεν θα σε χαιρετα κανεις. Τον ακατανομαστο τον ξεβρασε η κοινωνια. Εσυ θα τον σωσεις?

  • Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;
   Απάντηση! Ο μεγάλος, ο πρώτος κοψιμιός! Αυτός που την επομένη των προηγούμενων εκλογών απεσύρθη και ταίζει πούλες!;( τάχα μου). Δίνει τις εντολές από το βόρβορο που γράφει και τρέχουν τα πιονάκια του δήμου να εκτελέσουν. Κι αφού τους ξεζουμίσει , θα φάνε το σουτ, όπως η Ρούφα, και πάμε γι άλλα. Ετοιμάζεταιιιι!

  • Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;
   Απάντηση! Ο μεγάλος, ο πρώτος κοψιμιός! Αυτός που την επομένη των προηγούμενων εκλογών απεσύρθη και ταίζει πούλες!;( τάχα μου). Δίνει τις εντολές από το βόρβορο που γράφει και τρέχουν τα πιονάκια του δήμου να εκτελέσουν. Κκ
   ι αφού τους ξεζουμίσει , θα φάνε το σουτ, όπως η Ρούφα, και πάμε γι άλλα. Ετοιμάζεταιιιι!

   • Οχι μονο ταιζει πουλες,αλλα οι κακες γλωσσες λενε
    οτι ειναι μανουλα στο μαγειρεμα……
    χαχαχ ποιος ξερει τι θα εχει αυριο το μενου?????

 3. Πειτε τα. Δεν τρωμε σανο. Κυριτσης και ρουφα ακιμια που λενε στο κουμπουρνο. Ποιος να το λεγε… μετα λενε για ανεντιμους οι ανεντιμοι. Ιωαννα, το … πουναι το ….. που κανε φτερα? Ωρα ειναι να το υπερασπιστεις και αυτο

  • Να δεις τους μυθοκαβουρες
   πως καινε και παγωνουν
   και τα αηδονακια της βροχης
   τη λασπη πως ζυμωνουν.

   ….κουμπουρνο τον καταπινεις τον σανο…ουτε καν τον μασας…

 4. Φήμες λένε ότι απερχόμενος και αρχόντισσα της αγροτιάς, μιλάνε 10 φορές την ημέρα στο τηλέφωνο. Άντε και καλές κουμπαριές. Ούτε 12% την επόμενη φορά.

 5. Κοψιμιε…πες μας πως και η γη δεν γυριζει και ειναι επιπεδη και εισαι τελειος!
  Η σταση σου η διαδρομη και η προθεση σου ειναι ξεκαθαρη σε εμας …χρονια τωρα..
  Την δικια σου ανικανοτητα την ριχνεις με λασπη παλι στους ψηφοφορους σου…
  Σου φωναζαν ολοι για να κανεις συμβουλιο και ελεγες μπαρουφακιες…
  Τωρα για να βγεις λαδι τα ριχνεις σε αλλους…
  Ο Δημος δεν ειναι χαμαιτυπειο ουτε φεουδο κανενος…..
  Λασπη,λασπη,λασπη,λασπη.Μονο.
  Και μισος εμφανες στα ματια…..
  Ποσα κανταρια γελοιοτητας!!!

 6. Η κυρια ρουφα θελει το δημοτικο συμβουλιο μονο για να επιβεβαιωνει τον ναρκισσισμο της. Ο κυριος κυριτσης για να το παιξει μαγκας και πολλα βαρυς. Οπως λενε..ψωνισαμε απο σβερκο

 7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΞΙΟΙΙΙΙΙΙ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ….. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΥ; ΑΙΣΧΟΣ…………..

 8. Κυρια μου κανε καμμια αλλη δουλεια. Μπορει να τα καταφερεις. Τι σχεση εχεις εσυ με την πολιτικη; …………………

 9. Μεταξη μας επιτελους το καταλάβατε.Ειστε μειοψηφια.Μια μειοψηφια ασχετων που βγηκες ξεγελωντας το κοσμο σπρωχμενη από τους δικηγόρους της Κω για δικα τους συμφεροντα.Φυγετε ασχετοι να σωθει το νησι.

 10. Επιτελους οσοι μας φορτοσαν τον Νικηταρά για δημαρχο ας του πουν να κανει τα απαρεττητα το νησι είναι ακεφαλο.

 11. Βασικα τα ιδια ο δήμαρχος.Καταγγελειες όπως προεκλογικα με λασπη.Ποτε θα καταλαβει ότι είναι δήμαρχος και πρεπει να διοικησει;Αν δεν μπορει και ξερει μονο να κανει αντιπολητευση να παει σπιτι του και ας βγει μπροστα κανενας δικηγόρος που μας τον εφερε,

 12. Ολοι το ξερουμε ότι εισαι δήμαρχος μαριονετα.Εισαι μειοψηφια.Που είναι αυτοι που σε εβγαλαν..οεο;

 13. Θα το πω για μια ακομη φορα.Η δημοτικη αρχη τελευταια βρισκεται σε αποσυνθεση
  διακατεχεται απο αδιαφορια για το νησι και τους δημοτες!!!!
  Και οποιος καταλαβε-καταλαβε…..

 14. Αίσχος. Πράγματι όμως. Τη διαδρομή του καθενίς τη γνωρίζουμε όλοι. Και την πολιτική και την προσωπική.

 15. Ιωάννα σε ψηφίσαμε και το ελάχιστο που περιμέναμε να δούμε είναι ότι ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου. Στήριξε τους παραλιουχους και το καλό τους και άσε τους εγωισμούς και τις κόντρες σου με τον Νικηταρά γιατί την επομένη φόρα σε βλέπω με 3%.

 16. Συγγνώμη δε θα έρθει τουρίστας φέτος και εσείς ασχολείστε με αλλά κι αλλά;;;
  Δε ντρέπεστε;ούτε μια πτήση ούτε ένα γραφείο δεν έρχεται στην κω.ειστε όλοι ανάξιοι ντροπή σας.εβαλαν πτήσεις για όλη την Ελλάδα η volotea Kai h wizz και εμείς πάλι πουθενά….είστε πολλοί λίγοι όλοι…
  https://www.tornosnews.gr/mobile/metafores/aeroporikes/44417-volotea-kai-wizz-air-nea-dromologia-gia-mykono-santorinh-rodo-thessalonikh-kerkyra-kai-zakyntho.html

 17. Εχω 5 ασφαλισμενους σε beach bar και δεν μπορούν να δουλέψουν! Ποιος θα μου πληρώσει τα ενσυμ και τα μεροκάματα τους. 20 επιχειρήσεις κλειστές ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ!!!! Αυτή δεν είναι αντιπολίτευση είναι η καταστροφή μας!

  • Μην καθεσαι πολύ στον ηλιο,σε χαλαει.Μεγαλε θα σου πω το μυστικο.Δεν κυβερναει ,ουτε κανει κουμαντο η αντιπολητευση………ξαφνιαστικες ετσι;

  • Χαλαλι τα 2.500 χιλ τον μηνα,απο μονταζ δεν τα πας καθολου καλα
   οι υπερωριες δεν θα πρεπει να πληρωθουν γιατι η μαιμουδια
   στο μονταζ ειναι κακιστη,μου θυμιζεις μαθητευομενη μοδιστρα!!!
   Αντε τωρα να γαζωσεις-μανταρεις και καμμια καλτσα
   μονο σε αυτο ειστε καλοι!!!!χαχαχα

   • Και ποιος σου ειπε οτι ξερουν απο καλτσες…
    Ολους μαζι να τους στειλεις στη θαλασσα…νερο δε θα βρουν!!!

 18. Οι αλήθειες πάντα πονάνε. Δυστυχώς Κυριτσης και Ρουφά το μόνο που τους νοιάζει είναι ο εαυτούλη τους. Όσοι τους γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν τον χαρακτήρα τους. Εγωισμός, μεγαλομανία και αλαζονεία σε υπερβολικές δόσεις. Είναι να απορεί κανείς πως τετοιοι άνθρωποι ασχολούνται με τον δημο.

 19. Τα σφυριτσακια κλαίνε πολύ. Ας φροντίσουν να μην εξαντληθούν γιατί έχει πολύ πιο πολύ κλάμα ως το 2024. Είναι αστείο που ο αρχηγος τους δεν στέλνει τις ανακοινώσεις εδώ και έχουν ξεσκιστει να σχολιάζουν. Κλάμα πολύ κλάμα

 20. Τραβα ρε γιδι-απλυτο να κανεις μπανιο….
  εσας τους δηθεν γουσταρω να σας πηγαινω
  με τις κλωτσιες ετσι για χαβαλε..για μην πω τιποτα
  αλλο και το κοψει το Ετζιαν..χαχαχ

  • ο αποπάνω δεν είναι ο αυθεντικός ψιτ. Ένα ραμολιμέντο είναι που κατάπιε σκορπιό μικρός και τώρα του χει χαλάσει το μυαλό

 21. ακυβερνησια ¨ Για τους λατρεις της απλης αναλογικης ..η οποα προυποθετει συνειδητουςς πολιτες και κυριως υπεθυνους αιρετους.

 22. ρε ψιτ,,το βιντεο που σου εστειλα ειναι το 2010...να πεις μπραβο στους ανθρωπους του 2010

  εγω το εβαλα για να να μην ξεχανμε τι εστι το αφεντικο σου…κατι για μπανια,απλυτα ,και αλλα περιεργεα που λες ,ακριβως τα ΙΔΙΑ ΑΚΑΤΑΟΝΗΤΑ λεει και ο δικος σου οταν τον ρωτανε οι δημοσιογραφοι…τωρα θα βαλω το βιντεο που ελεγε για το ξεβρακ….»ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚAΝΩ ΕΛΕΓΕ ΣΤA ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ…»….ποτε δεν το εκανα και ποτε δεν θ ατο κανω ΕΛΕΓΕ στα ΔΙΕΘΝΗ ,ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.ΑΝΤ …ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΞΕΧΑΣΑ ΡΕΝΤΙΚΟ ΠΡΩΗΝ ΘΕΟΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ..ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ..ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΟΥΑΓΑΠΗ….ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

 23. ΠΡΟς ΨΙΤ...αν βρω ποιος εκανε αυτο τα καταπληκτικο μονταζ .που δεν ειναι μνταζ ειναι ολοκληρη συνομιλια πρωην -δημοσιογραφων

  θα σου πω ποιοιειναι..να τους δωσεις συγχαρητηρια αυτοπροσωπως..κολλησες στα 2500…εγω δεν βδημοσιευω βιντεο στο youtube…ψαξετωρ αποτο υπολοιπο το 70% της κω ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ,ποιος εκανε το μονταζ …ΨΙΤ…γραψε λιγο μαι σοβαρη απαντηση παρα να βελαζεις..με μπε…και να βριζεις….ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ…..σε πηγαινουμε με τις κλωτσιες και εσυ νομιζεις οτι τσουλας σε νεροτσουληθρα..για να ν αμηπω κατι αλλο και το κοψει το aegen…ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,…το ..τρολαρισμα παει συννεφο ..χαχαχχα

 24. ΠΡΟς ψιτ...θα ρθω στο μαγαζι σου να σε παρω βιντεο ,οπως εισαι οπως συνηθως πανω απο το κινητο σου ολη τη ωρα

  θα το δημοσιευσω στο youtube ..και να θα γραψω απο κατω …Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ..μαζι με μερικα σχολια σου απο τα 100…ετσι να σε γνωρισει ο ΚΟΣΜΟΣ

  • Ρε κοκοβιε μαθε στην δημοκρατια οτι ο καθε πολιτης εχει λογο και κριτικη σκεψη
   κατι που σας λειπει….
   Αλλα τι λεω σε αχρηστους-γραφιαδες-ρουφιανους!!!
   Σας προκαλω αφου θελετε να μαθετε ποιος ειμαι να κοπιασετε…..
   αλλα δεν……..

 25. ξεπερνά κάθε λογική. ..Η συμπόρευσή τους προκύπτει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο..Σε αυτή τη δύσκολη εποχή για την κοινωνία μας, τους βλέπουμε να βαδίζουν χέρι χέρι..
  Η στάση, η διαδρομή και οι προθέσεις του καθενός, είναι ξεκάθαρες στους συνδημότες μας.
  Ο στόχος των δύο είναι ξεκάθαρος, μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται στους συμπολίτες μας

  Οι ίδιοι, αποτελούν μοναδική μελανή εξαίρεση σε όλη την Ελλάδα..

 26. γιατι τις κλωτσιες τις τρως εσυ καθε μερα…και αν με αφηνε ο κιαρης να γραψω το ονομα σου,ΘΑ //// ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ(ερχεται η ωρα σου σε λιγο που θα σ εβαλω στο Yputube .ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ …..να ξερεις πισω απο ενα αψευδωνυμο..ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ…με ονοματε[ωνυμο αλλα οχι ..μια ….που κρυβεται,γραφε μεχρι να δεις ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ,θα γελανε και οι πετρες

  • Ρουφιανακο γραψε το δικο σου πρωτα και θα βρουμε την ακρη….
   να εισαι σιγουρος……
   περιμενω….

 27. 2 Ιούν 2020 at 10:36:49
  2 Ιούν 2020 at 16:36:37
  2 Ιούν 2020 at 16:42:17
  2 Ιούν 2020 at 18:11:59
  2 Ιούν 2020 at 18:14:09
  2 Ιούν 2020 at 18:39:25
  2 Ιούν 2020 at 17:58:56
  2 Ιούν 2020 at 22:29:19
  2 Ιούν 2020 at 22:51:51
  2 Ιούν 2020 at 22:31:29
  2 Ιούν 2020 at 22:46:58
  2 Ιούν 2020 at 23:13:59
  2 Ιούν 2020 at 23:32:37

 28. Τον στοχο δεν μας ειπες ρε στοκο!!!
  Ο Κυριτσης ειναι μαγκας και ποτε δεν ηθελε ρουφιανους-γλυφτες!!!
  Ο Κυριτσης δεν ειχε αυλη…
  Δες την αυλη του Κοψιμιου με την φατσα σου και θα καταλαβεις
  την διαφορα….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.